Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 109 110 111 112 113 ... 130 הבא »

חדשות| החוזה של ג'וני גרגאנו בWWE מתקרב לסיום

עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
חדשות| החוזה של ג'וני גרגאנו בWWE מתקרב לסיום
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-14-2021, 12:11 PM
(09-14-2021, 11:56 AM)Adam Cole כתב:  אני העלתי את זה לא כי אני חושב שכל מתאבק קטן שבא מהאינדיז צריך לעלות על אותו המסלול, אלא כי באמת אני רואה דימיון בין בריאן לגרגאנו בקטע הזה. כבר שנים שאני כותב את זה.
זה לא צריך להיות אחד לאחד כמו בריאן. בריאן היה בתקופה שונה, לקהל לקח קצת יותר זמן ללמוד ולהכיר אותו עד שהוא הפך להיות אובר כמו שהוא.
עם גרגאנו זה מעט שונה, עם כל החשיפה של NXT לאורך השנים - הוא השיג את המקום של השם שלו בטופ. הלב/הנשמה/הגרעין וכל שאר הכינויים היפים של NXT, זה הכל ג'וני גרגאנו. 
אם חוזרים למסלול של בריאן והפנטזי בוקינג שלי בעניין, אני הייתי מעלה אותו כבר ממזמן לראשי, נותן לו לעשות במשך כמה זמן את מה שהוא עושה הכי טוב - מתאבק. בואו רגע לא נשכח שמדובר באחד המתאבקים הטובים ביותר בביזנס. עכשיו, זה הכי קלאסי וקל לברוח לפינה של יריבות וקשיים נגד ההנהלה, אבל שוב פעם, בדומה לבריאן - אני חושב שעם ג'וני, ורק עם ג'וני, זה באמת יכול לעבוד כמו קסם. אני לא חושב שקיים כרגע מישהו ברוסטר של WWE שיכול לתפקד יותר טוב מגרגאנו בתור הפייס האולטימטיבי. 

בואו נחזור רגע לתקופת הזמן של היריבות בין גרגאנו לקול, אותה יריבות שכולם אהבו לשבח, להלל, לפרגן ולהתרגש ממנה. ובצדק, זה היה פיוד אדיר עם קרבות ברמה הכי גבוהה שיש. בכל זאת, ג'וני גרגאנו ואדם קול. איך אפשר שלא?
מה קרה אחרי זה? גרגאנו עבר להתעסק עם באלור, נפצע לאיזה חודש-חודשייים, וכמובן שאח"כ קיבלנו את הקרב המצוין עם באלור. אחרי זה היו לו התעסקויות עם קושידה (להזכיר לכם כמה טוב הקרב הזה היה?), פריסט, סקוט, קית' לי והרבה ברונסון ריד. אפילו מקאריון קרוס ורידג' הולנד הוא הוציא את הקרבות הכי טובים שלהם עד עכשיו. מכאן והלאה זאת כבר הייתה תקופה יבשה של NXT , אמנם הם תמיד דאגו לתת לנו טייקאובר כמו שאנחנו אוהבים, אבל הייתה הרגשה באוויר שההתלהבות מNXT נרגעה, זה לא מה שהיה פעם. אי אפשר להפיל את המפולת של NXT על ג'וני. אם כבר הזכרנו פה את הדרך של בריאן, אז... "הדרך".
כשNXT היו כבר ממש בתקופת היובש שלהם, הסטייבל של ג'וני היה אחד מהדברים הכי טובים בתוכנית. יש שיגידו שהסטוריליין שהתחבר ללומיס ואינדי הוא לא באמת כזה מרתק כמו שעושים ממנו, אבל אני חושב שכן אפשר להסכים על העניין שבסופו של דבר הם אקט שעובד ויוצר עניין.
אני די בטוח שהרבה אנשים בכלל לא צפו/עקבו אחרי NXT באופן רציף בתקופה הזאת, ככה שמן הסתם וטבעי שההתעניינות תרד מ200 קמ"ש ל50-60. אבל יחד עם זאת, כנראה אותם אנשים גם פספסו את העבודה של ג'וני. הוא אולי לא בפריים שלו, אבל הוא הוא תמיד שם בשביל להעלות את עצמו בכל גרסא שצריך, אם זה פייס או היל. ובנוגע לזירה? ממליץ לחזור ולראות את הקרבות שאולי קצת נעלמו מהעין. קרבות פחות טובים? קורה לכל אחד. ג'וני גרגאנו בעיניי הוא עדיין אחד מהמתאבקים הכי טובים שיש היום בעולם.

אני בכלל לא מסכים לגבי השוואת ג'וני ובריאן, ויש לזה שני אספקטים עיקריים.
1. האנגל הזה בייסיקלי קרה בטעות, ואי אפשר לשחזר את זה בכוונה.
2. כמו שאמרתי קודם ג'וני פשוט לא טוב כמו בריאן, הם לא באותה ליגה.

בשלב הזה אני פשוט לא חושב שהוגן להגיד שג'וני הוא אחד הוורקרים הכי טובים בעולם, הקרבות שלו בין הראן של DIY לטייקאובר ניו יורק היו מדהימים ומצוינים והם התאימו בדיוק לסוג הסטוריליין שהיה. אבל אחרי זה? זה פשוט נהיה רפטיטיבי ומשעמם, הקרב מול באלור היה מאכזב, אפילו בזמנו חשבתי את זה נראה לי.
המבנה קרבות הסטנדרטי של נקסט פשוט נמאס.
אני לא אגיב לכל הפירוט שלך כי לא רק שכנראה יש לנו פשוט טעם שונה, אני לא ראיתי הרבה מזה כי זה היה משמעם לדעתי.

הנקודה החשובה היא שג'וני פשוט לא מתאים ברוח שלו למוצר של AEW.
תמיד היה להם ווייב שהוא טיפה פאנק רוק, כמה שאפשר להיות לחברת ענק, אבל היה להם הרגשה שהם מביאים לטאלנט שלהם לעשות מה שבא להם והם הולכים ספציפית נגד הזרם של WWE.
NXT הם בדיוק ההפך של זה, הם היו רובוטיים, הכל הרגיש מהונדס, אובר דרמטי ופשוט לא קול בשלב מסוים. וג'וני הוא הסמל של זה, הוא הבנאדם שאני חושב עליו כשאני חושב על NXT (אחרי התקופה של סאמי).
אז זה, בתוספת של זה שאני מאמין שהוא פשוט לא טאלנט טוב כמו הרבה מההחתמות הגדולות האחרות של AEW, לא מצדיק לו כניסה כמו של מוקס\בריאן\פאנק\קול.
אם מישהו חושב שהוא טוב כמו אחד מהארבע שמות שהבאתי פה, אז אני אשמח לשמוע ממכם, אבל אתם טועים.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב
The following 1 user Likes Kamigoye's post:
  • GuyN98
אתר חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
09-14-2021, 12:21 PM
הנפילה של NXT ממש מקבילה לנפילה של NJPW.
אחרי שהם סיימו את הסטוריליין הגדול העיקרי שלהם (ג'וני וצ'אמפה\נאיטו והאליפות בהתאמה) היה תקופה של דברים שעדיין היו סבבה וטובים אבל לאט לאט בלי עלילה ראשית להחזיק בה המוצר איבד את עצמו + הקורונה לגמרי דפקה אותם ואת המוצר.
הגב

•
אתר חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,387
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
09-14-2021, 12:25 PM
(09-14-2021, 12:21 PM)Kamigoye כתב:  הנפילה של NXT ממש מקבילה לנפילה של NJPW.
אחרי שהם סיימו את הסטוריליין הגדול העיקרי שלהם (ג'וני וצ'אמפה\נאיטו והאליפות בהתאמה) היה תקופה של דברים שעדיין היו סבבה וטובים אבל לאט לאט בלי עלילה ראשית להחזיק בה המוצר איבד את עצמו + הקורונה לגמרי דפקה אותם ואת המוצר.

בשני המקרים זה גם קשור ב-AEW. ניו ג'פן איבדו את אחד הכוכב הראשיים שלהם והלכו לאיבוד סביב עצמם, NXT פתאום החלו לבנות תוכניות כתגובה למישהו אחר. אם כי במקרה של NXT הדיסוננס בין המוצר שהם מספקים לבין התוצרים שברוסטר הראשי חיפשו היה חזק מאוד כבר אז.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
09-14-2021, 12:27 PM
(09-14-2021, 12:25 PM)RoeeHardy כתב:  בשני המקרים זה גם קשור ב-AEW. ניו ג'פן איבדו את אחד הכוכב הראשיים שלהם והלכו לאיבוד סביב עצמם, NXT פתאום החלו לבנות תוכניות כתגובה למישהו אחר. אם כי במקרה של NXT הדיסוננס בין המוצר שהם מספקים לבין התוצרים שברוסטר הראשי חיפשו היה חזק מאוד כבר אז.

אני לא חושב שהנפילה של NJPW קשורה באמת לאיבוד של קני, היה להם את הG1 הכי טוב שלהם אי פעם בערך אחרי שהוא עזב ואת רסל קינגדום 14 שהיה מדהים.
כשאני אומר הרגעים הטובים של אחרי אני מתכוון אחרי רסל קינגדום 14 ומעלה, עדיין היה שיט טוב, אבל לאט לאט זה התמוטט.
הגב

•
אתר חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
09-14-2021, 12:30 PM
אגב, בלי קשר לדעתי על גרגאנו, זה בלתי אפשרי לייצר By design סטוריליין כמו של דניאל בריאן, מהסיבה הפשוטה שהסטוריליין הזה לא היה By design. דניאל בריאן הצליח כאנדרדוג סימפטי לא כי הציגו אותו על המסך ככזה, אלא כי הוא באמת היה כזה. ההפסד לשיימוס ב-18 שניות הפך אותו לאובר בעיניי הקהל כי הם זיהו את חוסר הצדק, וההתנגדות לתת לו ספוט בראמבל וקרב ברסלמניה רק תדלקו בהמשך את התמיכה הזו עוד יותר. אי אפשר להנדס דבר כזה. כמובן שבין לבין עזר שבריאן פשוט היה ממש טוב.
הגב
The following 2 users Like RoeeHardy's post:
  • Kamigoye, KillSwitch
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
09-14-2021, 12:33 PM
(09-14-2021, 12:27 PM)Kamigoye כתב:  אני לא חושב שהנפילה של NJPW קשורה באמת לאיבוד של קני, היה להם את הG1 הכי טוב שלהם אי פעם בערך אחרי שהוא עזב ואת רסל קינגדום 14 שהיה מדהים.
כשאני אומר הרגעים הטובים של אחרי אני מתכוון אחרי רסל קינגדום 14 ומעלה, עדיין היה שיט טוב, אבל לאט לאט זה התמוטט.

אני ממש לא חושב ש-G1 19 הוא הכי טוב אי פעם, והדעה שלך על רסל קינגדום 14 מראש מוטה בצורה קיצונית, מסיבות מובנות. לדעתי שניהם היו פחות טובים מהשנתיים שקדמו להם. 
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,868
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
09-14-2021, 12:38 PM
(09-14-2021, 12:27 PM)Kamigoye כתב:  אני לא חושב שהנפילה של NJPW קשורה באמת לאיבוד של קני, היה להם את הG1 הכי טוב שלהם אי פעם בערך אחרי שהוא עזב ואת רסל קינגדום 14 שהיה מדהים.

במובנים רבים אפשר לחשוב על WK14 באופן דומה לגרגאנו-צ'אמפה או גרגאנו-קול.
סגירת מעגל אפי, שאחריו יש תקופה של ריק וחוסר כיוון כללי.

חצי שנה אחרי WK14, הם נכנסו לסחרור עצום של אלופים חסרי משמעות, צ'אמפה וג'וני במקביל נכנסו לתקופה בה לכל הצדדים נמאס אחד מהשני, צ'אמפה המציא את עצמו מחדש כאקט טיפה שונה ועייף, ג'וני הלך לאפרקארד והתחיל לקדם טאלנטים אחרים.

במובן הזה - "הדרך" זה סטייבל שרק מחזק את הטענה נגד ג'וני המיין איבנט. 
התפקיד האלטרנטיבי שרואים לו הוא בדיוק זה - קידום צעירים. 
עצם העובדה שאת ג'וני רסלינג קשה לנו לראות מנצח בקרב על אליפות NXT, אבל כיף לנו לראות מקדם את אוסטין ת'אורי כחלק מ"הדרך".. אולי מוכיחה שזה התפקיד שהוא באמת מתאים לו כרגע. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Kamigoye
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
09-14-2021, 12:40 PM
(09-14-2021, 12:33 PM)RoeeHardy כתב:  אני ממש לא חושב ש-G1 19 הוא הכי טוב אי פעם, והדעה שלך על רסל קינגדום 14 מראש מוטה בצורה קיצונית, מסיבות מובנות. לדעתי שניהם היו פחות טובים מהשנתיים שקדמו להם. 

רסל קינגדום 14 בוודאות היה יותר טוב מ13, שהיה נהדר, אבל פשוט פחות טוב מ14.
הG1 עם הדאבל גולד דאש היה מדהים ואני לא יודע על מה אתה מדבר, ושוב האחד ב18 גם היה נהדר אבל כל הסטוריליינים שהתאחדו והצורה שבה הכל עבד אז היה פשוט מדהים.
מה שהיה עם מוקס, ג'יי, איבושי, אוקדה נאיטו טאנא, פשוט הכל עבד מושלם עד שהגיע סיום מדהים בקרב מדהים.
אפילו הרגע שקנטה הצטרף לבולט קלאב היה מדהים באותו הרגע והגיוני מאוד בעלילה (גם אם עכשיו זה מרגיש פחות נכון), והרגע ששיבאטה חזק הרגיש היסטורי.
הקרבות של הדאבל גולד דאש עצמם ברסל קינגדום היו מדהימים, אני לא חושב שאני לבד בדעתי.
אני מבין למה אתה חושב שדעתי לא אובייקטיבית, אבל כמו שהבטחתי בעבר יש לי דעות אובייקטיביות בלבד אז אתה יכול לסמוך עליי.
הגב

•
אתר חפש
הגב
GuyN98 מנותק
Day One Ish
תגובות: 202
אשכולות: 1
Likes Given: 87
09-14-2021, 12:45 PM
(09-14-2021, 12:40 PM)Kamigoye כתב:  רסל קינגדום 14 בוודאות היה יותר טוב מ13, שהיה נהדר, אבל פשוט פחות טוב מ14.
הG1 עם הדאבל גולד דאש היה מדהים ואני לא יודע על מה אתה מדבר, ושוב האחד ב18 גם היה נהדר אבל כל הסטוריליינים שהתאחדו והצורה שבה הכל עבד אז היה פשוט מדהים.
מה שהיה עם מוקס, ג'יי, איבושי, אוקדה נאיטו טאנא, פשוט הכל עבד מושלם עד שהגיע סיום מדהים בקרב מדהים.
אפילו הרגע שקנטה הצטרף לבולט קלאב היה מדהים באותו הרגע והגיוני מאוד בעלילה (גם אם עכשיו זה מרגיש פחות נכון), והרגע ששיבאטה חזק הרגיש היסטורי.
הקרבות של הדאבל גולד דאש עצמם ברסל קינגדום היו מדהימים, אני לא חושב שאני לבד בדעתי.
אני מבין למה אתה חושב שדעתי לא אובייקטיבית, אבל כמו שהבטחתי בעבר יש לי דעות אובייקטיביות בלבד אז אתה יכול לסמוך עליי.

G1 27 ו-28 היו יותר טובים מ-29. לא קניתי את הסטוריליין ב-29 שמוקסלי מנצח את כולם בהתחלה ואז מפסיד ליאנו. אגב גם מבחינת איכות הקרבות, אני לא זוכר טורנירים כל כך איכותיים כמו אלה שהזכרתי
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
09-14-2021, 12:51 PM
(09-14-2021, 12:45 PM)GuyN98 כתב:  G1 27 ו-28 היו יותר טובים מ-29. לא קניתי את הסטוריליין ב-29 שמוקסלי מנצח את כולם בהתחלה ואז מפסיד ליאנו. אגב גם מבחינת איכות הקרבות, אני לא זוכר טורנירים כל כך איכותיים כמו אלה שהזכרתי

27 אני עוד מקבל אבל אני באמת לא רואה איך 28 יותר טוב, הסטוריליינים בו פשוט היו פחות חזקים.
אישית אני נורא אהבתי את מה שהיה עם מוקס.
אולי ב28 הרגעים הכי גבוהים היו יותר גבוהים (אוקדה נגד טאנא, איבושי נגד קני, הגמר) אבל כסטוריליין אחד מתמשך אני לא יכול לחשוב על שנה שנוגעת ב29.
וגם ב29 היה מלא קרבות מדהימים שאנשים שוכחים לדעתי.
הגב

•
אתר חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 04:36 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר