Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (712): « הקודם 1 ... 467 468 469 470 471 ... 712 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
iCena מנותק
Mid-card
תגובות: 1,161
אשכולות: 3
Likes Given: 506
הצטרף בתאריך: Feb 2025
#4,681
04-16-2025, 03:59 PM
טריפל אייץ עדיין חייב לרנדי אורטון דולר
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,197
אשכולות: 0
Likes Given: 90
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,682
04-16-2025, 06:27 PM
(04-16-2025, 03:03 PM)DDJ כתב:  אז תרשה לי לפקפק במה שהוא אומר
סיפור הסינדרלה הזה תורם לו למורשת שהוא מנסה לבנות

CM פאנק היה ביג דיל עם או בלי היימן,
שוב, אולי וינס עדיין לא תפס אותו ככזה, אבל היה לו ערך יותר מחצי מהמתאבקים בארגון,
עוד לפני שהוא בכלל עלה ל-ECW, בגלל שהוא היה חזק ומוערך בסצנת האינדיז, והקהל היה מאחוריו מהשנייה הראשונה.
זה לא מקרה AJ סטיילס שהיה נובאדי ושוחרר אחרי 2 קרבות ב-2001 כי לא החזיקו ממנו.

סינה סיפר דבר דומה, שאם לא הראפ הוא היה מפוטר, גם בזה אני מפקפק.
2003-2004 הייתה תקופה של חילופי דורות, כשהמון מתאבקים עזבו או פרשו בתקופה הזאת,
לא מסתדר לי עם זה שבנוסף לזה, מתאבקים צעירים כמו סינה עמדו להיות מפוטרים.
קודם כל אתה צודק שברסלינג הרבה סיפורים הם במקרה הטוב מוקצנים ובמקרה הרע בולשיט.
אבל סינה ב2002-2003 לגמרי הלך לאיבוד. הוא היה ביג דיל בOVW אבל גם הבשאהמס וריקו (מי? בדיוק) נחשבו לפרוספקטים והיו אמורים להצליח ונעלמו.
אם שינוי הגימיק לא היה מצליח (ובהתחלה זה נראה כמו white boy שלובש תחפושת, לקח לזה זמן להיתפס) אז יש מצב טוב שפשוט היו מוותרים עליו.

לגבי פאנק, ב-WWE באותם שנים אין דבר כזה ביג דיל אם לא עשית משהו בWWE/WCW. אם כבר להפך, היו מתייחסים לרקע באינדיז בזלזול. לפאנק היו לא מעט תאקלים בבקסטייג' ואם לא הפלטפורמה הנוחה של ECW והיימן שנתן לו במה מי יודע מה היה קורה.
[Image: afseByC.gif]
הגב
The following 2 users Like WhoIsYourHero's post:
  • NoamRR, SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
#4,683
04-16-2025, 11:31 PM
(04-16-2025, 03:03 PM)DDJ כתב:  אז תרשה לי לפקפק במה שהוא אומר
סיפור הסינדרלה הזה תורם לו למורשת שהוא מנסה לבנות

CM פאנק היה ביג דיל עם או בלי היימן,
שוב, אולי וינס עדיין לא תפס אותו ככזה, אבל היה לו ערך יותר מחצי מהמתאבקים בארגון,
עוד לפני שהוא בכלל עלה ל-ECW, בגלל שהוא היה חזק ומוערך בסצנת האינדיז, והקהל היה מאחוריו מהשנייה הראשונה.
זה לא מקרה AJ סטיילס שהיה נובאדי ושוחרר אחרי 2 קרבות ב-2001 כי לא החזיקו ממנו.

סינה סיפר דבר דומה, שאם לא הראפ הוא היה מפוטר, גם בזה אני מפקפק.
2003-2004 הייתה תקופה של חילופי דורות, כשהמון מתאבקים עזבו או פרשו בתקופה הזאת,
לא מסתדר לי עם זה שבנוסף לזה, מתאבקים צעירים כמו סינה עמדו להיות מפוטרים.

אני די בטוח שהסיפור עם היימן ועם פאנק הוא לג'יט ב100%.

לדעתי שמעתי את קורנט מדבר על זה בהקשר של OVW ובאופן כללי, גם הרבה לפני שפאנק והיימן דיברו על זה על המסך. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#4,684
04-16-2025, 11:34 PM
מעצבן שמעריצי אינטרנט נוטים להתייחס להייט כלפי ג׳יי אוסו רק כבועה מארקית שכמו שאמר הבשלן הדגול ״לא העולם האמיתי״. התירוץ של ״הוא מוכר מרצ׳״ או ״הוא אובר כי שרים את הכניסה שלו ועושים עם הידיים״ דיי פתטיים בעיניי. למה צריך לעניין אותי כמה מרצ׳ הוא מוכר? גם סינה מכר מיליון מרצ׳ ובראן של סופר-סינה המוצר היה השיטס. ג׳יי אוסו ממש לא אובר. אובר זה מקשיבים לתוכן של מה שיש לו להגיד ומתחברים אליו. התוכן יותר חשוב מההגשה. יש לו תוכן גרוע שמנסה לרקוד על הסיפור החופר שלא נגמר עם המשפחה שלו - מיצינו ב-2023, וההגשה שלו... ג׳יבריש טיק-טוקרי שכל מי שמעל גיל 14 יסבול ממנה, שלא נדבר על זה שרואים שהוא נתקע בערך כל פרומו שלו כי הוא שוכח את השורות.

אני מקווה שילמדו מזה שזה לא תמיד הבוקינג. אם הוא באמת היה אובר, באמת באמת היה אובר, אז הוא המתאבק שמכנה את עצמו ״מיין איבנט״ היה מקבל את המיין איבנט (של לילה 1 אבל עדיין), ובמקום זה הוא מיין איבנט שלילי - אופנר בלילה 1.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב
The following 2 users Like Roger's post:
  • Bam Bam Bigelow, SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#4,685
04-16-2025, 11:44 PM
(04-16-2025, 11:34 PM)Roger כתב:  מעצבן שמעריצי אינטרנט נוטים להתייחס להייט כלפי ג׳יי אוסו רק כבועה מארקית שכמו שאמר הבשלן הדגול ״לא העולם האמיתי״. התירוץ של ״הוא מוכר מרצ׳״ או ״הוא אובר כי שרים את הכניסה שלו ועושים עם הידיים״ דיי פתטיים בעיניי. למה צריך לעניין אותי כמה מרצ׳ הוא מוכר? גם סינה מכר מיליון מרצ׳ ובראן של סופר-סינה המוצר היה השיטס. ג׳יי אוסו ממש לא אובר. אובר זה מקשיבים לתוכן של מה שיש לו להגיד ומתחברים אליו. התוכן יותר חשוב מההגשה. יש לו תוכן גרוע שמנסה לרקוד על הסיפור החופר שלא נגמר עם המשפחה שלו - מיצינו ב-2023, וההגשה שלו... ג׳יבריש טיק-טוקרי שכל מי שמעל גיל 14 יסבול ממנה, שלא נדבר על זה שרואים שהוא נתקע בערך כל פרומו שלו כי הוא שוכח את השורות.

אני מקווה שילמדו מזה שזה לא תמיד הבוקינג. אם הוא באמת היה אובר, באמת באמת היה אובר, אז הוא המתאבק שמכנה את עצמו ״מיין איבנט״ היה מקבל את המיין איבנט (של לילה 1 אבל עדיין), ובמקום זה הוא מיין איבנט שלילי - אופנר בלילה 1.

אתה צודק ב100%.

יצא לי לדבר לא מעט על כך שאתה מקבל ישר את התגית 'הייטר' כשאתה משמיע ביקורת לגיטימית למדי על ג'יי אוסו. 
בסופו של דבר מכירות מרצ' הן אספקט חשוב, אבל יש למכור חולצות ויש להזיז את המחט, ויש להזיז את הביזנס, ויש "נטפליקס מבקשים אותו ספציפית בתכנית שלי", ויש להיות כוכב, ויש להיות לא יותר מצ'אנט קליט. 

גם אורנג' קאסידי היה שיאן המרצ' של הארגון שלו ב2023. 
גם הפאקינג outrunners שמופיעים בקוליז'ן היו שיאני מרצ' ב2025.
מישהו כאן חושב שהם כוכבים גדולים יותר מקני אומגה, מבריאן דניאלסון (שלא מכר מרצ'), או אפילו מג'ריקו?

בסופו של דבר מה שכולנו חושבים עליו בין שבוע לשבוע זה המשולש או סינה/קודי, חלקנו חושבים על מה יקרה עם דרו מקנטייר, אבל אף אחד לא חי את החיים שלו עם הסקרנות הטבעית לראות מה יקרה בין ג'יי אוסו ובין וולטר ברסלמניה. 

אם סינה וקודי היו מעלים את הפרומואים שלהם באיבולב - היו 2 מיליון צופים לאיבולב. זה לא משנה שהם הופיעו בראו. 
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#4,686
04-16-2025, 11:51 PM
(04-16-2025, 11:44 PM)SwitchBlade כתב:  אתה צודק ב100%.

יצא לי לדבר לא מעט על כך שאתה מקבל ישר את התגית 'הייטר' כשאתה משמיע ביקורת לגיטימית למדי על ג'יי אוסו. 
בסופו של דבר מכירות מרצ' הן אספקט חשוב, אבל יש למכור חולצות ויש להזיז את המחט, ויש להזיז את הביזנס, ויש "נטפליקס מבקשים אותו ספציפית בתכנית שלי", ויש להיות כוכב, ויש להיות לא יותר מצ'אנט קליט. 

גם אורנג' קאסידי היה שיאן המרצ' של הארגון שלו ב2023. 
גם הפאקינג outrunners שמופיעים בקוליז'ן היו שיאני מרצ' ב2025.
מישהו כאן חושב שהם כוכבים גדולים יותר מקני אומגה, מבריאן דניאלסון (שלא מכר מרצ'), או אפילו מג'ריקו?

בסופו של דבר מה שכולנו חושבים עליו בין שבוע לשבוע זה המשולש או סינה/קודי, חלקנו חושבים על מה יקרה עם דרו מקנטייר, אבל אף אחד לא חי את החיים שלו עם הסקרנות הטבעית לראות מה יקרה בין ג'יי אוסו ובין וולטר ברסלמניה. 

אם סינה וקודי היו מעלים את הפרומואים שלהם באיבולב - היו 2 מיליון צופים לאיבולב. זה לא משנה שהם הופיעו בראו. 

לגמרי.

גם היום אנחנו נמצאים בתרבות שהצ׳אנטים הם חלק בלתי נפרד היא הקהל הוא נלהב יותר מהרגיל ורוצה לשיר ולצעוק והרבה פעמים לגנוב את ההצגה. זה דבר נורא ואיום מבחינתי ואני סובל מזה בלי סוף, אבל זה העידן. לא כל מי ששרים את השיר שלו או צועקים את הקאצ׳-פרייז שלו הוא אובר.
דמיין שג׳ריקו היה עדיין נכנס עם ג׳ודס כשהוא הלרנינג טרי. כולם עדיין היו את השיר כמו מארקים. האם זה אומר שמה שג׳ריקו המתאבק עושה זה טוב? פאק לא. גם שהוא נכנס עם ג׳ודס, רוב מה שהוא עשה היה השיטס.

המילה אובר היא המילה שהאינטרנט פירש הכי לא נכון, והוא פירש מעט מאוד נכון.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב
The following 1 user Likes Roger's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#4,687
04-16-2025, 11:58 PM
(04-16-2025, 11:51 PM)Roger כתב:  לגמרי.

גם היום אנחנו נמצאים בתרבות שהצ׳אנטים הם חלק בלתי נפרד היא הקהל הוא נלהב יותר מהרגיל ורוצה לשיר ולצעוק והרבה פעמים לגנוב את ההצגה. זה דבר נורא ואיום מבחינתי ואני סובל מזה בלי סוף, אבל זה העידן. לא כל מי ששרים את השיר שלו או צועקים את הקאצ׳-פרייז שלו הוא אובר.
דמיין שג׳ריקו היה עדיין נכנס עם ג׳ודס כשהוא הלרנינג טרי. כולם עדיין היו את השיר כמו מארקים. האם זה אומר שמה שג׳ריקו המתאבק עושה זה טוב? פאק לא. גם שהוא נכנס עם ג׳ודס, רוב מה שהוא עשה היה השיטס.

המילה אובר היא המילה שהאינטרנט פירש הכי לא נכון, והוא פירש מעט מאוד נכון.

קורנט: "אנחנו נמצאים בעידן ההשתתפות בפרו-רסלינג".

מילים נכונות יותר מעולם לא נאמרו.
ג'יי אוסו הוא יותר דיג'יי מאשר מיין איבנטר.

אחלה מתאבק, כן?
לא מיין איבנטר. וגם לא אובר, כפי שאמרת. 
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,176
אשכולות: 9
Likes Given: 485
#4,688
04-17-2025, 07:16 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-17-2025, 08:26 AM על ידי The Visionary.)
(04-16-2025, 11:34 PM)Roger כתב:  מעצבן שמעריצי אינטרנט נוטים להתייחס להייט כלפי ג׳יי אוסו רק כבועה מארקית שכמו שאמר הבשלן הדגול ״לא העולם האמיתי״. התירוץ של ״הוא מוכר מרצ׳״ או ״הוא אובר כי שרים את הכניסה שלו ועושים עם הידיים״ דיי פתטיים בעיניי. למה צריך לעניין אותי כמה מרצ׳ הוא מוכר? גם סינה מכר מיליון מרצ׳ ובראן של סופר-סינה המוצר היה השיטס. ג׳יי אוסו ממש לא אובר. אובר זה מקשיבים לתוכן של מה שיש לו להגיד ומתחברים אליו. התוכן יותר חשוב מההגשה. יש לו תוכן גרוע שמנסה לרקוד על הסיפור החופר שלא נגמר עם המשפחה שלו - מיצינו ב-2023, וההגשה שלו... ג׳יבריש טיק-טוקרי שכל מי שמעל גיל 14 יסבול ממנה, שלא נדבר על זה שרואים שהוא נתקע בערך כל פרומו שלו כי הוא שוכח את השורות.

הייתי יכול להסכים, אבל כשראש הקריאטייב אומר באופן חד משמעי שמבחינתו מה שחשוב זה המרצ' (כי ביזנס צריך להכניס) ומה שהקהל עושה ב-TV (כי זה שווה יותר מרעש באינטרנט) = אז בסטנדרט של ה-WWE של 2025, ג'יי אוסו מיין אבנטר. אפשר לא לאהוב את זה, אבל הם מסתכלים עליו ככזה. אתה לא מרוצה מהדמות הראשית בתכנית? אל תצפה בה. אם יהיו מספיק שלא צופים ולא באים לאולמות כי הם לא אוהבים את מה שהם רואים על המסך, הקריאיטייב ישתנה.

יכול להיות שרק ילדים עד גיל 16 מתלהבים מג'יי אוסו, אבל גם השונאים שלו עושים YEET כשהם באולם, אחרי שהם שילמו כסף לבוא לשם ולהגיד את דעתם. אז איך אתה רוצה שה-WWE ישנו את זה? אם 5% מהאולם היו עושים YEET ולא 95%, האיש לא היה מקבל קרב אליפות עולם בחיים.

כשהאינטרנט אומר "לא אכפת לי מהכסף של החברה", זה אחלה כדי TO STICK IT TO THE MAN, הבעיה היא שאתה שלא מוציא שקל על המוצר - לא הקהל של המוצר. הקהל זה מי שבסוף יוציא את האשראי, ישלם להגיע ויקנה גם חולצה בדרך פנימה וכובע בדרך החוצה. זה לא אומר שה-WWE לא סופרים את האינטרנט, ברור לחלוטין שהם מסתכלים אחרת הם לא היו מדברים על זה, אבל בסוף הם נותנים את המוצר שמי שמשלם עליו רוצה לקבל.

תוספת חשובה: את ההוכחה לדברים האלו אפשר לראות בדיוק במקום שבו ה-IWC והקהל הרגיל משתלבים - רסלמניה. זה ה-מקום שאליו ה-IWC מתנקז, ובדיוק שם לא שמו את ג'יי אוסו במיין אבנט של האירוע, כי הם יודעים שה-IWC לא ירצה לקבל את זה. הם יהיו מוכנים לעשות YEET מתישהו במהלך הערב, אבל לא במיין אבנט. זה הספוט שהשנה שמור לשני האנשים שה-IWC הכי רוצה לראות - CM פאנק והיל ג'ון סינה. באירועים הקטנים יותר, שבהם ה-IWC פחות טורח להגיע, ג'יי אוסו היה המיין אבנט. וזה בדיוק מעיד על מה שהוא, מיין אבנטר לקהל בשוטף, B+ עבור ה-IWC.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,373
אשכולות: 76
Likes Given: 1,289
#4,689
04-17-2025, 07:29 AM
הפאסיב-אגרסיב של גיא בעניין ג׳יי אוסו בחודשיים האחרונים זה מתצוגות התכלית המרשימות שראיתי
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 2 users Like RoeeHardy's post:
  • SwitchBlade, תנולהיותאורח
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#4,690
04-17-2025, 07:59 AM
קרב גאונלנט הוא סוג הקרב הגרוע ביותר שהומצא.

כן, כן,
יותר גרוע מקרב מיכלי מיץ תפוזים.

כן, גם יותר גרוע מקרב זירה מתפוצצת, יותר מכלוב פאנג׳בי, יותר מקרב אני פורש בשנת 2025.

יש רק דבר אחד יותר גרוע מקרב גאונלנט - זה קרב גאונלנט שביילי מנצחת בו.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (712): « הקודם 1 ... 467 468 469 470 471 ... 712 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-04-2026, 11:50 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר