Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 107 108 109 110 111 ... 130 הבא »

סיכום הדראפט 2021 (מכיל ספויילרים מראו)

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4
מצבי תצוגת אשכול
סיכום הדראפט 2021 (מכיל ספויילרים מראו)
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,429
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-05-2021, 10:26 PM
(10-05-2021, 09:58 PM)DarkArts כתב:  אליה נכללה בכלל בדראפט?

כמה עצוב זה שאשכרה נתנו לאליה להביס אותה

נבחרה לסמאק
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
10-05-2021, 10:38 PM
בגדול הראשי בזז את nxt וגם ראו שדדה את סמאק.
איך אני אמור לראות סמאק בלי אדג, רולינס, באלור Huh

לא מבין כל כך למה העלו את רידג' הולנד כי הוא עם דאן בnxt...
אבל אני מקווה שהוא לא יהרס כי יש לי הייפ לגביו. קצת מזל/ חבל תלוי איך מסתכלים על זה שפיט דאן לא עלה איתו יחד.

האמת עכשיו יש לי קצת הייפ לראות ראו, יש אחלה של מתאבקים יש את רולינס, אדג', באלור, פריסט, רידל, סטיילס, אורטון, אואנס אז כן אני מקווה שיהיה יותר טוב מהחרא שקיבלנו עד לפני שבועיים.

סמאק עכשיו זה הבלאדליין בעיקר, מקנטייר צריך לחכות ולא ישר לג'בר לריינס דווקא שלדעתי יכולים לבנות פה סיפור יפה אם הוא מפסיד ישר ואז בסוף גם מקנטייר זוכה באליפות.
מקווה שריקושט יבוא לידי ביטוי ויראה גם אישיות ולא רק תרגילים מגניבים. מאוד מקווה שלא יאחדו את הבאר שוב כי אני רוצה את שיימוס ההיל של ראו בסינגלס. האמת פיוד היל- היל של ריינס נגד שיימוס נשמע אחלה. נקווה לטוב.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
10-05-2021, 10:44 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-05-2021, 10:45 PM על ידי Jon_M0xley.)
(10-05-2021, 05:20 PM)SwitchBlade כתב:  הדראפט רק מבהיר שביגי לא שייך בשום פנים ואופן למיין איבנט, עכשיו הגיעו לראו שלושה שמות (אדג', רולינס ובאלור) שגם ככה נמצאים הרבה מעליו באופן טבעי בקארד, ויש שמות מלמטה (רידל ופריסט) שבעתיד הקרוב יהיו הרבה יותר מתאימים ממנו למשבצת. הוא הולך להיאכל או מלמעלה או מלמטה, וזה מבלי לציין את סטיילס (שיכול בכל רגע לזכות באליפות בצורה אמינה) ואורטון (על אותה משבצת) + קווין אוונס שאני מניח שנמצא בסוף של הסוף של הראן שלו. 

תשמע אחד הפיסקאות המדוייקות שקראתי. עם כל האהבה שלי לביגי ועם כמה שהוא מתאבק מצויין הוא לא מרגיש כמו אלוף ראשי(נכון שהכל זה בוקינג אבל כשאומרים ביגי לא עולה לך ישר אלוף wwe). באלור/ רולינס/ אדג' משהו מהם חייב לקחת את האליפות אני אישית מעדיף רולינס או אדג' ואת באלור אפשר לבנות עד לניצחון בראמבל ואז זכייה במניה או ניצחון שלו על סינה במניה ואז לפנות לכיוון האליפות.

לגבי רידל ופריסט אני מקווה שהם בדרך למעלה ובמיוחד רידל שהוא פשוט זהב, גם מבדר וגם אחלה של יכולות זירה. הwwe יכולים לתת אחלה של תוכניות ואירועים נקווה שלא יהרסו.
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 921
אשכולות: 2
Likes Given: 2,219
הצטרף בתאריך: Jul 2021
10-06-2021, 01:18 AM
(10-05-2021, 05:20 PM)SwitchBlade כתב:  אני לא מסכים.
מקנטייר בראו - מיין איבנטר בפוטנציה (בפוטנציה בלבד).
מקנטייר בסמאקדאון - שטיח הצמדות של ריינס בPPV.

על הנייר הדראפט הוא מוצלח: 
פין באלור מצליח לסחוב את הדימון החבול והשבור שלו לראו, שם הוא עוד יכול להחלים ; ג'ף הארדי יכול לקבל במה חדשה בסמאקדאון (שצריכה כרגע פייס מוצלח) ; דרו 'אסקה' מקנטייר גם ככה היה מאוס לחלוטין בראו אז עכשיו הוא עובר להיות אפרקארדר בסמאקדאון ; סת' רולינס מתרחק קצת מריינס לבראנד בו הוא יוכל להיות טופ היל.

לדעתי חשוב שראו יהיו מודעים למצב הבעייתי בו הם נמצאים ויכינו זריז כוכבים חדשים שיש סביבם קצת עלילה.
הדראפט רק מבהיר שביגי לא שייך בשום פנים ואופן למיין איבנט, עכשיו הגיעו לראו שלושה שמות (אדג', רולינס ובאלור) שגם ככה נמצאים הרבה מעליו באופן טבעי בקארד, ויש שמות מלמטה (רידל ופריסט) שבעתיד הקרוב יהיו הרבה יותר מתאימים ממנו למשבצת. הוא הולך להיאכל או מלמעלה או מלמטה, וזה מבלי לציין את סטיילס (שיכול בכל רגע לזכות באליפות בצורה אמינה) ואורטון (על אותה משבצת) + קווין אוונס שאני מניח שנמצא בסוף של הסוף של הראן שלו. 
אישית אני חושב שראו צריכים לתת קונטרה לריינס ולחפש לעצמם אלוף פייס אמין שיעביר ריין מוצלח - באלור, אדג', רידל או פריסט יהיו מוצלחים לזה, כשרולינס בתור טופ היל הוא הקונטרה העיקרית לאלוף הפייס.

בסמאקדאון המצב שלהם קצת יותר מעניין.
ריינס נמצא עם 0 התנגדות כרגע, אחרי שהוא עבר אחד אחד על כל האפרקארד וניצח. 
מקנטייר זו יריבות קלאסית ומיידית (אחרי לסנר), ג'ף נמצא במקום טוב אם יקבל קצת קרדיט, שיימוס ביריבות היל-היל עם המון היסטוריה לריינס יכול להיות מעולה, כל זה בזמן שמצמיחים טאלנט צעיר כמו גארזה או איזייה סקוט.

אני מניח שהכל הולך להתחרבש בקרוב כי זה WWE, אבל הדראפט על הנייר נראה פצצה. מקווה שהם ידעו לנצל אותו כמו שצריך.

אל תשכח למשך כל פרק הזמן עד שריינס חזר, מקנטייר היה ה-אלוף מבין 2 הבראנדים, אפשר להתחכם ולהגיד כי גם סטרומן לא סחב כל כך אבל בשורה התחתונה, מקנטייר הרגיש האלוף של החברה התחיל הקורונה למשך חודשים כמובן עד שריינס חזר.
מה שאני מנסה לומר פה זה שאם מתייחסים למקנטייר כמו שהתייחסו אליו בראיין הראשון שלו כאלוף אז הוא כן פקטור שעומד מול ריינס.
אבל אני כן נאלץ להסכים איתך שהוא הפסיג המון קרבות לריינס אבל פה זאת ההזדמנות ליצור סיפור סופר טוב.
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 921
אשכולות: 2
Likes Given: 2,219
הצטרף בתאריך: Jul 2021
10-06-2021, 01:19 AM
אני כבר שומע את מייקל קול:
“Look at the size of this man ,oh my god”
הגב

•
חפש
הגב
the beast מנותק
Rookie
*
תגובות: 172
אשכולות: 0
Likes Given: 1
10-06-2021, 10:52 AM
אני לא מבין את זה
יש שתי תוכניות למה צריך תוכנית אחת מפוצצת בכל הטאלנט והסטארים ובתוכנית השניה זורקים זין? מה הבעיה לעשות חלוקה שווה? להוציא את הבלודליין מקינטייר ושיימוס יש לסמאקדאון רוסטר של מיין אבנט ו205 לייב זה נכון שכל שנה וינס עושה את זה כי הוא רואה שראו פח אשפה אז הוא מעביר את כל הכוכבים של סמאקדאון לראו אבל השנה זה מוגזם אגב למרות שזה קורה כל פעם עדיין איכשהו סמאקדאון היו יותר טובים מראו אבל השנה קשה לי לראות את זה קורה.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,036
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
10-06-2021, 06:34 PM
דראפט מעולה מבחינתי, איזנו את הבראנדים, ראו היו צריכים את החיזוק הזה והם קיבלו אותו, סמאקדאון יסתדרו יפה בכל מקרה בהובלת ריינס.

ראו מקבלים כוכבים גדולים כמו אדג', סת רולינס, פין באלור וריי מיסטריו. להוסיף לרשימה הזאת את האלוף הנוכחי ביג אי ובובי לאשלי ויש לנו המון כוכבים ואפשרויות שונות. כל זה מבלי שהכנסתי לרשימה את קאריון קרוס שממשיך להבנות חזק ויכול תמיד לקפוץ לתמונה המרכזית + גייבל סטיבסון שכבר יש עליו הייפ והוא עוד לא דרך בזירה, הוא יכול להיות הדבר הבא, כמובן שגם רנדי אורטון, AJ סטיילס ורידל ברשימה אך כרגע הם עסוקים במחלקת הזוגות.

