06-03-2024, 10:18 PM
![[Image: giphy.webp]](https://i.ibb.co/gWBycQw/giphy.webp)
מחכה לתגובה של אל עליון
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
|
תגיד את האמת
|
|
06-03-2024, 10:21 PM
(06-03-2024, 10:14 PM)בלובלו כתב: ובדיוק בגלל כל מה שקדם לטרייבל צ'יף רומן לדעתי לא שייך לרשימה של הגדולים שרשמתי בסוף, גם אם יש לו יותר קלאסיקות מלסנר (לא מסכים אגב) כי ללסנר לא היה תקופה זוועתית ארוכה כמו שלרומן הייתה בגימיק של הביג דוג. מסכים, בעיניי "כוכב" נמדד ע"פ שני אספקטים עיקריים: 1. כמות האימפקט שאתה עושה 2. כמות השנים שאתה נשאר רלוונטי בתור מתאבק כשלדעתי הסעיף הראשון עולה על השני, זה למה כשתמיד חושבים על הגדולים ביותר, מציינים את סטיב אוסטין או את דה רוק, יותר מאשר הכוכבים שהיו בארגון למשך 20 שנה. והאמת היא, שמתוך 22 שנות קריירה עד עכשיו של רנדי, הוא היה באמת כוכב אולי רק בשנתיים מהם, 2008-2010, היל רנדי ואני אפילו מתקשה לשים אותו באותה רשימה עם כוכבים כמו טריפל H, שון מייקלס וברוק לסנר, שעשו לדעתי אימפקט גדול יותר, וגם אם כן, כמו שאמרתי זה בעיקר בגלל הקדנציה הראשונה והמוקדמת שלו בתור לג'נד קילר. לטעון שרנדי גדול יותר מריינס, זה כמו לטעון שקורט אנגל גדול יותר מסטיב אוסטין, זה לא עובר. ואתה לא יכול לזלזל בריינס, שמוביל את הארגון והוא כבר 9 שנים הכוכב המרכזי, אולי עד לפני חודש, כולל ללא ספק באחת התקופות הכי טובות של הארגון, ולא, ריינס לא מקבל הכל על מגש של כסף.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
06-03-2024, 10:25 PM
(06-03-2024, 10:18 PM)Jon_M0xley כתב: בסופו של דבר זה עניין אישי איך כל אחד רואה את זה. אני חושב שכולם יודעים כמה אני אוהב את רומן ריינס.... אבל הוא בחיים לא יהיה בשורה של רנדי אורטון. רנדי אורטון וג'ון סינה אצלי ביחד באותה שורה, אחרי שרנדי יסיים את הקריירה שלו אני מניח שאשים אותו מעל סינה, תלוי בשנים הקרובות. שורה אחת למעלה נמצאים רוק ואוסטין שהם בקאליבר אחר. ושורה אחת מעל כולם... גבוה גבוה גבוה למעלה יש רק מפלצת אחת... ברוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק לסנררררררררררררררר. ![]()
06-03-2024, 10:33 PM
(06-03-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב: בסופו של דבר זה עניין אישי איך כל אחד רואה את זה.
06-03-2024, 10:40 PM
![]()
06-04-2024, 08:50 AM
אגיד לכם מה הבעייה שלי עם לסנר.
קפץ לבאם באם הקרב הזה: עכשיו מעבר לעובדה שזה פשוט קרב טלוויזיה אדיר, הקרב הזה מראה כמה לסנר הוא מתאבק עצום. עכשיו באם באם חושב על כל הקרבות שלסנר פשוט חיסל ולא התאבק, ובאם באם מתבאס ממש. הוא היה יכול לספק לנו עוד כל כך הרבה קלאסיקות.
06-04-2024, 09:52 AM
אני מבין מה שבלובלו כותב (אתה חייב לשנות את השם). לא הייתי אומר שרנדי אוברייטד, הייתי יותר מקשר את זה לעניין של פספוס. מבחינת טאלנט, מעטים בהיסטוריה ברמה של רנדי. בפועל, מלבד המספר המנופח של האליפויות, מה הכי נזכור ממנו? את הפיוד עם המקמהנס? הריצה כלג'נד קילר ב-2020? הפיוד הבלתי נגמר עם סינה? הראן עם רידל? זה לא מספיק גדול בשביל אחד שמתיימר להיות בטיר הראשון של המתאבקים בהיסטוריה (במיוחד כשמסתכלים על הפייאוף של כל פיוד וכמה הוא השפיע על רנדי אחר כך).
מעולם לא התייחסו אליו ברמה של ריינס וסינה שהיו באמת הפנים של הארגון, אבל היו יותר מדי רגעים מתים בקריירה של רנדי בעיניי. אם היו לו קוצים בתחת כל הקריירה אולי היינו רואים אותו ביותר מ-2 מיינאבנטים של רסלמניה ובאופן כללי יותר בפרונט ולא זוכה באליפויות כברירת מחדל (כמו לדוגמה בקרב הנוראי עם בריי וויאט במניה 33 שסגר יריבות אדירה בקול ענות חלושה עם תוצאה זוועתית).
06-04-2024, 09:56 AM
אני אחזור ואומר שהרגע שחיסל את היכולת של רנדי להיות באותה שורה עם סינה זה ההפסד בברגינג רייטס 2009. ניצחון של רנדי בקרב הזה (ובפיוד בכלל), בתוספת ריצה שלו בתור הפנים של הארגון לשנתיים שלוש, היו מקפיצות את הסטאטוס שלו ברמה או שתיים בפרספקטיבה היסטורית. בפועל הוא תמיד יהיה חסום מלמעלה על ידי סינה.
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|