Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 344 345 346 347 348 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Jon_M0xley מחובר
He is Him
תגובות: 11,449
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#3,451
04-17-2024, 10:03 AM
(04-17-2024, 07:36 AM)BIG LG כתב:  היום שבו מגף יופיע בWWE יהיה היום שAEW יקרסו רשמית.

הם לא צריכים אותו.
הwwe מבחינת טאלנט מסודרים.
יש לך כאלה שיכולים לפרוץ למעלה כמו: גאגאנו, דאן, צ'אמפה, וגונת'ר.
מnxt: ברייקר, דרגונוב, והייז.
תוסיף לזה את מי שכבר יש: רולינס, מקנטייר, שיימוס, ג'יי, פאנק, פריסט, באלור, , אורטון, אואנס, זיין, קודי וריינס.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 2 users Like Jon_M0xley's post:
  • Asaf, glebgal
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,897
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#3,452
04-17-2024, 06:37 PM
אם זה היה תלוי בי, קודי היה מפסיד את האליפות לג'יי אוסו בצרפת.

קודם כל יש כאן עניין של הפתעה. ברור שקודי לא יפיל בהגנה הראשונה שלו, זה ברור כשמדברים על כל אלוף כמעט, ולפעמים כדאי לעשות את ההפתעה הגדולה הזאת כדי לגרום לצופה להרגיש שיש סיכוי לאלוף להפיל גם בהגנה הראשונה שלו.

דבר שני ויותר חשוב, אני חושב שלקודי יהיה קשה מאוד להתעלות על הפיק שהוא הגיע אליו ברסלמניה, וזה מתכון למיאוס של הקהל ממנו. אני חושב על האנגמן פייג' ודניאל בריאן במצבו, הם הגיעו לפיק בזכייה שלהם ואחר כך צללו למטה (עם האנגמן זאת לא הייתה צלילה, אבל אין ספק שבתקופת הריין שלו הוא היה משני ל-MJF ופאנק/וורדלו, גם בגלל הבוקינג ההזוי של טוני קהאן שדאג להציב אותו במרכז התכנית כל פעם).

דבר שלישי, אני לא חושב שקודי ייפגע מהפסד כזה. יש הרבה אפשרויות להמשיך איתו במצב של אחרי הפסד אליפות כל כך מהר, כולל היל טרן שיכול להצליח מאוד לדעתי. יש לו את ההיסטוריה עם ג'יי לטוב ולרע, ולראות אותו מתהפך עליו יוציא מהקהל תגובות חזקות.

דבר רביעי, אחלה ג'יי אוסו. מגיע לו.

אני אוסיף גם נקודת מבט ריאלית יותר, עם כל השיווק של העידן החדש וכו' כנראה קודי יקבל ריין די משמעותי, כי הוא הפרצוף שאמור למכור את כל הדבר הזה. אבל אם אני מתעלם מהנקודה הכלכלית ומזה שמגיע לקודי להחזיק באליפות תקופה לא מבוטלת על העבודה שלו, אני חושב מבחינת בוקינג הדבר הנכון זה לתת לו להפסיד את האליפות מהר במקום לתת לו ריין גנרי של 8-12 חודשים בנוהל.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#3,453
04-17-2024, 06:42 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-17-2024, 06:46 PM על ידי DDJ.)
(04-17-2024, 06:37 PM)master of doom כתב:  אם זה היה תלוי בי, קודי היה מפסיד את האליפות לג'יי אוסו בצרפת.

קודם כל יש כאן עניין של הפתעה. ברור שקודי לא יפיל בהגנה הראשונה שלו, זה ברור כשמדברים על כל אלוף כמעט, ולפעמים כדאי לעשות את ההפתעה הגדולה הזאת כדי לגרום לצופה להרגיש שיש סיכוי לאלוף להפיל גם בהגנה הראשונה שלו.

דבר שני ויותר חשוב, אני חושב שלקודי יהיה קשה מאוד להתעלות על הפיק שהוא הגיע אליו ברסלמניה, וזה מתכון למיאוס של הקהל ממנו. אני חושב על האנגמן פייג' ודניאל בריאן במצבו, הם הגיעו לפיק בזכייה שלהם ואחר כך צללו למטה (עם האנגמן זאת לא הייתה צלילה, אבל אין ספק שבתקופת הריין שלו הוא היה משני ל-MJF ופאנק/וורדלו, גם בגלל הבוקינג ההזוי של טוני קהאן שדאג להציב אותו במרכז התכנית כל פעם).

דבר שלישי, אני לא חושב שקודי ייפגע מהפסד כזה. יש הרבה אפשרויות להמשיך איתו במצב של אחרי הפסד אליפות כל כך מהר, כולל היל טרן שיכול להצליח מאוד לדעתי. יש לו את ההיסטוריה עם ג'יי לטוב ולרע, ולראות אותו מתהפך עליו יוציא מהקהל תגובות חזקות.

דבר רביעי, אחלה ג'יי אוסו. מגיע לו.

אני אוסיף גם נקודת מבט ריאלית יותר, עם כל השיווק של העידן החדש וכו' כנראה קודי יקבל ריין די משמעותי, כי הוא הפרצוף שאמור למכור את כל הדבר הזה. אבל אם אני מתעלם מהנקודה הכלכלית ומזה שמגיע לקודי להחזיק באליפות תקופה לא מבוטלת על העבודה שלו, אני חושב מבחינת בוקינג הדבר הנכון זה לתת לו להפסיד את האליפות מהר במקום לתת לו ריין גנרי של 8-12 חודשים בנוהל.

מסכים איתך לגבי אלמנט ההפתעה, אם כי הפסד בהגנה הראשונה זה קצת קיצוני עבור קודי, בהתחשב בכל מה שהוא עבר
אם לא מתכננים רוק-קודי בסאמרסלאם, מבחינתי שיפיל את האליפות ב-MITB או בסאמרסלאם, ולא יילך לריין צפוי של שנה עד מניה 41

לא מסכים איתך בכלל לגבי ג'יי אוסו.
בחצי שנה האחרונה הוא לא הוכיח יותר מדי, חוץ מלהוציא צ'יפ-פופ זול מהקהל שמחבב אותו
הוא לא כוכב, הביא חרא של קרב עם אח שלו ברסלמניה (הקרב היחיד שאפשר להגדיר אותו גרוע באירוע הזה)
ואני נוטה לחשוב שהוא היה חם מאוד בשנה האחרונה, פשוט כי הוא היה מעורב בסטוריליין החזק ביותר ב-3 שנים האחרונות, לא בזכות מה שהוא.

הוא זה שבחרת שיפיל את קודי? וואו, אני יכול לחשוב על 10 מתאבקים לפניו.
אין לי בעיה דווקא שיקח את האליפות לדמיאן פריסט, שגם נמצא בנעליים שגדולות עליו,
רק כדי שדרו מקינטייר יקרע אותו באירוע שלאחר מכן ויחזיק שוב באליפות
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
#3,454
04-17-2024, 06:45 PM
ואני ממשיך בגישה הפסימית שלי, ואמרתי את זה גם בהודעה איפשהוא בעמודים הקודמים

מרגיש לי שאנחנו נכנסים לתקופה גרועה יחסית של רסלינג, אחרי שהוא הגיע לפיק שלו ברסלמניה
"העידן החדש" של פול לווסק לא יהיה יותר טוב מקודמו

רומן ריינס, הבלודליין, העלייה המחודשת של סת רולינס, ריה ריפלי, גאנתר, קודי, ברי וויאט, דרו מקינטייר
הכל התחבר להם ב-3 שנים האלה, משהו שקשה לי לראות חוזר על עצמו בשנים הקרובות.

אולי סצנת ה-ME עדיין תרגיש חזקה, אבל אני די פסימי לגבי האפרקארד-מידקארד,
פשוט כי ההשוואה לתקופה של תחילת העשור היא בלתי נמנעת
מגיב דברים חכמים פה ושם.
הגב

•
חפש
הגב
BIG LG מנותק
Rookie
*
תגובות: 294
Likes Given: 27
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#3,455
04-18-2024, 12:49 AM
(04-17-2024, 10:03 AM)Jon_M0xley כתב:  הם לא צריכים אותו.
הwwe מבחינת טאלנט מסודרים.
יש לך כאלה שיכולים לפרוץ למעלה כמו: גאגאנו, דאן, צ'אמפה, וגונת'ר.
מnxt: ברייקר, דרגונוב, והייז.
תוסיף לזה את מי שכבר יש: רולינס, מקנטייר, שיימוס, ג'יי, פאנק, פריסט, באלור, , אורטון, אואנס, זיין, קודי וריינס.

אני חושב שאחת המעלות הגדולות של מגף היא הגיל הצעיר שלו, יש לו כל כך הרבה פוטנציאל וזמן להיות העתיד של WWE ולהוביל אותה לארה שהאנטר מנצח, הן מבחינת יכולות זירה והן מבחינת מיק׳, אפילו רקע עשיר עם קודי ופאנק כבר יש לו.

חוץ מזה שהרוב המכריע של מי שציינת כבר לקראת גיל ה-40 (אם כבר לא חצה אותו). ומבחינת טאלנט צעיר אני חושב שהוא משלש את את הייז ודראגנוב, על ברייקר אני מוכן להתכווח.
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#3,456
04-18-2024, 08:12 AM
MJF בWWE לפחות לעכשיו זה לא יהיה חכם לשני הצדדים,
הוא עדיין צריך להשתפשף ולהיות מפורסם הרבה הרבה יותר, ובWWE לא צריכים כרגע עוד סטארפאוור,
הם כרגע יותר מדי עם זה,
זה יכול להשתנות אם NXT יהפוך לגמרי לבראנד שלישי , ואז יהיה מקום ליותר סטארפאוור.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מחובר
He is Him
תגובות: 11,449
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#3,457
04-18-2024, 10:29 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-18-2024, 10:30 AM על ידי Jon_M0xley.)
(04-18-2024, 12:49 AM)BIG LG כתב:  אני חושב שאחת המעלות הגדולות של מגף היא הגיל הצעיר שלו, יש לו כל כך הרבה פוטנציאל וזמן להיות העתיד של WWE ולהוביל אותה לארה שהאנטר מנצח, הן מבחינת יכולות זירה והן מבחינת מיק׳, אפילו רקע עשיר עם קודי ופאנק כבר יש לו.

חוץ מזה שהרוב המכריע של מי שציינת כבר לקראת גיל ה-40 (אם כבר לא חצה אותו). ומבחינת טאלנט צעיר אני חושב שהוא משלש את את הייז ודראגנוב, על ברייקר אני מוכן להתכווח.

דרגונוב, הייז וברייקר מתחת לגיל 30.
הם העתיד של החברה, ביחד עם גרגאנו ופיט דאן.

פרידמן לא ישתלב טוב בwwe, ג'יי ווייט לעומת זאת היה יכול להיות במצב הרבה יותר טוב ממה שהוא עכשיו.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • karusi
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
#3,458
04-18-2024, 11:34 AM
(04-18-2024, 10:29 AM)Jon_M0xley כתב:  דרגונוב, הייז וברייקר מתחת לגיל 30.

פרידמן לא ישתלב טוב בwwe, ג'יי ווייט לעומת זאת היה יכול להיות במצב הרבה יותר טוב ממה שהוא עכשיו.

פלאשבק ל-2019 שחשבנו שאדם קול, רידל, וולוטין דרים וגאנתר יהיו העתיד של החברה
בינתיים רק אחד שרד
אז מספיק לסמן ״עתיד״ למתאבקים שעדיין לא דרכו ברוסטר הראשי

פיט דאן וגארגנו עוד שנתיים לא יהיו בחברה בכלל, קל לזהות את זה
מגיב דברים חכמים פה ושם.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#3,459
04-19-2024, 02:59 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-19-2024, 04:43 PM על ידי Bam Bam Bigelow.)
(04-18-2024, 10:29 AM)Jon_M0xley כתב:  דרגונוב, הייז וברייקר מתחת לגיל 30.

באם באם מתלבט אם לענות פה, באשכול דראפט , באשכול האייקונים או בNXT. אבל פה הדיון יותר ער, אז קדימה.

האתגר הגדול של HHH הוא לגדל את דור העתיד. מבחינת פוטנציאל יש המון כוכבים צעירים שיכולים להיות מיין אבנט בעתיד (שלושת הראשונים שמוקס נתן, טיפאני, אני בהחלט רואה את דומיניק [מי היה מאמין שאכתוב את זה לפני שנתיים] גם. בנוסף יש טאלנטים גדולים מארגונים חיצוניים שיכולים להכנס למשבצת הזאת (ג׳ייד. וכן - מג׳ף. הוא יכול להיות ענק).

יש 3 בעיות שטריפל יצטרך להתמודד איתן:
1. התבנית של כוכב 1 בפרונט. ראינו איזה גדול רוקי, עכשיו תחשבו שלפני עשרים שנה - הוא היה מס׳ 2 (לדעת באם באם, בחיית לא על זה הדיון) אחרי סטיב אוסטין. לא התחברת לשניהם? יש לפחות עוד 3 כוכבים בקנה שיכולים וראויים בכל רגע נתון להחזיק את החגורה. תחשבו על זה, אשכרה שון מייקלס לא החזיק באליפות עשור, ועדיין בכל רגע נתון יכל להחזיק בחגורה (באם באם המארק באמת האמין שהוא ינצח את טייקר) בעידן סופר סינה התחילה החניקה שהמשיכה עם ריינס ולסנר. פול צריך לצאת מהתבנית הזאת ולדעת לשים לפחות 3 כוכבים בפרונט (קודי, רולינס, מקיינטר לדוגמה) ולא להתאהב באף אחד.
2. לדעת להפטר משלושת הכוכבים שבפרונט בזמן - אם שלושתם יהיו המיין אבנט גם עוד 3 שנים - לא עשינו כלום. כל אחד מהם צריך לעשות 2 פיודים ארוכים עם מתאבקים מתחת גיל 30 ולפחות בפיוד אחד להפסיד. באם באם לא אומר שרולינס לא יכול להיות אלוף ב2027. באם באם אומר שרולינס יכול להיות אלוף אבל שברייקר ישבור אותו לאחר מכן. באם באם כן אומר שקודי לא יכול להיות אלוף ב2027 (חזק ממני, תוותרו לי).
3. אם להחתים מבחוץ - להחתים את ג׳ייד ואת מג׳ף ולא טופ דולה, קריון קרוס, פרידמן ג׳וניור (נו - הפילגש של ג׳וליה), AOP, בת דודה של הרוק (יאכס) וג׳ק פוטה או איך שלא קוראים לאחיין של השכנה של רומן ריינס. כל ההחתמות האלה תופסות מקום. אם לגרגאנו ולפיט דאן קשה להיות אפרקארד (מוקס מצטער, אני לא רואה אותם מעבר) אין סיבה למלא את דרג הביניים ומטה בסחורה סוג ג׳ מבחוץ. אפילו להוריד את Aop לנקסט זה חרטא, כי אני מעדיף לראות את צ׳ייס u ואת אלפא אקדמי הנהדרים מאשר אותם. אז החתמות מבחוץ רק של סופרסטארים בהווה (וויט) או בעתיד (ג׳ייד).
[Image: giphy.gif]

יכול להיות יותר טוב
הגב

•
חפש
הגב
BIG LG מנותק
Rookie
*
תגובות: 294
Likes Given: 27
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#3,460
04-20-2024, 05:38 AM
מפחד שקודי יקבל היטים ביוני.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 344 345 346 347 348 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול:
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-18-2026, 01:04 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר