Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 31 32 33 34 35 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 27.10.2021

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Dynamite 27.10.2021
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
10-29-2021, 07:47 PM
(10-29-2021, 03:40 PM)SwitchBlade כתב:  אני משוכנע שזה לא המצב.
אם הם היו רוצים להפוך את קודי להיל - הם היו מרחיקים ממנו את פאק. פאק בשלב הזה יקבל פופים לא משנה מה, זה הזמן שלו והקהל רותח עליו. קודי מחזיק בפאק כמו בקרני המזבח כי הוא על-אמת לא רוצה שיכריחו אותו להיות היל.

אני תמיד נשאר עם ספק קטן, אבל האיפכא מסתברא הזה פשוט לא מחזיק כשאני רואה עד כמה הם מתאמצים להצמיד את קודי לפייסים + להרוס את בלאק כדי שיקבל כבר היטים. 

יש משהו בדברים שלך, במיוחד באלמנט של פאק שלא ייחסתי אליו חשיבות עד עכשיו. למרות זאת אני כן מאמין ב-AEW שמבינים את הסיטואציה ובעיקר את הפוטנציאל של קודי להפוך לאחד ההילים הכי טובים בארגון אם לא הכי טוב, אני לא חושב שהוא היה זורק "I WILL NOT TURN" פשוט כדי לסתום לקהל את הפה ולהחזיר אותם להיות כבשים, לא קונה את זה.

דבר שני לגבי בלאק, מלאכי בלאק הוא היל. זה שציוותו אותו לקודי, שהוא מהיחידים ב-AEW שלא מקבל תגובות מהקהל על פי אופי הדמות שהוא מגלם, לא משנה את זה. אני מאמין שאחרי שנקבל את הפייאוף הזה הוא יישאר באותה צורה, ויקבל היטים כמו שצריך מהקהל.

בקיצור, נראה את סוף הסיפור אולי עוד חודש, עוד חודשיים, אני מאמין ב-AEW שלא יפילו את עצמם לבור ההזוי הזה עם קודי. זה די דומה לסיפור עם ריינס שבתכל'ס ריסק לו 4 שנים מהקריירה ותקע אותו בדמות שלא השתנתה טיפה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-29-2021, 07:58 PM
אי אפשר לחשוב על הביטוי "I will not turn" שהוא פשוט יהיה ככה. זה היה טוב להתססה, קודי הצליח (ראו את התגובה של גיא) ואני בטוח שיהיה פה משהו מעניין. קודי קנה אותי ברצון לראות את ההמשכיות. נחכה עוד קצת זמן ונראה מה יהיה.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
10-29-2021, 08:17 PM
באמת שכל הסיפור הזה עם קודי הזוי לגמרי.

בפוליטיקה יש כלל שאם אתה נתקל בסיטואציה לא ברורה או מהלך מוזר שלא בטוח אם הוא בית הקלפים או פולישוק (כלומר, תוכנית מחושבת וערמומית או פאשלה אחת גדולה) - זה כמעט תמיד פולישוק. לפני כמה שבועות הייתי משוכנע שזה הכל וורק מכוון כדי להפוך את קודי להיל, רציתי להאמין שאין סיכוי שהם לא מודעים למצב, שחבר׳ה שמריצים כבר שנים תוכנית יוטיוב שהיא מעין פארודיית רסלינג מודעת לעצמה לא יכולים להיות כל כך מנותקים מהמציאות. עכשיו זה כבר ממש מרגיש כמו פולישוק, וכל ניסיון להסביר את הדמות של קודי בתור היל מתוחכם שמנסה להוציא היט בהפוך על הפוך כפייס נהיה ממש קלוש.

הקייפייב המודרני אמנם מבוסס על טשטוש הגבולות בין המציאות למה שקורה על המסך, אבל המתאבקים הם בסופו של יום עדיין דמויות שצריכות לשרת סיפור. MJF יכול לשבת בראיון ולדבר על כמה הוא מעריך את רומן ריינס ואיך יש לו את המספר של ברוס פריצ׳רד בחיוג מהיר - כי הוא יודע שאלו בדיוק הטיקים שיעצבנו את הקהל של AEW. או כמו שגיא ציין, קודי בעצמו ידע בעבר לגלם באפקטיביות את ההיל החתרני שמשחק אותה החבר הנחמד של האליט ובפועל הוא מניפולטור שמנסה להשתלט על הבולט קלאב מבפנים - כי זה היה הסיפור שהם רצו להעביר.

מה שקורה עכשיו לא מרגיש כמו מצב דומה. אם קודי היה רוצה לגלם היל שבפועל מנסה להוציא היט על ידי זה שהוא בכוח מתנהג כמו פייס טרחן, זה היה נעשה בצורה יותר מובהקת. אלא אם AEW הגיעו לרמת תחכום ומודעות שטרם נראתה אי פעם, כל הפרזנטציה של קודי וההגשה שלו בסגמנט הזה פשוט צעקה ״אני באמת באמת באמת הבחור הטוב בסיפור״. הוא אפילו הצליח להוציא פופ פה ושם. בין אם זה הקלף הקל של להזכיר את אבא שלו (דבר שלג׳יט תמיד יעשה לי צביטה בלב), או באופן יותר ברור, המעורבות של אנדרדה ופאק שהגיעה משום מקום ולא הוסברה בשום צורה. זה פשוט מרגיש כמו ניסיון להדביק לקודי ובלאק שחקני משנה ש״יכריחו״ את הקהל להגיב לסיפור כמו שקודי רוצה שהם יגיבו לו. עשור וחצי של ג׳ון סינה את רומן ריינס הפכו את הטריקים האלו לשקופים לגמרי. החלק הבאמת עצוב בסופו של דבר הוא שכל זה מגיע על חשבונו של בלאק, שההילה המסתורית סביבו כמעט נעלמה לגמרי והוא כרגע נמצא בנקודה נמוכה יותר מזו שהוא היה בה בשבוע של הדיביוט שלו.

כשזה מגיע ל-AEW אני תמיד משתדל לשמור על אופטימיות זהירה, אבל עד שלא יוכח אחרת, הסטוריליין הזה הוא פשוט קודי הטוב נגד בלאק הרע.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
10-30-2021, 01:07 AM
(10-29-2021, 08:17 PM)RoeeHardy כתב:  בפוליטיקה יש כלל שאם אתה נתקל בסיטואציה לא ברורה או מהלך מוזר שלא בטוח אם הוא בית הקלפים או פולישוק (כלומר, תוכנית מחושבת וערמומית או פאשלה אחת גדולה) - זה כמעט תמיד פולישוק.

אני הולך להשתמש בזה. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Mugiwara מנותק
Rookie
*
תגובות: 188
אשכולות: 1
Likes Given: 1
הצטרף בתאריך: Oct 2021
10-30-2021, 08:32 PM
אחלה תוכנית, הסוף היה מבדר
הגב

•
חפש
הגב
RVD מנותק
One Of a Kind
תגובות: 685
אשכולות: 8
Likes Given: 74
הצטרף בתאריך: Feb 2021
11-01-2021, 08:29 AM
.
פרק טוב של דינימיט
קהל חם מאוד.
הופעה טובה של פיש , בכלל מאז שהגיע ל AEW הוא נראה מעולה למרות ההפסדים.
אם MJF ממשיך ככה הוא יהיה אחד ההילים הכי גדולים שהיו בכלל בעולם ההיאבקות.
סמי-פייג' היה טוב בעיקר בגלל סמי , היו כמה מהלכים מטורפים שם ף ג'ריקו כהרגלו מצחיק בפרומואים שלו.
יש איזה הרגשה שהמנג'ר של לוצ'ה יגרום להם להפסיד מול FTR גם את אליפות AEW.
מוקסלי עם עוד ניצחון מהיר ובריחה לאחור ללא פרומו לקהל.
קודי גם לאחר הניצחון על בלאק לא משכנע אותי לפחות בנאום שלו הוא אמר שבחיים הוא לא יגיע לרמה של אבא שלו ושבזירה אח שלו יותר טוב ממנו , אנדראדה אפילו יותר גרוע ממנו.
הכניסה של עלית הרגה אותי "מכסחי השדים" , יפה להלואיין , פעם ראשונה שראיתי את הסופרמן של קאבנה גרם לי לצחוק.
[Image: 625140151.png]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
11-01-2021, 05:25 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-01-2021, 05:28 PM על ידי Roger.)
(10-29-2021, 08:17 PM)RoeeHardy כתב:  באמת שכל הסיפור הזה עם קודי הזוי לגמרי.

בפוליטיקה יש כלל שאם אתה נתקל בסיטואציה לא ברורה או מהלך מוזר שלא בטוח אם הוא בית הקלפים או פולישוק (כלומר, תוכנית מחושבת וערמומית או פאשלה אחת גדולה) - זה כמעט תמיד פולישוק. לפני כמה שבועות הייתי משוכנע שזה הכל וורק מכוון כדי להפוך את קודי להיל, רציתי להאמין שאין סיכוי שהם לא מודעים למצב, שחבר׳ה שמריצים כבר שנים תוכנית יוטיוב שהיא מעין פארודיית רסלינג מודעת לעצמה לא יכולים להיות כל כך מנותקים מהמציאות. עכשיו זה כבר ממש מרגיש כמו פולישוק, וכל ניסיון להסביר את הדמות של קודי בתור היל מתוחכם שמנסה להוציא היט בהפוך על הפוך כפייס נהיה ממש קלוש.

זה וורק. עצם הוורק הוא זה שאמרת שהם לא מודעים לעצמם והוא חייב להפוך להיל כי זה פתטי שהוא בייביפייס. אם כל נו-באדי שמגיב בסרטון ביוטיוב או עושה בוז בקהל יכול להבין את זה, אז גם אלא שיוצרים את המוצר וקצת יותר חכמים בתחום הזה יבינו את זה.. בדר"כ הרבה לפני המעריצים.
בקלות הם היו יכולים מזמן להפוך אותו להיל ואין יותר קרובים מכל החבורה הזאת של האליט לקהל הפאן-בויאי שלהם. אני חושב ודיי בטוח שזה וורק והסיבה היא אותו חרא שWWE עשו עם סינה. "חלק שונאים חלק אוהבים אבל אף אחד לא אדיש". כמובן שהרוב המוחלט שונא, אבל גם אצל סינה זה היה ככה בחלק מהמקרים. הקטע שלא מודע למציאות זה לא הקטע שהקהל לא אוהב את קודי למרות שהוא בייביפייס כי זה כל פעוט יכול להבין, אלא זה שבAEW דבר כזה לא יעבוד. קודי הרבה פחות חשוב לAEW ממה שסינה היה באותה תקופה לWWE. הם מתעקשים לחלוב את זה כמה שיותר וליצור דיבור ודיון - אם הוא היה הופך להיל אז הוא היה הופך להיל, וזהו. המעריצים היו מקבלים את מה שהם רוצים וההיל טרן היה מקבל פופ מטורף. אם הוא נשאר ככה אז אנשים כמהים לשנוא אותו - דבר סופר נדיר בAEW כי אף אחד לא באמת שנוא ממש על הקהל.
הבעיה היא שזה פשוט לא יחזיק כי קודי לא מספיק חשוב. אם קודי נעלם עכשיו הרייטינג של התוכניות לא משתנה ולכן הוא לא יגיע למצב כזה של מישהו שנוי במחלוקת שמוכר כרטיסים בערמות כי חלק אוהבים וחלק שונאים.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
11-01-2021, 06:35 PM
(11-01-2021, 05:25 PM)Roger כתב:  זה וורק. עצם הוורק הוא זה שאמרת שהם לא מודעים לעצמם והוא חייב להפוך להיל כי זה פתטי שהוא בייביפייס. אם כל נו-באדי שמגיב בסרטון ביוטיוב או עושה בוז בקהל יכול להבין את זה, אז גם אלא שיוצרים את המוצר וקצת יותר חכמים בתחום הזה יבינו את זה.. בדר"כ הרבה לפני המעריצים.
בקלות הם היו יכולים מזמן להפוך אותו להיל ואין יותר קרובים מכל החבורה הזאת של האליט לקהל הפאן-בויאי שלהם. אני חושב ודיי בטוח שזה וורק והסיבה היא אותו חרא שWWE עשו עם סינה. "חלק שונאים חלק אוהבים אבל אף אחד לא אדיש". כמובן שהרוב המוחלט שונא, אבל גם אצל סינה זה היה ככה בחלק מהמקרים. הקטע שלא מודע למציאות זה לא הקטע שהקהל לא אוהב את קודי למרות שהוא בייביפייס כי זה כל פעוט יכול להבין, אלא זה שבAEW דבר כזה לא יעבוד. קודי הרבה פחות חשוב לAEW ממה שסינה היה באותה תקופה לWWE. הם מתעקשים לחלוב את זה כמה שיותר וליצור דיבור ודיון - אם הוא היה הופך להיל אז הוא היה הופך להיל, וזהו. המעריצים היו מקבלים את מה שהם רוצים וההיל טרן היה מקבל פופ מטורף. אם הוא נשאר ככה אז אנשים כמהים לשנוא אותו - דבר סופר נדיר בAEW כי אף אחד לא באמת שנוא ממש על הקהל.
הבעיה היא שזה פשוט לא יחזיק כי קודי לא מספיק חשוב. אם קודי נעלם עכשיו הרייטינג של התוכניות לא משתנה ולכן הוא לא יגיע למצב כזה של מישהו שנוי במחלוקת שמוכר כרטיסים בערמות כי חלק אוהבים וחלק שונאים.

אני חושב שאתה מנתח פה יותר את הקהל, מנקודת המבט הסופר סובייקטיבית שלך שאתה חייב להכיר בה, מאשר את העובדות בשטח.
קודם כל - הסנטימנט של "אתם לא מבינים מה שאני מבין" הוא לא מתאים כי כל מי שאומר שזה שוט לקח בחשבון את האופציה השנייה. אם זה וורק - אני לא אהיה מופתע לגמרי, לקחתי את זה בחשבון, חושב שלא. מניח שגם רועי, ועידן, ואביב, ולידור, וlidoradir, וכולם - לקחו את זה בחשבון.

בפועל יש להם 0 סיבה לגרור שלושה טאלנטים עצומים שלהם - אנדרדה, פאק ומלאכי בלאק, בבוץ, בכוונה, תוך ידיעה שזה יפגע בהם - רק עבור וורק סופר מגה 8000 IQ עם קודי רודס. 
קודי רודס הוא B, הוא אפילו לא A, שלא לדבר על A+. הוא לא מספיק חשוב, בכל צורה שהיא, כדי להקריב כל כך הרבה בכוונה. 
אם אתה אומר לי שהם גררו עכשיו את מלאכי בלאק בבוץ מתוך הנחה שזה יעצבן אותי - אני לא אמחא להם כפיים, אני רק אתעצבן יותר. זה פולישוק, פולישוק עצום. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
11-01-2021, 06:52 PM
גם אם כל הפיוד הזה הוא וורק, זה עדיין לא טוב, אני לא אהיה שמח כשקודי יקבל מכות או יפסיד, אני פשוט אחשוב, "אוקיי...", אפילו אם הבחור של הMMA (שכחתי את השם שלו עכשיו) היה מקבל מכות הייתי שמח, אבל פה זה פשוט מעייף.
לנסות לעשות פיתוח לאחור לסיטואצית ג'ון סינה או רומן ריינס זה פשוט לא כזה עובד, עדיף פשוט לספר סיפור.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
11-01-2021, 10:37 PM
(11-01-2021, 06:35 PM)SwitchBlade כתב:  אני חושב שאתה מנתח פה יותר את הקהל, מנקודת המבט הסופר סובייקטיבית שלך שאתה חייב להכיר בה, מאשר את העובדות בשטח.
קודם כל - הסנטימנט של "אתם לא מבינים מה שאני מבין" הוא לא מתאים כי כל מי שאומר שזה שוט לקח בחשבון את האופציה השנייה. אם זה וורק - אני לא אהיה מופתע לגמרי, לקחתי את זה בחשבון, חושב שלא. מניח שגם רועי, ועידן, ואביב, ולידור, וlidoradir, וכולם - לקחו את זה בחשבון.

בפועל יש להם 0 סיבה לגרור שלושה טאלנטים עצומים שלהם - אנדרדה, פאק ומלאכי בלאק, בבוץ, בכוונה, תוך ידיעה שזה יפגע בהם - רק עבור וורק סופר מגה 8000 IQ עם קודי רודס. 
קודי רודס הוא B, הוא אפילו לא A, שלא לדבר על A+. הוא לא מספיק חשוב, בכל צורה שהיא, כדי להקריב כל כך הרבה בכוונה. 
אם אתה אומר לי שהם גררו עכשיו את מלאכי בלאק בבוץ מתוך הנחה שזה יעצבן אותי - אני לא אמחא להם כפיים, אני רק אתעצבן יותר. זה פולישוק, פולישוק עצום. 

אותו סנטימנט שהחלטת לנפח ממש לא נאמר ולא נרמז אפילו מהתגובה שלי. אם זה מה שהחלטת להסיק ממנו, זה שלך.
אני אומר את הדברים האלה... כי זה פאקינג קרה!! הם לא עושים פה שום דבר חדש. זה קרה עם סינה, זה קרה עם ריינס וזה כנראה יקרה גם עם קודי.
הם רוצים לעורר רגש. הם לא מפסידים כלום עם קודי! אם הוא כרגע עם הדמות שלו הולך לתמיד או נשאר לנצח - הרייטינג נשאר אותו דבר בדיוק!
בגלל הוורק הזה, יש עכשיו מישהו שהקהל באמת באמת באמת שונא. מה ייתן אם יהפכו אותו להיל עכשיו? מה? אז הקהל באולם יתחיל לעודד אותו?
הוא היל!! הקהל יתחיל לשרוק לו בוז? הוא גם ככה שורק בוז ובוז הרבה יותר אותנטי!!
גררו לבוץ...? נראה לך שאם ירצו לתת פוש ולקדם את מלקאי בלאק אז מישהו בכלל יזכור שהוא הפסיד לקודי?? ועוד במעריצי AEW??
על איזה הקרבה אתה מדבר...? כאילו הקהל שלהם שכולם מעריצים שרופים יגידו פתאום "אני האמנתי במלקאי בלאק כי המתאבק הכי טוב שראיתי, אבל אין שום דבר לעולמי עולמים שהוא יכול לעשות כדי להתאושש מהדבר הכי גרוע שלמתאבק מקצועי יכול לקרות - להפסיד לבייביפייס מאולץ בקרב טלוויזיה!!!!"
שים לב את המשפט האחרון שאמרת:
"אם אתה אומר לי שהם גררו עכשיו את מלאכי בלאק בבוץ מתוך הנחה שזה יעצבן אותי - אני לא אמחא להם כפיים, אני רק אתעצבן יותר."
נו...................!?!?!?!?!?!?!??! בדיוק!!!!!!!!!!!!!!! זה אומר שזה עובד!!!!
הגב
The following 1 user Likes Roger's post:
  • Asaf
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 07:14 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר