Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 22 23 24 25 26 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 7.4.2025

עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 7.4.2025
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
04-09-2025, 07:02 PM
ג׳יי אוסו שוב מוכיח שאם אין לו סיפור רגשי אמוציונלי שקשור למשפחה שלו וגורר אותו לסף דמעות אז אין לו באמת מה להציע. הסגמנט שלו היה סופר משעמם. פיהקתי, הרצתי, רציתי לראות איך הוא משיב לגונתר. בסוף - כלום ושום דבר. לא אכפת לי כמה הוא מוכר וכמה הוא ״אובר״ (הוא לא), הוא המתאבק השני הכי Underwhelming אחרי ג׳ון מוקסלי.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב
The following 1 user Likes Roger's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Ofek1913 מחובר
Low-Card
תגובות: 849
Likes Given: 116
הצטרף בתאריך: Jan 2025
04-09-2025, 09:07 PM
ראו נחמד

לדעתי הסגמנט של גונתר ואוסו רק הוריד מהפיוד

ללא ספק ציפיתי לברול מטורף ביניהם במקום זה דיבורים בלי לגבות במעשים
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,826
אשכולות: 59
Likes Given: 4,471
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-09-2025, 10:02 PM
לא יודע למה כולם מתבאסים מהפרומו של ג'יי.

זה היה 20 רמות מעל לכל מה שהוא עשה עד עכשיו. 
פרומו לפי הספר - מתוכנן מראש, עם קו קוהרנטי, עם מסר ברור, עם רגש, הכל היה בפרומו הזה. ככה צריך להיות.
יכולים להראות את הפרומו הזה בכיף ובשמחה בPC בתור מודל לפרומו טוב. לא מעולה, לא משנה גורל, אבל פרומו טוב מאוד מאוד שיכול לבנות יריבות ועלילה. 

אני חושב שג'יי נמצא בפוזיציה סופר בעייתית.
נתנו לו ספוט שגדול על המידות שלו. הוא משתפר, הוא נותן מעצמו, הוא עשה level up השבוע - אבל הוא עדיין נראה כמו ג'וק ליד הפרומו של רולינס - כוכב מבוסס עם עלילה גדולה שחתך 30 פרומואים טובים יותר מזה. זה לא כוחות.

ג'יי נמצא בפוזיציה סופר בעייתית כי לא מציגים אותו ברצינות.
בעבודה המעולה שלו היום הוא הוכיח את ההיפך - הוא הוכיח שהוא אכן.. בעיקר הצ'אנט של YEET. 
דווקא בגלל שהוא היה כל כך טוב, הקהל פשוט לא הבין. הם רואים את ג'יי אוסו כמו סוג של דיג'יי, הם באים לחגוג, להרים, לתת צ'אנטים, הם באים להשתתף.
מה עכשיו הוא מגיע ומתחיל לדבר על הרגשות שלו? את מי זה מעניין בכלל? באנו לחגוג. עם ג'יי חוגגים, לא?

ככה אתה מקבל סיטואציות הזויות כמו
"אח שלי היה בבית חולים אוס, יו יו יו, אח שלי עם 15 תפרים יו במצח אוס יו פיל מי אוס?"
והקהל נותן YEET.

אם ג'יי היה מודיע שיש לו 10 ימים לחיות הקהל היה נותן YEET.
הם לא תופסים אותו כדמות רצינית. 

בנוסף.. הוא ואח שלו וגם פאטו מתעקשים לדבר כמו ראפרים.
אני מסרב להאמין שאנשים מדברים ככה, אין לי יכולת לקחת אותם ברצינות עם הדיבור הזה.
זה גם לא חוצה משפחות...
ריינס לא מדבר כמו גאנגסטר. מאיפה ג'יי וג'ימי קיבלו את זה? אני אמור להניח שהם גדלו ככה? 

בסופו של דבר אני מבקש להבדיל בין פרומו גרוע לבין פרומו מעולה שנחתך בסביבה גרועה.
הפרומו מעולה, הביצוע טוב, הסביבה בה ג'יי חתך את הפרומו הייתה סביבה עוינת דווקא בגלל שהוא אהוד בצורה מאוד ספציפית.

בנוסף אני חייב לציין לשבח את וולטר. 
אמרתי מספר פעמים - כל השטיק של וולטר הוא להציג לראווה את היריב שלו.
וולטר מתנהג כאילו הוא לג'יט חושש מג'יי זו ה-דרך בה הוא מציג את ג'יי בתור מישהו לגיטימי ברסלמניה. ככה היל טוב מתנהג. 

[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • Kranthos, NoamRR
חפש
הגב
The Visionary מחובר
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,173
אשכולות: 9
Likes Given: 485
04-10-2025, 11:27 AM
פרק מעולה של RAW, סגמנט ופרומו מדהים של ג'יי אוסו.
הייתי כותב מגילה ומרחיב, אבל אין לי כוח לעוד דיון ג'יי אוסו. שבוע וחצי ל-YEET מניה, תתפוצצו.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,442
אשכולות: 1,835
Likes Given: 5,019
04-10-2025, 12:16 PM
(04-10-2025, 11:27 AM)ser duncan the tall כתב:  פרק מעולה של RAW, סגמנט ופרומו מדהים של ג'יי אוסו.
הייתי כותב מגילה ומרחיב, אבל אין לי כוח לעוד דיון ג'יי אוסו. שבוע וחצי ל-YEET מניה, תתפוצצו.

https://x.com/PatMcAfeeShow/status/1910150577612259456

כוכב.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מחובר
04-10-2025, 12:21 PM
(04-10-2025, 12:16 PM)lidoradir כתב:  https://x.com/PatMcAfeeShow/status/1910150577612259456

כוכב.

לורנס משורה 19 לא עשה YEET, ג'יי אוסו דועך!!!!!!!!
הגב

•
חפש
הגב
Tzahi מנותק
Rookie
*
תגובות: 82
אשכולות: 0
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Feb 2022
04-10-2025, 01:53 PM
(04-09-2025, 05:02 PM)hbk כתב:  ג'יי בדיחה, רק שלא יתנו לו את אליפות העולם.

הוא קיבל אותה ממזמן, רק היה חסר תאריך ושעה
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
04-10-2025, 02:39 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-10-2025, 02:42 PM על ידי Roger.)
(04-09-2025, 10:02 PM)SwitchBlade כתב:  לא יודע למה כולם מתבאסים מהפרומו של ג'יי.

זה היה 20 רמות מעל לכל מה שהוא עשה עד עכשיו. 
פרומו לפי הספר - מתוכנן מראש, עם קו קוהרנטי, עם מסר ברור, עם רגש, הכל היה בפרומו הזה. ככה צריך להיות.
יכולים להראות את הפרומו הזה בכיף ובשמחה בPC בתור מודל לפרומו טוב. לא מעולה, לא משנה גורל, אבל פרומו טוב מאוד מאוד שיכול לבנות יריבות ועלילה. 

אני חושב שג'יי נמצא בפוזיציה סופר בעייתית.
נתנו לו ספוט שגדול על המידות שלו. הוא משתפר, הוא נותן מעצמו, הוא עשה level up השבוע - אבל הוא עדיין נראה כמו ג'וק ליד הפרומו של רולינס - כוכב מבוסס עם עלילה גדולה שחתך 30 פרומואים טובים יותר מזה. זה לא כוחות.

ג'יי נמצא בפוזיציה סופר בעייתית כי לא מציגים אותו ברצינות.
בעבודה המעולה שלו היום הוא הוכיח את ההיפך - הוא הוכיח שהוא אכן.. בעיקר הצ'אנט של YEET. 
דווקא בגלל שהוא היה כל כך טוב, הקהל פשוט לא הבין. הם רואים את ג'יי אוסו כמו סוג של דיג'יי, הם באים לחגוג, להרים, לתת צ'אנטים, הם באים להשתתף.
מה עכשיו הוא מגיע ומתחיל לדבר על הרגשות שלו? את מי זה מעניין בכלל? באנו לחגוג. עם ג'יי חוגגים, לא?

ככה אתה מקבל סיטואציות הזויות כמו
"אח שלי היה בבית חולים אוס, יו יו יו, אח שלי עם 15 תפרים יו במצח אוס יו פיל מי אוס?"
והקהל נותן YEET.

אם ג'יי היה מודיע שיש לו 10 ימים לחיות הקהל היה נותן YEET.
הם לא תופסים אותו כדמות רצינית. 

בנוסף.. הוא ואח שלו וגם פאטו מתעקשים לדבר כמו ראפרים.
אני מסרב להאמין שאנשים מדברים ככה, אין לי יכולת לקחת אותם ברצינות עם הדיבור הזה.
זה גם לא חוצה משפחות...
ריינס לא מדבר כמו גאנגסטר. מאיפה ג'יי וג'ימי קיבלו את זה? אני אמור להניח שהם גדלו ככה? 

בסופו של דבר אני מבקש להבדיל בין פרומו גרוע לבין פרומו מעולה שנחתך בסביבה גרועה.
הפרומו מעולה, הביצוע טוב, הסביבה בה ג'יי חתך את הפרומו הייתה סביבה עוינת דווקא בגלל שהוא אהוד בצורה מאוד ספציפית.

בנוסף אני חייב לציין לשבח את וולטר. 
אמרתי מספר פעמים - כל השטיק של וולטר הוא להציג לראווה את היריב שלו.
וולטר מתנהג כאילו הוא לג'יט חושש מג'יי זו ה-דרך בה הוא מציג את ג'יי בתור מישהו לגיטימי ברסלמניה. ככה היל טוב מתנהג. 

לדעתי היה אחד הפרומואים היותר משעממים שראיתי בעידן טריפל H. עוד פעם ג׳יי מדבר על אח שלו, המשפחה שלו, הדם שלו, השושלת שלו, פמילי פמילי פמילי. חלאס, הבנו. בכלל גם כשקודי מדבר ועושה את המבט המאוד מזויף שהוא על סף דמעות זה קרינג׳, ואת קודי אני עוד מאוד אוהב.

מאוד מסכים עם זה שמי שמדבר כמו ראפר מאוד קשה עד בלתי אפשרי לקחת אותו ברצינות. הרבה פעמים אני גם לא מבין את המילים שהוא אומר. רוב הפרומואים שלו אצלי זה ג׳יבריש - YEET - ג׳יבריש - YEET, בריפיטים.

ג׳יי הוא עוד מישהו עם המון הייפ שמעריצי אינטרנט מתבלבלים כשקוראים לו ״אובר״. זה שהקאצ׳ פרייז שלו תפס לא אומר שהוא מישהו סולידי שיכול להשתלב במיין איבנט ולשרוד שם. נגיד שון ספירס, כשהתחיל ב-WWE עם הפרפקט תן (אם אני זוכר נכון), כולם צעקו את הקאצ׳ פרייז שלו בטירוף. מה זה אומר? הוא אובר? הוא מיין איבנטר?
ממש לא וממש לא. ביקום של היום צ׳אנטים נהיו דבר חסר בסיס לחלוטין שלא באמת משקף על משהו. לקהל של היום חשוב יותר לענג את עצמו ולעשות הייג׳ק מאשר ללכת לראות הצגה ולהנות ממנה. הם יותר מעוניינים להנות מעצמם.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,266
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
04-10-2025, 02:49 PM
אחלה תוכנית.
- שוב אני אחזור על זה, מה שאני אומר שבועות על גבי שבועות. טעות גדולה להוסיף את איו סקיי לקרב של ריפלי ובאלייר, ריפלי ובאלייר זה ה- קרב של מחלקת הנשים שהWWE יכולים להציע לנו במניה זה ה- קרב הכי גדול שיכול להיות להם ברוסטר כרגע ואם זה היה מקבל מאיין איבנט לאף אחד לא היה אכפת(חחחחח ממש). לא מבין מה ההתעקשות הזאת לדחוף את איו סקיי בכח, היא קטנה, היא לא יודעת לדבר נורמאלי ואני בטוח שהיא שם כדי לאכול את הצמדה. רסלמניה שנייה שנשדדנו מלקבל ריפלי נגד בלאייר, עד מתי. אני אוהב את זה שבאלייר וריפלי מעיפות אותה לצד ולא מתייחסות אליה, חבל שלא מבינים את זה שם מאחורה.

- ביילי הרצתייייי, כזאת משעעמת. לא מעניינת בהילית לא מעניינת כפייסית. מצידי לשחרר אותה כי אני לא אתגעגע.
לא מבין למה ניצחון ברול אפ, אסור להצמיד את ביילי נקי?

- מעניין מה שקרוס אומר, אם סטיילס יפסיד במניה כולנו נפסיד... מה זה אומר?
מקווה שקרוס השתפר בזירה, אבל עדיין סטיילס יוציא מימנו קרב טוב.

- קרב שלשות: תגובה יפה לאל גראנדה אמריקאנו, קרב מעולה. אחלה ספוטים אחלה קצב, קרוז דל טורו קיבל כמה דקות שהוא פשוט קפץ שם על כולם והוא היה חלק בזירה והיה כיף לראות. ניצחון יפה של  ההילים ואמרקאנו, הצחיק אותי איך נגח בריי חחחחחחחח גראסייסססססס.

- הפרומו של ג'יי אוסו היה מעולה. איך שמחתי סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא לקבל את הYEET מן, הקמע של החברה... סוף סוף ג'יי בא במוד רציני וכשהוא במוד רציני רק דברים טובים יוצאים מימנו. הלוק היה מעולה, בא עם לבוש נקי בלי כל הYEET(חוץ מהמשקף שהוא הוריד ישר בזירה), לא נתן לקהל לעשות YEET. ככה אני רוצה את ג'יי. גונת'ר הבין שהוא אכל אותה כי הוא ניצח פעמיים את ג'יי הYEET מן אוסו אבל עכשיו כשג'יי מגיע במוד רציני ושם את הYEET בצד גונת'ר לא מתאבק נגד ה"קמע" שהוא התאבק נגדו בSNME הו אמתאבק נגד ג'יי אחר. ג'יי חתך פרומו מעולה, העביר את הנקודות שלו ואת הרגש של.
טריק הלא מדליק צריך לשבת וללמוד איך לעשות הבעות פנים ואיך לשחק עם הווליום בקול תוך כדי פרומו.

- נטליה ומאקסין חחחחחחחח שיעשו עם בי פאב סטייבל וישחררו את שלושתן.

- פנטה נגד דום היה אחלה, וולאה לא ציפיתי לקנדיאן דיסטרוייר מדומיניק. דומיניק כבר נהיה אחלה בזירה, הוא ממבצע את המהלכים שלו כמו שצריך, לפעמים הספלאש נראה מעפן אבל בסדר. פנטה מקבל ניצחון נקי על דומיניק ואז קרליטו ודום קופצים על פנטה. ברייקר בא להצלה ופשוט שובר את קליטו עם חתיכת ספיר, אמלה. אהבתי שבאלור הוריד את ברייקר ואז התחמק מהספיר בסוף.

- הסגמנט הסוגר ס-י-נ-מ-ה אמלההה 10/10. רולינס כל כך מטורף על המיק שיכולתי לשבת עוד שעה לשמוע אותו מדבר, כל פעם שהוא דיבר על ריינס וזה שלא אכפת לו מהיימן הוא כל פעם שיכנע אותי שהוא צודק ולריינס כלל לא אכפת. כנ"ל עם פאנק, המשפט שהוא דפק כשהוא ציטט את פאנק "אני לא פה בשביל שיהיו לו חברים אני פה בשביל לעשות כסף" היה המסמר האחרון. רולינס פרומואיסט מטורף והוא היה זהב בסגמנט הזה.
איך בסוף הוא רצה לראות כמה היימן "שווה" והתחיל להרביץ לו וכל פעם החמיר, דחיפה, סטירה  ואז היימן צועק עליו והופ רולינס שם אותו בפינה ופאנק יוצא.
ברול קצר ולעניין שנגמר בסטומפ לפאנק. רולינס "מרחם" על היימן ואז אומר שעכשיו היימן חייב לו טובה. מעניין.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מחובר
04-10-2025, 02:56 PM
(04-10-2025, 02:49 PM)Jon_M0xley כתב:  - הפרומו של ג'יי אוסו היה מעולה. איך שמחתי סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא לקבל את הYEET מן, הקמע של החברה... סוף סוף ג'יי בא במוד רציני וכשהוא במוד רציני רק דברים טובים יוצאים מימנו. הלוק היה מעולה, בא עם לבוש נקי בלי כל הYEET(חוץ מהמשקף שהוא הוריד ישר בזירה), לא נתן לקהל לעשות YEET. ככה אני רוצה את ג'יי. גונת'ר הבין שהוא אכל אותה כי הוא ניצח פעמיים את ג'יי הYEET מן אוסו אבל עכשיו כשג'יי מגיע במוד רציני ושם את הYEET בצד גונת'ר לא מתאבק נגד ה"קמע" שהוא התאבק נגדו בSNME הו אמתאבק נגד ג'יי אחר. ג'יי חתך פרומו מעולה, העביר את הנקודות שלו ואת הרגש של.
טריק הלא מדליק צריך לשבת וללמוד איך לעשות הבעות פנים ואיך לשחק עם הווליום בקול תוך כדי פרומו.

לא רציתי אבל אכנס לזה: ג'יי של RAW האחרונה היה פשוט "Right hand man" שוב. מן הסתם הוא לא מספר 2 יותר בבלודליין, אבל זו הדמות, תחבר אותה עם ה"מיין אבנט" ותצמצם את ה-YEET לכניסות ופעם בקרב - ויש לך מיין אבנטר.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-04-2026, 08:03 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר