Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 104 105 106 107 108 ... 128 הבא »

דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות

עמודים (10): « הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 10 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 4,885
אשכולות: 44
Likes Given: 607
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-21-2021, 01:04 AM
1. קרבות נשים - הורס מאוד לדעתי ברוב המקרים
2. סיומים רעים לקרבות טובים - למשל ברולאפ או בפסילה מפגרת שלא קשורה למציאות
3. קרבות 3 על 3 או 4 על 4 שבמשך יותר מעשור הקונספט של הקרב הזה זה מתאבק אחד שעשרים דקות מתעללים בו, יש לו לפחות 50 הזדמנויות לבצע טאג והוא עושה את עצמו כאילו קשה לו "לזחול" עוד חצי מטר בשביל לבצע את הטאג, לא סובל את זה וחושב שצריך לשנות את הקוספנט המוזר הזה ובדחיפות
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,736
אשכולות: 9
Likes Given: 3,904
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-21-2021, 01:18 AM
(10-20-2021, 07:51 PM)Alexis Ren כתב:  4- ואם כבר ציינת הכנעה אז קרבות על אליפות שנגמרות בהכנעה.. זה מוריד מהערך של הקרב בצורה רצינית.

תגיד את זה לזאק סייבר ג'וניור, סחב G1 שלם עם הכנעות

הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 907
אשכולות: 2
Likes Given: 2,183
הצטרף בתאריך: Jul 2021
10-21-2021, 02:17 AM
לא ציפיתי שדווקא בפורום ההיאבקות יהיו פה כמה אנשים שיגיבו כמה הם שונאים היאבקות
הגב
The following 2 users Like Asaf's post:
  • GuyN98, Kamigoye
חפש
הגב
Mr.kross מנותק
The Last Needle Mover
תגובות: 786
אשכולות: 0
Likes Given: 12
הצטרף בתאריך: Jun 2021
10-21-2021, 08:24 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-21-2021, 08:32 AM על ידי Mr.kross.)
ראול אפ
RAW
בידור בהיאבקות
שרוב המאבקים שעולים מNXT נקברים וחבל
קרבות של נשים
תוצאות ידועות
ועוד מלא
LET ME IN
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
10-21-2021, 11:57 AM
(10-20-2021, 10:03 PM)master of doom כתב:  מה אתה כן אוהב ברסלינג

נתחיל מכל מה שלא מה שכתבתי
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,619
אשכולות: 19
Likes Given: 1,247
10-21-2021, 12:16 PM
(10-21-2021, 11:57 AM)Roger כתב:  נתחיל מכל מה שלא מה שכתבתי

אני שואל אותך שאלה רצינית בלי להסתלבט רוג'ר, כי כל התגובות שלך זה ביקורת על AEW, על ראו ובעיקר בעיקר על דייב מלצר. רוצה לשמוע מה אתה כן אוהב ברסלינג
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
MoonMAN מנותק
Rookie
*
תגובות: 80
אשכולות: 2
Likes Given: 3
הצטרף בתאריך: Oct 2021
10-21-2021, 01:06 PM
יש לי איזשהו קונפליקט מסוים כשזה מגיע לטון בהיאבקות, מצד אחד אני רוצה לקנות האשליה ולכן אני רוצה שזה ירגיש כמה שיותר רציני, מצד שני אני יודע שהקונספט ש" comic book comes to life" הוא חצי מהאפיל של הקהל הרחב ברסלינג.
זה בא לידי ביטוי בכך שאני בסדר גמור עם זה שיש מתאבקים מסוימים שבוא נגיד לוקחים דברים באיזי. בין אם זה חבר'ה שהם לגמרי דמויות קומיות כמו אורנג' קאסידי או סתם חבר'ה שנראה שהם באים "ליהנות" כמו הניו די. אני פשוט חושב שכשהם נמצאים בקרבות עם משמעות, הם חייבים להרגיש 100% אחוז רציניים.

עם הנשים נגיד זה בא לידי ביטוי בזה שלעיתים קרובות זה נראה שלפני קרב הן בילו את ה40-50 דקות האחרונות על איפור ושיער, שמצד אחד זה בסדר גמור ואני מבין את הצורך להציג דמויות צבעוניות בTV מצד שני זה נראה "לא רציני". זאת אומרת, לא יכול לדמיין לוחמת בUFC או אף ספורטאית למען האמת נכנסת לתחרות כמו הנשים ברסלינג.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
10-21-2021, 03:21 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-21-2021, 03:25 PM על ידי Roger.)
(10-21-2021, 12:16 PM)master of doom כתב:  אני שואל אותך שאלה רצינית בלי להסתלבט רוג'ר, כי כל התגובות שלך זה ביקורת על AEW, על ראו ובעיקר בעיקר על דייב מלצר. רוצה לשמוע מה אתה כן אוהב ברסלינג

אני אוהב היאבקות נורמלית וטובה, כמו שהייתה פעם. לא פעם בשנות ה80-90 אלא 2000-2010. רוטלס אגרשן, אפילו ההתחלה של עידן הפי-ג'י, גם קרבות מיפן בין השנים האלה היו מדהימים ואלה בין הקרבות האהובים עליי בכל הזמנים. אני אוהב שמוכרים, אני אוהב קצב בקרב, אני אוהב מתאבקים שהם אשכרה יודעים מה הם עושים ולא חושבים איך אנחנו עושים תחרות התעמלות אומנותית. AEW זה סגנון מסוים מאוד ספציפי שאנשים מסוימים ששוטפים את המוח לקהל לא חכם אוהבים ואני שונא את זה. שונא את הסגנון, שונא שלא מוכרים, שונא את הספוטים המזויפים ואת העובדה שהקהל רפי השכל שם חושבים שזה כל כך מדהים, שונא את הכת הזאת שנבנתה סביב AEW ולפי דעתי הורסת את הרסלינג כמו שאני אוהב אותו. זהו.

אגב לא רק אני וג'ים קורנט חושבים שנו-סל זה בעיה. המתאבק הכי גדול היום בAEW אפילו חושב שהמתאבקים הצעירים שם לא מספיק מוכרים. עכשיו השאלה זה למה? כי הקהל אוהב את זה? כי מלצר אוהב את זה (זה משפיע כי אם מלצר כותב עליהם דברים טובים זה אומר יותר בוקינג בשבילם בארגונים דומים אז לא לטעות פה)?
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,619
אשכולות: 19
Likes Given: 1,247
10-21-2021, 03:48 PM
(10-21-2021, 03:21 PM)Roger כתב:  אני אוהב היאבקות נורמלית וטובה, כמו שהייתה פעם. לא פעם בשנות ה80-90 אלא 2000-2010. רוטלס אגרשן, אפילו ההתחלה של עידן הפי-ג'י, גם קרבות מיפן בין השנים האלה היו מדהימים ואלה בין הקרבות האהובים עליי בכל הזמנים. אני אוהב שמוכרים, אני אוהב קצב בקרב, אני אוהב מתאבקים שהם אשכרה יודעים מה הם עושים ולא חושבים איך אנחנו עושים תחרות התעמלות אומנותית. AEW זה סגנון מסוים מאוד ספציפי שאנשים מסוימים ששוטפים את המוח לקהל לא חכם אוהבים ואני שונא את זה. שונא את הסגנון, שונא שלא מוכרים, שונא את הספוטים המזויפים ואת העובדה שהקהל רפי השכל שם חושבים שזה כל כך מדהים, שונא את הכת הזאת שנבנתה סביב AEW ולפי דעתי הורסת את הרסלינג כמו שאני אוהב אותו. זהו.

אגב לא רק אני וג'ים קורנט חושבים שנו-סל זה בעיה. המתאבק הכי גדול היום בAEW אפילו חושב שהמתאבקים הצעירים שם לא מספיק מוכרים. עכשיו השאלה זה למה? כי הקהל אוהב את זה? כי מלצר אוהב את זה (זה משפיע כי אם מלצר כותב עליהם דברים טובים זה אומר יותר בוקינג בשבילם בארגונים דומים אז לא לטעות פה)?

תשמע, אני מבין מה שאתה אומר באיזשהו מקום ומתחבר, פשוט חושב שהתפוצה של זה לא מספיק רחבה בשביל לשלול את הסגנון ב-AEW. יש פעמים שהרסלינג נראה קצת כמו תיאטרון, כשמתאבקים מנסים ספוט מסוימים וצריכים למקם את עצמם נכון כדי לבצע אותו נכון ובלי לפגוע ביריב. זה כן מעצבן כשזה נעשה יותר מדי בגלוי כי אז קל לטעון שהיריב מפגר ויכל להמנע מהתרגיל בקלות, אבל כל עוד זה לא יותר מדי בולט אני בסדר עם זה. אני לא חושב שזה מה שצריך לפגוע לך בחווית הצפייה אבל כל אחד ומה שהוא מעדיף, זה סבבה.

אני חושב שאם היית שואל אנשים פה על ההבדל הגדול בין AEW ל-WWE זה היה פחות מתבטא בזירה ויותר בסטוריליין שמועבר, גם לפעמים דרך הזירה. ל-WWE יש חומר טוב שמספק בדר"כ את הסחורה, פשוט אין עקביות עלילתית וזה מה שגורם לי ולאחרים לחרבן על זה. הדוגמה הכי טובה זה מחלקת הנשים, שהיא באמת ברמה גבוהה עם מספיק מתאבקות שיש להן הכל, אבל הסטוריליין שם עם חתיכת פיגוע באמצע. באופן כללי אצלי לפחות התפיסה שם היא ששום דבר הוא לא לטווח ארוך, ובגלל זה אני מעריך אותם פחות, כי פשוט יש להם כסף להביא איזה כוכב שירצו ולכן לא צריך להשקיע בעלילה. ב-AEW לרוב מה שקורה מרגיש שכן יש עקביות אז אני נהנה מהם יותר.

לגבי מלצר אני לא עוקב אחרי הבנאדם אז אין לי הרבה מה לומר, אבל אין לי בעיה עם פרסום של הדירוג שלו כי אפשר להעביר עליו ביקורת לטוב ולרע וזה יכול לעורר דיון טוב. ואין לך מה להתעצבן פה כל כך על מי שלדעתך מבסס את הדעה שלו על מלצר כי זאת בעיה שלו.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
10-21-2021, 04:00 PM
(10-21-2021, 03:48 PM)master of doom כתב:  תשמע, אני מבין מה שאתה אומר באיזשהו מקום ומתחבר, פשוט חושב שהתפוצה של זה לא מספיק רחבה בשביל לשלול את הסגנון ב-AEW. יש פעמים שהרסלינג נראה קצת כמו תיאטרון, כשמתאבקים מנסים ספוט מסוימים וצריכים למקם את עצמם נכון כדי לבצע אותו נכון ובלי לפגוע ביריב. זה כן מעצבן כשזה נעשה יותר מדי בגלוי כי אז קל לטעון שהיריב מפגר ויכל להמנע מהתרגיל בקלות, אבל כל עוד זה לא יותר מדי בולט אני בסדר עם זה. אני לא חושב שזה מה שצריך לפגוע לך בחווית הצפייה אבל כל אחד ומה שהוא מעדיף, זה סבבה.

אני חושב שאם היית שואל אנשים פה על ההבדל הגדול בין AEW ל-WWE זה היה פחות מתבטא בזירה ויותר בסטוריליין שמועבר, גם לפעמים דרך הזירה. ל-WWE יש חומר טוב שמספק בדר"כ את הסחורה, פשוט אין עקביות עלילתית וזה מה שגורם לי ולאחרים לחרבן על זה. הדוגמה הכי טובה זה מחלקת הנשים, שהיא באמת ברמה גבוהה עם מספיק מתאבקות שיש להן הכל, אבל הסטוריליין שם עם חתיכת פיגוע באמצע. באופן כללי אצלי לפחות התפיסה שם היא ששום דבר הוא לא לטווח ארוך, ובגלל זה אני מעריך אותם פחות, כי פשוט יש להם כסף להביא איזה כוכב שירצו ולכן לא צריך להשקיע בעלילה. ב-AEW לרוב מה שקורה מרגיש שכן יש עקביות אז אני נהנה מהם יותר.

לגבי מלצר אני לא עוקב אחרי הבנאדם אז אין לי הרבה מה לומר, אבל אין לי בעיה עם פרסום של הדירוג שלו כי אפשר להעביר עליו ביקורת לטוב ולרע וזה יכול לעורר דיון טוב. ואין לך מה להתעצבן פה כל כך על מי שלדעתך מבסס את הדעה שלו על מלצר כי זאת בעיה שלו.

לגמרי מבין מה אתה אומר. לי באופן אישי קשה עם הדבר הזה. לא היה מאושר ממני כששמעתי שיש עוד מיליארדר שמתחיל חברה חדשה, ואז מהר מאוד הבנתי מי יהיה מעורב שם והכל התפוצץ. הרי AEW מהתחלה הצהירו שהם מתכוונים להתמקד בכת הקבועה שלהם וזה בעיה גדולה מאוד כי אם אתה אוהב את זה אז אתה פנאט של זה ואם אתה לא אז אתה חושב שזה הדבר הכי מטומטם בעולם - אין איתם אמצע. זה משהו אחד וזהו, מפה מגיע התסכול שלי.

מלצר, בגלל שהוא דיי מונופול במדיה של ההיאבקות והשם הכי גדול אולי, גורם להרבה מעריצי היאבקות פנאטים לחשוב בדיוק כמוהו. אני לא אוהב שאומרים "אם לא מוצא חן בעיניך אל תקשיב" כי זה בולשיט וכולם יודעים שזה בולשיט. בעולם הרסלינג, יש גוף תקשורת סופר פופולרי שנוטה אך ורק לכיוון מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מסוים ואנשים מקשיבים לזה ולדירוגי קרבות האלה כן יש משקל אצל אנשים ואצל גופים אחרים. כמה פעמים שמעתי "הקרב הזה קיבל 5 כוכבים אצל מלצר" בכל מיני סרטונים, פודקאסטים, פורומים או איפה שלא יהיה. קיצר, אדם לא מוכשר שהורס משהו שאני אוהב לא בא לי טוב.

מי שרוצה להקשיב לו שיקשיב, רק שיקח בחשבון שאם הוא נותן לקרב מסוים 19 כוכבים ואחרים חושבים שזה מגוכך וגרוע, זה אומר שהאדם היחיד דייב מלצר אהב מאוד את הקרב ואחרים שאוהבים רסלינג שמוגש בצורה אחרת לא אהבו. מי יחליט שהקרב טוב? אותו אדם ואותו אדם בלבד וההחלטה אם זה טוב או לא תהיה רק בשבילו.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (10): « הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 10 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-26-2026, 08:23 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר