04-16-2025, 03:59 PM
טריפל אייץ עדיין חייב לרנדי אורטון דולר
|
תגיד את האמת
|
|
04-16-2025, 03:59 PM
טריפל אייץ עדיין חייב לרנדי אורטון דולר
04-16-2025, 06:27 PM
(04-16-2025, 03:03 PM)DDJ כתב: אז תרשה לי לפקפק במה שהוא אומרקודם כל אתה צודק שברסלינג הרבה סיפורים הם במקרה הטוב מוקצנים ובמקרה הרע בולשיט. אבל סינה ב2002-2003 לגמרי הלך לאיבוד. הוא היה ביג דיל בOVW אבל גם הבשאהמס וריקו (מי? בדיוק) נחשבו לפרוספקטים והיו אמורים להצליח ונעלמו. אם שינוי הגימיק לא היה מצליח (ובהתחלה זה נראה כמו white boy שלובש תחפושת, לקח לזה זמן להיתפס) אז יש מצב טוב שפשוט היו מוותרים עליו. לגבי פאנק, ב-WWE באותם שנים אין דבר כזה ביג דיל אם לא עשית משהו בWWE/WCW. אם כבר להפך, היו מתייחסים לרקע באינדיז בזלזול. לפאנק היו לא מעט תאקלים בבקסטייג' ואם לא הפלטפורמה הנוחה של ECW והיימן שנתן לו במה מי יודע מה היה קורה. ![]()
04-16-2025, 11:31 PM
(04-16-2025, 03:03 PM)DDJ כתב: אז תרשה לי לפקפק במה שהוא אומר אני די בטוח שהסיפור עם היימן ועם פאנק הוא לג'יט ב100%. לדעתי שמעתי את קורנט מדבר על זה בהקשר של OVW ובאופן כללי, גם הרבה לפני שפאנק והיימן דיברו על זה על המסך.
04-16-2025, 11:34 PM
מעצבן שמעריצי אינטרנט נוטים להתייחס להייט כלפי ג׳יי אוסו רק כבועה מארקית שכמו שאמר הבשלן הדגול ״לא העולם האמיתי״. התירוץ של ״הוא מוכר מרצ׳״ או ״הוא אובר כי שרים את הכניסה שלו ועושים עם הידיים״ דיי פתטיים בעיניי. למה צריך לעניין אותי כמה מרצ׳ הוא מוכר? גם סינה מכר מיליון מרצ׳ ובראן של סופר-סינה המוצר היה השיטס. ג׳יי אוסו ממש לא אובר. אובר זה מקשיבים לתוכן של מה שיש לו להגיד ומתחברים אליו. התוכן יותר חשוב מההגשה. יש לו תוכן גרוע שמנסה לרקוד על הסיפור החופר שלא נגמר עם המשפחה שלו - מיצינו ב-2023, וההגשה שלו... ג׳יבריש טיק-טוקרי שכל מי שמעל גיל 14 יסבול ממנה, שלא נדבר על זה שרואים שהוא נתקע בערך כל פרומו שלו כי הוא שוכח את השורות.
אני מקווה שילמדו מזה שזה לא תמיד הבוקינג. אם הוא באמת היה אובר, באמת באמת היה אובר, אז הוא המתאבק שמכנה את עצמו ״מיין איבנט״ היה מקבל את המיין איבנט (של לילה 1 אבל עדיין), ובמקום זה הוא מיין איבנט שלילי - אופנר בלילה 1. הרסתם.
![]() הכל.
04-16-2025, 11:44 PM
(04-16-2025, 11:34 PM)Roger כתב: מעצבן שמעריצי אינטרנט נוטים להתייחס להייט כלפי ג׳יי אוסו רק כבועה מארקית שכמו שאמר הבשלן הדגול ״לא העולם האמיתי״. התירוץ של ״הוא מוכר מרצ׳״ או ״הוא אובר כי שרים את הכניסה שלו ועושים עם הידיים״ דיי פתטיים בעיניי. למה צריך לעניין אותי כמה מרצ׳ הוא מוכר? גם סינה מכר מיליון מרצ׳ ובראן של סופר-סינה המוצר היה השיטס. ג׳יי אוסו ממש לא אובר. אובר זה מקשיבים לתוכן של מה שיש לו להגיד ומתחברים אליו. התוכן יותר חשוב מההגשה. יש לו תוכן גרוע שמנסה לרקוד על הסיפור החופר שלא נגמר עם המשפחה שלו - מיצינו ב-2023, וההגשה שלו... ג׳יבריש טיק-טוקרי שכל מי שמעל גיל 14 יסבול ממנה, שלא נדבר על זה שרואים שהוא נתקע בערך כל פרומו שלו כי הוא שוכח את השורות. אתה צודק ב100%. יצא לי לדבר לא מעט על כך שאתה מקבל ישר את התגית 'הייטר' כשאתה משמיע ביקורת לגיטימית למדי על ג'יי אוסו. בסופו של דבר מכירות מרצ' הן אספקט חשוב, אבל יש למכור חולצות ויש להזיז את המחט, ויש להזיז את הביזנס, ויש "נטפליקס מבקשים אותו ספציפית בתכנית שלי", ויש להיות כוכב, ויש להיות לא יותר מצ'אנט קליט. גם אורנג' קאסידי היה שיאן המרצ' של הארגון שלו ב2023. גם הפאקינג outrunners שמופיעים בקוליז'ן היו שיאני מרצ' ב2025. מישהו כאן חושב שהם כוכבים גדולים יותר מקני אומגה, מבריאן דניאלסון (שלא מכר מרצ'), או אפילו מג'ריקו? בסופו של דבר מה שכולנו חושבים עליו בין שבוע לשבוע זה המשולש או סינה/קודי, חלקנו חושבים על מה יקרה עם דרו מקנטייר, אבל אף אחד לא חי את החיים שלו עם הסקרנות הטבעית לראות מה יקרה בין ג'יי אוסו ובין וולטר ברסלמניה. אם סינה וקודי היו מעלים את הפרומואים שלהם באיבולב - היו 2 מיליון צופים לאיבולב. זה לא משנה שהם הופיעו בראו.
04-16-2025, 11:51 PM
(04-16-2025, 11:44 PM)SwitchBlade כתב: אתה צודק ב100%. לגמרי. גם היום אנחנו נמצאים בתרבות שהצ׳אנטים הם חלק בלתי נפרד היא הקהל הוא נלהב יותר מהרגיל ורוצה לשיר ולצעוק והרבה פעמים לגנוב את ההצגה. זה דבר נורא ואיום מבחינתי ואני סובל מזה בלי סוף, אבל זה העידן. לא כל מי ששרים את השיר שלו או צועקים את הקאצ׳-פרייז שלו הוא אובר. דמיין שג׳ריקו היה עדיין נכנס עם ג׳ודס כשהוא הלרנינג טרי. כולם עדיין היו את השיר כמו מארקים. האם זה אומר שמה שג׳ריקו המתאבק עושה זה טוב? פאק לא. גם שהוא נכנס עם ג׳ודס, רוב מה שהוא עשה היה השיטס. המילה אובר היא המילה שהאינטרנט פירש הכי לא נכון, והוא פירש מעט מאוד נכון. הרסתם.
![]() הכל.
04-16-2025, 11:58 PM
(04-16-2025, 11:51 PM)Roger כתב: לגמרי. קורנט: "אנחנו נמצאים בעידן ההשתתפות בפרו-רסלינג". מילים נכונות יותר מעולם לא נאמרו. ג'יי אוסו הוא יותר דיג'יי מאשר מיין איבנטר. אחלה מתאבק, כן? לא מיין איבנטר. וגם לא אובר, כפי שאמרת.
04-17-2025, 07:16 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-17-2025, 08:26 AM על ידי The Visionary.)
(04-16-2025, 11:34 PM)Roger כתב: מעצבן שמעריצי אינטרנט נוטים להתייחס להייט כלפי ג׳יי אוסו רק כבועה מארקית שכמו שאמר הבשלן הדגול ״לא העולם האמיתי״. התירוץ של ״הוא מוכר מרצ׳״ או ״הוא אובר כי שרים את הכניסה שלו ועושים עם הידיים״ דיי פתטיים בעיניי. למה צריך לעניין אותי כמה מרצ׳ הוא מוכר? גם סינה מכר מיליון מרצ׳ ובראן של סופר-סינה המוצר היה השיטס. ג׳יי אוסו ממש לא אובר. אובר זה מקשיבים לתוכן של מה שיש לו להגיד ומתחברים אליו. התוכן יותר חשוב מההגשה. יש לו תוכן גרוע שמנסה לרקוד על הסיפור החופר שלא נגמר עם המשפחה שלו - מיצינו ב-2023, וההגשה שלו... ג׳יבריש טיק-טוקרי שכל מי שמעל גיל 14 יסבול ממנה, שלא נדבר על זה שרואים שהוא נתקע בערך כל פרומו שלו כי הוא שוכח את השורות. הייתי יכול להסכים, אבל כשראש הקריאטייב אומר באופן חד משמעי שמבחינתו מה שחשוב זה המרצ' (כי ביזנס צריך להכניס) ומה שהקהל עושה ב-TV (כי זה שווה יותר מרעש באינטרנט) = אז בסטנדרט של ה-WWE של 2025, ג'יי אוסו מיין אבנטר. אפשר לא לאהוב את זה, אבל הם מסתכלים עליו ככזה. אתה לא מרוצה מהדמות הראשית בתכנית? אל תצפה בה. אם יהיו מספיק שלא צופים ולא באים לאולמות כי הם לא אוהבים את מה שהם רואים על המסך, הקריאיטייב ישתנה. יכול להיות שרק ילדים עד גיל 16 מתלהבים מג'יי אוסו, אבל גם השונאים שלו עושים YEET כשהם באולם, אחרי שהם שילמו כסף לבוא לשם ולהגיד את דעתם. אז איך אתה רוצה שה-WWE ישנו את זה? אם 5% מהאולם היו עושים YEET ולא 95%, האיש לא היה מקבל קרב אליפות עולם בחיים. כשהאינטרנט אומר "לא אכפת לי מהכסף של החברה", זה אחלה כדי TO STICK IT TO THE MAN, הבעיה היא שאתה שלא מוציא שקל על המוצר - לא הקהל של המוצר. הקהל זה מי שבסוף יוציא את האשראי, ישלם להגיע ויקנה גם חולצה בדרך פנימה וכובע בדרך החוצה. זה לא אומר שה-WWE לא סופרים את האינטרנט, ברור לחלוטין שהם מסתכלים אחרת הם לא היו מדברים על זה, אבל בסוף הם נותנים את המוצר שמי שמשלם עליו רוצה לקבל. תוספת חשובה: את ההוכחה לדברים האלו אפשר לראות בדיוק במקום שבו ה-IWC והקהל הרגיל משתלבים - רסלמניה. זה ה-מקום שאליו ה-IWC מתנקז, ובדיוק שם לא שמו את ג'יי אוסו במיין אבנט של האירוע, כי הם יודעים שה-IWC לא ירצה לקבל את זה. הם יהיו מוכנים לעשות YEET מתישהו במהלך הערב, אבל לא במיין אבנט. זה הספוט שהשנה שמור לשני האנשים שה-IWC הכי רוצה לראות - CM פאנק והיל ג'ון סינה. באירועים הקטנים יותר, שבהם ה-IWC פחות טורח להגיע, ג'יי אוסו היה המיין אבנט. וזה בדיוק מעיד על מה שהוא, מיין אבנטר לקהל בשוטף, B+ עבור ה-IWC.
04-17-2025, 07:29 AM
הפאסיב-אגרסיב של גיא בעניין ג׳יי אוסו בחודשיים האחרונים זה מתצוגות התכלית המרשימות שראיתי
![]()
04-17-2025, 07:59 AM
קרב גאונלנט הוא סוג הקרב הגרוע ביותר שהומצא.
כן, כן, יותר גרוע מקרב מיכלי מיץ תפוזים. כן, גם יותר גרוע מקרב זירה מתפוצצת, יותר מכלוב פאנג׳בי, יותר מקרב אני פורש בשנת 2025. יש רק דבר אחד יותר גרוע מקרב גאונלנט - זה קרב גאונלנט שביילי מנצחת בו.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|