09-17-2025, 09:20 AM
מצחיק שב2 פרקים שג'יי מתחיל להיות רציני ולא קמע של yeet פתאום כיף לראות אותו. מקווה שהוא יעשה היל טרן בקרוב ככה זה יציל לו את הקריירה שנפגע מלהיות קמע.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 15.9.2025
|
|
09-17-2025, 09:20 AM
מצחיק שב2 פרקים שג'יי מתחיל להיות רציני ולא קמע של yeet פתאום כיף לראות אותו. מקווה שהוא יעשה היל טרן בקרוב ככה זה יציל לו את הקריירה שנפגע מלהיות קמע.
![]()
09-17-2025, 09:29 AM
כמה פתאום wwe לא מעניין אותי, שכחתי שביום שלישי יהיה פרק כשאני קם בבוקר + לקרוא תוצאות למרות שהייתי באתר חחח
מקווה שמסמאק כן יהיה לי אכפת
09-17-2025, 10:01 AM
תוכנית מצוינת, וזה נדיר לשמוע מחמאות ממני בתקופה האחרונה
- אני ברגשות מעורבים כלפי ג'ון סינה 2025; מצד אחד, ההייפ בתחילת השנה היה גדול מדי לעומת מה שקיבלנו, הפייס טרן בוצע בצורה עקומה מאוד. מצד שני, זה BIG TIME JOHN CENA, הוא כן סימן לעצמו בצ'ק ליסט כמעט כל יריב אפשרי לעבור דרכו (חסר לי רולינס/ריינס, אבל אולי זה יגיע) הפיודים שלו מול רנדי ופאנק היו אדירים, וכן, לראות אותו, כהיל או כפייס, זו חוויה. -רוסטר הנשים של ראו פשוט מעולה סקיי וריפלי על תקן המובילות, ואקר על תקן הכוכבת העולה, בקי לינץ' ON FIRE אסקה וקיירי (הקרינג'יות) על תקן הוטרניות, רוקסן וראקל מוסיפות עניין, את ליירה אני מחבב אפילו AJ LEE חזרה, ואני לא מאלו שיש להם הייפ וחיבה עצומה כלפיה. אוהב מאוד לראות מה שקורה שם, לגבי האליפות הראשית, מוקדם מדי עבור סטפני, יש לה את היכולות ואת הכריזמה השקטה, אבל במצב הנוכחי, זה חייבת לחזור לאיו סקיי. - אל גראנדה אמריקנו'ס גימיק מגניב, גם בגרסה ה-2.0 שלו. עדיין שומר חסד נעורים לצ'ד גייבל, דווקא אני רואה כאן פתח לפייס טרן שלו כשהוא חוזר, מוריד מעצמו את המסכה וקורע את הגראנדוים המזוייפים. - כיף לראות את דומיניק, נכנס בול לדמות שצעירים בני 20+- יכולים להזדהות איתה. כן, יום הדין איבדו קצת עניין בחודשים האחרונים, אבל עדיין עדיף לכל אחד מהם להיות ביחד מאשר לבד, כן, מחכה בציפייה להתהפכות של באלור על דומיניק, כן, מחכה בציפייה לליב VS רוקסן זה יגיע. - קרב מיקס טאג טים ברוב המקרים הופך להיות מעט קרינג' ודביק, בטח שמדובר בזוגות בחיים האמיתיים. כן יש התייחסות כבדה לזה בעלילה, אבל דווקא נעשה בטעם טוב. בכל מקרה, כיף לראות את בקי השנה, שינתה את הדמות ב-180 מעלות ונותנת הצגה, גם AJ לי עומדת בקצב ומדברת מעולה, נראה מה יש לה לתת בזירה, פאנק ורולינס מעט לוקחים אחורה ומעבר לעקיצות הדדיות לא עשו יותר מדי ואני אוהב את זה, כי הסיפור כאן הוא AJ לי ובקי. - יותר מדי ג'יי אוסו בתוכנית הזאת. בימים רגילים היה בא לי להקיא, כאן זה מחליק לי בגרון. לא קונה אותו שוב כאלוף עולם, אבל בהחלט טוויסט מהיר יותר משציפיתי לדמות המאוסה שלו. בניגוד לדעת רבים, אני אוהב את LA נייט. תמיד אהבתי אותו, והמעבר שלו לראו ממש שידרג אותו. והוציא אותו מהתבנית המאוסה והשבלונית שיש בדר"כ בסמאקדאון. הוא כריזמטי, הוא טוב על המיקרופון, בזירה הוא צריך להשתפר אבל יש לו פינישר מוצלח, וכן, כל מה שקורה בינו לבין ג'יי מעניין אותי. נקודות חושך: לא היו הרבה. ביילי בטוויסט ה-101 שלה לא מעניינת אותי, "הצונאמי שאחרי הספיר" איבדו הרבה עניין בחודשים האחרונים, ברייקר חייב לקבל פוש כלשהו (אולי לאתגר את קודי?). הרבה מחמאות, תוכנית מעולה, אני אהבתי.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
09-17-2025, 05:53 PM
תודה על התוצאות וכיף כרגיל לקרוא תגובות
אני חייב לשאול משהו ואשמח אם תהיה תשובה לשאלתי: למה כל פעם בסיטואציה של סינה - לסנר נראה כאילו סינה הקורבן, אנדרדוג מוחלט ותמיד חוטף?? למה?! אני לא מדבר על לפני 20 שנה.. אבל גם בחזרה ב2013 אחרי הקרב נגד רוק, סאמר סלאם סקווש, גם עכשיו. זה לא כבר מיצה את עצמו? בקרב האחרון לסנר הפסיד לקודי וחיבק אותו כהערכה. קודי ניצח את רומן. סינה אלוף 17 פעם ולא היה כל כך נחות מול יריב אף פעם! האנטר, שון מיקלס, אנגל, בוקר טי, בטיסטה, אורטון, אדג׳, רוק! אף אחד מהם לא נראה כל כך דומיננטי מולו, אפילו אם היה מול טייקר זה היה נראה שוויוני אם נתעלם מהדבר העלוב שהיה להם במניה ההיא. רק על זה היה שווה להשאיר אותו היל ולהחזיר את לסנר כמי שמנסה להציל את ההאבקות.. אנגל אחר כלשהו, משהו! במקום זה אנחנו באותו סרט שוב, גם נצחון שלו לא מספיק ישכנע אותי כי מורידים אותו למקום אחר מול לסנר. היה אפשר לפחות לתת לו AA בפעם הקודמת אבל לא, לסנר מחסל את כולם שוב. לא יודע לי זה נמאס
09-18-2025, 07:50 AM
(09-17-2025, 05:53 PM)Cena@16 כתב: תודה על התוצאות וכיף כרגיל לקרוא תגובות נקודה טובה, מסכים איתך. בדרך כלל בסדרת קרבות, המתאבקים עוברים שינוי וצומחים תוך כדי. פה זה נשאר אותו הדבר. ![]()
09-18-2025, 08:23 AM
(09-17-2025, 05:53 PM)Cena@16 כתב: למה כל פעם בסיטואציה של סינה - לסנר נראה כאילו סינה הקורבן, אנדרדוג מוחלט ותמיד חוטף?? למה?! אני אהיה יהודי טוב ואחזיר לך בשאלה: אתה ראית פעם את ברוק לסנר בנקודת נחיתות ביריבות?
09-18-2025, 10:45 AM
(09-18-2025, 08:23 AM)The Visionary כתב: אני אהיה יהודי טוב ואחזיר לך בשאלה: אתה ראית פעם את ברוק לסנר בנקודת נחיתות ביריבות? יהודי מעולה לא סתם. לא דיברתי על לשים אותו בעמדת נחיתות אלא שווה בשווה. ואם אתה מתעקש - הוא היה בנחיתות מול גולדברג והפסיד פעמיים אחת מהם בסקווש. אם תשים אותו מול רומן ריינס יש סיכוי שרומן יראה פייבוריט. נגד קודי או סת׳ הוא פייבוריט אבל עדיין בתחושה שיכול להפסיד, כנ"ל מקינטייר וגונתר. רק מול סינה הוא נראה בלתי שביר ואין פה שום סטוריליין שמצדיק את זה. בכלל, אין פה בניה חצי סבירה, זה קרב שיכול לעבוד מדהים ולתת את ההצגה אבל אין שום דבר מאחוריו אבל זה כבר הסטנדרט בטור פרישה של סינה. חבל
09-18-2025, 11:18 AM
(09-18-2025, 10:45 AM)Cena@16 כתב: יהודי מעולה לא סתם. לא דיברתי על לשים אותו בעמדת נחיתות אלא שווה בשווה. מול גולדברג הסטוריליין היה שברוק לסנר הוא המכונה הכי מפלצתית שדרכה בזירה ולכן הניצחונות המאוד מהירים של גולדברג היו ההפתעה. מול רומן הוא נראה פייבוריט במשך עשור ורומן היה צריך את כל העזרה שבעולם כדי להביס אותו. אפילו סינה ניצח אותו ב-2012 בקרב הראשון שלו מאז שהוא חזר. ועדיין - לסנר לא צריך להיראות שווה בשווה עם סינה. סינה בטור פרישה ומופיע על בסיס שבועי כשהוא מבוגר, הוא כבר עייף. לסנר חזר ממנוחה מאוד ארוכה והוא רענן לגמרי. יש סיבה שרוצים שתאמין שסינה הולך להיות מנוקנק.
09-18-2025, 11:37 AM
(09-18-2025, 11:18 AM)The Visionary כתב: מול גולדברג הסטוריליין היה שברוק לסנר הוא המכונה הכי מפלצתית שדרכה בזירה ולכן הניצחונות המאוד מהירים של גולדברג היו ההפתעה. אני מבין מה שאתה מסביר אבל אני לא מבין למה. הנושא של מנוחה ארוכה? בוא, סינה לא התאבק שנים באופן קבוע. לסנר תמיד נראה בכושר מפלצתי ובהחלט סינה נראה מבוגר אבל לסנר לא ילד בעצמו. כל אלו בכל מקרה לא עונים לי על השאלה, מבחינתי אין שום סיבה בעולם שסינה יראה נחות מול לסנר בכזה פער וציינתי קודם גם את קודי שהצליח לתת הרגשה, לי בכל אופן, שהוא אמין בנצחון על לסנר, שזה לא סנסציוני. סינה לעומת זאת נראה כאילו בלע קריפטונייט ברגע שלסנר מתקרב אליו. אני אגב לא רואה מצב שבו לסנר מנצח ואז כל הבניה הזו של פערים כל כך גדולים מיותרת לדעתי. הוא יכול להיות הדמות המטורפת הזו של beast והכל אבל סינה נראה חלש לידו ברמה שלא מצדיקה את זה וגם את לסנר בסטטוס שלו אפשר לשים כbeast שיכול להפסיד. תראה את פאטו, לא היה מצב להצמיד אותו ואפילו שסולו נזקק לכל העזרה שבעולם זה הוריד את פאטו לדרגה כמעט סבירה. בכל מקרה מעריך את ההסבר
09-18-2025, 11:40 AM
(09-18-2025, 11:37 AM)Cena@16 כתב: אני מבין מה שאתה מסביר אבל אני לא מבין למה. הנושא של מנוחה ארוכה? בוא, סינה לא התאבק שנים באופן קבוע. התשובה לשאלה שלך נעוצה במה שאני מכנה "קריפטונייט". לכל מתאבק יש את המתאבק האחד הזה שיושב לו בראש וגורם לו להרגיש אנדרדוג. ריינס מעולם לא ניצח נקי את סת' רולינס בקרב 1-1 ריה ריפלי לא מנצחת את איו סקיי וכו'. סינה, למרות הנצחונות המרשימים שלו על לסנר לאורך השנים, רואה בלסנר את הקריפטונייט שלו.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|