Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 52 53 54 55 56 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.10.2023

עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.10.2023
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,266
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-15-2023, 10:04 PM
(10-15-2023, 09:51 PM)Roger כתב:  כן אוהב. מתאבק זירה מדהים, מוכר מעולה, מבטים מצוינים, אגרסיבי וקשוח. עדיין, לא מתקרב ללבל של לנצח את ריינס ולקחת ממנו את האליפות. מבחינתי, לנצח את ריינס היום על האליפות זה כמו לשבור את הסטריק של טייקר ברסלמניה. דרגונוב מוכיח את עצמו אבל הוא רק בהתחלה של ההתחלה של להיות אובר. האיכויות האחרות שמיין איבנטר טיפוסי חייב כמו יכולות מיק' עדיין לא שם. הוא עוד צריך לבסס את עצמו במיין רוסטר לפני שבכלל מדברים על זה שהוא יאתגר את ריינס, שלא נדבר על ינצח את ריינס.

מסכים.
למה אתה חושב שהוא צריך שיפור ביכולות מיק?
הפרומואים שלו עם הייז פנים אל פנים היו לדעתי מוצלחות והוא הראה שהוא יכול להחזיק פרומו. נכון זה nxt ולפעמים זה לא נמדד נכון אבל לדעתי מול מאיין איבנטר כמו רולינס או ריינס או קודי כשהם בפיוד הוא יוכל לעמוד מולם.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
10-16-2023, 08:01 AM
(10-15-2023, 09:31 PM)master of doom כתב:  קודי שם גדול. קודי עזר להקים את AEW והיה משמעותי שם (ובתקופה שהם לא הציגו תכניות מול אולמות ריקים), היו לו סטוריליינים בפרופיל גבוה, וכשהוא עבר ל-WWE הוא נקנק 3 פעמים את אלוף העולם במשקל כבד סת' רולינס וגם ניצח נקי את ברוק לסנר. וניצח ראמבל (תודה רוג'ר). מעבר לזה, הוא מתייחס לעצמו כמו כוכב והקהל מקבל אותו כמו כוכב. הוא אופציה מצוינת להיות אלוף ראשי.

לגבי נייט - אני לא מכיר מספיק את הקריירה שלו מחוץ ל-WWE אז אני לא אתייחס אליה, בתוך ה-WWE ההישגים הכי גדולים שלו הם הניצחון על קמרון גריימס והריצה כאלוף מיליון הדולר (למרות שאת הפיוד הוא הפסיד בסופו של דבר, והוא היה מעולה בו), הניצחון בפיוד על מיז והניצחון בסמאק הנוכחי על סולו. לא מרשים במיוחד. אין לו גב חזק לניצחון על ריינס או אפילו לקרב נגד ריינס למרות מה שסינה אומר, מלבד העובדה שהקהל דוחף אותו בצורה חולנית.

נכון לכרגע מי שנמצאים בטופ ב-WWE הם קודם כל ריינס, אחר כך קודי, ומתחתיהם יש את רולינס, גונת'ר ומקינטייר. הם הטופ 5 שלי כרגע ברוסטר הראשי (מבחינת ערך ריה ריפלי נמצאת איפשהו ביניהם). לאשלי נמצא מתחתיהם, ואחריו חברי יום הדין וקווין אואנס, ג'יי אוסו וסמי זיין.
ה-4 האחרים מלבד ריינס שנמצאים בטופ, הם מן הסתם המועמדים הטבעיים לקחת ממנו את האליפות. קודי הוא האופציה הכי טובה, יש סיפור מאחורי זה שמנוהל גם היום על אש קטנה, קודי מעולה, הקהל מקבל אותו, אופציה טובה. רולינס כרגע מקדם את אליפות העולם במשקל כבד, הוא לא יהיה בדיון בינתיים, אבל זה הפיוד שהכי קל ליצור ורולינס עשה מספיק כדי להיות אמין מול ריינס. גונת'ר לדעתי ואני חושב שכולם יסכימו איתי, כבר בשל לעשות את קפיצת המדרגה לאליפות ראשית, השאלה זה מתי. נכון לכרגע לאליפות הביניבשתית יש ערך גבוה כמו ל-WHC, אולי אפילו יותר. מקינטייר הוא עדיין דמות עם ערך גבוה אבל הוא לא ינצח את ריינס. אני כן חושב שאפשר "להעיר" אותו ברמה שתגרום לזה להיראות הגיוני שהוא זה שמנצח את ריינס, אבל השאר אופציות עדיפות בעיניי.

אבל כמו שאמרת באם באמינו, ריינס לא יפיל. הכל ספקולציות.

אני מרגיש שאני לא מצליח להעביר את הנקודה שלי.
אני אנסה שוב - אני טוען שLAK הוא בתקופה הכי חמה שלו (ולפי הנתוני מכירות - של כל הארגון) - וזה לגמרי בזכותו ובניגוד לתוכנית המגירה שיועדה לו. מה שאומרים - מתאבק ששבר את תקרת הזכוכית שלו. הוא רותח - וצריך לתת לו הזדמנות.

קודי - הוא מתאבק שמהרגע הראשון מכרו לנו אותו כמליון דולר, ועל כן אנחנו אומרים בטח בטח קודי > LAK. אבל אם אני מוציא את התסריט ואת הנתונים שהם קובעים לנו (נצחון על לסנר, 3 נצחונות על רולינס, נצחון בראמבל) - אני רואה מתאבק שהקהל צמא אליו לעומת מתאבק פייס גנרי.
אני באמת חושב שקודי הוא אוברייטד בטירוף ונהנה מכך שהוא המתאבק הראשון שחצה את הדלת האסורה לכיוון השני.

אתן לך דוגמא אחרת - ג׳ון סינה שהיום הנרטיב שלו השתנה לחלוטין - היה מתאבק עם יכולות מיק מעולות אבל יכולות זירה של 3 מהלכים וחצי. אבל מכרו אותו כדבר הבא ובסוף קיבלנו את זה.

הריין המאוס של ריינס גרם לנו לחשוב שאליפות עולם היא דבר בלתי מושג אבל זה לא ככה. היא חגורה שצריכה לעבור למתאבק הכי חם או למתאבק עם הפוטנציאל להיות הכי חם. אם לא היו מהמהרים על אורטון לדוגמה - הוא היה מידקארד עד היום. לא ככה?

(10-15-2023, 09:43 PM)Roger כתב:  חשוב לציין את הפאקטור שה-WWE לוקחים תמיד בחשבון - ה-Fickleיות של הקהל. היום הקהל מאחורי LA נייט וצועק YEAH והכל מגניב ויפה, אבל ברגע שהוא יזכה באליפות והוא יכבוש כבר את היעד הנכסף ולא יהיה לו לאן לשאוף, הקהל ההפכפך שאין לו מושג מה הוא רוצה יתהפך עליו וירגיש שהריין שלו משעמם וכמובן - יאשים את הבוקינג

אני אוהב שאתה מוציא את הטיעון הזה מול מתאבקים שאתה לא אוהב. א׳- הקהל משלם את המוצר. המוצר צריך לשרת את הקהל. ככה זה פועל. כאשר משתינים על הקהל המוצר נהרס - ראה ערך פיפ״א למשל.
ובוא - אנחנו לא אומרים, ״בוא ניתן את החגורה למתאבק שלא יודע דבר או שתיים״ אלא ״בוא נהמר על הדבר הכי חם היום״.

אחרי שמשיגים את האליפות - זה כבר עניין של בוקינג. הנה - בוא נקח לדוגמא את אדג׳ שבמשך שנים ניסה לקחת את החגורה ולא הצליח. בסוף הוא הצליח והיה צריך לתת לו בוקינג אחר. זה משמעות התסריט.
מתאבק שלא מצליח להחזיק אליפות ועניין - זה לגמרי אשמתו. מתאבק שמקבל בוקינג גרוע - זה באשמת הבוקר. ולפעמים זה אשמת שניהם.

(10-15-2023, 09:43 PM)Roger כתב:  יש מושג כזה שנקרא טיימינג. הוא קיים בכל תחום, והחוכמה הגדולה זה לדעת להשתמש בו נכון.

פה אנחנו מסכימים רוג׳ר ידידי.
והטיימינג הוא כרגע. שהברזל חם מכים עליו. לא שהוא מתקרר.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
10-16-2023, 01:04 PM
(10-16-2023, 08:01 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  אני אוהב שאתה מוציא את הטיעון הזה מול מתאבקים שאתה לא אוהב. א׳- הקהל משלם את המוצר. המוצר צריך לשרת את הקהל. ככה זה פועל. כאשר משתינים על הקהל המוצר נהרס - ראה ערך פיפ״א למשל.
ובוא - אנחנו לא אומרים, ״בוא ניתן את החגורה למתאבק שלא יודע דבר או שתיים״ אלא ״בוא נהמר על הדבר הכי חם היום״.

אחרי שמשיגים את האליפות - זה כבר עניין של בוקינג. הנה - בוא נקח לדוגמא את אדג׳ שבמשך שנים ניסה לקחת את החגורה ולא הצליח. בסוף הוא הצליח והיה צריך לתת לו בוקינג אחר. זה משמעות התסריט.
מתאבק שלא מצליח להחזיק אליפות ועניין - זה לגמרי אשמתו. מתאבק שמקבל בוקינג גרוע - זה באשמת הבוקר. ולפעמים זה אשמת שניהם.

פה אנחנו מסכימים רוג׳ר ידידי.
והטיימינג הוא כרגע. שהברזל חם מכים עליו. לא שהוא מתקרר.

מי אמר לך שאני לא אוהב את LA נייט? שוב, הקהל לא יודע מה הוא רוצה. זו האמת. גם שנדמה לך שהקהל "חכם" ויודע בוקינג ורסלינג יותר טוב מהאנשים שאשכרה עושים אותו, זה ממש אבל ממש לא ככה. אם WWE היו עושים לכל גחמה חולפת של מעריצי אינטרנט, האולמות שלהם היו יותר ריקים משל AEW היום. אסור בתכלית האיסור לתת למעריצים להכתיב את התסריט.

אני חושב שאתה בא יותר ממקום שאתה כבר מת שרומן יפסיד את האליפות ויהי מה. מתאבק שהוא אובר חצי שנה בלחץ והקהל צועק את הקאצ'פרייז שלו לא ראוי כרגע לשבור פרויקט של 3 שנים פלוס ששווה ערך לסטריק של אנדרטייקר ברסלמניה. אם מוציאים רגע את הרצון העז לראות את רומן מפסיד וחושבים על היום שאחרי, אתה מגיע למבוי סתום. אתה לא יכול לסמוך בשיט על זה שהקהל לא יתהפך על LA נייט ויאבד בו עניין, ולא, זה לא כזה שטחי ברמה של "תתנו לו בוקינג טוב ויהיה בסדר".
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
10-16-2023, 02:14 PM
(10-16-2023, 01:04 PM)Roger כתב:  מי אמר לך שאני לא אוהב את LA נייט? שוב, הקהל לא יודע מה הוא רוצה. זו האמת. גם שנדמה לך שהקהל "חכם" ויודע בוקינג ורסלינג יותר טוב מהאנשים שאשכרה עושים אותו, זה ממש אבל ממש לא ככה. אם WWE היו עושים לכל גחמה חולפת של מעריצי אינטרנט, האולמות שלהם היו יותר ריקים משל AEW היום. אסור בתכלית האיסור לתת למעריצים להכתיב את התסריט.

אני חושב שאתה בא יותר ממקום שאתה כבר מת שרומן יפסיד את האליפות ויהי מה. מתאבק שהוא אובר חצי שנה בלחץ והקהל צועק את הקאצ'פרייז שלו לא ראוי כרגע לשבור פרויקט של 3 שנים פלוס ששווה ערך לסטריק של אנדרטייקר ברסלמניה. אם מוציאים רגע את הרצון העז לראות את רומן מפסיד וחושבים על היום שאחרי, אתה מגיע למבוי סתום. אתה לא יכול לסמוך בשיט על זה שהקהל לא יתהפך על LA נייט ויאבד בו עניין, ולא, זה לא כזה שטחי ברמה של "תתנו לו בוקינג טוב ויהיה בסדר".

ה״קהל״ מורכב מהמון אנשים. חלקם יודעים ומבינים רסלינג טוב מאוד (כמו באם באם למשל), חלקם פשוט רוצים להנות, וחלקם ימשיכו להגיע לא משנה מה הם יקבלו. הקהל לא חכם יותר ויודע בוקינג ורסלינג יותר טוב מאנשים שאשכרה עושים את זה, כמו שאנשים שעושים את זה לא בהכרח יודעים יותר טוב מהקהל.
נקח לדוגמה את טוני קאהן דווקא כדי להבהיר את הנקודה - יש מספר משתמשים בפורום שתשים אותם כבוקרים במקומו, והמוצר יהיה טוב יותר.

שנית, ה״קהל״ לא מורכב רק ממעריצי אינטרנט, ולא מורכב רק מילדים בני 8. הוא מגוון. כיום יש הרבה קהל והרבה קהל מגוון כי המוצר טוב. הבוקר, צריך לדעת לבנות את המוצר נכון ולא לעשות ״דווקא״ לקהל כי ״הקהל״ טיפש, אלא לדעת לזהות מומנטום ולהמשיך איתו.

שלישית, המוצר של AEW הוא לא גרוע בגלל שטוני קאהן מקשיב לקהלֿ, אלא כי שוב, הוא בוקר גרוע.

רביעית, אם אתה לא תתן לרומן להפיל את החגורה, הוא לעולם לא יפיל את החגורה. תעבור חצי שנה, תעבור שנה והרצף ימשך ואף מתאבק לא יוכל לעמוד בציפיה להיות המתאבק שינצח את רומן, כי הרצף הזה - הוא הוא מה שיוצר את הפקק בתמונת המיין אבנט.
אני זורם איתך - אם קודי יהיה זה שינצח את ריינס, מה יהיה ביום אחרי? הוא יעמוד עם חגורה וישאל את הקהל על מה הם רוצים לדבר? וברצינות - הוא יכול להיות אלוף פייס כריזמטי והוא יכול להיות אלוף משעמם שהקהל יתהפך עליו. אותו דבר LAK, ג׳יי, גונטר, דרגונוב או ג׳וליה הארט.
הרי הריין של ריינס הוא כזה - הקהל התהפך עליו מספיק פעמים וגם חזר ואהב אותו. זה הכל תלוי בתסריט ובמתאבק - וריינס הוא הוכחה שהתסריט הוא העיקר (גם סינה, אבל יש גבול לכמה הייטר באם באם יכול להיות).

חמישית - ופה אני מסכים איתך. אני מת שריינס יפיל את האליפות. הוא חונק את הרוסטר.
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • orgibor
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,723
אשכולות: 19
Likes Given: 1,269
הצטרף בתאריך: Jun 2021
10-16-2023, 04:42 PM
(10-16-2023, 08:01 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  אני מרגיש שאני לא מצליח להעביר את הנקודה שלי.
אני אנסה שוב - אני טוען שLAK הוא בתקופה הכי חמה שלו (ולפי הנתוני מכירות - של כל הארגון) - וזה לגמרי בזכותו ובניגוד לתוכנית המגירה שיועדה לו. מה שאומרים - מתאבק ששבר את תקרת הזכוכית שלו. הוא רותח - וצריך לתת לו הזדמנות.

קודי - הוא מתאבק שמהרגע הראשון מכרו לנו אותו כמליון דולר, ועל כן אנחנו אומרים בטח בטח קודי > LAK. אבל אם אני מוציא את התסריט ואת הנתונים שהם קובעים לנו (נצחון על לסנר, 3 נצחונות על רולינס, נצחון בראמבל) - אני רואה מתאבק שהקהל צמא אליו לעומת מתאבק פייס גנרי.
אני באמת חושב שקודי הוא אוברייטד בטירוף ונהנה מכך שהוא המתאבק הראשון שחצה את הדלת האסורה לכיוון השני.

אתן לך דוגמא אחרת - ג׳ון סינה שהיום הנרטיב שלו השתנה לחלוטין - היה מתאבק עם יכולות מיק מעולות אבל יכולות זירה של 3 מהלכים וחצי. אבל מכרו אותו כדבר הבא ובסוף קיבלנו את זה.

הריין המאוס של ריינס גרם לנו לחשוב שאליפות עולם היא דבר בלתי מושג אבל זה לא ככה. היא חגורה שצריכה לעבור למתאבק הכי חם או למתאבק עם הפוטנציאל להיות הכי חם. אם לא היו מהמרים על אורטון לדוגמה - הוא היה מידקארד עד היום. לא ככה?

ההבדל הגדול בין קודי לסינה זה שהקהל מקבל את קודי, בניגוד לסינה בזמנו. אפשר לומר שההבדל הוא אפילו 180 מעלות שלמות. הניצחונות על רולינס, לסנר ובראמבל הם לא תוצאה של דחיפה שלו לגרון, אלא תגובה טבעית לאיך שהקהל מגיב לו (טוב, את הקרב הראשון מול רולינס הוא היה מיועד לנצח גם אם הקהל היה ממטיר עליו היטים, אבל אין לי ספק שזה היה פוגע בתכניות לגביו בהמשך). אני לא רואה בו פייס ממוצע כרגע, הוא מרגיש כמו מיינאבנטר.

לגבי נייט - אין ספק שהוא רותח, כנראה המתאבק הכי רותח ב-WWE כרגע. האם זה הרגע ללחוץ על ההדק ולתת לו אליפות ראשית? לא יודע. הבעיה של נייט (חוץ מיכולות הזירה, אני חושב שהוא צריך להכניס עוד מהלכים למובסט שלו) היא שכמו בדיון על ג'יי וויט ב-"תגיד את האמת" עדיין אין לו גב חזק מספיק מבחינת הקייפייב כדי להיראות כמו אחד שמאיים על ריינס. ריינס מחזיק באליפות 3 שנים, הוא מוצג כאלוהים של הביזנס, קשה לי להאמין שמי שינצח אותו זה אחד שההישג הכי גדול שלו זה ניצחון על מיז.

רנדי זכה בתואר הראשון שלו אחרי פיוד מעולה עם מיק פולי, ראן כאלוף ביניבשתי וכמובן אחרי תקופה לא מבוטלת באבולושן. זה לא היה ריין ראשון קלאסי, אבל זה עדיין היה אחרי רזומה הרבה יותר מרשים משל נייט.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,444
אשכולות: 1,835
Likes Given: 5,021
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-16-2023, 06:25 PM
קצת באיחור אבל הגיע הזמן למגילת דעות, הייתה תוכנית אדירה של סמאקדאון.

- סמאקדאון בכללי תוכנית מצוינת, קלילה וכיפית לצפייה שעוברת מהר... אבל שרומן ריינס מופיע זאת חיה אחרת לגמרי, ההילה סביבו באמת ברמה אחרת וזה משהו שלא רואים הרבה ברסלינג, התגעגענו ראש השבט, Greatness Amongst You.

- סגמנט פתיחה אדיר לתוכנית, ג'ון סינה עדיין איתנו וממשיך לקבל תגובות אדירות, רומן ריינס עושה את החזרה שלו אחרי חודשיים, צמרמורת במהלך הכניסה שלו כמו תמיד, ריינס אומר לסינה שאם הוא פותח את התוכנית שלו שיעשה זאת כמו שצריך... הקהל מכיר בריינס.
סינה אומר שהוא לא פה כדי לאתגר את ריינס, הוא לא הרוויח את זה... אל איי נייט כן. לא מורחים זמן, מי היה מאמין... פיוד של אל איי נייט ורומן ריינס על אליפות ה-WWE האוניברסאלית המאוחדת. שמח מאוד בשביל נייט, הרוויח את זה כל כך. רשמתי לא מזמן שכולנו יודעים שנייט לא הולך לנצח מן הסתם אבל עדיין... מגיע לו את הפיוד הגדול הזה, את הספוטלייט הזה. רשמתי שאני רוצה לראות אך נייט יסתדר במעמד כזה נגד הגדול מכולם. נייט עבר את המבחן הראשון בהצלחה, עבר אותו בקלות. פרומו מעולה של נייט והקהל כל כך הוסיף לזה.

- פריטי דדלי חוזרים ומנצחים את הברולינג ברוטס, יס בוי. אני מת עליהם, כיף שהם חזרו.

- ביטדאון מעולה של בובי לאשלי והסטריט פרופטס על קרליטו. קרליטו נגד בובי לאשלי הולך להיות חזק. #נוסטלגיה.

- ביילי נגד זלינה וגה היה קצר מדי, תוצאה נכונה, ביילי הייתה צריכה את הניצחון הזה אחרי כמה הפסדים לאחרונה.
שארלוט פלייר עושה את ההצלה, הפייסאוף של שארלוט פלייר וג'ייד קארגיל היה אדיר. זה פשוט הרגיש גדול.

- טריפל H יוצא החוצה, הו בייבי. תמיד טוב לראות אותו.
אז אחרי כמה שנים אנחנו חוזרים לתקופה שיהיה לראו וסמאקדאון ג'נרל מנג'ר, אדם פירס בראו, ניק אלדיס בסמאקדאון. מצוין.
ניק אלדיס נראה מצוין, רשמי, העקיצה שלו לדומיניק כאשר אמר לו שהוא מעריץ גדול... של אבא שלו. זהב.
טריפל H היה ענק פה, נתן עקיצות בפנים לכל הכבשים הבכיינים שאומרים שהבוזים שדומיניק מיסטריו מקבל מזויפים, עד מתי כבשים.
הטרייד הושלם, קווין אואנס עבר לסמאקדאון, יופי של החלטה. זמן טוב לפרק את הציוות של סמי זיין וקווין אואנס.

- קודי רודס וג'יי אוסו נגד גרייסון וולר ואוסטין ת'אורי על אליפות הזוגות המאוחדת היה מעולה. תשמעו... קודי וג'יי פשוט לא מפספסים, כל קרב זוגות שלהם עד עכשיו זה בנגר רציני. וולר ות'אורי כמו תמיד מצוינים, כוכבים. דבר אחד מפריע לי וזה הפינישר המשותף של קודי וג'יי, קודי כבר פעמיים רצוף נוחת מסוכן אחרי הקאטר על הצוואר שלו.
מה שהיה אחרי הקרב היה פשוט ענק, הפרצופים של ג'יי וקודי שהם שמעו את השיר של ריינס... מכירה מושלמת. פייסאוף גדול של ג'יי וג'ימי. ואז ה-פייסאוף המטורף של קודי רודס ורומן ריינס, ואוו זה היה כל כך טוב. קודי רוצה לסיים את הסיפור. אני בבעיה קשה פה... אני מת לראות שוב קודי-ריינס אבל אני גם רוצה רוק-ריינס. גאד דאמ.

- אל איי נייט נגד סולו סיקואה היה קרב מרכזי טוב מאוד. כמעט רבע שעה קיבלו ונתנו הופעה טובה. כן אל איי נייט מבחינת יכולות זירה זה לא המתאבק שיביא לכם קרבות 5-6-7 כוכבים וזה בסדר, הוא לא צריך לספק את זה, הוא מתאבק זירה טוב מאוד, הוא מוכשר, הקהל בשיגעון פסיכי מכל דבר שהוא עושה, הם מוסיפים לו הרבה.
ג'ימי מנסה לעזור לסולו, סינה עושה את ההצלה, סינה מקבל סמואן ספייק, נייט משיג ניצחון גדול על סולו סיקואה. לא הרבה הצליחו לעשות זאת, כמובן שנייט יקבל את הניצחון הזה לפני מפגש עתידי מול ראש השבט. ריינס מחסל את נייט בספיר אדיר אחרי הקרב. הייפ.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
10-16-2023, 06:26 PM
(10-16-2023, 02:14 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  ה״קהל״ מורכב מהמון אנשים. חלקם יודעים ומבינים רסלינג טוב מאוד (כמו באם באם למשל), חלקם פשוט רוצים להנות, וחלקם ימשיכו להגיע לא משנה מה הם יקבלו. הקהל לא חכם יותר ויודע בוקינג ורסלינג יותר טוב מאנשים שאשכרה עושים את זה, כמו שאנשים שעושים את זה לא בהכרח יודעים יותר טוב מהקהל.
נקח לדוגמה את טוני קאהן דווקא כדי להבהיר את הנקודה - יש מספר משתמשים בפורום שתשים אותם כבוקרים במקומו, והמוצר יהיה טוב יותר.

שנית, ה״קהל״ לא מורכב רק ממעריצי אינטרנט, ולא מורכב רק מילדים בני 8. הוא מגוון. כיום יש הרבה קהל והרבה קהל מגוון כי המוצר טוב. הבוקר, צריך לדעת לבנות את המוצר נכון ולא לעשות ״דווקא״ לקהל כי ״הקהל״ טיפש, אלא לדעת לזהות מומנטום ולהמשיך איתו.

שלישית, המוצר של AEW הוא לא גרוע בגלל שטוני קאהן מקשיב לקהלֿ, אלא כי שוב, הוא בוקר גרוע.

רביעית, אם אתה לא תתן לרומן להפיל את החגורה, הוא לעולם לא יפיל את החגורה. תעבור חצי שנה, תעבור שנה והרצף ימשך ואף מתאבק לא יוכל לעמוד בציפיה להיות המתאבק שינצח את רומן, כי הרצף הזה - הוא הוא מה שיוצר את הפקק בתמונת המיין אבנט.
אני זורם איתך - אם קודי יהיה זה שינצח את ריינס, מה יהיה ביום אחרי? הוא יעמוד עם חגורה וישאל את הקהל על מה הם רוצים לדבר? וברצינות - הוא יכול להיות אלוף פייס כריזמטי והוא יכול להיות אלוף משעמם שהקהל יתהפך עליו. אותו דבר LAK, ג׳יי, גונטר, דרגונוב או ג׳וליה הארט.
הרי הריין של ריינס הוא כזה - הקהל התהפך עליו מספיק פעמים וגם חזר ואהב אותו. זה הכל תלוי בתסריט ובמתאבק - וריינס הוא הוכחה שהתסריט הוא העיקר (גם סינה, אבל יש גבול לכמה הייטר באם באם יכול להיות).

חמישית - ופה אני מסכים איתך. אני מת שריינס יפיל את האליפות. הוא חונק את הרוסטר.

רוב אלה שמבינים יודעים רסלינג טוב מאוד לא נמצאים באינטרנט. אם מישהו קרא אבסרבר בכמויות או הקשיב לפודקאסט של מארקים סנילים או רואה היאבקות יפנית או מכיר את כל הופעת אינדי שהייתה אבר ממש ממש ממש לא הופך אותו למבין, לעיתים אפילו להיפך.
אני לא יודע איך לבשר לך את זה, אבל מי שיושב שעושה רסלינג, כותב רסלינג, ועובד בתוך המערכת מבין הרבה יותר ברסלינג מאשר מעריצי אינטרנט שכל מה שהם יודעים לעשות זה לכתוב ביקורת בצורה נוקבת שנותנת אשליה מוטעית על ההבנה שלהם ברסלינג. תיקח אותם לעשות בוקינג אמיתי, ליצור, לכתוב ולחשוב על עניין ועל איך ליצור רגש אצל אנשים, מבטיח לך שרובם העצום לא יידע איך להתחיל אפילו. לראייה - טוני קהאן הוא הפרוטוטייפ של המארק האינטרנטי המושלם. עשה אי-פד, קורא אבסרבר, רואה כל רסלינג אפשרי בכל חור, מוטרג מכל מי שמאתגר את האידיליה האוטופית שלו שהכל GREAT. נתת לו פאן-בייס מוכן מראש עם שנאה יוקדת לארגון השני, גיבוי מאבא של מילארדים של דולרים, חוזה טלוויזיה מורחב וכל התנאים האפשריים כדי לקיים ארגון שיתחרה ב-WWE (לא להזכיר את וומבלי - לא רלוונטי, מדובר על המצב של הארגון). והנה, שנתיים אחרי האורגזמה המארקית הקולקטיבית של 2021 והרנסנס הגדול של AEW, המצב שלהם מעולם לא היה נראה כל כך חלש והמוצר מעולם לא היה נראה כל כך קר, ואפילו מלצר (הסנגור מספר 1) יסכים איתי.

אתה טועה לגמרי בהגדרת התפקיד של מי שעושה את המוצר. התפקיד של הכותבים ושל האנשים האלה זה לא לעשות לך דווקא, ולא להיכנע לכל גחמה חולפת שיש לך, אלא לגרום לך לצפות. מה שגורם לך ולעוד רבים כמוך לצפות זה לראות את רומן ריינס מפסיד סופסוף ולראות מישהו יורש אותו. אתה תתלונן, אתה תכתוב תגובות זועפות באינטרנט, אבל אתה תצפה, ואתה תמשיך לצפות, כי יש לך למה לחכות ויש מה שמחזיק אותך מעוניין. הפרופורציה שאתה מתאר היא לגמרי מעוותת. LA נייט חם זה נכון, הוא כוכב גדול בפוטנציה זה נכון, הקאצ'פרייז שלו אובר זה נכון. לתת לו לסיים את הפרויקט של רומן ריינס שארך 3 שנים והושקע בו כל כך הרבה משאבים וזמן וכסף ומתאבקים על סמך הפופולריות שלו עכשיו זה מהלך שוטה. זה להיכנע לגחמה של מעריצים שרוצים בכוח לראות את ריינס מפסיד לא משנה מה. אני זוכר שאמרת את זה גם על סמי זיין. היחיד שהיה מתאים לעשות את זה והיה מבוסס מספיק והיה טיימינג נכון זה היה קודי רודס ברסלמניה, וזאת לדעתי הייתה באמת הזדמנות שהתפספסה.

אם קודי זוכה באליפות ושואל את הקהל על מה הם רוצים לדבר (אני לא אוהב בכלל שאתה מציג את הדברים בצורה כזאת שטחית), הקהל יעשה פופ מטורף והעלילה תמשיך לפרק הבא. קודי הוכיח שהוא מספיק מעניין והקהל מספיק מושקע בו בפיודים גדולים (סת' וברוק) והוא מוציא רגש גדול מהקהל ויודע לסחוף אחריו. הוא לא אקט חולף, הוא וטרן אמיתי שיודע להחזיק את עצמו כמיין איבנטר. לא אומר שהוא לא יכול גם להיכשל, אבל המניה שלו וההתאמה שלו לרשת את ריינס הרבה הרבה יותר גדולה משל LA נייט.

מעניין אותי משהו. מה אתה מעדיף יותר, ריינס נשאר אלוף או קודי מנצח אותו על האליפות? בלי להגיד תלוי ב-XYZ. מה היית מעדיף?

דרך אגב, כל מי שצופה בהיאבקות לא מזווית מארקית והראש שלו לא תקוע עמוק בתוך התחת של דייב מלצר, יכול להיות בוקר יותר טוב מטוני קהאן.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
10-16-2023, 07:16 PM
(10-16-2023, 06:26 PM)Roger כתב:  רוב אלה שמבינים יודעים רסלינג טוב מאוד לא נמצאים באינטרנט. אם מישהו קרא אבסרבר בכמויות או הקשיב לפודקאסט של מארקים סנילים או רואה היאבקות יפנית או מכיר את כל הופעת אינדי שהייתה אבר ממש ממש ממש לא הופך אותו למבין, לעיתים אפילו להיפך.
אני לא יודע איך לבשר לך את זה, אבל מי שיושב שעושה רסלינג, כותב רסלינג, ועובד בתוך המערכת מבין הרבה יותר ברסלינג מאשר מעריצי אינטרנט שכל מה שהם יודעים לעשות זה לכתוב ביקורת בצורה נוקבת שנותנת אשליה מוטעית על ההבנה שלהם ברסלינג. תיקח אותם לעשות בוקינג אמיתי, ליצור, לכתוב ולחשוב על עניין ועל איך ליצור רגש אצל אנשים, מבטיח לך שרובם העצום לא יידע איך להתחיל אפילו. לראייה - טוני קהאן הוא הפרוטוטייפ של המארק האינטרנטי המושלם. עשה אי-פד, קורא אבסרבר, רואה כל רסלינג אפשרי בכל חור, מוטרג מכל מי שמאתגר את האידיליה האוטופית שלו שהכל GREAT. נתת לו פאן-בייס מוכן מראש עם שנאה יוקדת לארגון השני, גיבוי מאבא של מילארדים של דולרים, חוזה טלוויזיה מורחב וכל התנאים האפשריים כדי לקיים ארגון שיתחרה ב-WWE (לא להזכיר את וומבלי - לא רלוונטי, מדובר על המצב של הארגון). והנה, שנתיים אחרי האורגזמה המארקית הקולקטיבית של 2021 והרנסנס הגדול של AEW, המצב שלהם מעולם לא היה נראה כל כך חלש והמוצר מעולם לא היה נראה כל כך קר, ואפילו מלצר (הסנגור מספר 1) יסכים איתי.

אתה טועה לגמרי בהגדרת התפקיד של מי שעושה את המוצר. התפקיד של הכותבים ושל האנשים האלה זה לא לעשות לך דווקא, ולא להיכנע לכל גחמה חולפת שיש לך, אלא לגרום לך לצפות. מה שגורם לך ולעוד רבים כמוך לצפות זה לראות את רומן ריינס מפסיד סופסוף ולראות מישהו יורש אותו. אתה תתלונן, אתה תכתוב תגובות זועפות באינטרנט, אבל אתה תצפה, ואתה תמשיך לצפות, כי יש לך למה לחכות ויש מה שמחזיק אותך מעוניין. הפרופורציה שאתה מתאר היא לגמרי מעוותת. LA נייט חם זה נכון, הוא כוכב גדול בפוטנציה זה נכון, הקאצ'פרייז שלו אובר זה נכון. לתת לו לסיים את הפרויקט של רומן ריינס שארך 3 שנים והושקע בו כל כך הרבה משאבים וזמן וכסף ומתאבקים על סמך הפופולריות שלו עכשיו זה מהלך שוטה. זה להיכנע לגחמה של מעריצים שרוצים בכוח לראות את ריינס מפסיד לא משנה מה. אני זוכר שאמרת את זה גם על סמי זיין. היחיד שהיה מתאים לעשות את זה והיה מבוסס מספיק והיה טיימינג נכון זה היה קודי רודס ברסלמניה, וזאת לדעתי הייתה באמת הזדמנות שהתפספסה.

אם קודי זוכה באליפות ושואל את הקהל על מה הם רוצים לדבר (אני לא אוהב בכלל שאתה מציג את הדברים בצורה כזאת שטחית), הקהל יעשה פופ מטורף והעלילה תמשיך לפרק הבא. קודי הוכיח שהוא מספיק מעניין והקהל מספיק מושקע בו בפיודים גדולים (סת' וברוק) והוא מוציא רגש גדול מהקהל ויודע לסחוף אחריו. הוא לא אקט חולף, הוא וטרן אמיתי שיודע להחזיק את עצמו כמיין איבנטר. לא אומר שהוא לא יכול גם להיכשל, אבל המניה שלו וההתאמה שלו לרשת את ריינס הרבה הרבה יותר גדולה משל LA נייט.

מעניין אותי משהו. מה אתה מעדיף יותר, ריינס נשאר אלוף או קודי מנצח אותו על האליפות? בלי להגיד תלוי ב-XYZ. מה היית מעדיף?

דרך אגב, כל מי שצופה בהיאבקות לא מזווית מארקית והראש שלו לא תקוע עמוק בתוך התחת של דייב מלצר, יכול להיות בוקר יותר טוב מטוני קהאן.

הגענו לשלב שאתה מתחיל בהכללות שלך ועל כן אני לא רואה איך להמשיך.
רק אומר שהפסקה האחרונה שלך סותרת את הראשונה.

אני חושב שקודי בתור אלוף עדיף אלפי מונים על פני ריינס.
קודי יופיע בכל תוכנית ויהווה אנטיתזה מושלם לריינס, שהוא מתאבק עצלן שלא מופיע לתוכניות ואירועים.

מקווה שקודי יהיה טוב, ושבאם באם יאכל את הכובע.

ואם לא - אז שיפיל ויבוא אלוף חדש. זה כל כך פשוט.
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • KillSwitch
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
10-16-2023, 07:26 PM
(10-16-2023, 07:16 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  הגענו לשלב שאתה מתחיל בהכללות שלך ועל כן אני לא רואה איך להמשיך.
רק אומר שהפסקה האחרונה שלך סותרת את הראשונה.

אני חושב שקודי בתור אלוף עדיף אלפי מונים על פני ריינס.
קודי יופיע בכל תוכנית ויהווה אנטיתזה מושלם לריינס, שהוא מתאבק עצלן שלא מופיע לתוכניות ואירועים.

מקווה שקודי יהיה טוב, ושבאם באם יאכל את הכובע.

ואם לא - אז שיפיל ויבוא אלוף חדש. זה כל כך פשוט.

זה ששוב תשטח את הטיעון ותקרא למה שאני אומר "הכללות" לא יהפוך את מה שאני אומר ללא אמיתי. אני רגיל שאומרים לי טרול ותופסים את מה שאני אומר כהזוי ואז רואים שצדקתי. זה בסדר.

הפסקה הראשונה לא סותרת השניה כי טוני קהאן עושה את הבוקינג שלו עדיין מהמקום המארקי והמלצרי שלו. במשך 4 שנים כלום לא השתפר. הפילוסופיה נשארה בדיוק אותו דבר והיצירתיות שאפה ועדיין שואפת לאפס. אין לו שום קישורים מעבר לכתיבת אי-פד וצריכת הלשלשת המילולית של דייב מלצר.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
10-16-2023, 09:02 PM
(10-16-2023, 07:26 PM)Roger כתב:  זה ששוב תשטח את הטיעון ותקרא למה שאני אומר "הכללות" לא יהפוך את מה שאני אומר ללא אמיתי. אני רגיל שאומרים לי טרול ותופסים את מה שאני אומר כהזוי ואז רואים שצדקתי. זה בסדר.

הפסקה הראשונה לא סותרת השניה כי טוני קהאן עושה את הבוקינג שלו עדיין מהמקום המארקי והמלצרי שלו. במשך 4 שנים כלום לא השתפר. הפילוסופיה נשארה בדיוק אותו דבר והיצירתיות שאפה ועדיין שואפת לאפס. אין לו שום קישורים מעבר לכתיבת אי-פד וצריכת הלשלשת המילולית של דייב מלצר.

אחלה
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-05-2026, 05:44 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר