Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (711): « הקודם 1 ... 335 336 337 338 339 ... 711 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#3,361
01-26-2024, 06:34 PM
(01-26-2024, 06:52 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  למי לעזאזל אני נותן אובר קרדיט?

אנחנו רוקדים פה במעגלים ואשתי תתחיל לקנא.

ממליץ לך לקרוא קצת מאמרים על פסיכולוגיה ארגונית, בדגש על הובלת ארגוני ספורט, ואפילו לקרוא use-cases כמו של סטיב קאר או אנדי ריד.

לאליט ולטוני קהאן. לא הייתה להם שום השפעה על השינוי שקרה ב-WWE באמצע 2022 - כאשר טריפל H נכנס לתפקיד. להזכיר לך, פרק אחד לפני שH נכנס לתפקיד, קווין אוונס, שסגר רסלמניה שניה עם סאמי זיין (וניצח הפעם וזה היה אחד הרגעים הגדולים של השנה), היה בפיוד עם אליאס. סליחה, הוא היה פיוד עם האח האובד של אליאס - אזיקיאל!!!! שגולם ע"י אליאס. השינוי המוצר הזה זה לא קרה כי לטוני קהאן יש יחס הוגן כלפי העובדים שלו, לא קרה כי AEW מזנבים אחרי WWE (כי הם לא), לא קרה כי טריפל H החתים מתאבקים מהאינדיז (אותם מתאבקי אינדיז היו גם אצל וינס והמוצר היה Unwatchable), זה לא קרה כי טוני קהאן היה הראשון בהיסטוריה (לפני 5 שנים, כן?) שהתייחס יפה לעובדים שלו וטריפל H עם פור של 30 שנה ברמות הכי גבוהות בעסק למד ממנו.

זה 1+1. מאוד פשוט. מי שקיבל את כל ההחלטות היה הבוקר הגרוע ביותר בכל הזמנים (יותר מטוני של עכשיו ומאי פעם). גם אם סבתא שלי הייתה נכנסת לתפקיד במקום וינס המוצר איכשהו היה משתפר. נכנס לתפקיד שמכיר את הקהל הקז'ואלי וגם את הקהל הארדקור מאוד מאוד מאוד טוב. הוא פיצח את הנוסחא והצליח לשלב בין מוצר שהקז'ואלים והארדקור אוהבים. הויכוח המקורי היה שעומרי אמר שטריפל H הוא החלק המשני בסיפור, וזה פשוט לא נכון ולא יתכן בשום צורה. אם וינס לא היה מתגלה כמפלצת מסתבר, אולי סמי זיין וקווין אוונס היו נלחמים נגד איזיקיאל והולוגרמה של אליאס (והיו מפסידים). מה שבטוח, זה היה שונה ב-180 מעלות ממה שקיבלנו בסוף. כל המתאבקים שטריפל H מאוד אוהב וינס מאוד שונא.

אני לא בטוח למה הפנית אותי לספרים בשביל משהו שהוא באמת מאוד מול העיניים ומאוד ברור. אני רואה את היצירה של טוני קהאן ואני רואה את היצירה של טריפל H - שני דברים שונים שמיועדים לקהלים שונים. טריפל H הוא בוקר היאבקות וטוני קהאן הוא (כביכול) בוקר היאבקות - זה ה"דמיון" היחיד.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#3,362
01-26-2024, 07:10 PM
(01-26-2024, 06:34 PM)Roger כתב:  לאליט ולטוני קהאן. לא הייתה להם שום השפעה על השינוי שקרה ב-WWE באמצע 2022 - כאשר טריפל H נכנס לתפקיד. להזכיר לך, פרק אחד לפני שH נכנס לתפקיד, קווין אוונס, שסגר רסלמניה שניה עם סאמי זיין (וניצח הפעם וזה היה אחד הרגעים הגדולים של השנה), היה בפיוד עם אליאס. סליחה, הוא היה פיוד עם האח האובד של אליאס - אזיקיאל!!!! שגולם ע"י אליאס. השינוי המוצר הזה זה לא קרה כי לטוני קהאן יש יחס הוגן כלפי העובדים שלו, לא קרה כי AEW מזנבים אחרי WWE (כי הם לא), לא קרה כי טריפל H החתים מתאבקים מהאינדיז (אותם מתאבקי אינדיז היו גם אצל וינס והמוצר היה Unwatchable), זה לא קרה כי טוני קהאן היה הראשון בהיסטוריה (לפני 5 שנים, כן?) שהתייחס יפה לעובדים שלו וטריפל H עם פור של 30 שנה ברמות הכי גבוהות בעסק למד ממנו.

זה 1+1. מאוד פשוט. מי שקיבל את כל ההחלטות היה הבוקר הגרוע ביותר בכל הזמנים (יותר מטוני של עכשיו ומאי פעם). גם אם סבתא שלי הייתה נכנסת לתפקיד במקום וינס המוצר איכשהו היה משתפר. נכנס לתפקיד שמכיר את הקהל הקז'ואלי וגם את הקהל הארדקור מאוד מאוד מאוד טוב. הוא פיצח את הנוסחא והצליח לשלב בין מוצר שהקז'ואלים והארדקור אוהבים. הויכוח המקורי היה שעומרי אמר שטריפל H הוא החלק המשני בסיפור, וזה פשוט לא נכון ולא יתכן בשום צורה. אם וינס לא היה מתגלה כמפלצת מסתבר, אולי סמי זיין וקווין אוונס היו נלחמים נגד איזיקיאל והולוגרמה של אליאס (והיו מפסידים). מה שבטוח, זה היה שונה ב-180 מעלות ממה שקיבלנו בסוף. כל המתאבקים שטריפל H מאוד אוהב וינס מאוד שונא.

אני לא בטוח למה הפנית אותי לספרים בשביל משהו שהוא באמת מאוד מול העיניים ומאוד ברור. אני רואה את היצירה של טוני קהאן ואני רואה את היצירה של טריפל H - שני דברים שונים שמיועדים לקהלים שונים. טריפל H הוא בוקר היאבקות וטוני קהאן הוא (כביכול) בוקר היאבקות - זה ה"דמיון" היחיד.

איך אומר לידוראדיר?
נל״ל.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,826
אשכולות: 59
Likes Given: 4,471
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#3,363
01-26-2024, 08:56 PM
אני חושב שהדרך הכי קלה להוכיח את ההשפעה של AEW על WWE זו התמונה הזו, שהייתה הסגמנט הכי נצפה בראו השבוע:

[Image: Cody-Rhodes-CM-Punk-WWE-RAW.jpg?w=1024]

דברים יכולים להיות מורכבים וזה בסדר - העובדה שWWE רותחים כרגע נובעת ממספר דברים, חלק מהם זה AEW, חלק מהם זה טריפל H. 
אבל קשה לטעון שלAEW לא הייתה השפעה גדולה על זה כששניים מהכוכבים הכי גדולים של WWE ב2024 היו שניים מהכוכבים הכי גדולים של AEW ב2021.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#3,364
01-26-2024, 09:35 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-26-2024, 09:39 PM על ידי Roger.)
(01-26-2024, 08:56 PM)SwitchBlade כתב:  אני חושב שהדרך הכי קלה להוכיח את ההשפעה של AEW על WWE זו התמונה הזו, שהייתה הסגמנט הכי נצפה בראו השבוע:

[Image: Cody-Rhodes-CM-Punk-WWE-RAW.jpg?w=1024]

דברים יכולים להיות מורכבים וזה בסדר - העובדה שWWE רותחים כרגע נובעת ממספר דברים, חלק מהם זה AEW, חלק מהם זה טריפל H. 
אבל קשה לטעון שלAEW לא הייתה השפעה גדולה על זה כששניים מהכוכבים הכי גדולים של WWE ב2024 היו שניים מהכוכבים הכי גדולים של AEW ב2021.

זו לא הוכחה גיא, ומאוד קל לטעון של-AEW לא הייתה השפעה גדולה. אני יכול לטעון באותה מידה של-TNA הייתה השפעה גדולה על WWE כי ג'ו וסטיילס היו מהכוכבים הכי גדולים לפני 5-6 שנים. אף אחד לא טען את זה אז, כי זה לא מתיישב ופשוט לא נכון. לפני AEW, פאנק וקודי היו כוכבי WWE. פאנק יותר גדול וקודי פחות. זה לא שהם AEW אוריג'ינלס שהיו בארגון ב-AEW ועכשיו הם ב-WWE. באותה מידה אני גם יכול לטעון ש-AEW מושפעים מ-WWE. למה? כי האלוף שלהם, הכוכב העולה שלהם, ובערך 40% מהרוסטר שלהם זה מתאבקי WWE לשעבר. האם יש איזשהו דימיון בין מה ש-AEW עושים ומציגים את המוצר שלהם לבין זה של WWE?! חוץ מסט טלוויזיה שנראה כמו תוכנית היאבקות אין דימיון, ואתה יודע את זה.

בוא נניח ש-AEW לא הייתה קיימת. פאנק ב2018-19 רצה לחזור להתאבק ב-WWE ווינס דחה אותו. קודי בדיוק התחיל את כל המהפכה המארקית וכו'. אם לא AEW וטוני קהאן, קודי וכל האליט לא היו עושים רבע מהכסף שהם עשו עד היום, וקודי חזר ל-WWE ועזב את -AEW בייסיקלי בגלל כסף. אז סביר מאוד להניח שגם אם AEW לא היו קיימים, קודי עדיין היה לפחות מנסה לחזור ל-WWE (אפילו אם אותו השיר). עכשיו גם אם קודי לא היה חותם ב-WWE, פאנק עדיין היה במוקדם או במאוחר כי וינס היה עדיין מודח (מה שלא קשור בשום צורה ואופן ל-AEW) וכל הסטוריליינים של WWE בשנה וחצי האחרונות חוץ מסיום הסיפור של קודי היו נשארים אותו דבר או לפחות באותו כיוון, כי מי שכתב אותם, גם אם AEW לא היו קיימים, עדיין היה מקבל את התפקיד.

אני פשוט אומר שאתם טועים לגמרי בחלוקת העוגה שלכם. זה לא "חלק שייך ל-AEW וחלק שייך לטריפל H", זה 95% טריפל H, ואולי 5% AEW (אני מאוד נדיב כאן גם כלפי AEW). לא טענתי שהייתה ל-AEW השפעה אפסית. הייתה השפעה בעיקר בהתחלה כי WWE עוד לא ידעו עם מה הם עומדים להתמודד. שהם הבינו שהם עומדים מול מישהו שניסיון המעשי שלו בבוקינג זה E-fed שהוא עשה בחטיבת ביניים, אז הם הבינו שאין באמת סכנה. בכל מקרה, כן הייתה השפעה אפסית על הפילוסופיה של הבוקינג של WWE ועל העובדה שהם מאז ומתמיד מנסים לקדם סיפורים ודמויות וש"איכות הקרב" בזירה זה דבר הרבה פחות חשוב. אצל AEW זה הפוך. טוני קהאן חושב מאוד סאחי, מאוד מרובע, מאוד אינטרנטי, מאוד חד-גוני, מאוד טכני ומאוד חסר פיל (ליטרלי) - ככל הקרב הוא יותר Great, ככה התוכנית עצמה יותר Great.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,826
אשכולות: 59
Likes Given: 4,471
#3,365
01-27-2024, 01:39 AM
(01-26-2024, 09:35 PM)Roger כתב:  זו לא הוכחה גיא, ומאוד קל לטעון של-AEW לא הייתה השפעה גדולה. אני יכול לטעון באותה מידה של-TNA הייתה השפעה גדולה על WWE כי ג'ו וסטיילס היו מהכוכבים הכי גדולים לפני 5-6 שנים. אף אחד לא טען את זה אז, כי זה לא מתיישב ופשוט לא נכון. לפני AEW, פאנק וקודי היו כוכבי WWE. פאנק יותר גדול וקודי פחות. זה לא שהם AEW אוריג'ינלס שהיו בארגון ב-AEW ועכשיו הם ב-WWE. באותה מידה אני גם יכול לטעון ש-AEW מושפעים מ-WWE. למה? כי האלוף שלהם, הכוכב העולה שלהם, ובערך 40% מהרוסטר שלהם זה מתאבקי WWE לשעבר. האם יש איזשהו דימיון בין מה ש-AEW עושים ומציגים את המוצר שלהם לבין זה של WWE?! חוץ מסט טלוויזיה שנראה כמו תוכנית היאבקות אין דימיון, ואתה יודע את זה.

בוא נניח ש-AEW לא הייתה קיימת. פאנק ב2018-19 רצה לחזור להתאבק ב-WWE ווינס דחה אותו. קודי בדיוק התחיל את כל המהפכה המארקית וכו'. אם לא AEW וטוני קהאן, קודי וכל האליט לא היו עושים רבע מהכסף שהם עשו עד היום, וקודי חזר ל-WWE ועזב את -AEW בייסיקלי בגלל כסף. אז סביר מאוד להניח שגם אם AEW לא היו קיימים, קודי עדיין היה לפחות מנסה לחזור ל-WWE (אפילו אם אותו השיר). עכשיו גם אם קודי לא היה חותם ב-WWE, פאנק עדיין היה במוקדם או במאוחר כי וינס היה עדיין מודח (מה שלא קשור בשום צורה ואופן ל-AEW) וכל הסטוריליינים של WWE בשנה וחצי האחרונות חוץ מסיום הסיפור של קודי היו נשארים אותו דבר או לפחות באותו כיוון, כי מי שכתב אותם, גם אם AEW לא היו קיימים, עדיין היה מקבל את התפקיד.

אני פשוט אומר שאתם טועים לגמרי בחלוקת העוגה שלכם. זה לא "חלק שייך ל-AEW וחלק שייך לטריפל H", זה 95% טריפל H, ואולי 5% AEW (אני מאוד נדיב כאן גם כלפי AEW). לא טענתי שהייתה ל-AEW השפעה אפסית. הייתה השפעה בעיקר בהתחלה כי WWE עוד לא ידעו עם מה הם עומדים להתמודד. שהם הבינו שהם עומדים מול מישהו שניסיון המעשי שלו בבוקינג זה E-fed שהוא עשה בחטיבת ביניים, אז הם הבינו שאין באמת סכנה. בכל מקרה, כן הייתה השפעה אפסית על הפילוסופיה של הבוקינג של WWE ועל העובדה שהם מאז ומתמיד מנסים לקדם סיפורים ודמויות וש"איכות הקרב" בזירה זה דבר הרבה פחות חשוב. אצל AEW זה הפוך. טוני קהאן חושב מאוד סאחי, מאוד מרובע, מאוד אינטרנטי, מאוד חד-גוני, מאוד טכני ומאוד חסר פיל (ליטרלי) - ככל הקרב הוא יותר Great, ככה התוכנית עצמה יותר Great.

אין באמת בית ספר לבוקינג. 
כל אחד מתחיל להיות בוקר ביום הראשון שהוא מקבל את הכוח להיות כזה. 
טוני קאהן עשה פנטזי בוקינג לאורך החיים שלו זה הרבה יותר ניסיון ממה שהיה לאייץ' או לוינס או להיימן כשהם קיבלו את האחריות הזו לראשונה. אז אני לא הכי מבין מה בדיוק הטענה נגד טוני - האם זו טענה שאין לו את הקו"ח כדי לקחת על עצמו בוקינג? היום הראשון בו אייץ' התנסה בבוקינג של בראנד שלם היה היום הראשון שלו בעבודה בNXT. טוני קאהן בוקר גרוע כי הוא אוהד רסלינג גרוע, לא בגלל האייפד והחנוניות והסאחיות שלו (להיות סאחי זה טוב חבר'ה). טוני קאהן הוא בוקר גרוע כי הוא לא מכבד את העבודה שלו, הוא ריכוזי והוא מבצע עבודה של 10 אנשים בעצמו. טוני קאהן בוקר גרוע כי הוא מערבב יותר מידי את ההערצה שלו למוצר כאוהד עם החזון שלו כבוקר. 

זה נניח בצד, הייתי חייב להתייחס לזה.
העניין עם החלק של AEW בעלייה המחודשת של WWE באמת מוזר לי. כאילו - זו גבעה כל כך מוזרה להילחם עליה. 
אז מה, אני צריך לחכות עוד שנתיים עד שג'ייד קארגיל תהיה בטופ של מחלקת הנשים כדי לטעון את הטענה הזו? קודי רודס הוא הכי AEW שיש, הוא הקים את AEW. פאנק התנוסס על הדגל של AEW במשך יותר משנה. 

והדבר שאפילו יותר מוזר לי הוא הטענה לפיה אם אנחנו מוציאים כירורגית את AEW מהתמונה - הכל היה נשאר אותו דבר.
קודם כל זה שיא הספקולציה, חישובי הקץ האלו חסרי משמעות. אין לי באמת דרך לתקוף את זה כי זו טענה שבמהותה תוקפת את עצמה.
בפועל, אייץ' הפסיד לAEW כשהיה בNXT. הפסד מוחלט. היה לו בראנד שלם משל עצמו שזוהה אז כבראנד השלישי, עם כוכבים שלא נופלים מאלו של AEW, והם הפסידו. אייץ' מקבל מושכות גדולות יותר, לומד מהטעויות של עצמו וכן מצליח לגרום לכך שהוא הקונטרה הגדולה לWWE של פעם ולAEW של היום. 

אה, ומעולם לא טענתי שAEW לא מושפעים מWWE. הם ללא ספק מושפעים מWWE. כל ארגון רסלינג מאז שנות ה90 הושפע עמוקות מWWE. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#3,366
01-27-2024, 03:26 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-27-2024, 03:28 PM על ידי Roger.)
(01-27-2024, 01:39 AM)SwitchBlade כתב:  אין באמת בית ספר לבוקינג. 
כל אחד מתחיל להיות בוקר ביום הראשון שהוא מקבל את הכוח להיות כזה. 
טוני קאהן עשה פנטזי בוקינג לאורך החיים שלו זה הרבה יותר ניסיון ממה שהיה לאייץ' או לוינס או להיימן כשהם קיבלו את האחריות הזו לראשונה. אז אני לא הכי מבין מה בדיוק הטענה נגד טוני - האם זו טענה שאין לו את הקו"ח כדי לקחת על עצמו בוקינג? היום הראשון בו אייץ' התנסה בבוקינג של בראנד שלם היה היום הראשון שלו בעבודה בNXT. טוני קאהן בוקר גרוע כי הוא אוהד רסלינג גרוע, לא בגלל האייפד והחנוניות והסאחיות שלו (להיות סאחי זה טוב חבר'ה). טוני קאהן הוא בוקר גרוע כי הוא לא מכבד את העבודה שלו, הוא ריכוזי והוא מבצע עבודה של 10 אנשים בעצמו. טוני קאהן בוקר גרוע כי הוא מערבב יותר מידי את ההערצה שלו למוצר כאוהד עם החזון שלו כבוקר. 

זה נניח בצד, הייתי חייב להתייחס לזה.
העניין עם החלק של AEW בעלייה המחודשת של WWE באמת מוזר לי. כאילו - זו גבעה כל כך מוזרה להילחם עליה. 
אז מה, אני צריך לחכות עוד שנתיים עד שג'ייד קארגיל תהיה בטופ של מחלקת הנשים כדי לטעון את הטענה הזו? קודי רודס הוא הכי AEW שיש, הוא הקים את AEW. פאנק התנוסס על הדגל של AEW במשך יותר משנה. 

והדבר שאפילו יותר מוזר לי הוא הטענה לפיה אם אנחנו מוציאים כירורגית את AEW מהתמונה - הכל היה נשאר אותו דבר.
קודם כל זה שיא הספקולציה, חישובי הקץ האלו חסרי משמעות. אין לי באמת דרך לתקוף את זה כי זו טענה שבמהותה תוקפת את עצמה.
בפועל, אייץ' הפסיד לAEW כשהיה בNXT. הפסד מוחלט. היה לו בראנד שלם משל עצמו שזוהה אז כבראנד השלישי, עם כוכבים שלא נופלים מאלו של AEW, והם הפסידו. אייץ' מקבל מושכות גדולות יותר, לומד מהטעויות של עצמו וכן מצליח לגרום לכך שהוא הקונטרה הגדולה לWWE של פעם ולAEW של היום. 

אה, ומעולם לא טענתי שAEW לא מושפעים מWWE. הם ללא ספק מושפעים מWWE. כל ארגון רסלינג מאז שנות ה90 הושפע עמוקות מWWE. 

דווקא יש בית ספר לבוקינג. זו לא אוניברסיטה עם קורסים ומבחנים וסמסטרים, אלא החיים עצמם בביזנס. וינס, היימן, טריפל H, בישוף וכל בוקר ממוצע אחר עבד ולמד את הביזנס מספר דו-ספרתי של שנים לפני שנכנס להיות בוקר. אתה באמת טוען שבגלל שטוני קהאן כתב E-fed (זה היה הוא ועוד מישהו אחד או שניים לא כל כך זוכר, והוא אמר שהאינדיקציה שהוא קיבל להאם מה שהוא עשה זה טוב או לא טוב זה פידבק מההשניים האחרים והדמיון שלו!!) יש לו פור על טריפל H שהיה טופ פרפורמר, בוקר בעצמו, טופ פרפורמר עם קריאייטיב קונטרול, עבד עם האנשים הכי מקצועיים גדולים בתעשייה, וכל זה במשך 30+ שנה לפני שטוני קהאן נכנס בגלל לביזנס (האמיתי לא המדומיין)?!?! זה באמת פליפ מנטלי מאוד מאוד כבד והתעלמות מוחלטת מהדברים החשובים שבאמת משנים. העובדות כבר קיימות: גם המארקים הכבדים ביותר של AEW אומרים היום שהוא בוקר חרא (שדרך אגב אני אמרתי כל הזמן וב-2021 יצאתם עליי ואמרתם שאני טרול ושלחתם לי מימים מעליבים בצייר, ועכשיו...). איזה מן טיעון זה "כי הוא אוהד רסלינג גרוע"?! אין כזה דבר, כל אחד מוצא לנכון מה לאהוב יותר ומה לאהוב פחות ואיך להסתכל על זה. לטוני יש פשוט את ההסתכלות היותר נישתית ואפילו הנישתית ביותר שמשותפת לקבוצה הקטנה יותר של המעריצים, ולכן הוא לא מתאים להיות בוקר של חברת היאבקות מיינסטרימית ששואפת להתחרות או להיות אלטרנטיבה ל-WWE.
טוני קהאן בוקר גרוע כי הוא לא אדם יצירתי במיוחד (בלשון המעטה), לא אדם חברתי במיוחד (בלשון המעטה), מאוד לא יודע לקבל ביקורת, מאוד שחצן, מאוד נרקסיסט, לא מבין שפרו-רסלינג מונע ע"י רגשות של אנשים ולא סיפוק רגעי בצורת פליפים מזויפים בזירה, לא מבין שיש עולם שלם מחוץ לבועת רסלינג האולטרא-מארקית שהוא חי בא כל החיים, לא מבין שהנוסחאות והסימוני וי ותבניות המתטיות שהוא משתמש בהם בבוקינג שלו זה דבר שלא מעורר רגש או עניין. הוא מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מקובע על זה ש: Great Matches = Great Show.

פאנק WWE לפני AEW. על השנה הזאת שהזכרת יש 9+ שנים של פאנק ב-WWE עם הרבה יותר חשיפה והרבה יותר עבודה. קודי היה ביג דיל ב-AEW הרבה יותר ממה שהיה ב-WWE לפני שפרש זה נכון, אבל קודי חזר בתקופת וינס, והשינוי ב-WWE כמו שאמרו פה כבר התחיל באמצע 2022, ליתר דיון אחרי סאמרסלאם, ליתר דיוק מתי שH נכנס לתפקיד הבוקר.

מעבר ל"זה היפותטי אז זה לא רלוונטי" אין לך משהו שיסתור את הטענה הזאת. שוב, לא אמרתי שהכל היה נשאר אותו דבר, אמרתי שדברים היו מאוד מאוד מאוד דומים ושום דבר בעל משמעות גדולה לא היה משתנה יותר מידי. מה הקיום של AEW קשור לסטוריליין של הבלודליין? מה הקיום של AEW קשור לריין של גונתר? מה הקיום של AEW קשור להתקדמות שLA נייט עשה? מה הקיום של AEW קשור לזה שטריפל H לקח את הפילוסופיית בוקינג שלו מNXT (שקיימת לפני AEW) והידע שלו על הקהל של המיין רוסטר ושילב אותם ומצא את הסוויט ספוט הנכון?
אתה רציני?! לNXT של טריפל H היו כוכבים שלא נפלו מAEW?! וואו.
קודם כל, ובמיוחד לקהל הספציפי של NXT וAEW (קהל חופף): ג'ריקו, מוקסלי, אומגה, יאנג באקס לבד שווים את כל מי שהיה לך ב-NXT אולי חוץ מאדם קול. שנית, AEW התחילו 5-6 שנים אחרי NXT ומן הסתם שתוכנית חדשה עם פזנטציה חדשה, עם כוכבים הרבההההה יותר גדולים, שמכוונת בדיוק לקהל שצופה במוצר הספציפי הזה ששנים קיווה לאלטרנטיבה ל-WWE. גם וינס מקמהן בשנות ה-80 ניצח מוצר היאבקות הרבה יותר ממנו בגלל שהיה לו את הכוכבים היותר גדולים וביזנס שמתנהל בצורה יותר טובה.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,706
אשכולות: 19
Likes Given: 1,263
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#3,367
02-02-2024, 02:06 AM
ה-WWE לא צריכים להחתים אף אחד בתקופה הקרובה. עכשיו יש כמה פציעות מרגיזות, אחת ארוכת טווח ומשמעותית של פאנק (אם כי בואו לא נשכח שעד נובמבר הוא לא היה בארגון בכלל), אבל בגדול אני חושב שהרוסטר די שלם ויש מקום לדינמיות בין מתאבקים.

ג'יי אוסו, מקינטייר וגונת'ר הם כאלה שיכולים לקבל ראנים על אליפויות ראשיות/פיודים גדולים באפרקארד בעתיד הקרוב, אני גם לא שולל את אל איי נייט. קודי ורולינס עדיין פה, יום הדין עדיין תופסים נפח מראו וגם רנדי וסטיילס יסגרו חורים מדי פעם. מבחינת העתיד יש את ברייקר, הייז ודרגונוב שהם שלושת הסטארים של NXT, כשגם טריק וויליאמס חם מאוד אבל הוא לא ברמה של שלושתם. אגב, אמרתי לפני כמה זמן שאני לא מתרשם מהייז - דעה גרועה שלי. הוא כוכב.

יש גם מתאבקים כמו צ'אד גייבל, שיימוס ומיז שיוכלו לתת ראנים על אליפויות משניות או פיודי מידקארד (כל עוד מיז ימשיך לא להתעסק בביצים שלו). כנ"ל המחבל, אואנס ולוגאן פול. ושכחתי את בובי לאשלי.

בקיצור, רסלינג זה עסק דינמי ואי אפשר לדעת מה יקרה מחר, אבל המהלך הלא נכון מבחינת ה-WWE יהיה לעשות טוני קהאן ולהביא מתאבקים לחזרות "גדולות" כשאחר כך לא יהיה מה לעשות איתם.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Jon_M0xley מחובר
He is Him
תגובות: 11,264
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
#3,368
02-02-2024, 07:24 PM
(02-02-2024, 02:06 AM)master of doom כתב:  ה-WWE לא צריכים להחתים אף אחד בתקופה הקרובה. עכשיו יש כמה פציעות מרגיזות, אחת ארוכת טווח ומשמעותית של פאנק (אם כי בואו לא נשכח שעד נובמבר הוא לא היה בארגון בכלל), אבל בגדול אני חושב שהרוסטר די שלם ויש מקום לדינמיות בין מתאבקים.

ג'יי אוסו, מקינטייר וגונת'ר הם כאלה שיכולים לקבל ראנים על אליפויות ראשיות/פיודים גדולים באפרקארד בעתיד הקרוב, אני גם לא שולל את אל איי נייט. קודי ורולינס עדיין פה, יום הדין עדיין תופסים נפח מראו וגם רנדי וסטיילס יסגרו חורים מדי פעם. מבחינת העתיד יש את ברייקר, הייז ודרגונוב שהם שלושת הסטארים של NXT, כשגם טריק וויליאמס חם מאוד אבל הוא לא ברמה של שלושתם. אגב, אמרתי לפני כמה זמן שאני לא מתרשם מהייז - דעה גרועה שלי. הוא כוכב.

יש גם מתאבקים כמו צ'אד גייבל, שיימוס ומיז שיוכלו לתת ראנים על אליפויות משניות או פיודי מידקארד (כל עוד מיז ימשיך לא להתעסק בביצים שלו). כנ"ל המחבל, אואנס ולוגאן פול. ושכחתי את בובי לאשלי.

בקיצור, רסלינג זה עסק דינמי ואי אפשר לדעת מה יקרה מחר, אבל המהלך הלא נכון מבחינת ה-WWE יהיה לעשות טוני קהאן ולהביא מתאבקים לחזרות "גדולות" כשאחר כך לא יהיה מה לעשות איתם.

מסכים, יש להם גם את גרגאנו וצ'אמפה שיכולים עם בניה נכונה כוכבים ענקיים.
לא לשכוח את ברייקר ופיט דאן וגם הייז ודרגונוב.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 907
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#3,369
02-03-2024, 03:47 PM
האמת שקצת נמאס לי מזה שמתלוננים שרומן ריינס הוא כמו פארט טיימר והוא לא מגן על האליפות שלו בכלל
זה פשוט לא נכון.

במשך שנה וחצי, לאורך כל שנת 2021 וגם בחצי הראשון של 2022 הוא הגן כל חודש,
מאז כמובן שהממוצע ירד לבערך פעם בחודשיים, גם בגלל הסטוריליין עם הבלודליין וגם כדי להעצים אותו יותר,
אך אני עדיין לא רואה בזה בעיה כ"כ, בהתחשב בכך שכן בכל אירוע גדול הוא נמצא שם וכן מגן על האליפות.

תסתכלו על האלופים האחרים

לוגאן פול לא רשם 80 יום כאלוף בלי להגן על התואר פעם אחת?
גאנת'ר לא נלחם חודשיים על האליפות בין ההגנה מול מיז להגנה מול קופי
מתי הפעם האחרונה שאיו סקי הגנה על האליפות שלה, אתם זוכרים בכלל?

ככה זה עכשיו, ככה זה היה כמעט תמיד לאורך ההיסטוריה, האלוף לא מגן כל חודש על האליפות
הגיע הזמן קצת להפריך דברים, אני לא חושב שרומן ריינס הוא שונה כ"כ מהשאר בעניין הזה
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מחובר
He is Him
תגובות: 11,264
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
#3,370
02-03-2024, 03:52 PM
(02-03-2024, 03:47 PM)DDJ כתב:  האמת שקצת נמאס לי מזה שמתלוננים שרומן ריינס הוא כמו פארט טיימר והוא לא מגן על האליפות שלו בכלל
זה פשוט לא נכון.

במשך שנה וחצי, לאורך כל שנת 2021 וגם בחצי הראשון של 2022 הוא הגן כל חודש,
מאז כמובן שהממוצע ירד לבערך פעם בחודשיים, גם בגלל הסטוריליין עם הבלודליין וגם כדי להעצים אותו יותר,
אך אני עדיין לא רואה בזה בעיה כ"כ, בהתחשב בכך שכן בכל אירוע גדול הוא נמצא שם וכן מגן על האליפות.

תסתכלו על האלופים האחרים

לוגאן פול לא רשם 80 יום כאלוף בלי להגן על התואר פעם אחת?
גאנת'ר לא נלחם חודשיים על האליפות בין ההגנה מול מיז להגנה מול קופי
מתי הפעם האחרונה שאיו סקי הגנה על האליפות שלה, אתם זוכרים בכלל?

ככה זה עכשיו, ככה זה היה כמעט תמיד לאורך ההיסטוריה, האלוף לא מגן כל חודש על האליפות
הגיע הזמן קצת להפריך דברים, אני לא חושב שרומן ריינס הוא שונה כ"כ מהשאר בעניין הזה

הם לפחות מופיעים על המסך, ריינס פשוט נעלם עד שהוא חוזר. אמרתי לפחות שהוא נמצא שיקליטו איתו סגמנטים ודברים מאחורי הקלעים כדי שישדרו בשבועות הבאים עד שיועיל בטובו לבוא לעבודה.

העובדה שהוא נעלם ואין זכר מהאלוף זה מעצבן.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (711): « הקודם 1 ... 335 336 337 338 339 ... 711 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול:
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-04-2026, 06:43 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר