Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 28 29 30 31 32 ... 37 הבא »

תוצאות| AEW Dynamite 26/1/22 - Beach Break

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Dynamite 26/1/22 - Beach Break
Jon_M0xley מחובר
He is Him
תגובות: 11,251
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-28-2022, 06:23 PM
(01-28-2022, 04:28 PM)The Tribal FISH כתב:  פתאום רויאל ראמבל 2022 מספר 12 עומד להכנס ואז

זה יהיה קורע כי גיא מספר 12 בראמבל גברים והוא מקבל את קודי.... 
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,218
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
01-28-2022, 07:43 PM
עם כל המהלכים המדהימים של גווארה, JR כ"כ רדום ומשדר באדישות... חייבים להחליף אותו.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-28-2022, 10:38 PM
טוב, אז אני חושב שהייתה תוכנית טובה סה''כ, לעומת גיא, אבל יש לי את הבעיות שלי.

לפעמים יש מקום לשים את דעתך על הסטוריליין ועל המתאבקים בצד ופשוט להנות מקרב ממש טוב. 
קודי רודס נגד סמי גווארה היה קרב ממש טוב. 
גיא אמר שזה היה בנוי כמו קרב של WWE עם דגש על רגעים כביקורת שלילית - אני חושב שזה היה מצויין בשביל הקרב הזה. הרבה פעמים בקרבות סולם מתאבקים נופלים למלכוד של לעשות מיליון ספוטים שבסוף אף אחד לא זוכר. בקרב הזה היו 3-4 ספוטים שאני כנראה אזכור למשך המון זמן - הסופרפלקס מהסולם, הקאטר והסנטון. אולי זה Recency Bias, אבל לדעתי זה היה אחד מקרבות הסולם הטובים בשנים האחרונות (ובשנים האחרונות היו מלא קרבות סולם חסרי משמעות, NXT מאוד חטאו בזה). יכול להיות שזה שם למעלה עם קרבות שאנשים מעלים בדרך כלל בדיון על קרב הסולם הטוב ביותר.
נקודה לטובת ההפקה - בספוטים גדולים הם הלכו על שוט רחב במקום קלוזאפ וזה דבר קטן, אבל זה כל כך מעצים את הדברים האלה. נותן לך הבנה טובה יותר של הגובה שהם נופלים ממנו.
הנקודה האחת לרעת הקרב הזה היא פואגו דל סול. ההתערבות שלו הייתה מיותרת לחלוטין, במיוחד כשזה היה ברור שהמאין אבנט יהיה קרב עמוס התערבויות. פשוט אין להם איפוק עם הדברים האלה.

העלילה לאורך קרב השלשות זה כנראה הדבר הכי מעניין שכריס ג'ריקו היה מעורב בו מזה שנה בערך. 
מאוד לא אהבתי את הסטוריליין הזה עד הנקודה הזאת, ואני לא חושב שזה הגיע לכאן בצורה הטבעית ביותר, אבל אני אהיה מוכן להחליק אם הם יידעו לשמר את העניין הזה מכאן.
אני רק מקווה שזה באמת יסתכם ביציאה של סנטנה ואורטיז מהIC, או פירוק לעזאזל של הסטייבל הזה. 
אני גם לא מת על זה שדניאל גרסיה ו2.0 תמיד מפסידים קרבות משמעותיים בדיינמייט. במיוחד עם התדירות שהם מעורבות בקרבות כאלה. גם במקרה הזה, כשהיריבים שלהם לא הסתדרו בניהם.

הסגמנט של פאנק וMJF היה אחד מהטובים יותר שלהם לאורך הפיוד. MJF עשה עבודה טובה בלהעביר את ההיסטוריה של פאנק עם קליבלנד ולדעת לעקוץ אותו על זה, פאנק הגיב כמו שצריך. אין תלונות.
פאנק-MJF קורה בשיקאגו כמו שציפיתי. במקור חשבתי שזה קרב לPPV וניצחון של MJF, אבל עם איך שהסטוריליין הזה התפתח - אני חושב שפאנק מנצח אותו בשיקאגו ובPPV אנחנו מקבלים MJF-וורדלו ופאנק-האנגמן.

אני בעד לתת זמן מסך לליילה הירש ורד וולווט, אני בעד סטוריליינים שלא נוגעים לאליפות במחלקת הנשים, אבל לדעתי הקרב הזה היה טעות בוקינג.
שתיהן נכון לעכשיו מתאבקות שהקהל מכיר כמתאבקות של דארק. כאלה שבדרך כלל מפסידות בדיינמייט ובראמפייג'. ברור שלא יהיה להם אכפת מהקרב הזה. גם כשהן מדורגות 1 ו-2, הניצחונות שלהן הגיעו בדארק.
הפוש של הירש היה צריך להתחיל מניצחון משכנע על מישהי במעמד גבוה ממנה. במקום לקיים את הקרב הזה ולשמור את הירש-סטטלנדר למועד מאוחר יותר - הירש הייתה צריכה להכניע את סטטלנדר כבר השבוע. 

מאוד מוזר לי לראות בתוכנית רסלינג שכל כך ממהרת מנקודה לנקודה פרומו דיי ארוך שלא נקטע ולא נראה שהוא רומז למשהו לעתיד. פשוט סיבוב ניצחון של בייקר עם האליפות והפרסים שלה.
מצחיק כמה הקהל בקליבלנד היו כבשים, הם נתנו לבייקר היט, ואז ברגע שהיא אמרה את הקאצ'פרייז - הם זימרו ביחד איתה.

המאין אבנט...
אוקיי, הנה ראנט לפני המאין אבנט, שאפילו לא נוגע ישירות לאדם קול ואורנג' קאסדי.
אני עייף מקרבות הארדקור. 
אני רואה המון רסלינג, יש יותר מידי כאלה כרגע והם לא שונים מספיק אחד מהשני. נמאס לי מלראות מתאבקים מרביצים אחד לשני עם קנדו, נמאס לי מספוט עם שולחן כמעט בכל תוכנית. 
רק השבוע - בNXT היה קרב הכרעות בכל מקום, בדיינמייט היה קרב לייטס אאוט, בNXT UK קרב אולם ריק. 
מה היה הקרב שהכי הרוויח מההארדקור השבוע? הקרב בNXT, כי זה היה שני מתאבקים ירוקים שעדיין לא מסוגלים להעלות קרב רסלינג טוב, אז ההארדקור עוזר להם לכסות על חוסר הליטוש שלהם. 
פשוט אין לי ספק שקול וקאסדי יכולים להעלות קרב רסלינג איכותי של 20 דקות שיהיה בלואו אוף ראוי לכל פיוד, במקרה שלהם הדברים האלה דיי עובדים לרעתם. 
אני מבין למה זה היה לייטס אאוט מבחינת הבוקינג. לא אכפת לי שקול הפסיד, לא אכפת לי שקאסדי ניצח. כולם יהיו בסדר. כולם מוכשרים.
אבל לכל אורך הקרב חשבתי רק על כמה שאני עייף. אני עייף ממכות קנדו, אני עייף מספוטים עם שולחנות, אני עייף מהתערבויות (באמת שזה לא היה מפריע לי כל כך אם הם לא היו עושים את השיט עם פואגו באופנר. תשמרו את זה לקרב אחד בתוכנית וזה יעבור טוב יותר). 
הייתי אומר שאולי זו אשמתי, כי אני עוקב אחרי כמה ארגונים וצופה בכמה תוכניות, אבל AEW כבר הכריזו בתוכנית הזאת על טקסס דת'מאץ' לעוד שבועיים. עוד קרב הארדקור שבו ארצ'ר והאנגמן ירביצו אחד לשני עם קנדו ומישהו יעוף דרך שולחן. הפעמון עוד לא צילצל לקרב הזה ואני כבר עייף.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • RoeeHardy
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 02:05 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר