Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 28 29 30 31 32 ... 37 הבא »

לקראת דינמייט | ג'ון מוקסלי חוזר - 19.1.2022

עמודים (3): « הקודם 1 2 3
מצבי תצוגת אשכול
לקראת דינמייט | ג'ון מוקסלי חוזר - 19.1.2022
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,406
אשכולות: 20
Likes Given: 332
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-20-2022, 01:18 PM
(01-20-2022, 12:54 PM)Rainmaker כתב:  אני לא יודע על איזה WWE אתה מדבר.

יש בWWE מדרגות ברורות.
ריינס והפארט טיימרים>הרוסטר.
כשביג E זכה באליפות, הוא לא נהיה מאין אבנטר, הוא נהיה מידקארדר עם אליפות עולם.

מדויק להחריד
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,645
אשכולות: 19
Likes Given: 1,255
הצטרף בתאריך: Jun 2021
01-20-2022, 03:12 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-20-2022, 03:15 PM על ידי master of doom.)
(01-20-2022, 12:54 PM)Rainmaker כתב:  אני לא יודע על איזה WWE אתה מדבר.

יש בWWE מדרגות ברורות.
ריינס והפארט טיימרים>הרוסטר.
כשביג E זכה באליפות, הוא לא נהיה מאין אבנטר, הוא נהיה מידקארדר עם אליפות עולם.

המשפט השני שלך מסכם בדיוק את מה שבאתי לומר. ריינס והפארטיימרים לא נמצאים בתוך מערבולת המידקארד שאוכלת את כולם שם. השאר לעומת זאת, שזה מן הסתם הרוב המוחלט של הרוסטר, כן. הם זרקו את ביג E כאלוף, באלור היה אלוף, אואנס היה אלוף, ג'ינדר היה אלוף, סטיילס למשך שנה היה אלוף סתם כי פשוט לא היה כוח לבנות אנגל מלבד הלואו בלואוס של נקאמורה (לא יודע אם זה נחשב אנגל בכלל), אמברוס, כולם שם. כולם פשוט מתאבקים שהיו עם אליפות מצורך מסוים, ואחריה ברמת הבוקינג הם פשוט חזרו למערבולת המידקארד המובהק וחסר הרלוונטיות. היחיד שהצליח לנצח את המערבולת הזאת ולצאת זה מקינטייר, לאשלי גם בכיוון אם כי אחרי הפסד ללסנר אני רואה אותו חוזר למידקארד. אין אפרקארד נגיד, אפרקארד זה או העדפה אישית שלך או מיינאבנטר שסוחב מידקארדר לפיוד.

אפשר להגיד שיש מדרגה ברורה אחת. בסמאק האחרון הריידרס קיבלו קרב על טייטל שוט למרות שסמאק לפני מתברר שהם הפסידו לקורבין וברקאט מוס, שבכלל לא השתתפו בקרב, זה כמה הם שמים זין על מה שמתחת לריינס והפארטיימרים, והמצחיק זה שזה פשוט עובד - שכחתי בכלל שסמאק קודם לכן הריידרס הפסידו נקי. הדברים מונפצים מהרגע להרגע. לפעמים אגב זה מצליח כמו עם ריינס-רולינס ולאשלי-לסנר, לרוב לא.

עריכה: אני רק אציין שזה לא בא לידי ביטוי רק באליפויות אלא גם בטייטל שוטס. תסתכל על הריין של ריינס חוץ מהפארטיימרים, איזה מתאבקים קיבלו המשכיות בעלילה אחרי הטייטל שוטס שהם קיבלו.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-20-2022, 04:33 PM
(01-20-2022, 03:12 PM)master of doom כתב:  המשפט השני שלך מסכם בדיוק את מה שבאתי לומר. ריינס והפארטיימרים לא נמצאים בתוך מערבולת המידקארד שאוכלת את כולם שם. השאר לעומת זאת, שזה מן הסתם הרוב המוחלט של הרוסטר, כן. הם זרקו את ביג E כאלוף, באלור היה אלוף, אואנס היה אלוף, ג'ינדר היה אלוף, סטיילס למשך שנה היה אלוף סתם כי פשוט לא היה כוח לבנות אנגל מלבד הלואו בלואוס של נקאמורה (לא יודע אם זה נחשב אנגל בכלל), אמברוס, כולם שם. כולם פשוט מתאבקים שהיו עם אליפות מצורך מסוים, ואחריה ברמת הבוקינג הם פשוט חזרו למערבולת המידקארד המובהק וחסר הרלוונטיות. היחיד שהצליח לנצח את המערבולת הזאת ולצאת זה מקינטייר, לאשלי גם בכיוון אם כי אחרי הפסד ללסנר אני רואה אותו חוזר למידקארד. אין אפרקארד נגיד, אפרקארד זה או העדפה אישית שלך או מיינאבנטר שסוחב מידקארדר לפיוד.

אפשר להגיד שיש מדרגה ברורה אחת. בסמאק האחרון הריידרס קיבלו קרב על טייטל שוט למרות שסמאק לפני מתברר שהם הפסידו לקורבין וברקאט מוס, שבכלל לא השתתפו בקרב, זה כמה הם שמים זין על מה שמתחת לריינס והפארטיימרים, והמצחיק זה שזה פשוט עובד - שכחתי בכלל שסמאק קודם לכן הריידרס הפסידו נקי. הדברים מונפצים מהרגע להרגע. לפעמים אגב זה מצליח כמו עם ריינס-רולינס ולאשלי-לסנר, לרוב לא.

עריכה: אני רק אציין שזה לא בא לידי ביטוי רק באליפויות אלא גם בטייטל שוטס. תסתכל על הריין של ריינס חוץ מהפארטיימרים, איזה מתאבקים קיבלו המשכיות בעלילה אחרי הטייטל שוטס שהם קיבלו.
היתרון הגדול במדרגות הוא הסיפוק הגדול בלראות מישהו מטפס אותן.
זה לא יקרה לכל אחד, אבל יהיה סיפוק מיוחד בלראות את אלה שכן.

כשסקיי בלו תזכה באליפות הנשים בעוד 3 שנים בערך, זה יהיה רגע הרבה יותר מיוחד מאיזה מידקארדר שפדה מזוודה ויוכל לקרוא לעצמו אלוף עולם ל5 דקות.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 02:46 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר