Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 27 28 29 30 31 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Royal Rumble 2025

עמודים (16): « הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 16 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Royal Rumble 2025
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
02-02-2025, 10:18 AM
רויאל ראמבל 2025
כמו ששמתי בעמוד הראשון -איזה ערב אביהו, וואו!
לילה מהסרטים עם רגעים שהקפיצו לנו את הלב, בואו נצלול פנימה ונדבר על כל מה שקרה:

[Image: 15167e2e16fc0284777f4ce2951f92d5d3718554.png]

נקודות אור:
רויאל ראמבל נשים
האמת? הנשים הפציצו!
וואלה, לא מובן מאליו שכל כך הרבה כוכבות מ-NXT הגיעו לשלבים המאוחרים ונתנו בראש.
ג'וליה, סטפני ואסקז ורוקסן פרז החזיקו מעמד עד הסוף והראו לכולם שהעתיד כבר כאן.
אז... אלכסה בליס חזרה! הקהל התפוצץ ברגע ששמענו את המוזיקה שלה.
ה-Goddess סוף סוף חזרה אחרי כל כך הרבה זמן בחוץ, וזה הרים את כל האולם.
גם אם אתה לא מעריץ שלה, אי אפשר להתעלם מזה שזה רגע שעשה את הראמבל הזה גדול יותר.
ולבסוף – שארלוט פלייר זוכה, כי כמובן.
כמה אפשר לדבר על DNA של אלופים? כנראה אין גבול.
עכשיו השאלה היא: ריפלי או טיפאני סטרטון? שתי אופציות מפחידות, ויהיה מעניין לראות לאן היא הולכת.

קודי רודס נגד קווין אואנס -
האמת? בהתחלה זה היה רדום.
קצב איטי, מרגיש כאילו השניים עוד לא נכנסו לקצב הנכון.
אבל אז... פאקינג התפוצצות! הקרב פשוט עלה רמה ונכנס לטירוף של ספוטים שלא נשכח בקרוב.
בוא נדבר על קווין אואנס.
הבן אדם הקריב את עצמו . כשהוא קיבל אלבמה סלאם משולחן השדרנים לתוך הסולם, הייתי בטוח שקרה פה משהו רציני.
הדם, הנפילה, הזווית – זה היה פשוט פסיכי.
קודי לוקח את זה, כמו שצריך.
קרב שהתחיל לאט אבל נגמר בטירוף מוחלט.

רויאל ראמבל גברים – הסיפור של YEETMANIA התחיל!
אני חייב להבין רגע – מישהו באמת הימר על ג'יי פאקינג אוסו כזוכה , Ser Duncan , אתה משוגע
כשקראתי את זה לפני האירוע, אמרתי לעצמי: "או שהבנאדם איבד את זה, או שיש לו מידע ישיר מהאנטר!"
אבל וואלה? זה קרה!

הראמבל עצמו היה הצגה מהלכת!
מלא סטאר פאוור, רגעים ששיגעו אותנו , ברייקר, פאטו,רומן ,סינה ווייב של טירוף באוויר.
האמת רצינו לראות את לסנר או אורטון חוזרים, ובמקום זה קיבלנו ספיד וג'ו הנדרי – ובוא נגיד ככה, לא מתלונן בכלל!
במקום זה קיבלנו את AJ Styles ועוד נכנס עם המוזיקה הישנה שלו.
איזה רגע! לא אשקר, זה גרם לי להרגיש כאילו אני חזרתי ל-2016 לשנייה.
ברגע שרומן ,רולינס ופאנק הודחו ואז רולינס איבד את זה ופירק לפאנק ובמיוחד לרומן את הצורה מחוץ לזירה, הייתי בהלם,
בקרב עצמו נשארנו עם שלישייה מוזרה של ג'יי אוסו, לוגאן פול וג'ון פאקינג סינה, באותם רגעים אמרתי - סינה מנצח אין שאלה,
סינה העיף את לוגאן ואז..ואז...
ג'יי פאקינג אוסו זכה!
אנחנו בדרך לYEETMANIA, וזה רשמי! זה חדש, וזה מסקרן ברמות.

