Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 29 30 31 32 33 ... 37 הבא »

תוצאות| AEW Dynamite 5.1.2022

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Dynamite 5.1.2022
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,811
אשכולות: 59
Likes Given: 4,459
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-07-2022, 01:47 AM
תכנית חלשה שהתחילה בMOTYC..
איך אפשר לשלב בין השניים? רק AEW יודעים.

אחרי צפייה חוזרת בבריאן/פייג' אני מתחיל הרבה יותר לחבב את הקרב הזה. 
אולי אני צריך להתבשל עליו אפילו יותר, אבל בגדול בעיניי הוא היה ברור וקל להבנה, בו זמנית עמוק ומעניין. בריאן מגיע לקרב עם אותו bravado שהוא הגיע איתו לקרב הקודם, אבל הפעם משהו שונה.. בריאן מרגיש כאילו הוא קצת מזייף. מתחמק מפייג', אם לא כדי לתסכל אותו - אז אשכרה כדי לברוח ממנו. בעיניי זה היה יפה. בריאן המנוסה שם לב לשופטים ומנסה לצבור לעצמו נקודות.

לאט לאט פייג' משתלט, בריאן נסוג לטקטיקות יותר ויותר מלוכלכות, אבל האריה הצעיר פשוט גדול מידי על בריאן, הוא מנסה לגנוב את הקרב, אבל גם זה לא עובד, ובסופו של דבר הגענו לנקודה בה הסוף של בריאן היה בלתי נמנע. 

בעיניי זה היה יפה ופשוט יותר להבנה מהראשון. אם הייתי צריך להראות לאוהד קז'ואלי קרב אחד מהשניים - אולי הייתי בוחר בקרב הזה. הוא קצר יותר, יש בו הכרעה, הוא פלאשי ויש בו ויזואליות שאתה תזכור לעוד הרבה זמן. פשוט קרב יפה.

אין לי 2 סנט משלי לתת על הבוקינג, פשוט נהנתי.

- אהבתי את MJF/פאנק, למען האמת.

לדעתי חשוב לזכור שפאנק לא בהכרח אמור להתנהג בצורה חסרת דופי.
יש גם בפאנק שגיאות, ופאנק שעדיין רודף אחרי מג'ף - שבוע לאחר שהוא אמר שלא יתעסק איתו - זה פאנק שצריך להוכיח משהו. ואני יכול לקנות את זה בקלות.
MJF הוא ההיל המושלם, הרעיון לרפד את המאזן שלו הוא מקסים ואני יצאתי מרוצה מהסגמנט.

- ג'ריקו דילגתי חזק.
מצטער, אני תופס את ההתעסקות שלו באדי קינגסטון בצורה מאוד שלילית, ואני לא מספיק מתעניין בעלילה הזאת. אחלה צבע חדש לשיער, בטח יתאים לדמות יותר אפלה, הא?

- ג'ייד/סוהו היה קרב לא טוב.
מבין את ההחלטה לתת את האליפות לג'ייד, היא מגה-כוכבת. אבל היא מתאבקת ירוקה שלא בהכרח מוכנה למעמד.
הקרב התחיל סביר אבל התרסק לרסיסים אחרי 5-6 דק'. הפסקת פרסומות עשתה להן חסד.
רובי לא הייתה מספיק מעניינת או מנוסה כדי להציל את הקרב, על אף שהיא בבירור ניסתה ועשתה עבודה טובה, אבל זה היה קרב אבוד. 
לג'ייד יש עוד המון להוכיח, אבל הכלים לרשותה. אני פשוט מקווה שהם ידעו לתת לאליפות הזאת בוקינג שמציג את ג'ייד בצורה טובה. מייגן ביין בדרך אלייך.

- פילמן הוא לא טוב.
הייתה לי תקווה כנה עבורו אחרי הפרומו היחסית מוצלח שהוא חתך בשבוע שעבר,
אבל הוא לא מסוגל לספק את זה בזירה. 

אני לא יודע מי האייג'נט שהחליט לסיים את הקרב עם ספוט של קפיצה מהחבל השלישי של פילמן לתוך BM, אבל זה היה ברור שזה ייכשל.
פילמן הוא לא היי-פלייר, אפילו לא קרוב. זה טוב ויפה לקבוע לברונסון ריד לנצח קרב אחרי 630 מהטופ-רופ, אבל יש בוקינג ויש מציאות. לזכותו של בלאק ייאמר שהוא מקצוען אמיתי ולרגע תהיתי אם זה בכוונה או לא. 
בלאק מאוד-מאוד טוב, זה בדיוק למה אני לא מחכה לברודי קינג שיבוא כדי להכניס אותו למחלקת הזוגות. 
ההתערבות של לוצ'ה אח"כ הייתה מיותרת בעיניי.

לוצ'ה/ג'ורסיק אקפיריאנס היה קרב נחמד אבל קצת חסר עוקץ.
בסדר, רסלינג טוב, אבל צריך משהו מעבר. 
הקריצה הנחמדה לכריסטיאן/ג'אנגל בוי הייתה מאוד במקום, אבל רציתי יותר.
הבוץ' נראה רע ובאמת כואב לי על לוצ'זאורוס ובמיוחד על פיניקס. 
הזכייה הזאת מסכמת עבורי את הריין החלש ביותר בהיסטוריה של אליפות הזוגות. הבאקס הוכיחו שהם גם יודעים יפה-יפה להתעלם מאליפות הזוגות כשהיא לא מעורבת עם האליט. סימן שלילי ביותר. הסטאנד-אוף של כל הזוגות היה מוצלח אילו באמת היה אכפת מזוגות כפי שהם טוענים. בפועל צריך לעשות בדק בית רציני באשר ללמה הריין הזה קיבל 0 קרדיט, למה הערך של האליפות צנח ולמה פתאום זה לא חשוב להיות אלוף זוגות. התחושה שלי היא שהלוצ'ה בראדרס לא אשמים, אלא אם אנחנו מחשיבים את היותם לא אליט בתור אשמה. 

בגדול החצי הראשון של התכנית היה פשוט נהדר, אבל אז הם נפלו הרבה מתחת לסטנדרט.
אם הייתי יודע מה הולך להיות מהחצי השני של התכנית הייתי מדלג עליה. הם הארגון הכי טוב בעולם, אבל יש המון מקום לשיפור. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
01-07-2022, 02:03 AM
(01-07-2022, 01:01 AM)Nirm08 כתב:  אגב - בעמודים הראשונים משום מה כולם קוטלים את AEW על הבוצ'ים, רק להזכיר לכם שמדובר באנשים שעושים את העבודה שלהם, ואם קורה אחת לכמה פעמים שיש להם בוץ' זה בסדר גמור, זה כמו שאני לא מצפה מרונאלדו או מסי לכבוש כל משחק, או כל משחק לקבל ציון 10, מדובר על אתלטים שאני בטוח שמתבאסים שקורה להם דבר כזה, במיוחד בפריים טיים, אז קצת פרופורציה, אני בטוח שגם בריאן פילמן אחרי הבוץ' הנוראי שלו רצה לקבור את עצמו. אגב, בוצ'ים - מאט סיידל מתאבק נהדר ואף אחד לא יכול להגיד כאן אחרת, וכולנו זוכרים את הבוץ' שלו באירוע הראשון בו הוא הגיע ל-AEW, אז אי אפשר להגיד שהוא מתאבק סוג ז' אחרי בוץ', כי כל מתאבק עשה טעות אחת לפחות במהלך חייו באמצע קרב, כמו שכולנו לפעמים עושים טעות בעבודה.
סיידל כן. אבל כשמתאבקים מציגים רק קרבות לא טובים אז זה מבאס. ומביך. במיוחד אחרי פייג'-בראיין
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,288
01-07-2022, 09:28 AM
עוד משהו שחשבתי עליו בקשר לבריאן-האנגמן - אני תוהה אם כל עניין הנגיחות נועד כדי לרפרנס להיסטוריה הרפואית של בריאן. בקרב רסלינג רגיל הוא מסוגל להחזיק 60 דקות, אבל ברגע שמכות לראש נכנסות לתמונה הוא פתאום נופל מהרגליים ולא מסוגל להמשיך.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • KillSwitch
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
01-07-2022, 09:40 AM
קרמבו: יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר.
טוני קאהן הקשיב רק לחלק הראשון של הטיפ.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • RoeeHardy
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,288
01-07-2022, 11:42 AM
הביו של שון דין בטוויטר:

[Image: 2-FF7-BD66-3-DAC-4-ECB-B2-CA-F2-EDCA20-AB4-B.jpg]
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
01-07-2022, 01:58 PM
(01-07-2022, 09:28 AM)RoeeHardy כתב:  עוד משהו שחשבתי עליו בקשר לבריאן-האנגמן - אני תוהה אם כל עניין הנגיחות נועד כדי לרפרנס להיסטוריה הרפואית של בריאן. בקרב רסלינג רגיל הוא מסוגל להחזיק 60 דקות, אבל ברגע שמכות לראש נכנסות לתמונה הוא פתאום נופל מהרגליים ולא מסוגל להמשיך.

מעניין, יכול להיות עושים לו כמו מירו והddt
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mugiwara מנותק
Rookie
*
תגובות: 188
אשכולות: 1
Likes Given: 1
הצטרף בתאריך: Oct 2021
01-08-2022, 01:39 AM
פתיח מעולה, קרב נשים עלוב ביותר ואחלה MAIN EVENT
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 02:00 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר