11-22-2023, 01:40 AM
(11-22-2023, 01:36 AM)TheFallenAngel כתב: ציטוט של מיזה?
שון רוס סאפ.
רשמתי את הדיווח שלו פה לפני שבועיים :
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=2212
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 20.11.2023
|
|
11-22-2023, 01:40 AM
(11-22-2023, 01:36 AM)TheFallenAngel כתב: ציטוט של מיזה? שון רוס סאפ. רשמתי את הדיווח שלו פה לפני שבועיים : https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=2212 ![]()
11-22-2023, 01:46 PM
תודה על התוצאות, המלצה להבא:
זה מאוד מתיש שאתה חוזר על אותו שם מספר פעמים כשאתה מתמלל פרומו, לדוגמא. מקנטייר אומר שהוא היל עכשיו, מקנטייר אומר שהקהל בגד בו, מקנטייר קיבל את הסטוריליין הכי בנאלי בעולם ההיאבקות. חלופה טובה תהיה: מקנטייר אומר שהוא היל עכשיו ושהקהל בגד בו. הוא מוסיף ואומר שההיל טרן שלו מאוד בנאלי. סחתיין על ההשקעה בכל אופן
11-22-2023, 02:49 PM
4 עמודים בצדק על הייפ רנדי אורטון... אבל הייתה עוד תוכנית נהדרת של ראו שצריכים לדבר עליה. דעות :
- פרומו פתיחה מעולה וחזק של דרו מקנטייר, ההיל טרן שלו בוצע בצורה מצוינת והיו לו את כל הסיבות לעשות זאת. היל מקנטייר > - ניה ג'קס נגד ראקל רודריגז היה קרב טוב מאוד, מישהו יודע מה קרה שכל הכבשים בשקט פתאום שזה מגיע לניה ג'קס ? מרגיש שהם רק מחכים לאיזה בוץ' שלה או איזה ספוט 'מסוכן' בשביל לרשום שטויות. ניה ג'קס מאז החזרה שלה מעולה. ואני לא רושם את זה בגלל שהיא עדיין לא פצעה מישהי וכו', היא פשוט עושה עבודה נהדרת ורואים שהיא השתפרה. הקהל בקרב היה מאחורי ראקל ועודדו אותה, הסיום של הקרב היה אדיר, היא כמעט הצליחה את הפאוורבומב וכל הקהל קם על הרגליים... בסוף היא קרסה וניה השיגה את הניצחון. - בקי לינץ' נגד זאיה לי היה קרב מעולה. וואלה חיכיתי לקרב הזה והן סיפקו את העבודה כמו שצריך. זאיה לי כנראה בקרב/הופעה הכי טובה שלה שאני זוכר, בקי לינץ' נמצאת באחת הריצות הכי טובות שלה בקריירה, היא מצוינת, כל קרב שלה מעולה, היא מוציאה את הקרבות הכי טובים של היריבות שלה. ברול קלאסי אחרי הקרב כהכנה לוור גיימס. - ג'וני גרגאנו נגד לודוויג קייזר היה קרב טוב, גרגאנו מחזיר ניצחון משלו אחרי הפרעה של וינצ'י. לא יודע מה אני חושב לגבי הסטוריליין הזה בתוך אימפיריום, הם רוצים להעיף את קייזר מהקבוצה ? הם רוצים להביא מישהו חדש ? - סגמנט קצר וטוב בין ריה ריפלי וזואי סטארק מאחורי הקלעים. - קרב N1C מרובע נשים היה סבבה לגמרי. מקסין דופרי הייתה הכי אובר בקרב הזה, הקהל אכל כל מהלך שלה. היא גם נתנה יופי של הופעה. ההייליט מבחינתי שוב כמובן אלה קאטאנה צ'אנס וקיידן קרטר שנתנו יופי של מהלכים, הן בפער בטאג הכי טוב ב-WWE. הדבר היחידי שביאס אותי פה זאת התוצאה... לא היה אכפת לי לקבל ניצחון של כל טאג אחר על פני נטליה וטיגן נוקס. מקווה שצ'לסי וניבן ישמרו. - הסגמנט של מיז וגונת'ר היה מדהים, כל הפיוד הזה שלהם זהב אחד גדול. גונת'ר נגד מיז המבדר וכל מה שהוא מייצג ברסלינג. הפרומו של מיז כמו תמיד היה פנטסטי והוא מצליח להכניס את כולם להייפ. גונת'ר חיסל את הקהל המפגר שנתן צ'אנט לא קשור של USA משום מקום. מיז מצליח לנקנק את גונת'ר השבוע, לואו בלו + SCF... הקהל אהב את זה, אני אהבתי את זה. הייפ לקרב שלהם בסורבייבר סיריס. - שינסקה נקאמורה נגד צ'אד גייבל היה קרב טוב, נקאמורה ממשיך להיות מעניין בתקופה האחרונה, הוא מנצח ברצף את כל אלפא אקדמי : אקירה טוזואה, אוטיס ועכשיו צ'אד גייבל. כמובן שעל גייבל שומרים כמה שאפשר ונותנים לו להיות מוצמד ברולאפ. חבל שלא שידרו במהלך התוכנית עוד קטע מיסתורי של נקאמורה... רק ברשתות החברתיות העלו את זה אחר כך. בכל מקרה כל הסיפור מאוד מעניין. - דרו מקנטייר נגד ג'יי אוסו היה קרב מרכזי מעולה, קרב שבקלות יכול לסגור אירוע. היה קרב מאוד ארוך ונתנו להם איזה 20 דקות. הופעה מאוד חזקה של שניהם, מקנטייר משיג ניצחון גדול ונקי(!) בתור היל ועוד אחרי פיוצ'ר שוק DDT, הפתיע לראות את מקנטייר מסיים קרב במהלך הזה ולא בקליימור. הברול לסיום התוכנית היה מעולה, כל הבנייה לאורך התוכנית הובילה לדקה האחרונה שם קודי רודס בצורה אדירה הכריז על החזרה של רנדי אורטון, הקהל נתן פופים אדירים, באסה להם שהם ישבו שם 3 שעות ולא זכו לראות אותו, אני הייתי מת אם זה היה קורה לי. אבל שיקגו... ביג סל אאוט... זאת ההחלטה הנכונה. ![]()
11-22-2023, 03:43 PM
העיקר שהמחבל הסורי רמי סביי ממשיך לצאת בהצהרות אנטישמיות ושקריות נגד ישראל.
11-22-2023, 03:47 PM
(11-22-2023, 02:49 PM)lidoradir כתב: ניה ג'קס נגד ראקל רודריגז היה קרב טוב מאוד, מישהו יודע מה קרה שכל הכבשים בשקט פתאום שזה מגיע לניה ג'קס ? מרגיש שהם רק מחכים לאיזה בוץ' שלה או איזה ספוט 'מסוכן' בשביל לרשום שטויותזה רק עניין של זמן לידור... זה רק עניין של זמן
11-22-2023, 09:45 PM
תוכנית מעולה
11-22-2023, 10:26 PM
איפה בראון סטרומן?????
ואיפה ביג-אי??? חסר לי הביגמנים האלה. למרות שביג אי טמבל, סטרומן מחסל על!
11-22-2023, 10:35 PM
(11-22-2023, 10:26 PM)atael05484 כתב: איפה בראון סטרומן????? - ברון סטרומן נפצע בחודש מאי, עבר ניתוח בחודש יוני איחוי חוליות עמוד השדרה הצווארי, נקווה לראות אותו חוזר ב-2024. - ביג אי שבר את הצוואר בחודש מרץ בשנה שעברה, אצלו זה סיפור מורכב ונכון לרגע זה אין צפי לחזרה שלו. ![]()
11-24-2023, 08:38 PM
גם אם ניה ג'אקס טפיייייייייייייייייייייי תביא קרבות 5 כוכבים כל אירוע אני אהיה נגדה. לא סובל אותה עוד לפני כל הבוצ'ים שלה.
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|