07-02-2022, 07:33 PM
(07-02-2022, 12:39 AM)lidoradir כתב: דה בויז סוף פרק 7 הולי שיט.
תשמעעעע הסוף הייתי בהלם ויותר עצוב שלא קישרתי את זה לבד.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
07-02-2022, 07:33 PM
(07-02-2022, 12:39 AM)lidoradir כתב: דה בויז סוף פרק 7 הולי שיט. תשמעעעע הסוף הייתי בהלם ויותר עצוב שלא קישרתי את זה לבד. ![]()
07-03-2022, 07:04 AM
Ufc 276.
האקדמיה הישראלית עם כניסה בתחפושת טייקר
07-03-2022, 11:01 AM
(07-03-2022, 08:03 AM)Mad King כתב: אז ציציפאס גם בחוץ. פאק. דווקא לא כזה מפתיע, קיריוס שחקן דשא יותר טוב ממנו ויש לו מאזן חיובי נגדו של 4-1 אחרי אתמול, כולל ניצחון על דשא לפני חודש. נדאל אתמול עלה בקלות נגד סונגו אחרי מיני שערוריה שהוא יצר, סונגו ידוע בגניחות הארוכות והחזקות שלו ונדאל כעס שהוא גנח הרבה אחרי שהוא חבט את הכדור והלך לשופט ואז לסונגו עצמו (וזה דבר שלא עושים בדר"כ, הפניה נעשית לשופט ומהשופט לשחקן השני). זה קרה בדיוק אחרי שסונגו שבר את נדאל והשווה ל 4-4, משם סונגו איבד את המומנטום ונדאל זכה במשחק. אחרי המשחק נדאל התנצל אם הוא הפריע לו וסונגו אמר שנדאל לא היה צריך לעשות את זה. קיריוס-ציציפאס שמעתי היה יותר בעייתי, לא ראיתי מה קרה אבל אמרו שציציפאס זרק כדור על הקהל וקיריוס דרש פסילה, ואחרי המשחק שניהם יצאו אחד על השני (קיריוס בריאיון על הדשא אמר שהוא אוהב את ציציפאס אבל אחרי שהוא שמע שציציפאס לכלך עליו ואמר שהוא ביריון הוא החליט ללכלך עליו גם). מפה לשם, הדרך של נדאל באופן יחסי סלולה לחצי הגמר שם הוא אמור לפגוש את קיריוס, ברבע הגמר יצפה לו פריץ המניאק שלקח לו את אינדיאן וולס כשהוא היה פצוע, אם הוא כמובן עובר את ואן דה זאנדשלופ (היה כאן מישהו שאמר שההולנדים יפציצו בטורניר הזה, נראה לי אורגיבור, קרדיט אליו). ג'וקוביץ' יתמודד מול ואן ריטהובן וברבע הגמר הוא ייפגש עם סינר או אלקרז במה שתהיה המשוכה הכי גדולה שלו לפני הגמר. בקיצור אם לא יהיו תקלות לא צפויות, אנחנו נקבל רפא נגד נובאק בגמר.
07-03-2022, 12:53 PM
(07-03-2022, 11:01 AM)master of doom כתב: דווקא לא כזה מפתיע, קיריוס שחקן דשא יותר טוב ממנו ויש לו מאזן חיובי נגדו של 4-1 אחרי אתמול, כולל ניצחון על דשא לפני חודש. נדאל אתמול עלה בקלות נגד סונגו אחרי מיני שערוריה שהוא יצר, סונגו ידוע בגניחות הארוכות והחזקות שלו ונדאל כעס שהוא גנח הרבה אחרי שהוא חבט את הכדור והלך לשופט ואז לסונגו עצמו (וזה דבר שלא עושים בדר"כ, הפניה נעשית לשופט ומהשופט לשחקן השני). זה קרה בדיוק אחרי שסונגו שבר את נדאל והשווה ל 4-4, משם סונגו איבד את המומנטום ונדאל זכה במשחק. אחרי המשחק נדאל התנצל אם הוא הפריע לו וסונגו אמר שנדאל לא היה צריך לעשות את זה. אוהב לקרוא תפוסטים שלך לגבי טניס. ![]()
07-03-2022, 03:09 PM
(07-03-2022, 11:01 AM)master of doom כתב: דווקא לא כזה מפתיע, קיריוס שחקן דשא יותר טוב ממנו ויש לו מאזן חיובי נגדו של 4-1 אחרי אתמול, כולל ניצחון על דשא לפני חודש. נדאל אתמול עלה בקלות נגד סונגו אחרי מיני שערוריה שהוא יצר, סונגו ידוע בגניחות הארוכות והחזקות שלו ונדאל כעס שהוא גנח הרבה אחרי שהוא חבט את הכדור והלך לשופט ואז לסונגו עצמו (וזה דבר שלא עושים בדר"כ, הפניה נעשית לשופט ומהשופט לשחקן השני). זה קרה בדיוק אחרי שסונגו שבר את נדאל והשווה ל 4-4, משם סונגו איבד את המומנטום ונדאל זכה במשחק. אחרי המשחק נדאל התנצל אם הוא הפריע לו וסונגו אמר שנדאל לא היה צריך לעשות את זה. קשה לי להמר בעד קיריוס, אופן המשחק שלו והאישיות הבעייתית היא לא לרמה גבוהה, לכן אני כן מופתע שציציפאס הפסיד. אני עם נדאל כל הדרך, הוא הולך לקחת את הטורניר. ![]()
07-03-2022, 03:44 PM
(07-03-2022, 03:09 PM)Mad King כתב: קשה לי להמר בעד קיריוס, אופן המשחק שלו והאישיות הבעייתית היא לא לרמה גבוהה, לכן אני כן מופתע שציציפאס הפסיד. קיריוס חלש מנטאלית. מבחינת יכולת הוא מסוגל להיאבק בטופ 3, אבל ברגע שמשהו לא עובד לו או הבורג זז לו מהראש הוא מתחיל לשחק כמו מפגר וזה גומר את המשחק, כמו נגד נדאל באינדיאן וולס השנה. אתמול למזלו הוא פגש שחקן אפילו יותר חלש מנטאלית (מוזר לי לכתוב את זה על שחקן שחזר מפיגור 2-0 נגד נדאל באוסטרליה לפני שנה, אבל זאת האמת), ראו כמה ציציפאס התעצבן מהאנדארם סרב של קיריוס. חוץ מזה, את ג'וקוביץ' פסלו על זה שהוא זרק כדור לא בכוונה על שופטת, ציציפאס העיף כדור על הקהל וקיבל רק אזהרה. הוא נשבר מאוד מהר הנקניק הזה. חוץ מזה שעל הדשא הוא מעולם לא הרשים, שנה שעברה הוא הושפל על ידי טיאפו ב-3 מערכות. אני מהמר על נדאל-ג'וקוביץ' בגמר וניצחון של נובאק ב-4 מערכות בגמר.
07-03-2022, 04:19 PM
הרבה זמן לא היה דגל אדום בזינוק בפורמולה
מקווה שז'ו בסדר |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|