07-27-2026, 09:50 AM
לידוראדיר נגד רועיהארדי
|
הפעלה - הקרב הכי גדול שאפשר להעמיד בעת הנוכחית
|
|
07-27-2026, 11:48 AM
אני מסכים עם כל מי שזרק שמות מAEW אבל אין לייק כי זה החוק היחיד שסיניישן ביקש שלא נפר.
![]()
07-27-2026, 11:56 AM
(07-27-2026, 11:48 AM)NoamRR כתב: אני מסכים עם כל מי שזרק שמות מAEW אבל אין לייק כי זה החוק היחיד שסיניישן ביקש שלא נפר. פחות אוהב את האלטר אגו שומר החוק המתקרא אבא נועםרר מעדיף את הגרסה האנרכיסטית ![]()
07-27-2026, 12:20 PM
(07-27-2026, 11:56 AM)Liorton כתב: פחות אוהב את האלטר אגו שומר החוק המתקרא אבא נועםרר אני עושה מוקסליזציה ![]()
אני גם לא רוצה לראות מתאבקים שפרשו לפני 20 שנה גם אם אני ממש ממש אוהב אותם כמו אוסטין או רוק ומתאבקי aew לא רלוונטיים לדיון (במאמר מוסגר mjf הוא היחיד שבאמת יכול להוסיף משהו לwwe שלא נמצא כרגע שם ואני מת לראות אותו יום אחד מגיע, the sooner the better), אז הנה הרשימה שלי:
1. מקינטייר-ריינס המתאבק הכי טוב, מול השם הכי גדול. אחרי העוול שנעשה לדרו עם כל הבוקינג בשנים האחרונות, הוא סוף סוף זוכה לגאולה שלו במיין איבנט במניה, מגיע כפייס, מנצח למרות התערבויות בדרך לריין דומיננטי. בעיקר אחרי ההפסד שלא היה צריך לקרות בקארדיף. אין קרב שהייתי רוצה לראות יותר מזה במיין איבנט של מניה. 2. רולינס-פאנק title vs career אמנם היו ביניהם 2 קרבות פלוס פדייה, אבל יש הרגשה שהפיוד הזה נותר פתוח בגלל הפציעה של רולינס (אם הוא לא היה נפצע סביר מאוד שהפאנק היה מצמיד אותו בוור גיימס ואז רימאץ שנה אחרי בanniversary של הבכורה בנטפליקס). הייתי רוצה לראות את הקרב הזה במיין איבנט במניה. רולינס מגיע כאלוף, אחרי שהוא ניצח את פאנק פעם או פעמיים במהלך הריין שלו, פאנק לא מצליח לשחרר את האובססיה ושם את הקריירה על הכף כדי לקבל הזדמנות נוספת. אחלה מיין איבנט למניה 44/45. 3. פאטו-לסנר חושב שזה יכול להיות לא פחות מעניין מלסנר-פמי. פאטו חייב לפרוץ. הוא טוב מדי למעמד שהוא נמצא בו כרגע. בשביל זה יש לסנר 4. שאורטון ירצה לפרוש, הייתי שמח שהקרב יהיה מול גרסת ההיל של קודי רודס. עד אז, לא הייתי רוצה לראות אף קרב ביניהם. רשמו פה לפניי: ריינס-פמי. היית רוצה לראות את ריינס מגדיל את פמי, כמו שברוק הגדיל אותו פמי-ברייקר בספוט גדול. אפשר לבנות ביניהם יריבות שתימשך שנים, קצת בדומה לרולינס וריינס. אין לי קרב ספציפי ל2 השמות הבאים: סולו, גייבל. מאמין שהם חומר של מיין איבנט אמיתי. בכללי הייתי מקווה שיקבלו פוש מאוד גדול בשנה שנתיים הקרובות ואז אפשר לחשוב על כל מיני קרבות חלומיים איתם. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|