04-11-2022, 10:51 PM
(04-11-2022, 09:11 PM)lidoradir כתב: שוקל לפרוש מההימורים חברה, לתת לשאר הג'וברים ניסיון להראות מה הם שווים.
נו באמת, אתה אשלי בארטי או סרינה וויליאמס?
|
דעה לא פופלרית - רומן ריינס הורס את הWWE
|
|
04-11-2022, 10:51 PM
(04-11-2022, 09:11 PM)lidoradir כתב: שוקל לפרוש מההימורים חברה, לתת לשאר הג'וברים ניסיון להראות מה הם שווים. נו באמת, אתה אשלי בארטי או סרינה וויליאמס?
04-11-2022, 11:24 PM
04-12-2022, 05:20 AM
(04-11-2022, 11:24 PM)karusi כתב: תקשיב לידור אתה חי יותר מידי בתוך הראש שלך ופחות מידי בעולם החיצוני
![]() תבכו
04-12-2022, 03:39 PM
רומן ריינס במשך שנים היה כמו לקס לוגר, עשה קריירה שלמה על בסיס פוטנציאל בלבד.
אני אישית חושב שריינס הוא פרופורמנס נהדר, הוא אחלה על המיק' הוא סוחב את עצמו בצורה מאוד טובה והוא מהבודדים בחברה שיש להם סטאר פואר, אני אוהב ריצות ארוכות עם אליפות ואין לי בעיה עם זה, מצידי שיחזיק את האליפות עוד שנתיים. אז דווקא בהתחלה דווקא חיבבתי את הסטורליין עם האוסוס ואהבתי את הפיוד הקצר והאיכותי עם רולינס אבל להוציא אותם קשה לי להיזכר בפיוד או סטורלין מעניין שהיה לו מאז, היו לו קרבות מעולים מול סאזרו, דניאלסון אדג' וכ'ו . אבל מהפיודים אני לא זוכר שום דבר. בכל מקרה הבוקינג של ריינס הוא תסמין לבעיה, בעיה שיש לWWE בשנים האחרונות והיא חוסר ההצלחה שלהם ליצור כוכבים, במיוחד בייביפייסים + העובדה שהם בקושי מריצים סטורלינים. זה נובע מכל מיני סיבות שאני לא חשוב שהן הפואנטה אבל בגודל זו הבעיה. הריין של ריינס מרגיש תפל פשוט כי הפיודים שלו תפלים ורוב היריבים שלו תפלים. הוא לא המתאבק המושלם, יש לו סקילים שונים מרוק,אוסטין סינה והוגאן אבל אני חושב שהוא עושה עבודה טובה. מה שכן יאמר נגדו, או נגד הWWE. הבחור נמצא בסטטוס של מיינאבנט בערך 8-7 שנים עם 6 מיינאבנטים ברסלמניה ובכל זאת הוא לא מרגיש כמו כוכב בלבל הזה.
04-12-2022, 05:51 PM
(04-12-2022, 03:39 PM)MoonMAN כתב: בעיה שיש לWWE בשנים האחרונות והיא חוסר ההצלחה שלהם ליצור כוכבים, במיוחד בייביפייסים + העובדה שהם בקושי מריצים סטורלינים. זה נובע מכל מיני סיבות שאני לא חשוב שהן הפואנטה אבל בגודל זו הבעיה.זה ממש בעיה שמתאבק מנסה לצבור מומנטום למיין איוונט ואז ככה סתם מפסיד לזיגלר ברול אפ. לאף אחד אסור להיות חזק. בוקינג 50 - 50
04-12-2022, 06:14 PM
זה די פשוט.
מחר בבוקר ריינס משוחרר כי קפצו נגדו תלונות על הטרדות או וואטאבר. נניח. המוצר משתפר פלאים? ה״הרס״ שהוא גרם ל-WWE נגמר? החצי השני של השנה יהיה טוב יותר מהחצי הראשון? עכשיו הבנו שהוא לא הבעיה. מה כן הבעיה? מה לא? ![]()
04-12-2022, 08:10 PM
אני תמיד אטען שיותר משריינס בעיה זה ה-WWE בעיה. ראש השבט זה גימיק מדהים שתפור על ריינס, גימיק שמשדר "גדול". עד הפיוד עם סינה ריינס היה הדבר הכי טוב בביזנס, משם הכל התחיל להתדרדר מהסיבה הפשוטה שבמקום לתת לו לרוץ באופן טבעי, ה-WWE החליטו לדחוף לנו לגרון את לסנר-ריינס ולנסות לגרום לנו להאמין כמה הפיוד הזה גדול כשבפועל הוא עוד פיוד מידקארד לא מעניין. ריינס-אדג' היה הפיק של הפיוד שלו, כי זה הרגיש כל כך טבעי ואמיתי. ריינס-לסנר זה הפיוד המלאכותי הגדול בהיסטוריה, הרבה יותר מאשר סשה-שארלוט ב-2016 שנועד להעצים את הנשים, ולכן הוא כשל בעיניי. לסנר היה מדהים, ריינס היה בנסיגה אבל עדיין בסדר (הערה - המון מזה בגלל טעויות קריאייטיב לטעמי, אם כי אי אפשר לתרץ בזה הכל כי על המיק ריינס כשל גם נגד לסנר וגם נגד סינה ולא הצליח לגרום לעצמו להרגיש בלבל שלהם), וביחד הם כישלון.
השורה התחתונה היא שאם ה-WWE היו נותנים לריינס להוכיח כמה הוא גדול, במיוחד בשנה האחרונה, במקום לנסות להראות לנו כמה הוא גדול ולדחוף לנו בפנים שהוא סטופנדס ולזרוק עליו אליפויות, היינו נהנים ממנו הרבה יותר.
04-12-2022, 09:28 PM
(04-12-2022, 06:14 PM)NovemberMan כתב: זה די פשוט. דרוש אומץ בשביל לפתוח אשכול שהכותרת שלו היא "וינס מקמה'ן הורס את WWE". (04-12-2022, 09:28 PM)Rainmaker כתב: דרוש אומץ בשביל לפתוח אשכול שהכותרת שלו היא "וינס מקמה'ן הורס את WWE". דווקא ממך לא ציפיתי שתכתוב את זה, מספיק הקישור הזה לפורום המתחרה: ![]() מספר אשכול בפורום מתחרה למחפשים אשכול מלא: 19703685. או שתכתבו את הכותרת בגוגל ותמצאו. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|