Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 36 37 38 39 40 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.7.2024

עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.7.2024
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,257
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-10-2024, 12:12 PM
(07-09-2024, 04:54 PM)lidoradir כתב:  וצנזורים של קללות.

הייייפפפפפפפפפפפפפפפ. הם הורגים אותי עם החרא הזה.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,257
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
07-10-2024, 12:45 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-10-2024, 12:54 PM על ידי Jon_M0xley.)
אחלה פרק.
רולינס פאנק: אחלה ברומו, לא יודע אם הם באמת שונאים אחד את השני אבל הם מעבירים את זה יפה. מוזר שפאנק עדיין לא כשיר כי הוא מתנהל רגיל ונכנס לברולים אבל בסדר עדיך שיהיו איתו זהירים יותר. רולינס יוצא ופאנק מסביר לו את הצד שלו ומבקש סליחה, רולינס חוזר על המשפט של פאנק שלמעשים יש השלכות זה היה ענק. אם רולינס ישחק את ההיל בפיוד הזה זה יהיה מדהים כי רולינס בתור היל זה זהב. אגב הצחיק אותי שפאנק הלך לגבר עם השדרנים תוך כדי הכניסה ואז רולינס צועק לו עכשיו אתה בוחר להשאר בצד חחחחחח ענק.

אוסו נגד גייבל: לא יודע מה לחשוב, מעצבן שגייבל מפסיד אבל בסדר יש סיבה.
מעניין מה מתי דאלאס והחבו יגיעו שוב לגייבל או שהוא סתם אוכל סרטים.
ג'יי האמת כבר נכנס למצב מסוכן, הוא שם על מצב אוטומט ומתאבק קרבות על טייס אוטומטי. אין משהו מיוחד וחבל כי זה ימאיס אותו בשלב מסויים, חבל שלא מפתחים אותו יותר.

ריד נגד דאן: שמח רצח שפיט דאן מקבל ספוטלייט, ידעתי שהוא יפסיד אבל קיוויתי ששיימוס יגרום לדאן לנצח. באסה כי אני מת על דאן.
אחרי הקרב היה הולי שיטטט סליחה סליחה הולי ____ כשדאן פשוט העיף את שיימוס מימנו והיה מתח באוויר כי שיימוס לא מבין למה אבל דאן לא רוצה אותו שוב. אמרתי את זה מ2019 שפיט דאן יכול להיות כוכב על בWWE ועם בוקינג נכון הוא עדיין יכול להיות מאיין איבנטר עתידי.
יש להם את דאן, דרגונוב, ברייקר, הייז ואולי גם אובה פמי שבNXT וזה אחלה מתאבקים יכולים לסחוב את החברה.
שמח שגאן עכשיו יקבל קצת זמן בסינגלס ואולי יצליח לפרוץ קצת ולהראות מה הוא יכול.
אגב אם אני הWWE אני מעדיף להעיף את ריד ולשים בספוט שלו את דייג'אק, רק תדמיינו דייג'אק נגד פיט דאן ודייג'אק נגד שיימוס. סעמק איתם.

הסגמנט עם פריסט ורולינס היה מעולה, פריסט מבטל את ההסכם שלהם ונותן לרולינס עוד צ'אנס אחרי גונת'ר(נותן לי לחשוב שאולי פריסט כן יעבור את גונת'ר?) רולינס מחייך ומקבל. עכשיו זה אומר שרולינס לא אמור להיות עצבני על פאנק לא? הרי כל הטענה של רולינס היה שבגלל פאנק הוא לא יכול יותר לקבל צ'אנס על האליפות כל עוד פריסט אלוף.

ברייקר זיין: חחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת חשבתי שברייקר הולך לקבל את ההפסד שלו ואז הוא לקח כמה צעדים וידעתי שזה עומד להגיע ואז בוםם.
חיסול מעולה של ברייקר. דרגונוב יוצא וברייקר צועק לו אוווו אני מפחד חחחחחחחח הרג אותי.

שלשות: מיותר ומאוס, שמח שבאלור ניצח.

פירס מבטל את ההשעיה אחרי הסכם עם פאנק, נחמד.

חחחחחח ליב ודום כל הפרק הרגו אותי, הקטע שהם הציצו מאחורי הקיר הזכיר לי בחברים שכולם הציצו מהדלת כי מוניקה וצ'נדלר נעלבו עליהם.

בו דלאס נותן פה פרומואים מעולים, זה ערוך מטורף. סינמה. מקווה שהוא יצליח לפרוץ.
מצחיק שגייבל תופס את פירס ומתלונן, חבל שפירס לא פתח את הדלת ואז גייבל היה רואה את דלאס והיה בורח חחחחחח יכל להיות אדיר.

אנדרדה צריך ככה פרומו, לדבר בספרדית ושיהיה תרגום.

אגב כשראיינו את סוניה, בייזלר וזואי ברקע היה דבר מעניין יותר. גייבל משוחח עם האחים קריד.

דרגונוב נגד ברייקר: הולי פאק זה היה מטורף. היה שונה מהקרב הראשון שלהם לפני כמה שבועות וכל אחד למד על השני ויישם את זה פה. פחדתי שדרגונוב יפסיד שוב למרות שאחרי קרב כזה הכל בסדר אבל עדיין. שמח שזה נגמר בDQ זה היה מעולה פה. אני אוהב את זה שברייקר בפיוד עם זיין אבל תוך כדי במיני פיוד עם דרגונוב.

את המאיין איבנט ראיתי בהרצה כי לא כזה עניין אותי, שמח שסוף סוף דומיניק משיג ניצחון על ריי וכל זה עם ליב מורגן. כל האינטרקציות היו 10/10 בין ליב ודום לאורך כל הפרק והתקופה הזאת. דום שמח שהוא ניצח סוף סוף את ריי ומחבק את ליב ואז מתחרט, ליב משכיבה את דום ובוםםם ריה פאקינג ריפלייייייי.
איך אני שמח לראות אותה, פחדתי שיקח עוד זמן עד שתחזור והיא חזרה בול בזמן. ליב בורחת היה ענק, דום עם הפרצוף כאילו אמא שלו נכנסה לחדר תוך כדי שהוא בעירום עם חברה שלו חחחחחח ענק. דום בא לחבק את ריה אבל ריה מעיפה אותו היה ענק. הייפפפפפ.

[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 2 users Like Jon_M0xley's post:
  • Hard2Reach, בחוק
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,220
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
07-10-2024, 05:13 PM
הבוצ'ה הספק אישה ספק גבר חזרה... עכשיו רק תגבר הטימטומציה עם הליצן הזה דומיניק.
ומה קשור הכינוי האידיוטי הזה mami? מבדיקה בגוגל היא רק בת 27, למרות שהיא נראית 47.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,749
אשכולות: 9
Likes Given: 3,909
07-10-2024, 05:15 PM
(07-10-2024, 05:13 PM)hbk כתב:  הבוצ'ה הספק אישה ספק גבר חזרה... עכשיו רק תגבר הטימטומציה עם הליצן הזה דומיניק.
ומה קשור הכינוי האידיוטי הזה mami? מבדיקה בגוגל היא רק בת 27, למרות שהיא נראית 47.

תגיד שאתה פשוט אנטי כמעט לכל דבר, פשוט.

כל הקטע עם mami זה אזכור לסטוריליין של אדי וצ'יינה, דרך אגב.

הגב
The following 1 user Likes DarkArts's post:
  • TheFallenAngel
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,237
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,974
07-10-2024, 05:34 PM
תודה על התוצאות אח, תוכנית מעולה כרגיל.

- סגמנט פתיחה מעולה בין CM פאנק וסת' רולינס, הסגמנטים שלהם תמיד רותחים, ברמה גבוהה. קודם כל טיזינג ראשון לפאנק-סינה, מצחיק אותי שפאנק עקץ את AEW והקהל אפילו לא הגיב לזה, זה קרה כבר כמה פעמים... את הקהל ב-WWE זה פשוט לא מעניין. שורה מעולה של פאנק שאמר לרוילנס שהוא מתנצל אבל בגלל שזה הוא הוא לא באמת... גדול. רולינס היה און פייר על המיקרופון.

- ג'יי אוסו נגד צ'אד גייבל היה קרב טוב, נפילה מסוכנת של ג'יי בתחילת הקרב שקיבל סופלקס מגייבל מחוץ לזירה, גייבל מכונה הזירה, ג'יי היה סבבה לגמרי. הוייאט סיקס מפריעים במהלך הקרב וגורמים לגייבל להפסיד. ג'יי גרם לי לצחוק כמו מפגר שהוא מפחד שהוייאטס סיקס יגיעו אליו... אבל קודם הוא יתן YEET אחרון ואז יברח מהזירה. מת. וייאט סיקס נגד צ'אד גייבל והאחים קריד בסאמרסלאם או שזה מוקדם מדי ? נראה שזה הכיוון.

- ברונסון ריד נגד פיט דאן היה קרב טוב, עכשיו שטיילר בייט בחוץ לתקופה ארוכה... אני מקווה שזה אומר שנקבל את פיט דאן הרבה יותר בטלוויזיה. קרב יחסית קצר אך הופעה טובה של ריד ודאן. שיימוס נגד ברונסון ריד יהיה באנגר... אבל יותר מעניין מה שהלך בין שיימוס ופיט דאן אחרי הקרב... שיימוס חיבק אותו אך דאן התנער מזה ויצא מהזירה. מעניין.

- מי שחשב שברון ברייקר גמור/קבור אחרי הפסד ב-MITB... גילה מהר שזה לא נכון. בוקינג מושלם לברון ברייקר בתוכנית הזאת, מחסל את סמי זיין כמו שצריך, אחר כך ברייקר ודרגונוב נותנים לנו עוד הצגה, קרב גדול נוסף שלהם, החלטה מעולה לסיים את הקרב בפסילה, ברייקר מתגבר על דרגונוב וזיין ועומד מעליהם, חתיכת תמונה. קרב משולש בסאמרסלאם ? יהיה מטורף.

- יום הדין נגד אוסום טרות' וברון סטרומן היה קרב נחמד, סטרומן בהתחלה היה נראה קצת חלוד כזה אבל בהמשך הקרב חזר לעצמו והיה בסדר. טרות' שוב עושה שטויות וגורם לקבוצה שלו להפסיד. באלור משיג את הניצחון זה תמיד נהדר. מיז בדרך להיל טרן... בקרוב ימאס לו מהשטויות של טרות' והוא יחסל אותו. מיז כהיל כמו תמיד יהיה מצוין.

- כל מה שהיה השבוע אצל הוייאט סיקס היה מצוין, בו דאלאס פנטסטי בתפקיד שלו, הסרטון שהיה + ההופעה במשרד של אדם פירס. אני ממש מתעניין בסיפור הזה, גם הקהל באולמות שמגיב כמו שצריך. ממש אין לי בעיה להמשיך לקבל בנייה איטית מאשר שיזרקו את כולם מהר וזה יהפוך לפלופ. שיקחו כמה זמן שצריך בשביל הסיפור הזה.

- מי שדילג השבוע על הקרב של דמג' קונטרול נגד ליירה ואלקיריה, קאטאנה צ'אנס וקיידן קרטר פיספס. קרב פנטסטי של כולן, באמת שכולן שיחקו אותה, אפילו פאקינג קיירי סיין הייתה נהדרת. ליירה ואלקיריה מצוינת. הביטדאון אחרי הקרב של סוניה דוויל, זואי סטארק ושיינה בייזלר היה מעולה. סוניה דוויל תמיד הייתה אנדרייטד בעייני, נראה לאן זה יתקדם.

- דומיניק מיסטריו וליב מורגן נגד ריי מיסטריו וזלינה וגה היה קרב מרכזי נהדר, קודם כל... כל מה שהלך במהלך התוכנית בין ליב ודום דום ויום הדין שנכנסו לחדר... מושלם. דומיניק הפך להיות כל כך טוב בזירה יאללה. כמובן שצריך להתייחס לספוט שריי מעיף את דום דום לכיוון ליב מורגן דרומה... התגובה של הקהל, הבריחה של דומיניק מהר החוצה מהזירה והצחוק של ליב... ואוו. סוף סוף דום דום מצליח לנצח את אבא שלו בפעם הראשונה. ומה שהיה אחרי הקרב... סינמה. דום דום וליב כמעט הולכים על זה... ואז פאקינג ריה ריפלי חוזרת ומקבלת פופ חולני שלא נופל מפופים שרומן ריינס היה מקבל. הולי שיט. התגובות של ליב ודומיניק... הכל היה מושלם. סיום ענקי לתוכנית.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 2 users Like lidoradir's post:
  • Hard2Reach, TheFallenAngel
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
07-10-2024, 06:07 PM
(07-10-2024, 05:15 PM)DarkArts כתב:  תגיד שאתה פשוט אנטי כמעט לכל דבר, פשוט.

כל הקטע עם mami זה אזכור לסטוריליין של אדי וצ'יינה, דרך אגב.

מתעב היאבקות נשים, לא מבין אני חייב פה משהו למישהו? אני צריך להתנצל על הדעות שלי?
כשאני צופה בטניס אני צריך שידחפו לי באמצע טניס נשים? כשאני צופה בnba אני צריך שיעצרו לי את המשחק כל רגע ויעברו לwnba?
נשים צריכות לקבל תוכנית נפרדת ומי שרוצה לצפות בזבל הזה מוזמן, לתת להם 50% מהזמן של התוכניות הראשיות זה בולשיט מוחלט.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,659
אשכולות: 19
Likes Given: 1,258
הצטרף בתאריך: Jun 2021
07-10-2024, 06:41 PM
(07-10-2024, 05:13 PM)hbk כתב:  הבוצ'ה הספק אישה ספק גבר חזרה... עכשיו רק תגבר הטימטומציה עם הליצן הזה דומיניק.

אחת התגובות הכי גרועות שלך אח, כמעט משתווה לתגובה של סקסי שאמר שדקוטה קאי יותר מעניינת מדה רוק
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 2 users Like master of doom's post:
  • DarkArts, TheFallenAngel
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
07-10-2024, 07:12 PM
(07-10-2024, 06:41 PM)master of doom כתב:  אחת התגובות הכי גרועות שלך אח, כמעט משתווה לתגובה של סקסי שאמר שדקוטה קאי יותר מעניינת מדה רוק
אין לי מושג מי זה סקסי או מי/מה זה דקוטה קאי אבל סבבה
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 5,999
אשכולות: 12
Likes Given: 1,098
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-10-2024, 10:04 PM
(07-10-2024, 06:07 PM)hbk כתב:  מתעב היאבקות נשים, לא מבין אני חייב פה משהו למישהו? אני צריך להתנצל על הדעות שלי?
כשאני צופה בטניס אני צריך שידחפו לי באמצע טניס נשים? כשאני צופה בnba אני צריך שיעצרו לי את המשחק כל רגע ויעברו לwnba?
נשים צריכות לקבל תוכנית נפרדת ומי שרוצה לצפות בזבל הזה מוזמן, לתת להם 50% מהזמן של התוכניות הראשיות זה בולשיט מוחלט.

הבעיה בהשוואה שלך שזאת סדרת דרמה על האבקות ולא ספורט האבקות.
הדעה שלך הייתה עוד יכולה להיות לגיטימית לפני 10-15 שנה.
היום כאשר ראמבל הנשים היה טוב מזה של הגברים וקרב הסולם שלהם עם ספוטים טובים יותר משל הגברים
הדעה הזאת לא תופסת מים. אתה לא חייב לראות כמובן, אבל להעביר ביקורת על סמך שנאה עיוורת ללא צפייה בכלל
תגרור כאן תגובות ובצדק.

לגבי ריה מדובר כבר עכשיו בGOAT של האבקות הנשים והיא בקושי התחילה את הקריירה שלה.
הפופים שהיא מקבלת מתחרים באלו של המיין איבנטרים של הגברים והיא גם לוקחת את רובם.
הגב
The following 2 users Like gilam's post:
  • Breakker, DvirTal
חפש
הגב
DvirTal מנותק
זוכה הרויאל ראמבל
תגובות: 360
אשכולות: 1
Likes Given: 233
07-10-2024, 10:24 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-10-2024, 10:25 PM על ידי DvirTal.)
(07-10-2024, 10:04 PM)gilam כתב:  הבעיה בהשוואה שלך שזאת סדרת דרמה על האבקות ולא ספורט האבקות.
הדעה שלך הייתה עוד יכולה להיות לגיטימית לפני 10-15 שנה.
היום כאשר ראמבל הנשים היה טוב מזה של הגברים וקרב הסולם שלהם עם ספוטים טובים יותר משל הגברים
הדעה הזאת לא תופסת מים. אתה לא חייב לראות כמובן, אבל להעביר ביקורת על סמך שנאה עיוורת ללא צפייה בכלל
תגרור כאן תגובות ובצדק.

לגבי ריה מדובר כבר עכשיו בGOAT של האבקות הנשים והיא בקושי התחילה את הקריירה שלה.
הפופים שהיא מקבלת מתחרים באלו של המיין איבנטרים של הגברים והיא גם לוקחת את רובם.

מסכים לגמרי.
ב4 קרבות הגימיק של השנה, הנשים הביאו קרב הרבה יותר טוב מהגברים- וור גיימס, ראמבל, צ'יימבר ו- MITB.
וגם חוץ מזה, אם אתה כ"כ לא אוהב היאבקות נשים, למה אתה ממשיך להגיב על זה? סבבה הבנו שאתה לא אוהב, תתקדם ותגיב על מה שאתה כן אוהב ורואה. להגיב סתם הודעות שנאה בלי בכלל להסתכל על המוצר רק מוציא אותך קטן.
[Image: 20250922-103641.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 11:11 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר