Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 18 19 20 21 22 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW x NJPW Forbidden Door 25.6.2023

עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW x NJPW Forbidden Door 25.6.2023
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-02-2023, 08:41 PM
(07-02-2023, 08:33 PM)SwitchBlade כתב:  אולי כדאי לעלות ברזולוציה של הבאן על אוספריי.
לצורך העניין - יש המון רסלינג בתוך AEW וגם NJPW שלא נוגע בכלל באוספריי. אתה מחבב את אורנג' קאסידי, חבל שתפספס את הריין המעולה שלו בגלל שאוספריי עלול להופיע באותה התכנית פעם בחצי שנה, אפשר נגיד לראות דברים בAEW ואז כשאוספריי מופיע לנתק. אפשר לראות את קוליז'ן, שזו תכנית שלמה בלי אוספריי. יש פתרונות לזה שהם לא לא-להינות מרסלינג. אתה ממש תאהב את הריין של קאסידי על הבינלאומית. 

מעניין מה שאתה אומר, מרחוק האליפות הזאת הייתה נראת די שטויות אבל אם אתה אומר שהוא עובד טוב איתה אז אני אצפה, לא ציפיתי את זה ממך.
האמת שהקרב שלו בפורבידן דור אולי היה הכי פחות אהוב עליי בקארד והוא השפיע על זה לא מעט.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
07-02-2023, 09:16 PM
(07-02-2023, 08:41 PM)Kamigoye כתב:  מעניין מה שאתה אומר, מרחוק האליפות הזאת הייתה נראת די שטויות אבל אם אתה אומר שהוא עובד טוב איתה אז אני אצפה, לא ציפיתי את זה ממך.
האמת שהקרב שלו בפורבידן דור אולי היה הכי פחות אהוב עליי בקארד והוא השפיע על זה לא מעט.

אני חושב שחלק מהיופי זו העקביות של הריין הזה - כל העלילה סביב קאסידי היא שהוא התחיל את הריין טרי יחסית, עם ניצחונות דומיננטיים, אבל התיימר להגן על האליפות המון ושחק את עצמו בתהליך. פחות או יותר לפני חודש וחצי הניצחונות שלו נחלשו, ועכשיו הוא בקושי שורד, בזמן שהוא ממשיך לכלות את הגוף שלו ובו-זמנית להיות מטורגט ע"י מתאבקים יותר רציניים. הקרב שלו מול קייל פלטצ'ר לדעתי בלט מאוד בכך שקאסידי כמעט נשבר אבל בעורמה גדולה הצליח בעור שיניו לברוח מהבחור הצעיר.

אני לא אומר שזה ריין יוצא מן הכלל, אבל בעיניי הוא עקבי, מסודר, החלטי ומעניין. ואתה יודע שאני די יורד מהעץ עם אורנג' קאסידי, אז אני באמת מתכוון לזה. עדיין יש אקטים שאני לא מצליח לכפות על עצמי לאהוב, אבל קאסידי בעיניי הוא חוד החנית של האקטים שהצליחו לגדול עליי בסופו של דבר. 

ואם אתה רוצה מודל מסוים בו תוכל לצרוך את AEW מבלי להיתקל באוספריי, אפשר בקלות יתרה לסדר משהו. יש דרך מסוימת לצרוך את המוצר של AEW, שהיא שונה מהותית מהדרך לצרוך את אותו המוצר לפני שנה. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
07-02-2023, 10:45 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-02-2023, 10:45 PM על ידי karusi.)
(07-02-2023, 09:16 PM)SwitchBlade כתב:  אני לא אומר שזה ריין יוצא מן הכלל, אבל בעיניי הוא עקבי, מסודר, החלטי ומעניין. ואתה יודע שאני די יורד מהעץ עם אורנג' קאסידי, אז אני באמת מתכוון לזה. עדיין יש אקטים שאני לא מצליח לכפות על עצמי לאהוב, אבל קאסידי בעיניי הוא חוד החנית של האקטים שהצליחו לגדול עליי בסופו של דבר. 
הייתי אומר שהסוויטץ' הגדול מבחינתי לגביו היה בקרב מול אוספריי. הוא הרראה שחוץ מהשטויות שהוא עושה- הוא גם מתאבק מצויין.
לדעתי צריך להעיף ממנו את הליצנים לידו שלא מעניינים אף אחד. מיקרופון, סטוריליין ארוך.
הוא נותן קרבות טובים מול יריבים שיכולים לתת קרב טוב.
[Image: a9jUJz0.png]
הגב
The following 1 user Likes karusi's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
07-03-2023, 07:06 AM
(07-02-2023, 10:45 PM)karusi כתב:  הייתי אומר שהסוויטץ' הגדול מבחינתי לגביו היה בקרב מול אוספריי. הוא הרראה שחוץ מהשטויות שהוא עושה- הוא גם מתאבק מצויין.
לדעתי צריך להעיף ממנו את הליצנים לידו שלא מעניינים אף אחד. מיקרופון, סטוריליין ארוך.
הוא נותן קרבות טובים מול יריבים שיכולים לתת קרב טוב.

הוא צריך להתבגר ולהפוך מקריקטורה לדמות.
כרגע - הידיים בכיסים הם האזיקים שכובלים אותו.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
07-03-2023, 09:34 AM
אני ממש לא חסיד גדול של הידיים בכיסים של קאסידי אבל בעיניי למרות הכיסים הוא נותן קרבות מעולים ובמקרה הכי נורא הידיים בכיסים זה טריגר לפופ גדול מהקהל ולהחיות את הקהל, למה לא?
זה חרוש אבל זה אחד הדברים המקוריים, כל עוד הוא ימשיך להמציא ספוטים ומהלכים חדשים עם ידיים בכיסים (בינתיים הוא לא מדהים בזה אבל כן מחדש) אני סבבה לגמרי עם זה.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
07-03-2023, 10:02 AM
(07-03-2023, 09:34 AM)NovemberMan כתב:  אני ממש לא חסיד גדול של הידיים בכיסים של קאסידי אבל בעיניי למרות הכיסים הוא נותן קרבות מעולים ובמקרה הכי נורא הידיים בכיסים זה טריגר לפופ גדול מהקהל ולהחיות את הקהל, למה לא?
זה חרוש אבל זה אחד הדברים המקוריים, כל עוד הוא ימשיך להמציא ספוטים ומהלכים חדשים עם ידיים בכיסים (בינתיים הוא לא מדהים בזה אבל כן מחדש) אני סבבה לגמרי עם זה.

הידיים בכיסים זה הדוגמה לקריקטורה שמשתלטת על הדמות. גם לי אין בעיות עם ידיים בכיסים, אבל אין לאורנג׳ יותר מזה. אנחנו מדברים פה על ריצה ארוכה של אליפות הבין-אטלנטית, אבל במהלכה לא קרה שום דבר. הדמות לא התפתחה, לא היו לנו פרומואים, לא היו לנו יריבויות. בעיקר היה שיתוף פעולה עם סטינג ורול-אפים.
הרי בסופו של דבר - החגורה היא רק דרך לשים את הדמות בספוטלייט. אבל בסוף הוא יפיל את החגורה, ואז מה? יצטרף לעוד דמויות חלולות שהיה להם את החגורה ועכשיו אחרי - הן רקות מתוכן.

אפשר להסתכל על הריצה הזאת על חצי הכוס המלאה, אבל הכוס הריקה צורמת יותר.
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
07-03-2023, 10:22 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-03-2023, 10:23 AM על ידי NovemberMan.)
(07-03-2023, 10:02 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  הידיים בכיסים זה הדוגמה לקריקטורה שמשתלטת על הדמות. גם לי אין בעיות עם ידיים בכיסים, אבל אין לאורנג׳ יותר מזה. אנחנו מדברים פה על ריצה ארוכה של אליפות הבין-אטלנטית, אבל במהלכה לא קרה שום דבר. הדמות לא התפתחה, לא היו לנו פרומואים, לא היו לנו יריבויות. בעיקר היה שיתוף פעולה עם סטינג ורול-אפים.
הרי בסופו של דבר - החגורה היא רק דרך לשים את הדמות בספוטלייט. אבל בסוף הוא יפיל את החגורה, ואז מה? יצטרף לעוד דמויות חלולות שהיה להם את החגורה ועכשיו אחרי - הן רקות מתוכן.

אפשר להסתכל על הריצה הזאת על חצי הכוס המלאה, אבל הכוס הריקה צורמת יותר.

לדעתך, אני דווקא לא מסכים.
אורנג׳ והדמות שלו מבוססים על זה שלא אכפת לו ושהוא לא מתאמץ מדי.
בריצה הזאת ראינו קרבות כאלו מול יריבים סבירים, אחרי זה לאט לאט דחקו אותו וראו את היחס השונה שלו לקרבות למרות שהוא משחק אותה אדיש.
הגוף שלו התחיל להישבר, האנרגיה שלו ירדה בצורה ניכרת, הוא נלחם בשיניים והתחיל לסחוב פציעות ובהתאם לזה גם לשנות את הסגנון שלו בזירה, לפחות במיקרו (כמו לעשות DDT עם היד השנייה כי הרגילה פצועה וכו׳).
מהשלב הזה כל מה שאני רואה זה שהוא משחק אותה אדיש אבל בפועל הוא מנסה את הכי טוב שלו ומתעלה על עצמו ברמת המאמץ מהגנה להגנה.

אני מסכים ששינוי בדמות שהיה מגיע בתצורה של פרומואים או משהו דרסטי יותר היה משפר את הריצה.
אבל אני כן רואה את השינוי, פשוט את הסיפור הוא מספר בזירה, מחוץ לזירה הוא שומר על הכל ״קול״ ומשחק אותה שהוא לא מתרגש.
לא אוהב את קאסידי מדי אבל בהתאם לדמות שלו אני חושב שהביצוע בריין הזה באמת מעולה.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
07-03-2023, 12:45 PM
(07-03-2023, 10:22 AM)NovemberMan כתב:  לדעתך, אני דווקא לא מסכים.
אורנג׳ והדמות שלו מבוססים על זה שלא אכפת לו ושהוא לא מתאמץ מדי.
בריצה הזאת ראינו קרבות כאלו מול יריבים סבירים, אחרי זה לאט לאט דחקו אותו וראו את היחס השונה שלו לקרבות למרות שהוא משחק אותה אדיש.
הגוף שלו התחיל להישבר, האנרגיה שלו ירדה בצורה ניכרת, הוא נלחם בשיניים והתחיל לסחוב פציעות ובהתאם לזה גם לשנות את הסגנון שלו בזירה, לפחות במיקרו (כמו לעשות DDT עם היד השנייה כי הרגילה פצועה וכו׳).
מהשלב הזה כל מה שאני רואה זה שהוא משחק אותה אדיש אבל בפועל הוא מנסה את הכי טוב שלו ומתעלה על עצמו ברמת המאמץ מהגנה להגנה.

אני מסכים ששינוי בדמות שהיה מגיע בתצורה של פרומואים או משהו דרסטי יותר היה משפר את הריצה.
אבל אני כן רואה את השינוי, פשוט את הסיפור הוא מספר בזירה, מחוץ לזירה הוא שומר על הכל ״קול״ ומשחק אותה שהוא לא מתרגש.
לא אוהב את קאסידי מדי אבל בהתאם לדמות שלו אני חושב שהביצוע בריין הזה באמת מעולה.

ברור שזה לדעתי.
אני אגיד שאחרי מה שאתה וגיא טוענים, אני בהחלט רואה את השחיקה בקרבות שלו.
אבל, האם השחיקה הזאת מכוונת?
ואם כן, לאן השחיקה תקח אותו? האם הוא מוכן לרמות (ועדיין להיות קול ולא להתרגש) כדי להמשיך להתאמץ?
האם הוא יופיע מול דמות שיותר קולית ממנו (למשל קרליטו? או אולי הוק)?

אני כן אגיד שלמרות מה שכתבתי, הדמות שלו עדיין לא התפתחה לטעמי מספיק. ובגלל שיש עוד המון דמויות כאלה בAEW (הוק, ג׳ייד כרגיל, הבית השחורֿ) (חוץ מג׳וליה, היא אדירה), אני פשוט מטיל ספק ביכולת של הריין הזה להשפיע על אורנג׳ קאסידי בעתיד.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
07-03-2023, 06:34 PM
(07-03-2023, 10:22 AM)NovemberMan כתב:  אני מסכים ששינוי בדמות שהיה מגיע בתצורה של פרומואים או משהו דרסטי יותר היה משפר את הריצה.

אז ככה - מאוד קל לכעוס על AEW (ובצדק) בעניין של הפרומואים,
אבל זה בדיוק מתקשר למה שאמרתי לעידן בנוגע לאיך לצרוך את AEW.

בפועל קאסידי כן חותך פרומואים, אפילו טובים, אבל זה לא נכנס לתכנית.
ברוב המוחלט של השבועות לפני כל דינמייט הם משחררים חבילה של 6-8 דק' עם פרומואים של המתאבקים, שם קאסידי לפעמים מקבל 2-3 דק' לחתוך פרומו, שללא ספק מסביר את העלילה סביבו ומשפר את החוויה. במקום לראות BTE במשך 20 דק' כל שבוע בשביל רמיזה עלובה של הבאקס, ממליץ לפני דינמייט לברר על סרטון 'לקראת דינמייט' וכן לראות את הפרומואים האלו, עבורי זה ממש עושה את העבודה. קאסידי חותך פרומואים מלאים בלי השטיק שלו. 

לצורך העניין:

הוק מדבר בפעם הראשונה (?)

בסרטון אחד - חבילת וידאו מעולה של קול/MJF, פרומו של קאסידי, פרומו של סקיי בלו, פרומו של סוורב סטריקלנד.

לכל הסרטונים קוראים Control Center, צריך להריץ את הקטעים עם טוני שובאני וזה פשוט כמה דק' שמשפרות את החוויה למי שכבר ככה שם שעה-חצי שעה על התכנית הזו בשבוע. 

(07-03-2023, 12:45 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  אבל, האם השחיקה הזאת מכוונת?

מבחינת עלילה? חד משמעית. 
זו העלילה המוצהרת שלו ושל הריין שלו, העניין הוא שמתישהו הסוף יגיע והוא בלתי נמנע עבור קאסידי. זו לא רמיזה בשלב הזה, זה ממש באותיות גדולות וAEW מכירים בזה. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,161
07-04-2023, 06:41 AM
(07-03-2023, 06:34 PM)SwitchBlade כתב:  אז ככה - מאוד קל לכעוס על AEW (ובצדק) בעניין של הפרומואים,
אבל זה בדיוק מתקשר למה שאמרתי לעידן בנוגע לאיך לצרוך את AEW.

בפועל קאסידי כן חותך פרומואים, אפילו טובים, אבל זה לא נכנס לתכנית.
ברוב המוחלט של השבועות לפני כל דינמייט הם משחררים חבילה של 6-8 דק' עם פרומואים של המתאבקים, שם קאסידי לפעמים מקבל 2-3 דק' לחתוך פרומו, שללא ספק מסביר את העלילה סביבו ומשפר את החוויה. במקום לראות BTE במשך 20 דק' כל שבוע בשביל רמיזה עלובה של הבאקס, ממליץ לפני דינמייט לברר על סרטון 'לקראת דינמייט' וכן לראות את הפרומואים האלו, עבורי זה ממש עושה את העבודה. קאסידי חותך פרומואים מלאים בלי השטיק שלו. 

לצורך העניין:

הוק מדבר בפעם הראשונה (?)

בסרטון אחד - חבילת וידאו מעולה של קול/MJF, פרומו של קאסידי, פרומו של סקיי בלו, פרומו של סוורב סטריקלנד.

לכל הסרטונים קוראים Control Center, צריך להריץ את הקטעים עם טוני שובאני וזה פשוט כמה דק' שמשפרות את החוויה למי שכבר ככה שם שעה-חצי שעה על התכנית הזו בשבוע. 

מבחינת עלילה? חד משמעית. 
זו העלילה המוצהרת שלו ושל הריין שלו, העניין הוא שמתישהו הסוף יגיע והוא בלתי נמנע עבור קאסידי. זו לא רמיזה בשלב הזה, זה ממש באותיות גדולות וAEW מכירים בזה. 
מחזק מוסיף, אחרי הסרטונים האלה (ולפני הפרק כמובן) הם מעלים סרטון Road to ומכניסים את המיקום הנוכחי של הפרק. זה בדיוק מה שתיארת מינוס הקטעים של שובאני. יש שם פרומואים מעולים והם תמיד מכניסים לאווירה ומוסיפים מידע למי שצריך.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 09:45 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר