12-26-2021, 11:42 AM
היום זה יום השנה לפטירתו של ברודי לי.
עדיין מוזר וקשה לעיכול.
עדיין מוזר וקשה לעיכול.
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
12-26-2021, 02:15 PM
(12-26-2021, 11:42 AM)EVIL Rainmaker כתב: היום זה יום השנה לפטירתו של ברודי לי. כבר עברה שנה? קשה להאמין ועוד יותר קשה לעכל
12-26-2021, 07:43 PM
דעה לא פופולרית : אני לא רואה איך סמי גאוורה יהיה אלוף עולם בAEW. יש כל כך הרבה טאלנטים יותר טובים ממנו שמגיעה להם החגורה שזה מפחיד. הוא עוד צעיר מאוד כמובן אבל עדיין.
ועוד צריך להתחשב בעובדה שממשיכים להגיע עוד ועוד טאלנטים לארגון, מבוססים יותר ומבוססים פחות אבל בהחלט טובים יותר מסמי גאוורה. הוא אולי יקבל ריצה עם החגורה כשזה יהיה אחרי השיא שלו, משהו סטייל כריסטופר דניאלס בROH. ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
12-26-2021, 07:54 PM
(12-26-2021, 07:43 PM)Go2SleepClub כתב: דעה לא פופולרית : אני לא רואה איך סמי גאוורה יהיה אלוף עולם בAEW. יש כל כך הרבה טאלנטים יותר טובים ממנו שמגיעה להם החגורה שזה מפחיד. הוא עוד צעיר מאוד כמובן אבל עדיין. אני מבין את הנקודה שלך לגמרי, לא חושב שהוא לא יהיה אלוף עולם, אבל אני מניח שייקח זמן עד שזה יקרה. ![]()
12-26-2021, 08:30 PM
(12-26-2021, 07:43 PM)Go2SleepClub כתב: דעה לא פופולרית : אני לא רואה איך סמי גאוורה יהיה אלוף עולם בAEW. יש כל כך הרבה טאלנטים יותר טובים ממנו שמגיעה להם החגורה שזה מפחיד. הוא עוד צעיר מאוד כמובן אבל עדיין. הוא הנחות מבין הפילארס לדעתי. ג'אנגל בוי כרגע "מדורג הכי נמוך" מבין הארבעה, אבל לדעתי הוא הולך לעקוף אותו בשנה הבאה אחרי שהוא יעבור את הפיוד עם כריסטיאן קייג'. כריסטיאן לדעתי יגרום לו להתפתח יותר כדמות ויקפיץ אותו לרמה הבאה - עדיין לא למאין אבנט, אבל למעמד של מתאבק סינגלס מכובד. אבל אין מה לעשות, גם בפילארס של AJPW היה את אקירה טאווה שלא הצליח כמו השלושה האחרים, ואני ממש בספק אם יש המון אנשים שמעדיפים אותו על פני מיסאווה, קובאשי או קוואדה. אני לא חושב שהייחוס הזה מבטיח משהו. אני משוכנע שאנשים כמו וורדלו וקינגסטון נמצאים לפני ג'אנגל בוי וסמי גווארה בתור לאליפות כרגע.
12-26-2021, 09:09 PM
מהר מהר לפני שכולם פה יסכימו עם סלביק ועומר,
לדעתי לסאמי יש איכויות שקל מאוד לפספס ואני חושב שלא מתייחסים אליהן מספיק בשיפוט שלו. יש בערך 196 וולוגים שרצים עכשיו במקביל בAEW, הוולוג הכי עקבי והשני הכי מוצלח בארגון הוא הוולוג של סאמי גווארה. לא רק שסאמי הצליח לעשות מה שהבאקס וקני עשו - ליצור חבו' קבועה שעושה שטיקים ומקבלת הייפ סביבה, אלא גם שהוא בעיניי הצליח לקרוץ לנישה הרבה יותר צעירה ומגניבה מאשר הנישה העכשווית של BTE, וגם מייצר תוכן יותר מוצלח מרוב המערכונים הנוכחיים של BTE. אם אתם לא חושבים שהוולוג שלו איכותי במיוחד - תראו את הוולוג של אית'ן פייג' ותחזרו אליי. כשג'ריקו היה צריך לציין בפודקאסט של אוסטין מי הם השותפים שהוא הכי נהנה לעבוד איתם - השם היחידי מAEW שהוא אמר, ובלט ביחס לאחרים, היה סאמי גווארה. קודי ידוע ביכולת המופלאה שלו לקשור את עצמו לחבורה מגניבה ברסלינג - הוא עזב את האליט והופיע קבוע בוולוגים של סאמי. גם לקח חלק בעלילה סביב פואגו (מתאבק שסאמי היה מהותי בהחתמה שלו). אולי הריין הנוכחי עשה לו רושם רע, אבל בעיניי אין לו גבולות פיזיים בזירה, הוא לא פרומו רע (הרבה יותר טוב מג'אנגל בוי), וחד משמעית יש לו עתיד ורוד. כמה ורוד? אני לא יודע. בינתיים אני מכיר את סאמי טוב יותר משאני מכיר את וורדלו, כטאלנט, ואם וורדלו נמצא בתור - גם סאמי צריך להיות שם איפשהו. הוא חסם עליון של ג'אנגל בוי כרגע בכל המובנים חוץ מכמה הפנים שלו סימטריות וכמה השיער שלו מלא.
12-26-2021, 09:48 PM
(12-26-2021, 09:09 PM)SwitchBlade כתב: מהר מהר לפני שכולם פה יסכימו עם סלביק ועומר, באופן אישי אני לא ממש מחבב את ג'אנגל בוי אבל אני רואה לו תקרה גבוהה יותר משל סמי. אולי אני קצת מפספס את הקטע של הוולוגים וזה אבל בסופו של דבר אתה צריך להזיז את המחט בשביל מיליון צופים כל שבוע ואני לא רואה את סמי אף פעם מגיע לנקודה שהוא יהיה הבחור הזה. אולי אני אוכל את הכובע יום אחד אבל כשאני יוצא מנק הנחה שהם חברה שעדיין מחפשת להוכיח את עצמה כחברה שהיא הטופ ברסלינג - אני לא חושב שסמי הוא הבחור. חוץ מהפרצוף דורש אגרוף שלו אני לא רואה ממש סלינג פוינט. ואם זה מה שמחפשים אז יש כבר את החבילה השלמה שהיא מג'ף ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
12-26-2021, 09:51 PM
כאילו בשבילי זה תמיד יהיה - מה אני מעדיף? ריין ראשון של גאוורה או עוד ריין של מג'ף? כמובן שעוד ריין של מג'ף.
אני באמת לא חושב שלסמי יש משהו להציע שלמג'ף אין חוץ מ630 סנטון. ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
12-26-2021, 11:11 PM
נחשפה הסיבה שאנדרדה פיספס את דינמיט השבוע, הוא נסע לwwe ירד על הבירכיים ואמר לשארלוט בבקשה הבקשה תחזרי אליי בבקשה בבקשה תחזרי.
שארלוט אמרה yes כי היא ההזדמנות והיא נותנת לכולם הזדמנות. ![]()
12-26-2021, 11:14 PM
(12-26-2021, 09:51 PM)Go2SleepClub כתב: כאילו בשבילי זה תמיד יהיה - מה אני מעדיף? ריין ראשון של גאוורה או עוד ריין של מג'ף? כמובן שעוד ריין של מג'ף. כמו שאמרו פה פעם, לא כל אחד יכול להיות אלוף ראשי וזה בסדר גם להיות "אלוף מיד". לא יודע מה העתיד צופן לגאוורה אבל הוא מעולה וצריך לקבל בעתיד ראן tnt לתיקון(אולי אחרי היל טרן) ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|