Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 95 96 97 98 99 ... 129 הבא »

סיקור | 20 שנה של ברוק לסנר

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4
מצבי תצוגת אשכול
סיקור | 20 שנה של ברוק לסנר
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,475
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-23-2022, 04:35 PM
(02-23-2022, 02:09 PM)Shalev_the rock כתב:  קודם כל תודה על תגובה ביחס לשאלה שגם קצת ציפיתי לה כי אתה האופוזיציה הכי מובהקת שציפיתי לפגוש.
לגבי התוכן:

*היחסים שלי עם טריפל H המתאבק שווים לדעתי גם דיון עם עצמי, במהלך השנים הייתי מארק שלו וגם השונא הכי גדול. אני מתעב חלקים בקריירה וגם חושב שבשנים מסוימות הוא היה ההיל הכי טוב בהיסטוריה. נכון לעכשיו ג'ים קורנט סיכם יפה את מה שאני חושב עליו, בטח ביחס למה שהוא חושב על עצמו ורוצה שנחשוב עליו:
he was always the guy that worked with the guy that drew the money, and he continues to push his boring self down the people’s throats*

מה שכתבתי פה נכתב אחרי הצ'יימבר כי מה שקרה בצ'יימבר הוא חריג בכל קנה מידה. אני חושב שגם היום, בעידן ה50\50, שבו כביכול לשום דבר אין חשיבות ב-WWE, לסנר הוא הדבר היחיד שמעל הכל. וזה הדהים אותי. גם הביצוע אגב שלו אגב, זה בוקינג שכביכול משדר עצלנות אבל כשהוא נעשה על ידי לסנר זה שידר לי משהו ייחודי.
בסוף מדובר בטופ גאי בחברה ששולטת בעסק הזה (עד לפני שנתיים מונופול מוחלט. עכשיו סתם מונופול) ורושמת רווחי שיא של כל הזמנים, והוא הפנים שלה בעשור הנוכחי. אז האם הוא "גרוע לעסק"? האם הוא גרוע לתעשייה? כי הוא הכלי שבחרו לעשות איתו את הדברים האלה?

תוציאו שנייה את הקונטקסט של הבוקינג, כי הוא באמת לא רלוונטי. לסנר זה לא הוגאן וגם לא שון מייקלס, כשהיה צריך להפסיד הוא ניגש להפסיד. הולכים איתו ככה מסיבה מסוימת וזה בכלל לא אמור לשנות את הפרספקטיבה שלנו עליו כי לא הוא הסיבה "הכל חרא". הבוקינג שלהם והתייחסות שלהם לטאלנט זאת הסיבה. ההפך, כשג'ון סינה קיבל בוקינג כזה (לא באותו סגנון אבל אותו רעיון של "סופרמן") וואו כמה שזה היה חרא. שרומן ריינס קיבל ככה בוקינג? וואו, עד היום למעשה מלבד איזה שנה רומן ריינס נותן לנו חרא רצוף במשך שנים. נוח לשלוף פה את הקרב מול אמברוס ולהגיד שברוק זרק עליו, מה שנכון. אבל זה כל כך לא פייר לדעתי. כמו שזה לא פייר לשפוט אותו על זה שנותנים לו להתאבק 3 קרבות בשנה במשך 31 דקות, במקום לתת לו לעבוד עם כל הטאלנט שיש לו.

נסתכל רק על הריצה השנייה שלו, היא מפוצצת בקרבות ורגעים שהם וואו. סינה פעמיים, שבירת הסטריק, HIAC 2015 נגד טייקר, האחרון שהיה שווה משהו ביחד עם סשה נגד בקי, המשולש נגד רולינס וסינה, בריאן, המשולש עם ריינס ורולינס, מיסטירו בראמבל 2020, סטיילס ב-SVS17, נגד גולדברג ברסלמניה (אני אישית לא אהבתי אבל...) אפילו אורטון בסאמרסלאם היה רגע שתפסנו את הראש ולא הבנו מה קורה.

אם זאת בעיה של הבוקינג ושל WWE זה דבר אחד, ואם זה רע או טוב זה דבר אחר. אבל כמעט כל רגע גדול שקרה ב-WWE בעשור האחרון הוא בזכות\בגלל ברוק לסנר.

סבבה, לקחתי והקשבתי. 

לדעתי שינוי מתודולוגי חשוב שצריך לעשות (במיוחד במקרה הזה) זה diff-diff. הפרש ההפרשים.
אתה אומר לי שלסנר היה מעורב בכל רגע גדול שקרה בWWE כמעט, פייר. מזמין אותך לקחת אותנו למצבים היפוטתיים בהם זה היה מישהו אחר - או אולי אלטרנטיבה יותר מבוזרת.

עכשיו כשמדברים על לסנר מדברים על ריכוזיות.
ניצח MITB, ניצח ראמבל וצ'יימבר באותה השנה.
דאמ.. הוא הפך את סצנת המיין איבנט של WWE לכלבה הפרטית שלו, נכנס ככה סתם לקרב אליפות, זוכה, מפסיד, נכנס ככה סתם לראמבל, נכנס לצ'יימבר, מ0 ל-100, לסנר מקבל 3 הזדמנויות לאליפות במהלך הRTWM. 

ריינס הוא מכונה משומנת לייצור משפטים קלישאתיים וחרא, נכון. אבל ריינס, כשהוא הכי הכי הזיק לWWE, לא חלש על השטח שלסנר תופס כרגע. 
ריינס נמצא עכשיו בריין טרור, פר אקסלנס, והוא הצליח להרוס רק את סמאקדאון, וזה לקח לו יותר משנה וחצי.
לסנר הגיע לראו רק לפני שלושה/ארבעה חודשים, עם הצמה החדשה שלו, ובקרב צ'יימבר אחד הוא הצליח להגחיך את כל המיין איבנט טאלנט ברוסטר. כי זה לסנר. 

צריך לחשוב על מה המחיר של דמות כמו לסנר ברוסטר שלך, והאם הוא שווה את זה.
בוקינג זה דבר אחד, אבל בתור בוקר הקלף שמישהו כמו לסנר נותן לך הוא בלתי מנוצח והורס את כל המשחק. לכל בעיה יש פתרון, זה כמו דולף זיגלר שהוא שפכטל, יש לך חור אתה ממלא בזיגלר, רק שלסנר הוא חומר מילוי רעיל מסריח וגרעיני. אתה חייב לשים אותו בשכבה העליונה תמיד והוא לעד יכלה את כל מה שמתחתיו. והוא פועל מהר, הרבה יותר מהר מריינס. 

צפיתי בWWE בתקופות של סינה ושל ריינס ושל לסנר ואני יכול לומר לך בוודאות שלסנר אוכל יותר משניהם ביחד. סינה של 2011-2010 היה ערימה של זבל, אבל הג"ג שלו היה הרבה יותר קטן מלסנר כרגע, בכמה סדרי גודל. סינה זה סופרמן, אבל גם סביבו יש חוקים.
ריינס הוא דמות מצחיקה בקטע הזה כי הוא תמיד 'בדרך' להיות מיין איבנטר, אז כשהוא רומן ריינס כולם נמצאים מתחתיו והוא נמצא מתחת למשבצת שהוא רוצה לתפוס, ועדיין, עובדתית לקח לו כל כך הרבה יותר זמן להרוס את סמאקדאון, ללסנר לקח פי 10 פחות זמן אם מדברים על הראן האחרון של כל אחד מהם.
אם נקביל את סינה של 2014 ללסנר של 2022 (ואני יכול אולי להחליף את 2014 ב2017) - הוא כן שם את הכתפיים. מזכיר - לסנר הוא פארט טיים, הוא לא פול טיים ולא קרוב לזה. הלו"ז של בראנד שלסנר בראשו זה להיהרס ע"י לסנר לתקופה, ואז להיות משעממים כשהוא הולך, ואז לחזור להצמיד כתפיים כשהוא שוב מגיע. 

הdiff-diff במקרה של לסנר, בעיניי, הוא בהכרח מקרה יותר מבוזר. כי, שוב, אין דמות יותר ריכוזית מברוק לסנר. 
אני לוקח את סינה בראש של ראו על פני לסנר, אני לוקח את ריינס על פני לסנר, אני מביא בכיף את מקנטייר, את אוקדה-ווינס-לול, את שינגו המשעמם, לא את קאסידי ולא את אייץ', ועדיין אני מקבל פחות ריכוזיות מלסנר. וזה כבר לא הבוקינג, זה הקלף, זה הטאלנט. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-23-2022, 06:25 PM
אני באמת חושב שלסנר הוא המתאבק שWWE משתמשים בו בצורה הכי גרועה ברוסטר.
בדרך כלל משפט כזה נאמר על מישהו שנמצא נמוך בקארד, אז זה מרגיש לא שייך ללסנר שזוכה בכל דבר, אבל זה לא מסתכם בהישגים ואליפויות.

הוא עומד מאחורי רגעים גדולים וקרבות מעולים - הבעיה היא שעל כל קרב כזה, יש כמה הופעות שלו שגורמות לאנשים לגלגל עיניים ולא מחדשות כלום.
השימוש בלסנר הוא חסר השראה. 
הקרבות הכי טובים של הראן השני שלו בWWE היו נגד אנשים כמו בריאן, סטיילס, באלור ופאנק, אבל הקרבות שWWE חזרו אליהם כמה פעמים, הפיודים הממושכים שלו הם נגד רומן ריינס, אנדרטייקר וטריפל H. היוצא מהכלל הוא סת' רולינס, אבל הוא היוצא מהכלל שמוכיח את הכלל, כי הקרבות שלו עם לסנר לרוב טובים מאוד.
הם לא מוכנים לגוון עם לסנר, למרות שלגוון עם לסנר זה הדבר הכי טוב שהם יכולים לעשות. לסנר-לאשלי היה קרב שאנשים רוצים לראות מאז שלאשלי הוכיח את עצמו כמאין אבנטר באימפקט, אנחנו מדברים כאן על שנת 2014-2015, ורק בשנת 2022, ורק כשהם נתקעו במצב בעייתי בגלל מחלה של ריינס, רק אז WWE ניגשו לקרב הזה.
הם תמיד חוזרים לברירת המחדל המשעממת של "נשים על לסנר אליפות ונבנה לקרב נגד ריינס", והאנשים היחידים שזה מעניין אותם בשלב הזה הם אנשים כמו לידור, שיתלהבו מכל דבר כל עוד יש עליו את השם "ברוק לסנר", אז זה לא באמת משנה.

והבעיה הגדולה היא שלדעתי מאוחר מידי, כי WWE רוקנו את הרוסטר שלהם מכל תוכן. הרוסטר שלהם דל, זה הורגש מאוד בראמבל ובבניה לאירוע. 
לפני שנתיים-שלוש הייתי כותב רשימת קרבות חלומות לברוק, אבל כבר אין כאלה באמת. אנחנו לא מקבלים לסנר-קית' לי או לסנר-גרגאנו.
היחידים שעוד נשארו הם וולטר, ברייקר ורידל, ואני לא בטוח לגבי שניים מתוכם (ואת השלישי עוד לא היה להם מספיק זמן לחרבן).

[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-11-2026, 06:45 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר