10-18-2021, 11:51 PM
(10-18-2021, 08:06 PM)SwitchBlade כתב: אני פה מחכה לNJPW 2.0
NJPW 2.0 זה פשוט להחתים כל כוכב גדול מארגונים שונים ביפן (אפילו משמעותיים) ולנסות לתת בוקינג טוב לכולם
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
10-18-2021, 11:51 PM
(10-18-2021, 08:06 PM)SwitchBlade כתב: אני פה מחכה לNJPW 2.0 NJPW 2.0 זה פשוט להחתים כל כוכב גדול מארגונים שונים ביפן (אפילו משמעותיים) ולנסות לתת בוקינג טוב לכולם
10-19-2021, 12:52 AM
(10-18-2021, 10:02 PM)Jon_M0xley כתב: יחסית לזה שנקבע לדיינמיט קודי רודס נגד אליסטר בלאק 3 כולם פה רגועים...אני מבין את זה שהם מנסים לבנות משהו עם קודי ואני בעד, אבל לא על חשבונו של בלאק. האנגל הזה יותר מדי אותנטי, למרות שבלאק עשה דביוט ענק והשמיד את קודי וכו' עדיין כל הפוקוס הוא על קודי. נקווה לטוב.
10-19-2021, 11:42 AM
אני מסתכל על בלאק/קודי 3 כמו שאני מסתכל על הכלים בכיור שאני צריך לשטוף - אני יודע שזה שם, אבל אני נותן לעצמי עוד כמה רגעים של חסד לפני שזה קורה.
אנשים מעפנים כנראה יגידו דברים כמו... "קודי רודס ההיל זה by design" או משפטים הזויים כאלה ואחרים, שמראים ממש בורות ברסלינג ו0 הבנה בחיים, אנשים טובים יותר כמוני יודעים שעם קודי אי אפשר לסמוך על כלום. גם אם קודי רודס המתאבק יהיה מגה-סופר-היל שמוציא יותר היטים מסאמי זיין בסעודיה, קודי הבן אדם הוא אותו אגואיסט שמדמיין את כל העולם בתור עלילות רקע ואת כל ההיסטוריה בתור השתלשלות אירועים מכוונת שכולה מתנקזת לבן אדם אחד מעפן עם שיער בלונדיני צבוע. זה לא ישתנה. אם קודי רודס יכל לחיות כל יום כאילו זה 2019 - הוא היה בוחר לעשות את זה. כרגע טוני והEVPs מנסים לשווק לקודי את הרעיון הזה של היל, שמגובה בעובדה שכולם לא סובלים אותו כרגע, אבל קודי זה קודי, אי אפשר לסמוך על זה בשיט. זה לא יכול להיות by design כשהdesign של קודי לעד יהיה "קודי מנצח, זיקוקים, אליפות, דמעות".
10-19-2021, 03:22 PM
(10-19-2021, 11:42 AM)SwitchBlade כתב: אני מסתכל על בלאק/קודי 3 כמו שאני מסתכל על הכלים בכיור שאני צריך לשטוף - אני יודע שזה שם, אבל אני נותן לעצמי עוד כמה רגעים של חסד לפני שזה קורה. אם זה יקרה בתור היל אז אין לי בעיה ל"קודי מנצח, זיקוקים, אליפות, דמעות". קודי היל אדיר ואני עדיין חושב שהוא מודע לעצמו וליחס שהוא גורר סביבו. אני עדיין נהנה להיזכר בהיל טרן הנבזי שעשה על הארדקור הולי כשהצטרף לטד דיביאסי ג'וניור. יותר מזה, עבורי: היל קודי > היל MJF
10-19-2021, 06:58 PM
(10-19-2021, 03:22 PM)orgibor כתב: אם זה יקרה בתור היל אז אין לי בעיה ל"קודי מנצח, זיקוקים, אליפות, דמעות". היל MJF זה פשוט MJF. הוא מההילים האלה שיש להם 0 תכנון בעתיד הקרוב לאיזה פייס טרן או ארק רדמפשן. אני מבין שקודי יכול להיות היל טוב, אני פשוט חושב שמאז AEW - יש לו 0 רצון לעבור את זה שוב. הוא בכנות נטו רוצה תשומת לב ואהדה, הוא מרגיש שהוא הרוויח את זה פי כמה וכמה כשפדה את שווי השם שלו על הקישור המנצח לבאקס ולאומגה. אני עדיין חושב שMJF ימשיך מעבר לשלב הצ'יפ היט שלו, משהו בדמות שלו ישתכלל והוא יהפוך להיות אחד מההילים הכי טובים בהיסטוריה. הגישה שלו של 100% קייפייב מוכיחה כעילאית ביחס לגישות של הילים אחרים, ואני אפילו רואה הילים מנוסים ומוצלחים ממנו כמו ג'יי ווייט נצמדים הרבה יותר חזק לקייפייב עכשיו מאשר בעבר, לדעתי בגלל ההצלחה החד משמעית של הגישה הזאת עם MJF.
10-19-2021, 07:13 PM
MJF יעשה שיט של צ'יפ היט לנצח, זה ה-גימיק שלי, אנחנו בוודאות נחקור את הדמות שלו יותר ונראה עוד צדדים שלו, אבל זה בחיים לא יעלם.
10-19-2021, 07:18 PM
(10-19-2021, 06:58 PM)SwitchBlade כתב: היל MJF זה פשוט MJF. MJF נולד להיות פיס אוף שיט אבל עדיין משום מה החליטו לפתוח איתו בארגון כפייס שמחכה לבקוע מהביצה, בגלל זה הרגשתי צורך להוסיף לו את ה"היל" למרות שזאת עסקת חבילה. ההתמדה שלו בקייפייב משתלמת, בגלל זה הוא אחד מארבעת עמודי התווך כי זה ברור לאליט שאם אפשר לסמוך על מישהו שיתמיד בשלו ולא יפשל זה עליו, ועדיין לא הייתי רוצה לראות אותו מתמיד בשלו, חסר לו הארק שהזכרת ונדמה שבכל פעם שנפתחת בפניו דלת לשינוי הוא מעדיף להשתמש בחלון.
10-19-2021, 07:21 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-19-2021, 07:28 PM על ידי Lord Vader.)
פאק AEW על זה שהם עובדים עם העמותה של סוזן קומן.
מארק
10-19-2021, 07:26 PM
![]()
10-19-2021, 07:34 PM
(10-19-2021, 07:26 PM)D-WE כתב: מי? תוקן השם, Susan G Komen. בגדול זאת עמותה שמתיימרת לפעול למען המלחמה בסרטן, אבל דואגים לא להתייחס לעובדה שהם פועלים למען הגברת המודעות למלחמה בסרטן ולא תרומת כספים למימון מחקרים למציאת תרופות לסרטן. הם נוהגים לפעול בשיטות שנויות במחלוקת, כמו להוציא זכות על המשפט for the cure ועל צמידים ורודים, והם דואגים לתבוע כל עמותה לגיטימית שמשתמשת באמצעים הללו. יש עוד סיפורים שנויים במחלוקת מצידם, אבל אני לא אכנס אליהם. מארק |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|