12-17-2023, 03:18 AM
זה פשוט עצוב חחח
הוא היה צריך לוותר וללכת לעשות משהו אחר.
אני לא מבין את המנטליות של הלוצ'ה לעשות אותו דבר
הוא היה צריך לוותר וללכת לעשות משהו אחר.
אני לא מבין את המנטליות של הלוצ'ה לעשות אותו דבר
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
12-17-2023, 03:18 AM
זה פשוט עצוב חחח
הוא היה צריך לוותר וללכת לעשות משהו אחר. אני לא מבין את המנטליות של הלוצ'ה לעשות אותו דבר
12-17-2023, 10:44 AM
(12-16-2023, 03:31 PM)SwitchBlade כתב: ואנשים עדיין צוחקים על ג'ים קורנט כשהוא אומר שזה לא רסלינג. לוצ׳ה טוב זה רסלינג. בוצ׳ים זה גם חלק מרסלינג. אתה לא יכול לצפות ממתאבק טוב לא לעשות פאשלות, פאשלות קורות כל הזמן, ואתה ואני עושים מלא פאדיחות בעבודה שלנו למשל. אבל הצפייה מעובד היא לא לעשות פאדיחות, אלא לדעת לתקן אותם בזמן אמת. ואת זה ידינו המפקד לא רק שלא עשה, אלא הפך את זה לבדיחה. פשוט חוסר אימון וחוסר הדרכה בקרב. יש פה כמה אנשים שצריכים לתת דין. אבל הם לא יתנו.
12-17-2023, 11:27 AM
קרבות הלוצ'ה הם ריקוד. דברים כמו מהלכים שמצריכים שיתוף פעולה מוגזם ואובר כוריאגריפיה שמפריעים לצופה שהעין שלו התרגלה לרסלינג ביפן וארה"ב פחות מפריעים להם.
הם מנתקים את המוח בכל מה שקורה בין המהלכים, ורק הפליפי שיט זה מה שחשוב. לרוב המתאבקים יש מסכות ולא רואים מה הם מרגישים ומה הם חושבים תוך כדי הקרב. זה לא העיקר מבחינתם ולכן צריך להתייחס למתאבקים שמגיעים ממקסיקו ל-US בהתאם ולא לזרוק אותם למים העמוקים כי לרוב זה נכשל. אם ויקינגו היה מתאבק בלוצ'ה אנדרגראונד עם האפשרות לערוך בוצ'ים וסתם רגעים מביכים של חוסר תקשורת הוא היה המתאבק הכי מעניין בעולם. אבל הוא לא, ובגלל זה לא אהבתי שהקרב הראשון שלו היה מיינאיבנט בדיינמייט נגד אומגה. היו צריכים לבנות אותו לאט ובאיטיות כמו שב-WWE עושים עם דרגון לי כרגע. ![]()
12-17-2023, 11:38 AM
The Future Is Here !
![]()
12-17-2023, 12:40 PM
עוד שבוע, עוד חגורת אליפות לAEW - טוני הציג אליפות נשים נוספת בהקלטות ROH האחרונות
(12-17-2023, 11:38 AM)Ariel כתב: https://vt.tiktok.com/ZSNgLyQPS/ קרבות השולחן אם אני זוכר נכון באמת לא היו צריכים להסתיים ככה אבל אם אני לא טועה זה לא השפיע על התוצאה הסופית ושיימוס כן היה אמור לנצח ומאמין שגם קודי, דווקא ממש אהבתי את סינה-שיימוס וזוכר שהתלהבתי שנגמר ככה. עם הראמבל אני דווקא חושב שזה כן היה מתוכנן אבל לא עקבתי באותה תקופה. ![]()
12-17-2023, 01:00 PM
(12-17-2023, 11:38 AM)Ariel כתב: https://vt.tiktok.com/ZSNgLyQPS/ רק הראמבל לא היה מתוכנן. (12-17-2023, 12:40 PM)orgibor כתב: עוד שבוע, עוד חגורת אליפות לAEW - טוני הציג אליפות נשים נוספת בהקלטות ROH האחרונות אין לי כוח. ![]()
12-17-2023, 03:38 PM
(12-17-2023, 02:45 PM)lidoradir כתב: המשולש במניה היה ענק, אי אפשר לקחת להם את זה. שלושתם נתנו הצגה ועל הדרך הרימו עוד קצת את הריין של גונת'ר, באמת קרב מעולה. חותם על קרבות כאלה כל אירוע. אבל הקרב זוגות של הבלאדליין... טוב, היית איתי שם. הו בייבי.
12-17-2023, 03:46 PM
חשבתי אתמול על איזה קרב צריך לקבל את תואר קרב השנה
קרב הזוגות מ-MITB בהחלט צריך לקבל את התואר אין ספק שבגלל שהייתי שם זה מוסיף הרבה להחלטה, יכול מאוד להיות שגם אם הייתי רואה את הקרב בטלוויזיה הייתי חושב אותו דבר |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|