[Image: e20edbe887565f0326fc80a2bbf025c3b22574ce.png]

נקודות חושך:
קרב הזוגות – DIY נגד Motor City Machine Guns
הקרב הזה? , איזו נפילה.
הציפיות שלנו היו בשמיים.
חשבנו שמקבלים קלאסיקת זוגות היסטורית, מועמד לקרב השנה.
בפועל? קיבלנו קרב זוגות רגיל. כזה שיכול היה להיות בכל פרק של ראו או סמאקדאון, רק עם יותר זמן מסך.
ואם הרגע הכי מעניין בקרב היה ההתערבות של הסטריט פרופיטס, אז זה אומר הכל.
קרב לא רע, אבל כשאתה מצפה למטורף ומקבל סבבה, זה מרגיש כמו אכזבה גדולה.

האנימציה למטה על המסך – למה?
תגידו, מי חשב שזה רעיון טוב?!
הוסיפו לנו איזה אנימציה שלא קשורה לכלום בחלק התחתון של המסך, וזה פשוט חרבן את החוויה.
זה היה מעצבן, מיותר, וכיסה חלקים חשובים , סטיירדאון בין פאטו לבין רומן , ומתחת יש את האנימציה המטומטמת שהכניסו.
כאילו, אני מבין שרוצים לחדש, אבל לא ככה!
זה הרגיש כמו שינוי רק לשם השינוי, ובפועל זה רק גרם לנו לרצות לכבות את המסך.
מקווה שזה היה פיילוט חד-פעמי ושלא נצטרך לראות את זה שוב בעתיד.

סיכום:
היה לנו לילה מטורף!
הראמבלים היו מלאים ברגעים גדולים, קרב הסולם היה פסיכי לגמרי, אבל מצד שני – קרב הזוגות לא סיפק את הסחורה
בכללי ערב מפחיד -
ציון סופי -
9.5/10.0
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,549
אשכולות: 75
Likes Given: 2,513
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-02-2025, 10:27 AM
 בבקשה תלמדו מהטעות שלי ואל תחזרו עליה
פתחתי את הנטפליקס בסביבות 5:30 וקיוויתי שתהיה לי האפשרות לראות את האירוע מהתחלה
כמובן שזה לא עבד ונכנסתי ישר ל-2 האחרונים בראמבל ולסיום האירוע.
קרב שלם הלך לפח

[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
02-02-2025, 10:43 AM
טוב קצת מגילת דעות שלא רלוונטית לאף אחד חוץ ממני:

ראמבל נשים:
אתחיל מהסוף - כל העולם ידע ששארלוט תזכה פה. הראשונה לזכות בשני ראמבלים שונים, עוד שלל הישגים שלא מגיעים לה אבל נופלים אצלה כי היא "פלייר" וכו' וכו'. ועדיין זו שארלוט פלייר. ברור שהיא תציג קרב חמישה כוכבים ברסלמניה. אבל גם ברור לנו שהיא לא מתכוונת להפסיד ותנצל את הקשר של אבא שלה עם טריפל אייץ' כדי לזכות. העסק הזה בנוי על פוליטיקות פנימיות וטריפל אייץ' לא חף מטעויות בקטע הזה (ועוד נחזור לשם בהמשך). עדיין - זו התוצאה הצפויה, אי אפשר להתלונן על זה באמת.

הפוקוס של הקרב הוא בכלל NXT. שון מייקלס מאוד מאמין בטאלנטיות שלו וטריפל אייץ' מראה לנו כבר כמה שנים שכשזה מגיע ל-NXT, בקרב הנשים לא מדובר בכלל ברוסטר פיתוח. לדעתי, תוך פחות מ-5 שנים נקבל זוכת ראמבל שמגיעה מ-NXT.

נקודת החושך של הקרב: איו סקיי וליב מורגן פותחות את הקרב. בעצם בנקודה הזו ידעתי ב-100% שכלום לא הזיז את טריפל אייץ' מהתכנית שלו לתת לפלייר את הראמבל. ליב בשנה האחרונה הרוויחה את הראמבל הזה בעבודה קשה, איו היא הטאלנטית אולי מספר 1 חוץ ממנה. לתת לשתיהן לפתוח את הקרב זו הצהרה "אתן לא זוכות" ולו רק בגלל ששנה שעברה ביילי ניצחה ממספר 3, שנה קודם ריפלי ניצחה ממספר 1 ואפילו שנתיים קודם לכן ביאנקה בלאייר לקחה ממקום 3.

אליפות זוגות:

הקרב הכי חלש של הערב והוא אפילו לא היה קרב חלש.
התוצאה נכונה, הסטריט פרופיטס באים לקחת את מה ששייך להם והגיע הזמן שהם יתעוררו.

. אליפות ה-WWE :

למען האמת, במהלך הערב חשבתי שאולי מהמקום הזה תגיע ההפתעה הגדולה ושקווין אוואנס יזכה לקראת קרב מול סמי זיין ברסלמניה.
כשזיין גם יצא החוצה, ההרגשה הזו התעצמה ועדיין אני לא מאוכזב שקודי רודס שמר על אליפות ה-WWE. טריפל אייץ' מאמין בסיפורים ארוכי טווח, קודי לא באמת סיים את הסיפור שלו כאלוף. זה לא מספיק לצאת מרסלמניה אלוף, אתה גם צריך להיכנס לרסלמניה כאלוף. הקרב עצמו היה מצוין, ספוטים פסיכיים ובעיקר האלאבמה סלאם של קודי על אוואנס, לא יודע מה קרה שם לאוואנס, אבל הפציעה לא נראית לג'יט בכלל.

ראמבל גברים

מה אגיד ומה אומר, יש רק ארבעה אנשים בעולם הזה שידעו שג'יי אוסו הולך לזכות בראמבל ואלו שמותיהם: טריפל אייץ', ג'יי אוסו, ג'ון סינה והאיש שאחראי על הגרפיקות שמופיעות על המסך. סתם, יש גם אדם חמישי, אתם בדיוק קוראים את המגילה שהוא כותב. למען האמת, כשהימרתי שג'יי ינצח לא הייתי סגור על זה ב-100%, אבל מתישהו בסוף השבוע חיברתי את הנקודות והבנתי שזו באמת התוצאה היחידה שמתבקשת.

זוכרים שכתבתי קודם שטריפל אייץ' לא חף מפוליטיקה מאחורי הקלעים? הניצחון של ג'יי הוא קודם כל עונש ל-CM פאנק שעזב ב-2014. ואני אסביר - שנה שעברה היה ברור שקודי לא יפסיד בראמבל, פאנק אולי חזר רגע לפני אבל הסיפור כבר היה כתוב. השנה זה היה אמור להיות שלו, אבל אז גם סינה טרף את הקלפים והודיע שזו השנה האחרונה שלו. אז מה עשה טריפל אייץ'? את הדבר המתבקש - השקיע בטאלנט שאשכרה ישאר פה יום אחרי רסלמניה.

והטאלנט הזה הוא האיש הכי אובר בשנה האחרונה. הוא האיש שהקהל רק מחכה לו, שהשדרנים שוברים איתו את הדמות, שאפילו ריה פאקינג ריפלי מוכנה לפלרטט איתו על המסך ומפרגנת לו כל פעם YEET כשהיא מופיעה. ככה זה כשאתה לומד מה-OTC, מתישהו אתה יודע איך להפוך למנהיג אמיתי. וכמו שאמרתי קודם, טריפל אייץ' אוהב לספר את הסיפורים לטווח ארוך, ובדיוק כמו שה-FINISH THE STORY של קודי היה סיפור ההמשך לדניאל בריאן VS ההנהלה, 10 שנים אחר כך קיבלנו את התוצאה שהיינו צריכים לקבל גם ב-2015, אז זה היה אמור להיות דולף זיגלר שהושפל ברויאל ראמבל על ידי קיין וביג שואו, הפעם זה ג'יי אוסו שאשכרה זוכה. אין מאושר ממני היום, אולי חוץ מג'יי.

נקודה לרעת ראמבל הגברים:
בוצ'ים בנקודות משמעותיות בקרב. מקינטייר ידע שהוא מודח, וזה היה אמור לקרות כשזה קרה, אבל שמתם לב מה היה שניה קודם? LA נייט החליט שהוא נכנס לבראול עם לוגאן פול. על פי חלק מעיתונאי הרסלינג, מקינטייר עצבני על זה. כי במקום שיתרכזו בהדחה המשמעותית שלו ובמהלך שהיה אמור לקרות לפניה, המצלמות היו עסוקות ב-LA נייט. ולפי מה שהם טוענים, מקינטייר מאשים את LA נייט שהוא עושה את זה כל הזמן כדי לגנוב ספוטלייט.

סטרומן פיספס את פין באלור ולמעשה הוביל להדחה שלו מהקרב. רואים כמה שהוא עצבני על עצמו על הפספוס, יכול להיות שבאלור היה אמור להיות לגלם חלק משמעותי יותר בקרב, אבל קשה לי להאמין שזה עד כדי כך משמעותי.

ג'ייקוב פאטו - נכנס לקרב, הדיח איזה 4-5 והודח על ידי סטרומן. מיותר. הוא לא היה צריך להיות בקרב הזה. היה עדיף להשאיר אותו בצד ולתת לו לרוץ החל מסמאקדאון הקרוב. ההדחה הזו סתם כדי לעשות 50-50 עם סטרומן עיצבנה אותי. זהו, חלאס חפירה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 4 users Like The Visionary's post:
  • Bam Bam Bigelow, HBS, NoamRR, RoeeHardy
חפש
הגב
Agent O22 מנותק
Day One Ish
תגובות: 887
אשכולות: 1
Likes Given: 111
02-02-2025, 11:29 AM
(02-02-2025, 10:27 AM)KB24 כתב:   בבקשה תלמדו מהטעות שלי ואל תחזרו עליה
פתחתי את הנטפליקס בסביבות 5:30 וקיוויתי שתהיה לי האפשרות לראות את האירוע מהתחלה
כמובן שזה לא עבד ונכנסתי ישר ל-2 האחרונים בראמבל ולסיום האירוע.
קרב שלם הלך לפח

וואו זה נשמע כואב ברמות
לא מתחשק לי לצפות אפילו במצב כזה
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
02-02-2025, 11:34 AM
PLE שמתחיל ב1 בלילה ונגמר 5:30, כנראה קיווינו שיסתיים טיפה מוקדם יותר, אבל התחלה ב1 עדיפה על התחלה ב3 משמעותית.

הערה שחשוב לי להתחיל על 2 הראמבלים - אלו היו כניסות מספר 30 המבוזבזות בהיסטוריה. ניקי בלה הלא רלוונטית, שלא מתאבקת טוב ושאין לה מה לתרום לחברה חוץ מטוטאל דיוות לפני 15 שנה, ולוגאן פול, שלא מתאבק באמת, שההיט שחטף בכניסה שלו סופר מוצדק, שהיה אפשר להביא את אחד הסטאר פאוורים שדיברו עליהם.

ראמבל נשים היה קצת רדום, וזה בעיקר ממשהו שכתבתי בזמן האירוע - אין הקשר בנשים בין הסטארפאוור ליכולות בזירה והכריזמה, כמו שיש בגברים. אז מי שנשארות וכאילו כוכבות או הביג דיל, זה קרב מאכזב כשלעצמו. ובכלל, כשה3 האחרונות הן 3 שאתה לא יודע מי אתה שונא יותר, רק יותר מוריד מהקרב. וכן, גם החלטות כמו הדחה מוקדמת של מתאבקת אובר כמו אלכסה שחזרה, הספוט ההזוי עם ההדחה הזאת של ניה, חוסר ניצול של טאלנט איכותי בקרב ומלא בוצ'ים. מלא. לא קרב טוב.

ואומנם מאוכזב מהראמבל נשים, אבל מהקרב זוגות אפילו יותר. אפס עניין במהלך הקרב, אפס מהלכים, אפס כריזמה, זה לא משך אותי בכלל ובטח בהשוואה לטאלנט שאנחנו יודעים שיש שם. לא יודע מה לא עבד שם, ומה היה הסיבה שקרב שעל פניו אמור להיות סוף הפיוד, פשוט לא המריא והיה משעמם. התערבות של הפרופיטס שהוסברה רע מאוד על ידי מייקל קול.

קרב הסולם משמעותית היה טוב יותר, והצליחו במשימה להעביר סיפור. אחלה ספוטים, אחלה קרב, אחלה KO וקודי. במהלך הקרב חשבתי שאולי נכון לתת לאואנס לנצח, מקווה שיהיה להם המשך לפיוד פה.

ראמבל גברים היה 50-50, מצד אחד הסטאר פאוור עבד וכשכולם נכנסו - הבנו שזה ה-ראמבל. אחלה ספוטים וסיפור שהעבירו. מצד שני, מלא החלטות לא טובות בכלל - אלוף העולם של TNA ואחד המתאבקים הכי אובר בעולם מודח מהר, הכניסה של לוגאן ב30, כנראה בוצ'ים בהדחות של מתאבקים וטעויות, שימוש רע בג'ייקוב פאטו בחצי השני של הקרב שלו. מצד שני, לפני 4 שנים ג'יי היה בקרב סינגלס אליפות העולם הראשון שלו. ומבחינתנו, זה לא היה סינגלס, זה היה בערפל של אח שלו וזה לא הרגיש שג'יי עצמאי, ושרומן ריינס הוא היחיד שרלוונטי. מדלגים קדימה, וג'יי אובר בזכות עצמו והקאצפרייז שהמציא לעצמו, בצורה שנותנים לו להירשם בספרי ההיסטוריה כמנצח רויאל ראמבל, שיש בו כוכבים עם רזומה אדיר עליו. גם אם מדברים על שזה החלטה לדפוק את פאנק או לא לתת לסינה בגלל שהוא לא לטווח ארוך, עדיין היה אפשר לבחור מישהו אחר. ההחלטה לבחור בג'יי - זאת אמונה שלמה של האנטר באוסו, וכנראה שהYEET לא הולך להיעצר. YEET.

סך הכל, חווית הPLE הראשונה שלנו בנטפליקס. מאוד נוח, וככל שיעבור הזמן גם יהיה נוח יותר. הייפ לעונת רסלמניה.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב
The following 1 user Likes Mad King's post:
  • JayJayDimaggio
חפש
הגב
Ariel מנותק
זוכה הרויאל ראמבל
תגובות: 462
אשכולות: 7
Likes Given: 56
02-02-2025, 11:43 AM
תודה על התוצאות

נתחיל מהמנצח בראמבל:
למה לעזאזל מביאים לג׳יי לנצח ?
הרגע ג׳יי הפסיד לגונתר, מה ההיגיון להביא לו מיין אוונט ברסלמניה ?
בחירה מטומטמת שנקבעה רק בגלל שג׳יי אובר עם הקהל בכניסה שלו.
יותר מזה ? הרגע הגדול של הראמבל היה בכלל של רולינס, ריינס ופאנק.

נשים - צפוי מידי אבל שארלוט מתאימה, כל הדיוות הגדולות קיבלו ספוטלייט במהלך השנה, שארלוט היא גיוון מרענן.

קודי - אוונס
קרב גאוני, המון אקשן, המון סולמות, המון מכות ומנצח צפוי, אף אחד לא באמת ציפה מאוונס לקחת את האליפות.
יאללה חזרה של רנדי לפיוד עם אוונס ברסלמניה.

כמו שרשמו מעליי, מספרי 30 מבוזבזים.
The Future Is Here !

[Image: 1042c996614b4884b369a9fbd5eefb36.gif]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
02-02-2025, 11:47 AM
(02-02-2025, 11:43 AM)Ariel כתב:  תודה על התוצאות

נתחיל מהמנצח בראמבל:

נשים - צפוי מידי אבל שארלוט מתאימה, כל הדיוות הגדולות קיבלו ספוטלייט במהלך השנה, שארלוט היא גיוון מרענן.

קודי - אוונס
קרב גאוני, המון אקשן, המון סולמות, המון מכות ומנצח צפוי, אף אחד לא באמת ציפה מאוונס לקחת את האליפות.
יאללה חזרה של רנדי לפיוד עם אוונס ברסלמניה.

כמו שרשמו מעליי, מספרי 30 מבוזבזים.
מסכים בכל מילה
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 6,231
אשכולות: 4
Likes Given: 54
הצטרף בתאריך: Nov 2023
02-02-2025, 11:51 AM
אני אגיד לכם משהו במידה ונקבל ברסלמניה סינה נגד קודי אני הולך בהימורים עם קודי לא רואה את קודי לא יוצא אלוף ברסלמניה
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
02-02-2025, 12:17 PM
(02-02-2025, 11:43 AM)Ariel כתב:  נתחיל מהמנצח בראמבל:

מביאים לו לנצח כי הוא המתאבק הכי אובר ברוסטר, וכן הראמבל נועד לתת למתאבקים הכי אובר את הקפיצת מדרגה שהם צריכים לפעמים.
קצת שכחנו מזה בעשור האחרון של וינס, שבו ה-WWE העדיפו רגעים על פני סטוריליין, אבל ככה בונים מתאבק - לאורך זמן, עם החלטות שבונות את הדמות שלו אחת אחרי השנייה עד לרגע שהוא עומד בטופ. ההפסד לגונת'ר זה נטו כדי שהניצחון ברסלמניה, אם וכאשר, יהיה יותר גדול.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • Liorton
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 6,231
אשכולות: 4
Likes Given: 54
הצטרף בתאריך: Nov 2023
02-02-2025, 12:27 PM
מעניין אותי מה קורה פה או שסינה ביקש לנצח והאנטר סירב או שדווקא רצו לתת לסינה לנצח והוא החליט מרצונו לוותר על הניצחון אבל יאלה הראמבל מת מבחנתי מסתכלים קדימה אלמנשן צאמבר מעבר לפינה
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (16): « הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 16 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-17-2026, 09:43 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר