Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 34 35 36 37 38 הבא »

האירוע הבא | AEW Revolution 2021

עמודים (10): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 10 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
האירוע הבא | AEW Revolution 2021
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-20-2021, 10:37 AM
יש לי הרגשה שאם תהיה התערבות במיין אבנט היא כמובן תהיה של הגוד בראדרס, אבל גם יכול להיות דביוט גדול של מישהו מאימפקט/NJPW שקשור או לבולט קלאב או יתחיל פיוד עם מוקס כמו קליהאן או משהו. לא חושב שקנטה יהיה מעורב, זה כבר יהיה אחרי הקרב שלו עם מוקס ואחרי שהוא (לדעתי) ייקח ממנו את האליפות.
[Image: giphy.gif]
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
Nirm08 מנותק
Joober
**
תגובות: 399
אשכולות: 2
Likes Given: 28
02-20-2021, 03:32 PM
(02-20-2021, 10:37 AM)King Kenny כתב:  יש לי הרגשה שאם תהיה התערבות במיין אבנט היא כמובן תהיה של הגוד בראדרס, אבל גם יכול להיות דביוט גדול של מישהו מאימפקט/NJPW שקשור או לבולט קלאב או יתחיל פיוד עם מוקס כמו קליהאן או משהו. לא חושב שקנטה יהיה מעורב, זה כבר יהיה אחרי הקרב שלו עם מוקס ואחרי שהוא (לדעתי) ייקח ממנו את האליפות.

קליהאן זו דמות שמאוד תתאים לפיוד עם מוקסלי.
הגב

•
חפש
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
02-21-2021, 12:11 AM
(02-20-2021, 03:32 PM)Nirm08 כתב:  
(02-20-2021, 10:37 AM)King Kenny כתב:  יש לי הרגשה שאם תהיה התערבות במיין אבנט היא כמובן תהיה של הגוד בראדרס, אבל גם יכול להיות דביוט גדול של מישהו מאימפקט/NJPW שקשור או לבולט קלאב או יתחיל פיוד עם מוקס כמו קליהאן או משהו. לא חושב שקנטה יהיה מעורב, זה כבר יהיה אחרי הקרב שלו עם מוקס ואחרי שהוא (לדעתי) ייקח ממנו את האליפות.

אם קאליהן מגיע לAEW אני מפסיק לראות.
אחלה טאלנט, פשוט לא מתאים לבמות גדולות ולגיטימיות. זה לא יעזור.
גם ככה קרבות הארדקור הם לא בדיוק הסטייל הרגיל של AEW - אז להוסיף לכל השטויות האלה את קאליהן? לדעתי זה יהיה עיניים גדולות, וAEW גם ככה פרסו את עצמם למרחקים עם הדיל של אימפקט וNJPW. שיבנו את פאק למיין איבנט, לא צריך שום קאליהן. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
Nirm08 מנותק
Joober
**
תגובות: 399
אשכולות: 2
Likes Given: 28
02-21-2021, 12:50 AM
(02-21-2021, 12:11 AM)SwitchBlade כתב:  
(02-20-2021, 03:32 PM)Nirm08 כתב:  

אם קאליהן מגיע לAEW אני מפסיק לראות.
אחלה טאלנט, פשוט לא מתאים לבמות גדולות ולגיטימיות. זה לא יעזור.
גם ככה קרבות הארדקור הם לא בדיוק הסטייל הרגיל של AEW - אז להוסיף לכל השטויות האלה את קאליהן? לדעתי זה יהיה עיניים גדולות, וAEW גם ככה פרסו את עצמם למרחקים עם הדיל של אימפקט וNJPW. שיבנו את פאק למיין איבנט, לא צריך שום קאליהן. 

מסכים איתך לגבי פאק, כי אין ספק שהוא מתאים לתת קרב מעולה מול אומגה ולדעתי גם לזכות, כי כן יש לו את מה שצריך כדי להיות אלוף מרכזי לדעתי, גם אם זה לתקופה קצרה.
לגבי שאר הדברים - אני חושב ש-AEW דווקא די בידלו את עצם לעומת ה-WWE, הם נותנים הרבה יותר קרבות הארדקור מאשר ה-WWE, וניתן לראות הרבה יותר יצירתיות ומחשבה מחוץ לקופסא מאשר היינו רגילים עד כה מהארגון המוביל, ואני חושב שעוד שינויים ועוד גיוונים יכולים לעשות טוב.
הגב

•
חפש
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
02-21-2021, 04:08 PM
(02-21-2021, 12:50 AM)Nirm08 כתב:  
(02-21-2021, 12:11 AM)SwitchBlade כתב:   

מסכים איתך לגבי פאק, כי אין ספק שהוא מתאים לתת קרב מעולה מול אומגה ולדעתי גם לזכות, כי כן יש לו את מה שצריך כדי להיות אלוף מרכזי לדעתי, גם אם זה לתקופה קצרה.
לגבי שאר הדברים - אני חושב ש-AEW דווקא די בידלו את עצם לעומת ה-WWE, הם נותנים הרבה יותר קרבות הארדקור מאשר ה-WWE, וניתן לראות הרבה יותר יצירתיות ומחשבה מחוץ לקופסא מאשר היינו רגילים עד כה מהארגון המוביל, ואני חושב שעוד שינויים ועוד גיוונים יכולים לעשות טוב.

בהתחלה של AEW היו להם פרויקטים שהתפרסו על כל המפה - החל מהארדקור והלאה עם טאלנטים אסיאתים רבים, בידור-אינדיז, כל מיני אקטים ברמה נמוכה כמו לות'ר או הנייטמר פמילי או לות'ר. אחת הפאשלות הגדולות ביותר שלהם, לדוגמה, הייתה מחלקת הנשים בהתחלה - עם טאלנטים כמו יוקה או ריהו שפשוט לא מתחברים למוצר מערבי עם יומרות מיינסטרימיות.

עם הזמן הם ידעו להגביל את עצמם, למקד את המוצר ולרסן קצת את קני אומגה. שזה נהדר. אבל הגברת הטון של ההארדקור יהיה ללא ספק צעד בכיוון ההפוך. האליט נוצרו על טהרת הרסלינג, הפסיכולוגיה והעלילה - זה מה שהביא להם קהל של 10 אלף+ בAll In, זה מה שהביא המוני אנשים לAEW. גיוון זה לא דבר שהוא תמיד טוב, לפעמים זה בא על חשבון של איכות. 

להביא מישהו כמו סאמי קאליהן לAEW זה צעד שלילי מאוד שגם ככה ירתיע אנשי מיינסטרים מלהמשיך לראות את המוצר. בכל זאת AEW הולכים על חבל דק עם ההוספה של אימפקט ושל NJPW לעולם הפנימי העלילתי שלהם, שזה מינוס להרבה מעריצים - אז עכשיו להגביר את זה עם קרבות הארדקור ולהוסיף עוד טאלנטים חדשים? מיותר ומזיק. יש להם פוטנציאל אין סופי עם מה שהם מחזיקים כרגע. 
הגב

•
חפש
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
02-21-2021, 05:00 PM
כן לגמרי קליהאן יהרוג את AEW, אני בטוח שאיך שהוא יעשה דביוט 700 אלף איש יעבירו ערוץ לUSA. בחייאת. זה שאתה לא אוהב אותו זה בסדר, אנטי-דראו הוא לא. וגם לא קרבות הארדקור.
[Image: giphy.gif]
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
02-21-2021, 05:28 PM
(02-21-2021, 05:00 PM)King Kenny כתב:  כן לגמרי קליהאן יהרוג את AEW, אני בטוח שאיך שהוא יעשה דביוט 700 אלף איש יעבירו ערוץ לUSA. בחייאת. זה שאתה לא אוהב אותו זה בסדר, אנטי-דראו הוא לא. וגם לא קרבות הארדקור.

אל תתבלבל - אני גם לא אוהב אותו.
דבר אחר לגמרי הוא לחשוב שהארדקור וקאליהן זה לא מועיל למוצר. באימפקט או בLU הוא אולי דראו, לדעתי בAEW הוא יהיה אנטי-דראו ביחס לטאלנטים הגדולים האחרים שיש להם. אהבתי את ההקצנה עם 700 אלף, הרי כמובן שהרכב הטאלנטים משפיע על הרייטינג.. 

הגב

•
חפש
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
02-21-2021, 05:31 PM
אני מסכים שקצת הגזמת עם קאליהן. האיש הוא טאלנט. אתה יכול לא לאהוב אותו אבל הוא יכול להוביל ולספר סיפור יפה מאוד וגם לתת קרבות ברמה לא רעה - ראה ערך קאליהן-קייג' בכלוב על האליפות באימפקט. 

לתת לו פיוד עם מוקסלי לא יהיה רע לאף אחד מהצדדים, במיוחד לא למישהו כמו מוקסלי. יש להם את ההיסטוריה. יש להם את הטאלנט. ברור שמוקסלי צריך ויצא אובר עליו וזה יהיה אחלה דרך להשאיר את מוקסלי רלוונטי ורענן גם ללא אליפות. 
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
02-21-2021, 05:39 PM
(02-21-2021, 05:31 PM)Go2SleepClub כתב:  אני מסכים שקצת הגזמת עם קאליהן. האיש הוא טאלנט. אתה יכול לא לאהוב אותו אבל הוא יכול להוביל ולספר סיפור יפה מאוד וגם לתת קרבות ברמה לא רעה - ראה ערך קאליהן-קייג' בכלוב על האליפות באימפקט. 

לתת לו פיוד עם מוקסלי לא יהיה רע לאף אחד מהצדדים, במיוחד לא למישהו כמו מוקסלי. יש להם את ההיסטוריה. יש להם את הטאלנט. ברור שמוקסלי צריך ויצא אובר עליו וזה יהיה אחלה דרך להשאיר את מוקסלי רלוונטי ורענן גם ללא אליפות. 

אתה צודק - הוא טאלנט. הוא מוביל יפה סיפורים. והנה הבאת דוגמה מאימפקט.
אימפקט.
הסברתי כבר למה אני חושב שהוא לא מתאים לAEW, אין טעם להיצמד לזה שאני לא אוהב אותו, יש הרבה אנשים שאני לא אוהב אבל עדיין חושב שהם טובים לארגונים שבהם הם נמצאים. 

סאמי קאליהן הוא לא מיינסטרים TV. הוא אימפקט, שזה נחמד, אבל אימפקט != AEW, לא כל מה שעובד שם יעבוד פה. לדעתי הוא גם צריך להישאר באימפקט ובבמות הקטנות, הן הכי הולמות אותו. AEW מנסים לייצר הילה של לגיטימיות, מה לעשות שעם השאיפה הזאת יהיו טאלנטים מצוינים שפשוט לא יתאימו. 
הגב

•
חפש
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
02-21-2021, 05:43 PM
(02-21-2021, 05:39 PM)SwitchBlade כתב:  
(02-21-2021, 05:31 PM)Go2SleepClub כתב:  אני מסכים שקצת הגזמת עם קאליהן. האיש הוא טאלנט. אתה יכול לא לאהוב אותו אבל הוא יכול להוביל ולספר סיפור יפה מאוד וגם לתת קרבות ברמה לא רעה - ראה ערך קאליהן-קייג' בכלוב על האליפות באימפקט. 

אתה צודק - הוא טאלנט. הוא מוביל יפה סיפורים. והנה הבאת דוגמה מאימפקט.
אימפקט.
הסברתי כבר למה אני חושב שהוא לא מתאים לAEW, אין טעם להיצמד לזה שאני לא אוהב אותו, יש הרבה אנשים שאני לא אוהב אבל עדיין חושב שהם טובים לארגונים שבהם הם נמצאים. 

סאמי קאליהן הוא לא מיינסטרים TV. הוא אימפקט, שזה נחמד, אבל אימפקט != AEW, לא כל מה שעובד שם יעבוד פה. לדעתי הוא גם צריך להישאר באימפקט ובבמות הקטנות, הן הכי הולמות אותו. AEW מנסים לייצר הילה של לגיטימיות, מה לעשות שעם השאיפה הזאת יהיו טאלנטים מצוינים שפשוט לא יתאימו. 

אני באופן אישי לא מסכים איתך. הוא יכול להיות מיינסטרים TV עם בוקינג נכון לדעתי. אני מבין מאיפה אתה בא, הוא נקרא לזה 'נישתי'. אבל זה לא אומר שהוא לא יתאים את עצמו ובהצלחה וטיפה ידגיש את הצדדים 'המיינסטרימיים' שלו על פני הצדדים 'הנישתיים' שלו. הוא לא רחוק שנות אור מלהיות מיינסטרים. והוא טאלנט מספיק מוכשר כדי לעשות את הקפיצה הזאת.
שים לב שאני לא טוען שהוא מתאים להיות אלוף העולם של AEW או משהו קרוב לזה. פיוד עם מוקסלי? לחלוטין יכול להביא אותה גם בAEW - כל מה שצריך זה בוקינג, ולAEW יש את זה.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (10): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 10 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 06:34 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר