Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 456 457 458 459 460 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתגיד את האמת
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,571
03-29-2025, 07:51 PM
(03-29-2025, 06:48 PM)lidoradir כתב:  האופנר בלילה השני של רסלמניה לא נחשב מבחינתי האופנר של רסלמניה.
כי יש לנו את האופנר בלילה הראשון של רסלמניה.

והלילה הראשון הוא זה שפותח את רסלמניה באמת ולא הלילה השני... הבנתם ?

איך אפשר להגיד על האופנר של הלילה השני שהוא האופנר אם האופנר של רסלמניה הוא בכלל הלילה הראשון ?
האופנר של רסלמניה זה האופנר של הלילה הראשון של רסלמניה ולא האופנר של הלילה השני של רסלמניה.

אי אפשר שיהיו כמה אופנרים שונים, זה לא עובד ככה. יש אופנר של הלילה הראשון ויש את האופנר של הלילה השני.

אם אוהד מגיע רק ללילה השני של רסלמניה... מבחינתו האופנר שהוא רואה זה האופנר של רסלמניה.
אבל האוהד הזה לא הגיע ללילה הראשון של רסלמניה שם באמת קיבלנו את האופנר של הלילה הראשון של רסלמניה.

אם האוהד היה מגיע ללילה הראשון של רסלמניה והלילה השני של הרסלמניה אז זה כבר סיפור אחר לגמרי ואנחנו חוזרים לזה שהאופנר של רסלמניה זה האופנר של הלילה הראשון של רסלמניה, זה הקרב שפותח את רסלמניה בלילה הראשון שלה ולא האופנר של הלילה השני של רסלמניה.

[Image: IMG-4614.gif]
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,903
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#4,572
03-29-2025, 09:22 PM
(03-29-2025, 06:48 PM)lidoradir כתב:  האופנר בלילה השני של רסלמניה לא נחשב מבחינתי האופנר של רסלמניה.
כי יש לנו את האופנר בלילה הראשון של רסלמניה.

והלילה הראשון הוא זה שפותח את רסלמניה באמת ולא הלילה השני... הבנתם ?

איך אפשר להגיד על האופנר של הלילה השני שהוא האופנר אם האופנר של רסלמניה הוא בכלל הלילה הראשון ?
האופנר של רסלמניה זה האופנר של הלילה הראשון של רסלמניה ולא האופנר של הלילה השני של רסלמניה.

אי אפשר שיהיו כמה אופנרים שונים, זה לא עובד ככה. יש אופנר של הלילה הראשון ויש את האופנר של הלילה השני.

אם אוהד מגיע רק ללילה השני של רסלמניה... מבחינתו האופנר שהוא רואה זה האופנר של רסלמניה.
אבל האוהד הזה לא הגיע ללילה הראשון של רסלמניה שם באמת קיבלנו את האופנר של הלילה הראשון של רסלמניה.

אם האוהד היה מגיע ללילה הראשון של רסלמניה והלילה השני של הרסלמניה אז זה כבר סיפור אחר לגמרי ואנחנו חוזרים לזה שהאופנר של רסלמניה זה האופנר של הלילה הראשון של רסלמניה, זה הקרב שפותח את רסלמניה בלילה הראשון שלה ולא האופנר של הלילה השני של רסלמניה.

אבל אם אתה לוקח את האופנר של הלילה הראשון וכופל באופנר של הלילה השני אתה מקבל אופנר כפול ולכן גם האופנר של הלילה השני הוא אופנר של רסלמניה ואז אם תכניס את רומן ריינס לקרב בהכרח תקבל אופנר שהוא גם מיינאבנט ואם זה בלילה הראשון זה יהפוך אוטומטית ללילה השני כי רק שם יש מיינאבנט וקח בחשבון שאם ריינס עושה מיינאבנט של לילה 1 הוא בהכרח יעשה היל טרן בלילה השני כי תשים לב שהוא צחק על פאנק בסגמנט בסמאקדאון ופייסים לא עושים את זה
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 5 users Like master of doom's post:
  • DarkArts, lidoradir, m0tti, SwitchBlade, The Visionary
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,148
אשכולות: 1,864
Likes Given: 5,131
#4,573
03-29-2025, 09:41 PM
(03-29-2025, 09:22 PM)master of doom כתב:  אבל אם אתה לוקח את האופנר של הלילה הראשון וכופל באופנר של הלילה השני אתה מקבל אופנר כפול ולכן גם האופנר של הלילה השני הוא אופנר של רסלמניה ואז אם תכניס את רומן ריינס לקרב בהכרח תקבל אופנר שהוא גם מיינאבנט ואם זה בלילה הראשון זה יהפוך אוטומטית ללילה השני כי רק שם יש מיינאבנט וקח בחשבון שאם ריינס עושה מיינאבנט של לילה 1 הוא בהכרח יעשה היל טרן בלילה השני כי תשים לב שהוא צחק על פאנק בסגמנט בסמאקדאון ופייסים לא עושים את זה

פה נשברתי.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • master of doom
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,478
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#4,574
03-29-2025, 10:12 PM
אף אחד לא זוכר את המאיין איבנט של לילה 1? טעות.
מאיין איבנט = הקרב המרכזי של אותו הערב, זה שמשאיר את כולם עד סוף האירוע כדי לראות.
אף אחד לא זוכר את הקרב של דה רוק וריינס נגד רולינס וקודי? 
אף אחד לא זוכר את זיין ואואנס זוכים באליפות הזוגות נגד האוסוס?
אף אחד לא זוכר את קווין אואנס נגד סטון קולד סטיב אוסטין?
אנדרטייקר נגד סטיילס? באנקס נגד באלייר? 

אם מתאבק/ת סוגר/ת את הקרב האחרון של יום 1 של מניה זה נחשב מאיין איבנט, זה שיש עוד מאיין איבנט זה לא משנה כי זה מאיין איבנט של יום אחר.
כל מתאבק ירצה לסגור את מניה לא משנה אם זה לילה 1 או 2.
אם אני הייתי מתאבק והאנטר היה אומר לי שומע אתה סוגר את לילה 1 של מניה, הייתי נותן לו צרפתית על המקום.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
xXRed4EverXx מנותק
Low-Card
תגובות: 619
אשכולות: 1
Likes Given: 25
הצטרף בתאריך: Jul 2021
#4,575
03-29-2025, 10:15 PM
אין ספק שההייפ הכי גדול זה המיין אבנט של הלילה השני.
ומבחנתי "מיין אבנט" של הלילה הראשון זה לא באמת מיין אבנט, אבל שזה פאנק-רולינס-ריינס זה האמא של המיין אבנט.
הגב
The following 1 user Likes xXRed4EverXx's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#4,576
03-29-2025, 10:21 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-29-2025, 11:01 PM על ידי DDJ.)
(03-29-2025, 10:12 PM)Jon_M0xley כתב:  אף אחד לא זוכר את המאיין איבנט של לילה 1? טעות.
מאיין איבנט = הקרב המרכזי של אותו הערב, זה שמשאיר את כולם עד סוף האירוע כדי לראות.
אף אחד לא זוכר את הקרב של דה רוק וריינס נגד רולינס וקודי? 
אף אחד לא זוכר את זיין ואואנס זוכים באליפות הזוגות נגד האוסוס?
אף אחד לא זוכר את קווין אואנס נגד סטון קולד סטיב אוסטין?
אנדרטייקר נגד סטיילס? באנקס נגד באלייר? 

אם מתאבק/ת סוגר/ת את הקרב האחרון של יום 1 של מניה זה נחשב מאיין איבנט, זה שיש עוד מאיין איבנט זה לא משנה כי זה מאיין איבנט של יום אחר.
כל מתאבק ירצה לסגור את מניה לא משנה אם זה לילה 1 או 2.
אם אני הייתי מתאבק והאנטר היה אומר לי שומע אתה סוגר את לילה 1 של מניה, הייתי נותן לו צרפתית על המקום.

יש מישהו שלא זוכר את קרב "סיום העידן" ברסלמניה 28?
יש מישהו שלא זוכר את לסנר-טייקר ברסלמניה 30?

אבל זה לא היה המאיין איבנט, כשמו כן הוא - הקרב מרכזי
הקרב המרכזי שנה שעברה היה ריינס-קודי, ולא הזוגות. כנ"ל ב-39
הקרב המרכזי במניה 38 היה ריינס-לסנר על האליפויות, ולא קווין אוונס-סטון קולד.

מאז שהפכו את רסלמניה ל-2 לילות, מצאו פשוט "פירצה בגדר"
קרב מרכזי יש רק אחד, כמו שיש אלוף אחד (לא כאן, אבל במרבית ענפי הספורט האחרים)
או "השחקן הטוב ביותר" - גם זה פרס שמוענק, לבן אדם אחד.

ואגב, מאז הפיצול, כשיש לך מתאבקים שזכו במעמד הזה כמו האחים אוסוס, קווין אוונס וסמי זיין,
זה מרדד מאוד את העניין. בטח כשאתה מנסה להעמיד אותם בשורה אחת עם המתאבקים המובילים בהיסטוריית הארגון
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,478
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#4,577
03-29-2025, 10:59 PM
(03-29-2025, 10:21 PM)DDJ כתב:  יש מישהו שלא זוכר את קרב "סיום העידן" ברסלמניה 28?
יש מישהו שלא זוכר את לסנר-טייקר ברסלמניה 30?

אבל זה לא היה המאיין איבנט, כשמו כן הוא - קרב מרכזי
הקרב המרכזי שנה שעברה היה ריינס-קודי רודס, ולא הזוגות. כנ"ל ב-39
הקרב המרכזי במניה 38 היה ריינס-לסנר על האליפויות, ולא קווין אוונס-סטון קולד.

מאז שהפכו את רסלמניה ל-2 לילות, מצאו פשוט "פירצה בגדר"
קרב מרכזי יש רק אחד, כמו שיש אלוף אחד (לא כאן, אבל במרבית ענפי הספורט האחרים)
או "השחקן הטוב ביותר" - גם זה פרס שמוענק, לבן אדם אחד.

ואגב, מאז הפיצול, כשיש לך מתאבקים ש"זכו" בפרס הזה כמו האחים אוסוס, קווין אוונס וסמי זיין,
זה מרדד מאוד את העניין. בטח כשאתה מנסה להעמיד אותם באותה שורה של רומן ריינס, ג'ון סינה, דה רוק או טריפל H

האוסוס שווים מאיין איבנט, הם הטאג בין ההכי טובים שהיו אם לא ההכי טוב.
אואנס, רולינס וסטיילס גם ראויים למאיין איבנט, וזה שהם קיבלו מאיין איבנט במניות הקודמות גם אם זה ה"מאיין איבנט הפחות טוב" זה מעולה כי אם הם לא היו מקבלים את המאיין אבנט זה היה שוד לקריירה שלהם.
אותו דבר פאנק, הוא יקבל מאיין אבנט ראשון ופאנק שווה מאיין איבנט. הוא לא בא על חשבון משהו, זה פיוד שהתחיל קצת לפני ווארגיימס עם המתחיות עם ריינס, המשיך עם השנאה של רולינס ולהדחה הכפולה בראמבל שפאנק הדיח את רולינס וריינס. בנו פה פיוד משולש יפה, וכן גם אני הייתי מעדיף שנקבל רולינס נגד ריינס אחד על אחד אבל בנו את הקרב שולש כמו שצריך ואני מתנחם בזה שגם רולינס מקבל מאיין איבנט שני במניה.

לזיין לא מגיע מאיין איבנט, זה שהוא קיבל אחד מבאס אותי.

[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#4,578
03-29-2025, 11:06 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-29-2025, 11:17 PM על ידי DDJ.)
(03-29-2025, 10:59 PM)Jon_M0xley כתב:  האוסוס שווים מאיין איבנט, הם הטאג בין ההכי טובים שהיו אם לא ההכי טוב.
אואנס, רולינס וסטיילס גם ראויים למאיין איבנט, וזה שהם קיבלו מאיין איבנט במניות הקודמות גם אם זה ה"מאיין איבנט הפחות טוב" זה מעולה כי אם הם לא היו מקבלים את המאיין אבנט זה היה שוד לקריירה שלהם.
אותו דבר פאנק, הוא יקבל מאיין אבנט ראשון ופאנק שווה מאיין איבנט. הוא לא בא על חשבון משהו, זה פיוד שהתחיל קצת לפני ווארגיימס עם המתחיות עם ריינס, המשיך עם השנאה של רולינס ולהדחה הכפולה בראמבל שפאנק הדיח את רולינס וריינס. בנו פה פיוד משולש יפה, וכן גם אני הייתי מעדיף שנקבל רולינס נגד ריינס אחד על אחד אבל בנו את הקרב שולש כמו שצריך ואני מתנחם בזה שגם רולינס מקבל מאיין איבנט שני במניה.

לזיין לא מגיע מאיין איבנט, זה שהוא קיבל אחד מבאס אותי.

לא אחי, האוסוס לא הוכיחו ראויים, קווין אוונס גם הוא לא ראוי,
והם באמת לא קיבלו, אני אישית מתכחש לחשיבה הזאת שקרב סוגר בלילה אחד נחשב לקרב המרכזי
אני חושב שאתה מרדד לגמרי את העניין הזה, יש סיבה שרומן ריינס סוגר 10 קרבות מרכזיים ברסלמניה,
יש סיבה שג'ון סינה סגר גם מספר דומה, זה הישגים ששמורים לכוכבים הכי גדולים בארגון.

לא משנה איך תסובב את זה, אי אפשר לשים את קווין אוונס-סטון קולד באותה נשימה עם לסנר-ריינס
ואי אפשר לשים את האוסוס-קווין וסמי באותה נשימה עם רודס-ריינס

המאיין איבנט - הקרב המרכזי.
ה-קרב המרכזי יש רק אחד

בכלל, קצת נהיה מעצבן כאן גישה של אנשים שכל מתאבק שרושם 10 שנים בארגון, מתייחסים אליו כ"ראוי להכל"
יש בינוניות, ויש איכות - כדאי שחלק מהאנשים כאן יתחילו לשים לב להבדלים האלה.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,903
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#4,579
03-30-2025, 07:30 AM
אני מעריך מאוד את הדברים הקטנים בפיוד בין גיא ללידור. תמשיכו ככה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 650
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
#4,580
03-30-2025, 08:49 AM
אבל יש סיכוי של שליש שברון ברייקר יהיה במיין איבנט של האופנר של הלילה הראשון של רסלמניה. אלא אם נוסיף את קורט אנגל.
הגב
The following 1 user Likes Yosihait's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 456 457 458 459 460 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-24-2026, 09:29 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר