דעות:
- חייב לומר שבהתחלה של הפרק היו הם לא מעט בעיות סאונד ותזמון..., זה עדיין עקב אכילס של AEW מדי פעם. לא הכריזו על עוד זוגות לבאטל רויאל? למה היו כמה שחסרים לי, לדוגמא FTR. הייתי בטוח שיתנו ליאנג באקס לנצח בשביל לעשות יאנג באקס-האחים הטובים ברבולושן, אבל כנראה שומרים את הקרב הזה למועד מאוחר יותר, כאשר סטוריליין הפלישה יעלה הילוך. אני סבבה עם הנצחון של ג'ריקו וMJF, יכולים לספק בנייה מבדרת עד לקרב בPPV.
- טוב כנראה שבוע הבא מצופה לנו בראול גדול בהשתתפות טים טאז. אולי נראה גם את סטינג לוקח באמפ?
- הרבה זמן לא היה לי כזה הייפ לקראת קרב נשים. קרב מעולה, אחד הטובים שהיו במחלקת הנשים בשנה האחרונה. יאללה עכשיו אפשר להתקדם אל עבר שידה- בייקר?
- מסכן האנגמן, עושה את כל העבודה ואז הארדי גונב לו את התהילה.... אני מבין שהם כרגע מנסים לשמור את פייג' על אש קטנה אבל דחילק, בא לי לראות אותו עושה דברים יותר משמעותיים מאשר להתעסק עם מאט הארדי.
- אנחנו עומדים לראות פרצופים חדשים בצד של הג'ושייז בטורניר הנשים. לא הבנתי, הקרבות שלהם עומדים להתרחש ביפן?
- הימורים למתי סאמי גאוורה עוזב את האינר סירקל? לדעתי יקח זמן עד שזה יקרה, אולי יותר לקראת DON.
- בחיאת דינאק, קיפ סביאן עם קיסם בפה במהלך החופה שלו? בא לי את שג'יימס מיטשל ינחה גם את החתונה שלי.אהבתי את זה שמירו עם הנסיון הקודם שלו בתחום (לצערו) לא נותן למיטשל לשאול אם יש מתנגדים, ולאחר מכן תוקף את המתנה הגדולה שצ'אק (צ'רלס) נתן. מוזר שהוא עם כל הניסיון שלו לא חשד גם בעוגה הגדולה יתר על המידה.
- Black tornado חחחח. אני מת על שאק, אבל לא בטוח בזירה. כנראה שג'ייד ורד וולבט יקחו את מרבית הקרב על גביהן. מקווה שג'ייד לא תאכזב.
- וואי איזה דייב ארצ'ר נתן, לא ציפיתי. אני באופן אישי פחות מתחבר לקרבות לאמברג'ק, אבל לפחות קיבלנו שואוקייס קטן של bear country בדיינמיט (למי שלא רואה דארק, הם טאג מאוד מרשים)
- אהה הבנתי עכשיו למה FTR לא היו בבאטל רויאל. שכחתי מהעניין ה"השעיה" שלהם.
- אחלה מאיין אבנט. אני זוכר שבהתחלה של הארגון היו תלונות על כך שאין הרבה סטאר פאוור בחברה, אבל תראו עכשיו. תראו איזה מאין אבנט מטורף מבחינת שמות, ותכלס כמעט בכל תוכנית של דיינמיט יש מאין אבנטים ברמות של קרבות PPV. יפה שבAEW, בניגוד לחברה אחרת, לא מפחדים לתת להילים לנצח נקי. לא הבנתי כל כך מה לאנס ארצ'ר קשור, אבל ניחא. WTF?! קנטה?! רגע רגע רגע, יש עכשיו גם שיתוף פעולה עם NJPW? הולי שיט זה עצוםםםם. כדאי שWWE יתחילו לשים לב, כי לאט לאט מתאחדים בכדי לתת להם פייט. אני כבר לא יכול לחכות לראות את ג'יי וויט בדינמייט.

![[Image: giphy.gif]](https://media2.giphy.com/media/5uch4dg0QEIms7DCy3/giphy.gif)