מחלקת הנשים גם מקבל חתיכת חיזוק, בקי לינץ' וביאנקה בלאייר בראו זה גדול. יש את אלכסה בליס הנהדרת שנקווה שתחזור בגימיק הישן והטוב שלה, ליב מורגן שכולם רוצים לראות אותה מקודמת, טיגן נוקס, מיה יים, זלינה וגה. יש הרבה שמות, נקווה שנקבל קרבות וסיפורים חדשים ויהיה מעניין.

אני לא מודאג לגבי ה-A שואו של עולם ההאבקות, יותר קל שם, התוכנית היא רק שעתיים והם יסתדרו. בטח שהכל סובב סביב המתאבק הכי טוב בעולם רומן ריינס + האוסוס. ריינס ליטרלי יכול להחזיק לבד תוכניות. סמאקדאון מקבלים את דרו מקנטייר שהוא חתיכת כוכב גדול, מעבר מצוין והוא היה צריך את זה. סוס העבודה שיימוס גם עושה את דרכו לסמאק, מתאבק נהדר ומבחינתי תמיד יהיה לגיטימי לאליפות עולם בכל רגע. ג'ף הארדי אגדה, אני מקווה שיקבל יחס טוב בסמאקדאון ולא הביזיון שקיבל בראו בתקופה האחרונה, אני אוהב את ג'ף ותמיד ארצה לראות עוד ריצה שלו כאלוף עולם, אני יודע שזה כנראה לא יקרה, אבל עדיין יש מה לעשות איתו, בפרומו האחרון הוא כבר נתן רמיזה על דמות שונה ואני מקווה שנראה את וילו המצוין.
רידג' הולנד אדיר והוא ה-הפתעה של הדראפט מבחינתי, אני מת עליו, מתאבק מצוין והוא חייב להצליח, בחירה נהדרת של סמאקדאון ואני מקווה שהוא יקבל בוקינג מפלצתי שמתאים לו, מי שלא ראה קרבות שלו ולא יודע על מי מדובר, תשלימו תקרבות שלו נגד וולטר וצ'אמפה, במידה ויקבל בנייה נכונה יהיה אפשר לקדם אותו בעתיד לסצנה המרכזית.
היט רו בסמאקדאון זה מצוין, התחלה מעולה ששמו אותם פה ולא בראו, סטייבל פשוט נהדר, אייזה סוורב סקוט מתאבק מצוין ובקלות יכול להחזיק באליפות ארה"ב/ביניבשתית בהתחלה, טופ דולה ואשנטה אדוניס יכולים להחזיק בהמשך באליפות הזוגות, בי פאב היא החוליה החלשה כי הוא צריכה לעבוד על עצמה בזירה.

מחלקת הנשים בסמאקדאון גם במצב טוב, שארלוט פלייר וסשה בנקס בטופ של הטופ, הם מקבלים את שיינה בייזלר במצב מצוין אחרי החיסולים האחרונים ונראה שנכנס להם שכל והיא חזרה לעצמה. שיינה בייזלר וניה ג'קס לא באותו בראנד = הו בייבי.
להשתמש בנעומי זה הדבר הנכון, נראה שחוזרים לעשות זאת אחרי הסטורליין של נעומי-סוניה דוויל.
ההעלאות נהדרות מ-NXT, זאיה לי מתאבקת מעולה, אליה אחלה מתאבקת, טוני סטורם סבבה לגמרי, גם פה.. יש הרבה דם חדש, נקווה שיצליחו לספק תוכן ראוי.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
10-06-2021, 07:25 PM
(10-06-2021, 06:34 PM)lidoradir כתב:  דראפט מעולה מבחינתי, איזנו את הבראנדים, ראו היו צריכים את החיזוק הזה והם קיבלו אותו, סמאקדאון יסתדרו יפה בכל מקרה בהובלת ריינס.

ראו מקבלים כוכבים גדולים כמו אדג', סת רולינס, פין באלור וריי מיסטריו. להוסיף לרשימה הזאת את האלוף הנוכחי ביג אי ובובי לאשלי ויש לנו המון כוכבים ואפשרויות שונות. כל זה מבלי שהכנסתי לרשימה את קאריון קרוס שממשיך להבנות חזק ויכול תמיד לקפוץ לתמונה המרכזית + גייבל סטיבסון שכבר יש עליו הייפ והוא עוד לא דרך בזירה, הוא יכול להיות הדבר הבא, כמובן שגם רנדי אורטון, AJ סטיילס ורידל ברשימה אך כרגע הם עסוקים במחלקת הזוגות.

מחלקת הנשים גם מקבל חתיכת חיזוק, בקי לינץ' וביאנקה בלאייר בראו זה גדול. יש את אלכסה בליס הנהדרת שנקווה שתחזור בגימיק הישן והטוב שלה, ליב מורגן שכולם רוצים לראות אותה מקודמת, טיגן נוקס, מיה יים, זלינה וגה. יש הרבה שמות, נקווה שנקבל קרבות וסיפורים חדשים ויהיה מעניין.

אני לא מודאג לגבי ה-A שואו של עולם ההאבקות, יותר קל שם, התוכנית היא רק שעתיים והם יסתדרו. בטח שהכל סובב סביב המתאבק הכי טוב בעולם רומן ריינס + האוסוס. ריינס ליטרלי יכול להחזיק לבד תוכניות. סמאקדאון מקבלים את דרו מקנטייר שהוא חתיכת כוכב גדול, מעבר מצוין והוא היה צריך את זה. סוס העבודה שיימוס גם עושה את דרכו לסמאק, מתאבק נהדר ומבחינתי תמיד יהיה לגיטימי לאליפות עולם בכל רגע. ג'ף הארדי אגדה, אני מקווה שיקבל יחס טוב בסמאקדאון ולא הביזיון שקיבל בראו בתקופה האחרונה, אני אוהב את ג'ף ותמיד ארצה לראות עוד ריצה שלו כאלוף עולם, אני יודע שזה כנראה לא יקרה, אבל עדיין יש מה לעשות איתו, בפרומו האחרון הוא כבר נתן רמיזה על דמות שונה ואני מקווה שנראה את וילו המצוין.
רידג' הולנד אדיר והוא ה-הפתעה של הדראפט מבחינתי, אני מת עליו, מתאבק מצוין והוא חייב להצליח, בחירה נהדרת של סמאקדאון ואני מקווה שהוא יקבל בוקינג מפלצתי שמתאים לו, מי שלא ראה קרבות שלו ולא יודע על מי מדובר, תשלימו תקרבות שלו נגד וולטר וצ'אמפה, במידה ויקבל בנייה נכונה יהיה אפשר לקדם אותו בעתיד לסצנה המרכזית.
היט רו בסמאקדאון זה מצוין, התחלה מעולה ששמו אותם פה ולא בראו, סטייבל פשוט נהדר, אייזה סוורב סקוט מתאבק מצוין ובקלות יכול להחזיק באליפות ארה"ב/ביניבשתית בהתחלה, טופ דולה ואשנטה אדוניס יכולים להחזיק בהמשך באליפות הזוגות, בי פאב היא החוליה החלשה כי הוא צריכה לעבוד על עצמה בזירה.

מחלקת הנשים בסמאקדאון גם במצב טוב, שארלוט פלייר וסשה בנקס בטופ של הטופ, הם מקבלים את שיינה בייזלר במצב מצוין אחרי החיסולים האחרונים ונראה שנכנס להם שכל והיא חזרה לעצמה. שיינה בייזלר וניה ג'קס לא באותו בראנד = הו בייבי.
להשתמש בנעומי זה הדבר הנכון, נראה שחוזרים לעשות זאת אחרי הסטורליין של נעומי-סוניה דוויל.
ההעלאות נהדרות מ-NXT, זאיה לי מתאבקת מעולה, אליה אחלה מתאבקת, טוני סטורם סבבה לגמרי, גם פה.. יש הרבה דם חדש, נקווה שיצליחו לספק תוכן ראוי.

ומה אתה חושב על ריקושט עובר לסמאקדאון?
וגרזה והומרטו?
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,036
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
10-06-2021, 09:46 PM
(10-06-2021, 07:25 PM)D-WE כתב:  ומה אתה חושב על ריקושט עובר לסמאקדאון?
וגרזה והומרטו?

ריקושט עובר לסמאקדאון זה כבר דבר טוב, אתה מונע ממנו להופיע במיינאיבנט שמוקלט לפני ראו, הייפלייר פסיכי שחבל שלא משתמשים בו כמו שצריך, ריקושט זה בנאדם שחייב על בסיס שבועי לתת קרבות ב-TV.

אני אוהב את גארזה וקאריו, אני לא יודע מתי האוסוס יפילו את האליפות... אבל הייתי שמח שהם יזכו ולא שוב פעם הניו דיי/וייקינג ריידרס/עלימאנסור.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mugiwara מנותק
Rookie
*
תגובות: 188
אשכולות: 1
Likes Given: 1
הצטרף בתאריך: Oct 2021
10-07-2021, 08:04 PM
בגדול? דראפט מאכזב.

אבל לפחות יש עכשיו סיבה או 2 לראות ראו בלי להריץ 80% מהתוכנית
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 05:05 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר