Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 32 33 34 35 36 37 הבא »

תוצאות| AEW All Out 2021

עמודים (12): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 12 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW All Out 2021
Mr.kross מנותק
The Last Needle Mover
תגובות: 786
אשכולות: 0
Likes Given: 12
הצטרף בתאריך: Jun 2021
09-06-2021, 01:31 PM
פשוט אירוע מדהים ואין פו שאלה הרוסטר של AEW הכי טוב בעולם

השיר של אדם קול ביי ביי לפי דעתי זהב
LET ME IN
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-06-2021, 02:15 PM

הולי שיט, הם הכניסו את ה-צ'אנט.
לא יודע אם הגרסא שהשמיעו בPPV הייתה ערוכה או שפשוט לא שמעו את זה בגלל הרעש של הקהל.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,146
אשכולות: 9
Likes Given: 475
09-06-2021, 02:26 PM
תהיתי לעצמי מתי אתחיל לראות AEW, הנה זה בא.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • Michael
חפש
הגב
matan55 מנותק
Rookie
*
תגובות: 166
Likes Given: 25
09-06-2021, 02:37 PM
נכון שכבר העלאתי את זה שלדעתי אדם קול יופיע בALL OUT אבל עדיין צעקתי כמו מארק קטן ומשוגע ברגע שאומגה אמר אדם מת והשיר עלה עם השם שלו.
גם בכניסה של בריאן היה עוד איזה 3 דקות לאירוע אז ידעתי שזה הולך לבוא ועדיין זה היה מטורף.
אני חושב שעכשיו אפשר להגיד באופן הכי נחרץ שיכול להיות שאולי AEW היא לא ה"חברה" הכי גדולה בעולם כי הWWE היא עדיין מפלצת ומכירים אותה כנראה בכל בית אבל AEW היא החברת פרו רסלינג הכי גדולה בעולם וה"מכה" שאליו מתאבקים רוצים להגיע, כש-3 מהשמות היותר גדולים שקיימים בשוק היום לא רק שמעדיפים להגיע לAEW אלא אפילו דוחים חוזים(יכול להיות אפילו עם יותר כסף) מהWWE.
כרגע נראה שהעתיד וההווה של פרו רסלינג ורוד מתמיד.
הולי שיט!!!!!!!!!!
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,286
09-06-2021, 02:45 PM
אנצל את זה שאני עדיין בהייפ של האירוע לדעות בהרחבה:

יש לילות כאלו ברסלינג שהכל מתחבר. שהכוכבים מסתדרים בשורה. שקהל חם פוגש קרבות מעולים ורגעים גדולים באמת. אני זוכר שנתקלתי מתישהו בסרטון ביוטיוב שניתח את הסרט "הזאב מוול סטריט" וכינה אותו Cinema of Excess, קרי, סרט שבו כל סצנה היא מוגזמת ומופרכת, העלילה לא נחה לרגע והדמויות מעמיסות עוד ועוד רגעים הזויים. זה בדיוק מה שהרגשתי לאורך האירוע. רק שבמקום להתמוטט ממנת יתר, האירוע רק התרומם בכל פעם להיי נוסף, עד הסיום המטורף שבקלות הופך לאחד מרגעי השנה. הרבה מזה קרה בזכות הקהל כמובן, אבל גם סדר הקרבות ומבנה הקארד תרמו מאוד לזרימה הנכונה של האירוע, ועזרו לו להתגבר גם על כמה מהמורות בדרך.

היה פה לאחרונה דיון על החשיבות של נראות של מתאבקים, ובהקשר הזה מירו הוא פשוט מפלצת. אלוף מידקארד בדיוק לפי הספר. כזה שהוא מספיק מוכשר ומאיים כדי שהאליפות שלו לא תרגיש משנית או בעלת חשיבות פחותה, ומצד שני יודע להוציא את המיטב גם מול מתאבקים מהדרג השני, ובכך מעורר רצון לראות אותו מתקדם הלאה. הקרב מול אדי היה אופנר מעולה שהיה בדיוק מה שצריך להיות, עם קצב גבוה וסיום שהוציא את מירו חזק, ומנגד שמר על אדי שקיבל יופי של תגובות.

מוקסלי-קוג'ימה זה קרב שעבד טוב בעיקר בזכות הקהל שדחף אותם לאורך כל הדרך. הקרב עצמו היה בסדר, האמת יותר טוב ממה שציפיתי שיהיה בהתחשב בזה שאחד המשתתפים בו בן 51. אני נשבע שמה שעבר לי בראש רגע לפני שהקרב הסתיים זה שקוג'ימה הוא אולי לא סוזוקי, אבל מגיע לו קודוס כי הוא כן שיחק את תפקיד היפני הסטיפי והקשוח בצורה טובה. ואז אשכרה סוזוקי יצא. הרגע הזה שמוקסלי תופס את הראש וממלמל "פאק" היה אחד האהובים עליי בערב.

קרב הנשים היה עוד קרב מידקארד סולידי. לבריט בייקר יש את אותה "בעיה" שהבן זוג שלה סובל ממנה - היא הילית, אבל הקהל יותר מדי אוהב אותה, אז לכל בייביפייסית שהיא לא מגה אובר קשה לעמוד מולה. הפיטסבורג סאנרייס בסיום הוא הדוגמה המושלמת לכך. ולמרות זאת, סטייטלנדר קיבלה את הכמה רגעים שלה עד ההפסד הבלתי נמנע.

ואז הגיע קרב הערב. הולי. פאקינג. שיט. 
ברשימת קרבות השנה שלי היו עד אתמול קרב של NJPW, קרב של WWE וקרב של NXT. עכשיו רשמית גם ל-AEW יש נציג. מראש אמנם היה ברור שזה יהיה קרב טוב, אבל הם לקחו את הציפיות ובעטו אותן קילומטר למעלה. זה כאילו הבאקס והלוצ'ות ישבו מאחורי הקלעים והכינו רשימת ספוטים אפשריים לקרב, ואז רגע לפני שהם היו צריכים להחליט מה נכנס ומה לא מישהו מהם צעק - פאק איט, בואו נעשה הכל. זה התחיל מהכניסה האדירה של הלוצ'ה ברוס והמשיך עם האקט שהוא לג'יט אחד המגוחכים שראיתי (בקטע טוב) - הזקן של ניק ג'קסון. לא הפסקתי לצחוק לאורך כל הכניסה שלהם. לאחר מכן הגיע מה שהיה גם ספוטפסט מושלם וגם ניצחון ענק של הפייסים האהובים על ההילים הרשעים. אתלטיות ברמה הכי גבוהה שאפשר לבקש לצד דם ואלימות. בהימורים אצלנו זה היה הקרב הכי צמוד מבחינת התוצאה והם שיחקו על הספק הזה עד הסוף. הייתי די בטוח שהבאקס שומרים כאן כדי לקדם את הסיפור של האליט, אבל הניצחון של הלוצ'ות היה לגמרי התוצאה הנכונה. איזה יופי של קרב.

היה ברור ששום דבר לא יוכל להתעלות על קרב הזוגות, וזה כשיש עוד יותר מחצי אירוע לפנינו, אז איכשהו המבנה המסורבל של הבאטל ריואל הפך אותו לזמן מנוחה הכרחי שהגיע בול בזמן, ועל כך כל הכבוד למי ששיבץ אותו בספוט הזה. אם נדבר רגע על הקרב עצמו, משהו בקונספט של הקזינו באטל רויאל לא עובד לי. זה לא רק שהקרב עצמו לא באמת מעניין עד הכניסות האחרונות, אלא שגם האקשן בזירה מתערבב יותר מדי עם כל הכניסות. עבודת המצלמה כאן הייתה גרועה מאוד ולפעמים לא היה שום פוקוס על המתאבקת שרק הרגע נכנסה. קשה להיכנס לקרב כזה. אבל שוב, זו הייתה מעין הפסקה מתבקשת אחרי הקרב שקדם להן, ובסופו של דבר הקהל נכנס לזה ונתן לו את הפוקוס המתבקש בזכות החזרה של רובי, שמצחיק לומר את זה, הפכה עד סוף האירוע להיות "סתם" עוד רגע באמצע רשימת הרגעים הגדולים של הערב.

ג'ריקו-MJF היה הקרב הראשון בו התחילו להרגיש את העייפות של הקהל. יחסית לקרב עם סיכון כל כך גבוה על הנייר, הוא לא הרגיש כמו אחד כזה. גם לא עזר שהם חירבשו לגמרי את הכניסה של ג'ריקו, שהייתה כנראה הדבר המחורבן היחיד באירוע. הפופ של ג'ודאס הוא כל כך קל, לא צריך לגעת בזה. לפחות הכניסה של MJF הייתה חמודה. למזלם הסיום הצליח לעורר את הקהל, והיה כל כך מרענן לראות טעות שיפוט שמקבלת התייחסות בזמן אמת ולא הופכת לאמצעי למריחת הפיוד הקדימה. הקהל לא רצה סיום בולשיט וקיבל את מבוקשו עם פיל גוד מומנט. במבט כולל, לדעתי MJF עדיין יוצא יחסית בסדר מהפיוד הזה וההפסד לא באמת פגע בו יותר מדי, אבל אני לגמרי אקבל את מי שיאמר שהניצחון הזה של ג'ריקו היה מיותר ואולי היה עדיף אם הם לא היו נכנסים לפינה הזו.

פאנק-דארבי גרם לי לחשוב על עצמי, אחרי תקופה ארוכה נניח שלא עשיתי אימון אירובי ואני מחליט פתאום לצאת לרוץ. אפילו אחרי מסלול קצר של 2 ק"מ מרגישים טוב מאוד את החלודה ואת חומצות החלב בשרירים. פאנק לא היה בזירה 7 שנים וחצי. בקרב הרשמי האחרון שלו אני עוד לא הייתי בן 20, ופיקדתי על חיילים באמצע המסלול אי שם בשיזפון. מציאות אחרת. אז לא, הקרב לא היה קלאסיקה, אבל הוא כן היה קרב טוב, דארבי היה היריב המושלם לקרב מהסוג הזה ופאנק עצמו הראה ניצוצות (ההתחמקות מהקופין דרופ), גם אם יקח עוד קצת זמן עד שהגלגלים יחזרו לעבוד בצורה חלקה. ושוב הקהל הוא זה שעזר להרים את הקרב למעלה ונתן את התחושה שזה אכן רגע גדול. 

פול וויט מחסל את QT מארשל. אחלה.

אומגה וכריסטיאן מצאו את עצמם בפוזיציה לא נוחה בין הפטיש לסדן. גם אחרי אירוע כל כך עמוס, וגם רגע לפני הדיביוט הגדול שכולם ידעו שיגיע, וכל זאת כשאין בנאדם אחד בעולם שבאמת האמין שאומגה לא מנצח כאן. במהלך הקרב הם חזרו כמעט במדויק על הספוט שבו כריסטיאן ניצח אותו לפני פחות מחודש, וזה בקושי קיבל תגובה. אבל נו, אלו אומגה וכריסטיאן, אז ברור שבכל מקרה הקרב יהיה מהנה, אפילו עם הבוץ' המצחיק של אומגה שלא באמת שינה יותר מדי. ה-OWA היה ספוט גדול שהצליח בכל זאת להרים את הקהל הרגליים ולפחות לסגור את הקרב עם פופ גדול.

ואז הקסם התחיל לקרות. כמו בחזרה של פאנק, כולם ידעו מה הולך לבוא, AEW ידעו שאנחנו יודעים, ואנחנו ידענו ש-AEW יודעים שאנחנו יודעים, רק שבניגוד ל-20 באוגוסט, כאן הם החליטו להראות לנו שאנחנו רק חושבים שאנחנו יודעים. החזרה של אדם קול הייתה רגע ענק, ובפרספקטיבה רחבה, כנראה הסיפור הכי גדול של האירוע. זה לא עוד מעבר של מתאבק ותיק, או החתמה של מתאבק ששוחרר על ידי ה-WWE מרצון. מדובר בכישרון בשיא הקריירה שלו שה-WWE נלחמו עליו ורצו אותו אצלם, אבל AEW גנבו אותו בלי להתבייש. רק לפני שבועיים הבנאדם היה בטייקאובר. זה גרם לי להבין קצת איך אנשים הרגישו במלחמת ימי שני, כשמתאבקים קפצו מארגון לארגון על בסיס שבועי. מצחיק שדווקא טוויץ' היו הקש ששבר את גבו של קול, וגרם לו להפנים באופן סופי איפה הוא יהיה מאושר יותר. הוא כרגע מרגיש כמו הילד הכי מגניב בארגון הכי מגניב. איזה תענוג. בנקודה הזו כבר חשבתי שאולי כל הטיזינג של השבועות האחרונים יהיה סוורב ושהם ישמרו את החזרה של בריאן להמשך, כי כמה אפשר להעמיס על ערב אחד. אבל AEW החליטו כשם האירוע ללכת All Out ודקה אחרי זה שלפו החוצה גם אותו. לא מול דניאל גרסיה, לא מול דנטה מרטין, לא מול אנדרדה, אלא בספוט של המיין איבנט נגד האליט ואדם קול. אין מה להכביר במילים, מספיק ללכת ולצפות.

כשכתבתי את הקטע על פאנק לפני כמה שבועות סיימתי באמירה שלעולם הרסלינג כבר אין יותר מרכז כובד אחד. האירוע הזה היה מעין הוכחה של אותה אמירה. AEW כרגע מרגישים כמו ה-מקום להיות בו. המקום בו כל טאלנט זוכה להוציא מעצמו 100 אחוז. המקום בו הקהל מבין את תפקידו, דוחף את המתאבקים ורוצה בהצלחת הארגון. המקום שהעתיד שלו מלא בכל כך הרבה אופציות מרגשות שקשה לספור. אני מזכיר שאנשים כמו האנגמן, פאק, בלאק ואפילו קודי בכלל לא לקחו כאן חלק, וזה בלי שנגענו בטיזינג שהיה עם סוויצ'בלייד לפני כמה שבועות. אכן, תקופה כיפית להיות בה חובב רסלינג. ואיזה כיף שזה מגיע אחרי שנה ומשהו כל כך קשות. כן ירבו.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,736
אשכולות: 9
Likes Given: 3,904
09-06-2021, 02:46 PM
(09-06-2021, 02:45 PM)RoeeHardy כתב:  הרגע הזה שמוקסלי תופס את הראש וממלמל "פאק" היה אחד האהובים עליי בערב. ענק.
מוקסלי קיבל פלאשבק לרסל קינגדום 14

הגב

•
חפש
הגב
control מנותק
Rookie
*
תגובות: 12
Likes Given: 1
הצטרף בתאריך: Jul 2021
09-06-2021, 02:47 PM
7 שנים ! זוכר את הרמבל ההוא כמו אתמול זוכר את החודשיים שנשארתי ער בשביל לקוות שאולי הוא חוזר
זוכר את האקמול שדניאל בריאן נתן לי עם המיין איוונט ברסלמניה זוכר את ההבנה שאין יותר סיכוי למוצר טוב .

תודה aew !!!!!! איזה מוצר איזו אהבה איזה רצון לא להיות כמו ההם שכבר 7 שנים דוחפים לי לגרון את רומן ריינס !

אושר
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,637
אשכולות: 19
Likes Given: 1,251
הצטרף בתאריך: Jun 2021
09-06-2021, 03:47 PM
אממ... האירוע היה מצוין אבל אני מרגיש שבעיניי הוא היה קצת פחות טוב ממה שרובכם חושבים.

קרב הערב - לוצ'ה בראדרס נגד יאנג באקס. וואו וואו וואו. אין לי ממש מה להוסיף למה שכבר נכתב, זה היה קרב פשוט מדהים בלי שנייה של מנוחה, ניצחון גדול של הלוצ'ה ברוס, כל כך הרבה ספוטים אדירים, וואו.

קינגסטון-מירו קרב אופנר מצוין. הקהל היה חם ותמך מאוד בקרב, מירו מראה איזה פוטנציאל היה בו מלכתחילה שלא מומש ב-WWE, קינגסטון גם היה טוב וקיבל את הגב שהפייס צריך לקבל מהקהל, מעולה.

מוקסלי-קוג'ימה היה גם קרב טוב. אני לא מכיר את ההיסטוריה ביניהם (אם יש בכלל), אבל למרות זאת ולמרות שאני לא עוקב אחרי ההופעות של מוקסלי בארגונים אחרים, נהניתי מאוד מהקרב. לא חשבתי שמוקסלי לא מנצח פה. בנוגע לסוזוקי, אני לא מכיר גם אותו Dodgy אז לא ממש הייתי בהייפ לצערי.

בריט בייקר היא כוכבת. גם סטטלנדר, אבל בעיקר בריט בייקר. פאקינג פנמה סאנרייז, הייתי בשוק לרגע ואז ידעתי שימות העולם אדם קול מופיע בסיום האירוע.

באטל רויאל נשים הרצתי כמעט עד לסוף, למזלי נעצרתי בדיוק כשרובי יצאה. הקהל היה מאחוריה, ואחרי הסרטונים שלה החזרה שלה הרגישה גדולה, אין ספק שהיא עשתה עבודה מצוינת בניסיון לייצר לעצמה הייפ. הקרב היה לא רע סה"כ, רובי מנצחת ותפגוש את בריט בייקר על האליפות, מעולה.

אכזבת הערב - ג'ריקו-פרידמן. אני יודע, זה פיל גוד מומנט וכל זה, אבל זה כל כך WWE לעשות את הקרב הזה. בעצם חזרנו לנקודת ההתחלה, 50/50 בוקינג, ואני לא קונה את זה ש-MJF לא נפגע מהקרב הזה, הוא מרגיש הרבה פחות כוכב מאיך שהוא הרגיש כשהוא גרם לג'ריקו להכנע לפני 3 שבועות.

פאנק-דארבי היה קרב די טוב. פאנק היה חלוד מאוד, והאמנתי שהוא יפסיד נטו בגלל שחשבתי שב-AEW ירוצו עם זה שהוא צריך זמן כדי לחזור לעצמו. רוב הספוטים הטובים של הקרב בוצעו על ידי דארבי שהיה מעולה. למרות זאת בסה"כ עם הקהל שדחף הצלחתי ליהנות גם מהתוצאה, היה מרגש לראות את פאנק בזירה שוב גם אם הוא כבר לא BITW.

ביג שואו מפרק למעפן ההוא את הצורה, מצוין.

נהניתי מאומגה-כריסטיאן. ספוטים טובים, אווירה קצת מתה אבל אין לי טענות לקהל, היה אירוע פשוט טוב מדי והם ידעו שבריאן עומד להופיע. הסיום עם ה-OWA היה ענק. ואז... ADAM COLE BAY BAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

הולי שיט איזה MOM. מגיע לעולם ההיאבקות ליהנות מאדם קול ב-AEW, ובעיקר מגיע ל-WWE לאכול את הלב על זה שהם פסלו אותו רק כי יש לו ערוץ טוויץ' (אם הם היו מתגמשים אין לי ספק שהוא היה נשאר, הוא כוכב ענק והם יודעים את זה). ואז הוא חובר לאליט, סוג של אנטיקליימקס מעצבן, אבל זה פחות הבעיה ועוד ניגע בה.

ואז... בריאן דניאלסון!!! סוף סוף, הגיע הזמן. הוא מגיע ומפרק את האליט ביחד עם הג'אנגל בויז, ענק ענק ענק. איזה סיום לאירוע.

עכשיו אני אתייחס למה שטיפה מפריע לי בהגעה של אדם קול. איפה הוא בדיוק משתלב באליט? הוא לא מתאבק שיכול להיות סייד קיק לקני אומגה. זה שהוא היל זה בסדר גמור, גם היה מוזר אם לא הייתה התייחסות להיסטוריה שלו בבולט קלאב, אבל אני לא יודע אם זה טוב שהוא שם כרגע. נראה מה מכינים לו, אני קצת סקפטי בנוגע לזה.

בכל מקרה אירוע מצוין. אדם קול, בריאן דניאלסון, CM פאנק, AEW על הגל. וכמו שאמרו פה כבר הם הרימו אירוע כזה כשחלק מהכוכבים שלהם בכלל לא מופיעים. אין ספק שהם כוח משפיע בעולם ההיאבקות כרגע.

תע"ה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Generico מנותק
טראנקילו נדב
*
תגובות: 232
אשכולות: 1
Likes Given: 133
09-06-2021, 04:02 PM
דאמ האירוע הזה היה כלכך טוב שהוא גרם לי לחזור להגיב כאן.
[Image: 4dc849f764bee4c2f96f98c232bc6ec7d3198699.gifv]
AniList|RYM
Never End
הגב
The following 6 users Like Generico's post:
  • Breakker, DarkArts, Kamigoye, karusi, KillSwitch, RoeeHardy
חפש
הגב
Yarin מנותק
Rookie
*
תגובות: 113
Likes Given: 5
הצטרף בתאריך: Feb 2021
09-06-2021, 04:08 PM
איה איה בלי ספוילרים
דחוף חברים
איפה אני יכול לראות את התכנית? הWatch wrestling לא נותן לי !
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (12): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 12 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 03:40 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר