10-22-2022, 03:39 PM
הלוואי שאני טועה וזה יצא סבבה, אפילו לא טוב, אני מסתפק בסבבה.
![[Image: TMGhSUu.jpg]](https://i.imgur.com/TMGhSUu.jpg)
Let The Games Begin
|
|
|
10-22-2022, 03:39 PM
הלוואי שאני טועה וזה יצא סבבה, אפילו לא טוב, אני מסתפק בסבבה.
![]() Let The Games Begin
10-22-2022, 03:42 PM
(10-22-2022, 03:16 PM)master of doom כתב: היום ייסגר במשחק הדוחה של היום בביוב של ריאל מדריד נגד סביליה. סביליה העונה קבוצה נוראית, פרויקט תקרת השכר הכושל של טבאס אנס אותה לאבד את שני הבלמים המצטיינים שלה (סביליה הייתה ההגנה הטובה בליגה בעונה שעברה) קונדה לבארסה ודייגו קרלוס לאסטון וילה, היא בתקופה רעה וכנראה תעוף מהאלופות, מצבה לא טוב. ריאל מדריד בכושר שיא, אני כמובן לא מתכוון לצפות במשחק אבל הערכה שלי היא 100% ניצחון לבן, כנראה 2-1 עם שער דקה 70 של ואלוורדה/רודריגו. חחחחחחחח דיגלת על חצי מהספורט. יונייטד-צ'לסי יהיה אדיר, יש עכשיו קצת ג'ודו לגאווה לאומית, בערב יש UFC 280 וגם מוקדמות בF1, וזה רק בקטנה בלי לאזכר 9 משחקים בNBA ![]()
10-22-2022, 04:01 PM
(10-22-2022, 03:42 PM)Mad King כתב: חחחחחחחח דיגלת על חצי מהספורט. יונייטד-צ'לסי יהיה אדיר, יש עכשיו קצת ג'ודו לגאווה לאומית, בערב יש UFC 280 וגם מוקדמות בF1, וזה רק בקטנה בלי לאזכר 9 משחקים בNBA כן, יוצא לי להכחיש דברים מסוימים כי אני עובד היום בערב... טעות גדולה.
(10-22-2022, 01:24 AM)lidoradir כתב: הולי שיט יצאה הדלפה לפרק 10 והאחרון של בית הדרקון.חחחח אתה רציני? ישראל הקטנה חחחח מדליפה את HBO. חתיכת POWER MOVE. עד עכשיו בית הדרקון היית 80% סדרת דרמה בריטית איטית מאוד. פרק ראשון- סבבה ניתן לדברים לבנות... פרק שני- גם... ככה עוד פרק ועוד פרק ועוד פרק. פרק 7 סוף סוף הדברים התחילו לזוז מבחינת פעילות. ועכשיו 8-9 שעמום והכל זז לאט ודרמה. (10-21-2022, 08:22 PM)KillSwitch כתב: אני חושב שאני יכול לספור על שתי הידיים שלי את סרטי האימה הממש טובים שראיתי בשנים האחרונות.midsommar לא בדיוק סרט אימה. זה סרט שמדבר על פרידה ומעגלים חברתיים של משפחה, חברים וזוגיות שלא מתקפים את הגיבורה הראשית, אומרים לה שזה לא בסדר להרגיש או לחשוב מחשבות כאלו וכולאים אותה בקופסה של מחשבות. ככל שהסרט עובר היא מגלה חברים חדשים שמקשיבים לה, נותנים לה להראות שהיא יצירתית וגם יצרנית, שהיא אהובה ומוערכת- בניגוד לכל הדברים שהמעגלים הקודמים שלה אמרו לה. בסוף הסרט היא מסתובבת במעגל החברות החדש עד שהיא מצליחה להיות המלכה שלו. היא מצאה את המעגל החדש. כל הבנות בכו ביחד איתה, תיקפו את הרגשות שלה. היא כבר לא היית לבד. ואז היא הצליחה לשרוף את העבר שלה ולהמשיך הלאה בחיים שלה כשהיא לא מסתכל אחורה יותר, אלה מחייכת וחיה את החיים שלה בהווה. לא סרט אימה.. אבל נעשה בצורה של אימה.
ספוילר UFC בלבן:
וואו. מחאצ'ב בהכנעה. נראה חסר סיכוי לאוליביירה למרבה ההפתעה. ![]()
10-22-2022, 11:09 PM
(10-22-2022, 10:27 PM)Mad King כתב: לידור אתה רואה את הUFC? ראיתי ריאל מדריד נגד סביליה כמובן, משחק מעולה. UFC אשלים מחר אני מניח. ![]()
10-23-2022, 09:13 AM
![]() (10-23-2022, 09:13 AM)Mad King כתב: קיבלת.תודה. ספוילר בלבן תשובה: היו קרבות טובים היום. שון אומאלי לדעתי היה צריך לזכות כי הוא היה הרבה יותר תוקפני. פיטר יאן רק הפיל אותו לרצפה אבל לא הצליח לעשות משהו משמעותי ברצפה, וישר שון חזר למעלה. זה נראה יפה בסטטיסטיקה אבל לא פוגע בשון. בסוף הקרב שון נראה רענן והוא לא נפגע ממש לעומת פיטר שהיה נראה כמו מוקסלי לאחר קרב הקרב הסופי היה טוב והוא נראה משכנע. זה נראה שהוא ממש למד מחביב איך להלחם. זה נראה שהוא זכה באליפות אבל נו באמת, זה הכי קלאסי דנה וואיט (יש קשר לבריי וואיט? חח סתם סתם) שנותן למתאבק להלחם פעם בשנה כדי "להגן עליו" וזה כבר כזה מביך ומיותר. חלאס חלאס עם ה"כוכבים". שים אותם ב3 קרבות בשנה או לפחות 2 וכולם שם מפילים חגורות. חשבתי על זה אבל אי אפשר לכתוב ספוילרים למשחקי הכס כי לא קורה כלום בסדרה הזאת. ספוילרים לפרק 10 - אנשים מדברים 99% מהזמן, אנחנו שומעים את אותה עלילה מ10 דמויות שונות במשך הפרק. הסדרה הזאת זה 10% קורה משהו ואז 90% של youtube reaction video של הדמויות בסדרה שהן עושות פודקאסט על מה שקרה ודנים על זה.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|