07-15-2025, 09:59 PM
|
תוצאות | תוצאות | AEW All In 2025
|
|
07-15-2025, 10:04 PM
יאללה הגיע זמן דעות.
הזהרתי את החברים מלכתחילה שהאירוע יהיה ארוך ושצריך לבוא מוקדם כדי לנסות להספיק כמה שיותר. בסוף אני זו שהתעכבה בעבודה. ועדיין לא ציפיתי שהאירוע יהיה 6 שעות. לא ראינו את כל הקרבות, וגם לא בסדר כרונולוגי (הצלחתי להימנע במזל מספוילרים כשקפצתי קדימה) - אז כותבת לפי הסדר שראיתי. קרב על אליפות השלשות: ראיתי רק את הסוף שלו. החלטה חכמה מאוד של הדת' ריידרס לחסל את האופס אחרי הקרב, ולמנוע מהם להגיע מאוחר יותר ולעזור להאנגמן. גאונטלט גברים: אני באמת מאוד אוהבת את הסטיפולציה הזאת, אבל בצפייה בקרב הזה הרגשתי שככל שמשתמשים בה יותר - ככה היא נעשית פחות טובה. במקביל לזה, אני חצי מסכימה עם gilam שצריך לעבות את תמונת האפר קארד. וויל וסוורב היו עסוקים במשהו אחר וזה בעצם די סיכם את כל תמונת המיין איבנט. קיבלנו מתאבקים די מבוססים מבחינת אהדה בארגון, אבל לא כאלה שבאמת יש להם סיכוי לקחת את הקרב. ומעבר לעובדה שהקרב היה רווי מיד קארדים, הוא פשוט היה משעמם. הקצב היה נמוך, ולא היה בו שום דבר זכור. מקס קאסטר נכנס אחרון זה כמעט שווה ערך לבלה ניקי נכנסת אחרונה בראמבל. לכן הניצחון של MJF היה צפוי, אבל הוא גם היה נכון ונעשה נכון. מודה, כל כניסה קיוויתי ופיללתי שג'יי ווייט יחזור וזה היה קרוב מאוד. ג'וס רובינסון בגימיק הזה נראה כמו שילוב של בראט הארט צעיר ואנדרטייקר. אגב, תראו איך הוא התרגש מהפופ הבאמת מטורף שהוא קיבל: https://x.com/Fightful/status/1945130006591447173?t=bak_vNY7gt-0wlcOtUXDgA&s=08 הקרב על אליפות ה-TNT: לא הייתי מודעת למה שקרה ותוך כדי "אפשר את הסלט?" ו-"תעבירי לי את הבורקסים" ניסיתי להבין למה אנחנו מקבלים קרב עם אלוף חדש. הפרומו של אדם היה עצוב. התוצאה הייתה סך הכל ברורה, רציתי מאוד שקייל ייקח, אבל ידעתי שזה הולך להיות דאסטין. אני לא מאוד מעוניינת להיכנס לדיון על האם זה עונש או לא - בסופו של דבר דאסטין לא רחוק מפרישה, הוא לא מפסיק להרעיף אהבה על הארגון בטוויטר וזו הייתה הבחירה ה"רומנטית". לא בחירה נכונה בעיניי, אבל לא מפתיעה. הקרב על ה-EVPיות: נהניתי. קשה שלא. וויל וסוורב הם שילוב אדיר, בין אם בתור יריבים או חברים או שותפים. הם כל כך טובים, שהם עובדים בכל צורה. והבאקס הם הבאקס. לא חשבתי שהבאקס יפסידו, וחששתי שהם ינצחו. והופתעתי מאוד מאוד כשוויל וסוורב הצליחו לנצח. הקרב עצמו היה קרב טוב מאוד, התחיל קצת איטי אבל מאז הטירוף שהיה שם באמצע הקרב הם לגמרי העיפו את הרמה ואת הקהל לאוויר. בגלל שבאמת לא ידעתי מי ינצח כאן, ממש הייתי בלחץ מכל הצמדה והם עשו את זה פשוט מטורף. הספוט שבו אחרי דסטרוייר של הבאקס, וויל וסוורב נעמדים וכל אחד מהם עשה את הפינישר שלו היה פסיכי. האמת אני עד עכשיו מופתעת שהם ניצחו. התחלה של שחר של יום חדש בארגון. מאוד מעניין מה יקרה בהמשך. גאונטלט נשים: האמת? יש איזה טרנד כזה ב-WWE בשנתיים האחרונים שכמעט בכל קרב זהה מבחינת סטיפולציה, הנשים מצליחות לייצר קרבות טובים יותר. טוב, אולי לא כמעט בכל קרב, אבל בערך בחצי. ופה אין מה להגיד - הנשים לקחו את הגברים בהליכה. נעם כתב שהוא מרחם על אינספור הנשים שעלו אחרי הקרב הזה, אבל אני חייבת שלא להסכים - הקהל היה איתן והן לא אכזבו בכלל. התחלה של קריס נגד מייגן ביין היא כיף כיף כיף. פלוס ווילו זה בכלל כיף. הארלי חוזרת בתור חתול זה כיף. מאוד נהניתי מהספוטים המתואמים של תקלה וג'וליה הארט והן בעיניי החמיאו לשתיהן. טאי מלו אפילו לא יותר מדי פגעה בקרב. קווין אמינטה פשוט נהדרת. הכניסות של מינה, שיורי ואלכס ווינסדור הרימו את חוגגי מסיבת הצפייה (טוב בסדר, רק אותי) מהספה. הן היו מעולות. והניצחון - מושלם ומגיע. ה-O-פייס על מינה היה נראה אכזרי. קרב פשוט מעולה. ככה גאונטלט צריך להתבצע. בשלב הזה כבר נהיה מאוחר. הוחלט לראות עוד קרב אחד ולפזר את המסיבה. טקסס דת מאץ על האליפות הראשית: אוי כמה שזה היה טוב, ומספק, ומרגש, וראוי. הקרב היה אלים כמו שהם יודעים לעשות. מרגיש כאילו לא משנה כמה הזהרתי את החברים שהולך להיות אלים - זה לא היה מספיק וזה לא מה שהם ציפו לו. אבל מעבר לאליפות, אני חושבת שהקרב היה קרב שנכתב נכון, שהתבצע נכון כמעט בכולו והצליח בעיניי לפקשש רק במעט וגם - לא בכל מה שקשור למוקס או להאנגמן. שניהם נתנו את כל הנשמה ואת הגוף שלהם בשביל הקרב הזה, בשביל כל האוהדים ובשביל הארגון הזה וזה הצדיק קרב סיום של האירוע הכי חשוב וגדול שלהם בשנה. כל הדרך הארוכה הזו הובילה לכאן, לרגע שבו הטוב, היה עד לא מזמן סמי-רע, מנצח את הרע-רע וגואל אותו ואת כולנו. אבל באמת, כמה שהם נתנו את כל כולם - שמתם לב איך הפנים של האנגמן היו נפוחות בסוף הקרב? ועכשיו לגבי ההתערבויות - ההתערבויות של ההילים היו צפויות, נעשו בטוב טעם ולא השתלטו על הקרב יותר מדי מלבד מרינה שזה התפקיד שלה והיא עשתה בדיוק את מה שהייתה צריכה לעשות + ספוט שולחן מעולה. מה שהיה חלש בעיניי היו ההתערבויות של הפייסים (מלבד סוורב) - דניאלסון חזר ונקם ביוטה, זה היה טוב אבל זה היה... רגעי? דרבי אלן היה סתמי, סורי. איבד את הקרדיט שלו מבחינתי ברגע שהחליט לטוס לאוורסט ואני שמחה שגם אם הייתה תכנית לחכות לו לאליפות - היא נגנזה והלכו עם האנגמן עד הסוף. וגם ההתערבות של וויל הרגישה רגעית ומיותרת. אבל סוורב - איזה full cycle נהדר. אני גם אציין את הנשק שהוצג במערכה הראשונה והכריע את הכל במערכה השלישית - פשוט כי זה נעשה נכון. וזה היה טוב. ונכון. וטוב ונכון. והחגיגה של האנגמן בסוף - לבד, כי זו הייתה השנה כנראה הכי בודדה שלו בארגון? חגיגה אמיתית כי הוא הציל גם את עצמו. חגיגה של תשוקה. חגיגה של גיבור אמיתי, בהחלט כזה שמככב בסיפורים, כזה שרוצים לסמוך עליו וכשהוא מנצח אתה מרגיש שגם אתה ניצחת. דרך מושלמת לסיים את הסיפור הזה. אחרי הקרב הזה החברים הלכו, נשארנו אני והשותפה. לפני שחזרנו לצפות צווחנו משמחה והתחבקנו עם קריאות "האנגמן! האנגמן!". סיפור אמיתי. הקרב על אליפות העולם לנשים: היה קרב מעולה, עם התוצאה נכונה. מרסדס נראתה כמו קיר שאי אפשר לעבור במשך כל הקרב, בייחוד אחרי שטוני המטירה עליה סטורם זירו אחרי סטורם זירו באמת... כמה שניות טובות של הולי שיט, ועדיין הצליחה להתחמק. גם לגבי הקרב הזה הייתי חלוקה לגבי מי שתנצח אז הייתי לגמרי בתוך הקרב ובאמת נהניתי מכל רגע. הן גם הלכו והשתפרו ככל שהזמן עבר. קרב של שתי מתאבקות אדירות שהשאירו את הנשמה שלהן בזירה והיה כיף כל כך לראות אותן, כל אחת בגרסה הטובה ביותר שלה. טוני הייתה צריכה לנצח את מרסדס, היא היחידה שהייתה יכולה לעשות את זה בנקודת הזמן הזו ולא לגרוע מהאמינות של מרסדס. מפה מעניין לראות מה יקרה. מרגישה את הצורך להודות להן ולכל מחלקת הנשים על קרבות מעולים שלא נפלו ברמה משום קרב אחר. יש ל-AEW מחלקת נשים אדירה. אוקדה נגד קני: פה אני מתחברת למה שנעם כתב לגבי הנראות של אוקדה ומה זה אומר על הדמות שלו. זה גם היה הדבר הראשון שהשותפה ואני שמנו לב אליו וזה היה שינוי מרענן. גם אני לא ראיתי שום קרב שלהם לפני כן אבל באתי עם ציפיות ואני חושבת שהם עמדו בהן. לאורך כל הקרב הייתה תחושה של big feel עם אווירה מחשמלת והם סיפקו את הסחורה. מאוד חששתי שקוטה יבגוד בקני והוקל לי שזה לא קרב. בחירה נכונה של מנצח וקרב מעולה. עכשיו כשטאקשיטה הולך ל-G1, אני מצפה מאוקדה לקחת לו את המקום וכשהוא יחזור - לפיוד ביניהם. יהיה כיף. בכללי, קרב טוב שסגר לנו ערב מעולה של היאבקות. הסוף של קרב הזוגות: טעיתי, ובעצם כן חטפתי ספוילר כשהעברתי את הקרבות. ראיתי מישהו שנראה כמו אדג' ולכן גם כשכבר סיימנו לראות, העברתי לסוף של הקרב. פייר? ממש לא מה שציפיתי. לא בטוחה שזו הייתה הבחירה הנכונה שניק והמשפחה יבגדו בכריסטיאן ולא ההפך. הקהל בעיניי כבר היה מוכן לדחוף את ניק קדימה ועכשיו כשהוא נשאר ההיל וכריסטיאן פייס זה... מפחדת שזה יפספס את ניק. מקווה מאוד שלא. וגם - איך אפשר לוותר על כריסטיאן בתור היל? סגירת מעגל מעולה של אדג' עם ה-"go find yourself". לסיכום - אירוע גדול, עם אווירה גדולה, עם סיפורים טובים וסגירת קצוות (אני אעשה כאילו לא ראיתי את הקרב שהוכרז לדיינמייט עדיין). תודה לכולכם - על ההייפ, על ההכנות, על התוצאות והדעות. איזה כיף זה היאבקות.
07-16-2025, 12:36 AM
(07-15-2025, 03:56 PM)gilam כתב: אנגמן כדמות הוא הכי טוב בתעשייה היום, MJF כשרון שלם נטו הוא הכי טוב בתעשייה היום ומוכן לחתום שאנטר לגבי אמא של ניק ויין אתה צודק. היא שם בשביל הבן שלה (ניק ויין). היא יכולה להסיח את דעתו של השופט ולעזור להם לנצח בקרבות. גם פחות סיכויים שירימו עליה יד. זו התועלת שהיא יכולה להביא. יש את ניק ויין שהוא טאלנט צעיר עם עתיד בארגון. יש את קיפ סביאן שהוא בטח יהיה אוכל ההצמדות של הסטייבל. FTR על המשבצת של הטאג טים. סטוקלי המנג׳ר שלהם שבטח יסדר להם את כל העניינים מאחורי הקלעים והקרבות וחוזים וכ׳ו. MJF בתור המנהיג וזה שמכוון לאליפות הראשית ואולי גם יזכה בה שוב בסופו של דבר. אני מסכים איתך לצוות את MJF לדון קאליס זה רעיון מעניין. אני חושב שדינמיקה ביניהם יכולה לעבוד. לפני שנתיים עשו טיזינג שאולי כריס ג׳ריקו יצטרך לדון קאליס(הם חברים במציאות) וזה יכל לעבוד אבל זה לא קרה. MJF יודע לדבר מעולה במיק׳. הוא לא צריך מנג׳ר. הסטייבל של דון קאליס גדול מדי. הרוב שם מתאבקים טובים ואפילו טובים מאוד בזירה שאין להם מסםיק אישיות ודמות. MJF יוכל לעורר עניין סביבם אבל הוא ודון קאליס לחלוטין ייקחו את הפוקוס. MJF, דון קאליס, אוקדה וקייל פלטש׳ר זה כל כך הרבה אגו בחדר שהחדר יתפוצץ מרוב אגו. אני חושב שהסטייבל של דון קאליס הוא יותר The Authority מאשר nWo. היה להם פרומו לפני יותר מחצי שנה שהם אמרו בו שהם ה-1%. הם יכולים לשחק על הקטע הזה. גם יש להם וייב של ארגון פשע. הם פשוט מתאבקים שדון קאליס מייצג. אין להם איזה משהו שמקשר ביניהם כסטייבל(חוץ מדון קאליס). בקטע הזה ה-Death Riders(הם היו פלופ אבל לפחות הייתה להם אג׳נדה שקישרה ביניהם) וה-Hurt Syndicate לוקחים את הסטייבל של דון קאליס. מבחינת טאלנט נטו הסטייבל של דון קאליס הרבה יותר טוב. גם קייל פלטש׳ר צריך לקבל יותר פרומואים. מה הדמות שלו? הוא שחצן ועם חיוך מעצבן ולפעמים שם משקפי שמש מוזרות ומתלבש מוזר ונראה כמו איזה נבל Anime(לא שזה דבר רע, זה דווקא מגניב בעיניי). אחרי Full Gear בשנה שעברה זנחו את הפיוד שלו נגד אוספריי. הוא חייב איזו יריבות אישית לדעתי. ויותר פרומואים. בזירה הוא מכוסה. הוא מרגיש לי מיקס כזה של MJF, סוויצ׳בלייד ג׳יי וייט וסת׳ רולינס של 2014 ב-The Authority אחרי שהוא התהפך על השילד ומיקס ג׳נרי של הילים שחצנים. הקטע שהוא החזיק בחיוך את הראש המדמם של דניאל גרסיה היה מצוין. זה באמת היה מעולה. הוא הטאלנט הכי מעניין בסטייבל של דון קאליס. MJF ייקח לו את ולשאר שם את הפוקוס, יש יותר מדי מתאבקים בסטייבל של דון קאליס. את מי היית משאיר ואת מי לא? קייל פלטש׳ר, טאקשטה, אוקדה, ג׳וש אלכסנדר, לאנס ארצ׳ר, בריאן קייג׳(הוא פצוע), מארק דוויס(זה שהיה פעם בטאג טים עם פלטש׳ר, הוא פצוע), רוקי רומארו וטרנט בארטה בתור הטאג טים, הצ׳יסרו. אולי היאנג באקס יצרפו אליהם מתישהו כדי להישאר רלוונטיים. רק עכשיו היה לנו סטוריליין של סטייבל שמנסה להשתלט על הארגון ובכללי זה סטוריליין חרוש בפרו רסלינג. מצד שני מבחינת קייפייב זה הגיוני שהסטייבל של דון קאליס יתפוס תאוצה.
07-16-2025, 12:44 AM
(07-15-2025, 03:56 PM)gilam כתב: אנגמן כדמות הוא הכי טוב בתעשייה היום, MJF כשרון שלם נטו הוא הכי טוב בתעשייה היום ומוכן לחתום שאנטר עם כל השיט שהוא עבר ופראנויות שלו וחוסר האמון באנשים, אם MJF מתקרב לדון קאליס זה כמו שאישה שהכו אותה תחזור לגבר שהכה אותה(או לדבר שמזכיר לה אותו). דון קאליס הוא נחש. הוא The Devil. הוא חלאה. הוא בוגדני. הוא זבל של בן אדם. הוא נשמה רקובה. הוא כריש שמריח דם במים. אחרי מה ש-MJF/מקס עבר עם אדם קול, אם הייתי MJF הייתי מנסה לעשות כל מה שאני יכול כדי לא להגיע למצב שאני חייב להיעזר בדון קאליס(ולפעמים בחיים האלו לא מוצאים דרך אחרת). MVP וה-Hurt Syndicate הם ממש לא נשמות טהורות או טובות אבל הם כן חברים ביניהם ויש כבוד ביניהם. לדון קאליס אין שום כבוד לאף אחד. הוא כמו פול היימן: הוא יידע את מי לעזוב ומתי להצטרף למישהו כדי לשמר את הרלוונטיות שלו. ואם כבר סטוריליין של סטייבל הילים נגד AEW: אם מוקסלי בדמות שלו מזכיר את בן גביר, דון קאליס מזכיר בדמות שלו את ביבי. אולי הם יעשו תיקון לסטוריליין הכושר של האליט(היאנג באקס, אוקדה וג׳ק פרי) נגד AEW משנה שעברה ואולי גם יצרפו את הבאקס לסטייבל של דון קאליס(סלידה מ-AEW, קני אומגה הוא אויב משותף של שניהם).
07-16-2025, 01:04 AM
(07-15-2025, 03:56 PM)gilam כתב: אנגמן כדמות הוא הכי טוב בתעשייה היום, MJF כשרון שלם נטו הוא הכי טוב בתעשייה היום ומוכן לחתום שאנטר אם MJF יוכל לקחת סטייבל עם FTR וסטוקלי(ש-FTR יפייסו אותו ואת MJF אחד עם השני), ניק ויין(ואמא שלו) וקיפ סביאן שהוא יוכל לשלוט בהם ואולי בכל זאת לזכות באליפות הראשית על פני MVP ו-Hurt Syndicate או להצטרף לדון קאליס ולסטייבל שלו הוא יעדיף את הסטייבל הממושמע שהוא ישלוט בו. הם לא יהיו סטייבל בדיחה. זה לא איזה 3MB או סטייבל שמציגים אותם כמו ג׳וברים. זה יכול להספיק ל-MJF כדי לזכות שוב באליפות הראשית וכדי לשלוט ב-AEW ובהיררכיה של הארגון. אני עד היום לא מבין למה לא נתנו לדארבי להיות אלוף ראשי. הייתי מעדיף שהוא ייקח למוקסלי את האליפות. אם סווי׳צבלייד או MJF ייקחו להאנגמן אני אעדיף שדארבי ייקח להם. אבל לא יפתיע אותי אם ייתנו לאוספריי לזכות באליפות הראשית לפני דארבי. ריקושה דווקא מעולה וסוף סוף יש לו אישיות. הוא יותר מעניין ממה שהוא היה פעם היה ב-WWE(והוא היה משעמם שם טילים לדעתי, בלוצ׳ה אנדרראונד הוא היה מעולה לדעתי). גם נתנו לו לגייס חברים לסטייבל חודש. אני לא אופתע אם הוא ייקח לדאסטין את אליפות ה-TNT. לא אתנגד אם יוסיפו לו לסטייבל את כריסטיאן בלייק ולי ג׳ונסון. הגלימה שלו גם דומה לגלימה של איזה אדמירל במארניס ב-״One Piece”/“וואן פיס״. הוא אולי יוכל להחזיר ערך לאליפות ה-TNT שכבר שנים אין לה ערך. ביג ביל דווקא טוב בטאג טימס. עם אנזו(אני לא רוצה שיחזירו אותם), עם ריקי סטארקס, חלק התקדמו מהעבודה שלו בקרבות טאג טימס עם בריאן קייג׳ לפני שנתיים, לדעתי הוא גם עובד טוב בטאג טים עם בריאן קית׳. יש לביג ביל אישיות אבל הוא תמיד צריך מישהו יותר מעניין ורלוונטי ממנו שגם יותר כריזמטי ממנו ושיותר טוב ממנו במיק׳. ג׳יי וייט היה צריך להסתגל לסגנון המערבי. הוא היה חותך פרומאים מאחורי הקלעים ב-NJPW מאחורי הקלעים אחרי הקרבות. פחות מול קהל חי. צריך לתת לו פרומואים עם תוכן ועם נרטיב ועם מטרה ברורה ועם סטוריליין ברור ומושקע ולא בליל של קאצ׳פרייז׳ים שהוא צועק. אם יתנו לו את זה אני מניח שהוא יסתדר יפה. הובס לא צריך מנג׳ר. הוא פרומו מעולה. רק שייתנו לו לחתוך יותר פרומואים יש ישקיעו לו בעלילה ושיהיו עקביים עם זה. WWE בניית כוכבים? אני מצטער אבל ארגון שמסתמך על פארטיימרים(סינה, CM Punk, דה רוק), מישהו שזכה השנה ב-MITB שזכה לפני 11 שנים ועל ריינס ושגולדברג קיבל קרב אליפות ראשית בו זה ממש לא בניית כוכבים. זה להסתמך על כוכבים מהעבר. זה בדיוק מה שאסור ל-AEW לעשות. אבל זה כבר דיון אחר. עכשיו הפוקוס בדיון הוא על AEW.
07-16-2025, 10:38 PM
גם עבורי הצפייה באירוע התחלקה ל2.
החלק שהיה בלייב - שהגיע בשלבים וברצף של טעויות שמורכב מ"אני אשאר עוד קרב" והמשיך חצי אירוע. והחלק שהיה בדיליי וכלל את הקרבות שכבר יכולתי לבחור מראש. שעת ה-0 אני לא רואה בחיים. אם החלטתם שהקרב הזה הוא כל כך לא חשוב כדי לא להיכלל ב6 השעות המייצגות של הארגון שלכם, אני אפילו לא שוקל לראות את הקרב הזה. הגעתי לאירוע עם כמויות סיטונאיות של הייפ והייתה לי אנרגיה גדולה לקראת ההתחלה. בשונה מאנשי החטיפים והמסיבות, אני החלטתי לחגוג בכך שרצתי 8 ק"מ והכנתי לעצמי מגש פירות. אם זה מנחם אתכם - בזמן שרצתי ראיתי חלק מהקרבות של ROH (את'נה/ת'אנדר רוזה ובנדידו/טקאשטה) כדי להיכנס לאווירת האירוע, היה כיף לאללה. קרב השלשות הוריד לי, אני נגד קרבות עם כל כך הרבה אנשים, אני בן אדם של מרחב ואני חושב שקרבות כאלו הם קרבות זולים בסופו של דבר. ידעתי שיש כמה קרבות בקארד הראשי שנצטרך להיפטר מהם והוקל לי שאנחנו לפחות מתחילים עם הקרב הכי מעפן בפער. הקרב הזה עמד בציפיות הנמוכות שלי בצורה די מדויקת והייתי שמח ומלא תקווה בכך שהוא נגמר. התקיפה של המוקסלים הייתה צפויה למחצה והתקבלה אצלי באדישות וציפיה לפריימים הבאים שלא כוללים את ווילר יוטה. הרגשתי שהקרב יכל להגיע לגבהים גבוהים יותר ומהר יותר, ומשום מה הם לא קלטו שהספוט של הקרב הראשון באירוע גדול חייב להיות מהיר ומרגש ותפקידו העיקרי הוא להכניס את הקהל לאווירה ולהתרגשות, כי זה מה שיקבע את הטון לשאר האירוע. בסופו של דבר זו בחירה לא טובה לקרב הראשון, וביצוע לא טוב ביחס לספוט בו הם היו. כשהגיע הקזינו רשמית וחגיגית הייתי בהייפ. זו סטיפולציה טובה, ציפיתי לחזרות גדולות ועדיין הייתי מלא תקווה. מארק בריסקו ככניסה ראשונה זה מצוין בעיניי בדיוק מהסיבה שקרב השלשות עובד - מתחילים עם ההכי גרוע קודם ואז משתפרים. אלוהים יודע למה השתפרנו עד לרמה של מקס קאסטר, אבל שיהיה. אני חושב שהתכנון של הקרב היה בינוני ולקוי, ובפועל פשוט כל פעם היו 2 מתאבקים בזירה, הם הציגו את המהלכים היפים שלהם ואז נכנס מתאבק אחר וכך הלאה. לא היה פה 'באטל רויאל', אלא פשוט אוגד של מאצ'אפים זריזים וספיד-דייטים שארוגים ברשלנות. הקרב היה איטי (למה?!) ולא התאים לספוט של כניסה לאירוע. אהבתי את החלקים בהם טקאשטה היה מעורב והרגשתי שהוא היחיד שמצליח להרים את הקרב הזה למעלה, ריקושט היה מצוין כמו תמיד אבל שולי יחסית, כל השאר היו סתמיים בעיניי ומשום מה הביסט מורטוס מתחיל לעייף אותי. מקס קאסטר בתור הנכנס האחרון היה בלאנדר מוחלט ונפילה שכלתנית על הפרצוף. לא הבנתי את ההחלטה בכל רובד של מודעות והרגשתי שיש פה מאמץ פעיל לעשות צחוק מהעבודה. זה לא היה המקום. החזרה של ג'וס הייתה נחמדה ואני מבסוט לאללה לראות שהוא בדרך לשינוי דמות. תראו את הפרומו שלו מאחורי הקלעים, הבן אדם חזר עם דמות חדשה. אדם קול והנאום שלו היה עצובים מאוד. לתחושתי זה לא היה המקום. הקרב המרובע היה בשלב מאוד בעייתי באירוע. טוני קאהן עשה להייפ מה שכריס בנואה עשה למשפחה שלו. המרובע נמשך יותר מידי זמן ומשום מה לא נתנו לקייל פלטשר לבלוט יותר מידי למרות שהוא היה היחיד שלא היה ג'ובר מוצהר. אני, נניח, לא הגעתי בידיעה שדאסטין מנצח כאן. מבחינתי פלטשר לוקח בהליכה. הופתעתי לרעה והרגשתי שהם החליטו לתעדף רגע מרגש, זול וחסר משמעות או בנייה מאשר ניצחון שאשכרה יכול להוביל למשהו. הקרב היה בהילוך נמוך (למה? תעלו הילוך! אתם ברסלמניה שלכם!) ואני לא חיבבתי את זה שגרסייה התעקש ללכת להכנעות כל הזמן. יש זמן ויש מקום והפעם זה היה עליהם להרים את האירוע וגם הם נכשלו. הבאקס מול אוספריי/סוורב היה הרגע בו האירוע האמיתי התחיל ותנו לי לומר לכם שהייתי מבסוט עד הגג מהם. זה היה הקרב הראשון שהבין את המשימה, והם העלו קצב. הבאקס נראים כאילו הם ירדו במשקל וחזרו לכושר זירה שלפחות מזכיר את הימים שלהם מNJPW. אוספריי וסוורב לא יכולים להוציא קרב רע בחיים. הם הצליחו להגיע להילוכים גבוהים ונתנו כמה סיקוונסים שרשמית יכנסו לרשימה שלי. היה כיף צרוף וכל פעם התעלה לרמות חדשות, אוספריי עם התחמקות מבריקה מהBTE-טריגר, כמה פולס-פינישס מוצלחים ובגדול 4 מקצוענים שהיו חדים לגמרי ונתנו הופעה מושלמת. לתחושתי זה היה המקום בו כל האירוע השתנה ופתאום ממצב בו כל הדברים נכשלים - הכל התחיל לעבוד. מה הבעיה? הייתי מסופק מקרב הזוגות, החלטתי ללכת לישון בשלב הזה כשאני יחסית מאוד שמח ולא לתת לקזינו הנוסף להרוס לי. מה מסתבר? שהקזינו של מחלקת הנשים החליט להצביע על הקזינו של מחלקת הגברים ופשוט לצחוק עליו. איזו פאדיחה למחלקת הגברים, שיש פער כזה באותה סטיפולציה באותו אירוע. באמת, בושות. אני נוטה להסכים עם הטענה שלאחרונה בקרבות סטיפולציה הנשים מצליחות יותר. יכול מאוד להיות שזה פשוט בגלל שהרוסטר של הנשים בWWE ובAEW יותר רלוונטי ומוכשר מזה של הגברים. מאוד הורגש לפחות הפעם מבחינת הסטאר-פאוור שפשוט יש שפע של טאלנט במחלקה מכל עבר ואין רגע דל. את'נה היא המתאבקת הטובה ביותר בעולם, אחרי הקרב שלה שראיתי בROH לא האמנתי שגם כאן היא תופיע. כיף ענק. הייתי בעדה ובעד מייגן ביין ושמחתי והופתעתי שהיא ניצחה. שאר הקרבות בתגובה נוספת.
07-17-2025, 09:56 AM
(07-16-2025, 10:38 PM)SwitchBlade כתב: גם עבורי הצפייה באירוע התחלקה ל2. מה אתה אומר על החזרה של אדג׳? *היית רוצה שהוא יוציא את סוויצ׳בלייד אובר? לעשות להם פיוד אישי אחד נגד השני בקאליבר של פאנק-MJF ושל סוורב-האנגמן. אדג׳ יכול לראות בסוויצ׳בלייד(ג׳יי וייט) בתור הגרסא הצעירה שלו. יש לי הרגשה שריקושה יזכה באליפות ה-TNT ולא פלטש׳ר. פלטש׳ר לדעתי צריך עוד יריבות אישיות ולקבל יותר פרומואים בתוכנות השבועיות. האדמירל של AEW לדעתי יכול לעלות את הערך שכבר אין לאליפות ה-TNT. על זה שמוקסלי הפסיד אני בטוח שאתה מרוצה. דארבי ינצח אותו ב-WrestleDream או ב-Full Gear ואז הוא בטח ייעלם מהמסך לכמה חודשים או לחצי שנה.
07-17-2025, 12:55 PM
(07-17-2025, 09:56 AM)Penta כתב: מה אתה אומר על החזרה של אדג׳? מתי הפעם האחרונה שאדם הוציא מישהו אובר? הבן אדם היה בקרב על החגורה הראשית נגד מוקסלי לא מזמן. הוא בפיוד נגד FTR וכנראה יצא עם ידו על העליונה.
07-17-2025, 01:34 PM
(07-17-2025, 12:55 PM)gilam כתב: מתי הפעם האחרונה שאדם הוציא מישהו אובר? הבן אדם היה בקרב על החגורה הראשית נגד מוקסלי לא מזמן. לא אמרתי שזה שזה לא נכון. זה לא סותר שזה צריך לקרות. הוא דווקא החמיא לג׳יי וייט בראיון לפני כמה חודשים. אני לא בונה על זה.דווקא זה שהוא לא הפסיד הרבה יוכל להעצים את מי שינצח אותו. הבעיה היא שטוני קהאן לא יודע להציב גבולות.
(07-16-2025, 10:38 PM)SwitchBlade כתב: גם עבורי הצפייה באירוע התחלקה ל2. גיא, אנחנו מאוד מתואמים בתגובות שלנו. מתחילה לחשוב לתבוע על זכויות יוצרים. שאלה #2+#1 - מגש הפירות זה במהלך או אחרי הריצה? בכמה פירות מדובר? שאלה #3 - איפה ההמשך? אני בציפייה כל היום |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים