Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות| AEW Double or Nothing 2026

עמודים (3): « הקודם 1 2 3
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Double or Nothing 2026
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-27-2026, 09:46 PM
(05-27-2026, 06:31 PM)Orton כתב:  אם הכל היה באמת לייב - מרשים.

זה תמיד לייב, חוץ מבתקופת הקורונה שהראשון היה סינמטי יותר.

אבל מעריצים שיצאו מהארנה אחרי האירוע יכלו להצטלם עם הזירה של הנסיון דריסה.

הגב
The following 2 users Like DarkArts's post:
  • Liorton, NoamRR
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,301
אשכולות: 12
Likes Given: 1,129
הצטרף בתאריך: Nov 2023
05-28-2026, 03:44 PM
(05-27-2026, 01:02 PM)NoamRR כתב:  2 - גילאם שמח תמיד לראות אותך פה אבל מרגיש לי שזה חד צדדי, אתה לא קראת שום דבר מהדיונים שלנו. פלטצ'ר הוא ראש המשפחה כבר תקופה ארוכה. אוקדה לא יכול להיות מספר 1 כשהוא מלקק למספר 1 האמיתי.
3 - פנייה נוספת לגילאם, לטקאשטה הייתה ההזדמנות להיות המתאבק הטוב ביותר ברוסטר אבל הוא בחר להתנהג כמו כל יפני בארגון האבקות גדול, לנוח ולהוריד הילוך. יש לא מעט קרבות גדולים רשומים על שמו אבל הוא צריך ומסוגל ליותר מזה.
4 - והמלצה לגילאם, תחלק את האירוע לכמה ימים.

קייל היה הצעצוע הנוצץ של דון קאליס והתקווה לחגורה, זה נגמר ברגע שאדם במעמד של אוקאדה נכנס לתמונה
בטח שהביא איתו את החגורה השנייה (לפעמיים ראשונה) בחשיבותה למשפחה של הדון. הרי כל המתיחות מול טאקאשדה הייתה
שאוקאדה הגיע והפך לפנים של המשפחה אפילו בקרב עצמו קאליס אמר שבכל משפחה יש בן שמועדף על האחרים.
אוקאדה לקח צעד לאחור אחרי הקרב מול קייל ולמורות שאני לא מכיר אותו מספיק אני עדיין יודע שזה כדי שיהיה יותר קל לנעוץ
את הסכין בגב של קייל השאלה האם הוא יצא מהמשפחה או שהמשפחה תתהפך גם על קייל עצמו.

דיברתי על עבודת זירה נטו, ובזירה מבחינה טכנית זמן מת בניית קרב סיפור בתוך הקרב עד לגובה היריבות והשנאה לפי המהלכים
שהוא עושה והאינטנסיביות שלהם לקח חופש או לא לקח חופש הוא מספר אחד ברוסטר של AEW כאשר בWWE אם אני מסתכל על
עבודת זירה נטו כלומר היכולת לגרום לי להבין את היריבות בין השניים כאשר אני פוגש אותה פעם ראשונה בקרב עצמו בלי וידאו פאקג'
בלי פרומואים כלומר יכולת להעביר סיפור בזירה בלבד רק גייבל עולה לי לראש שכנראה עולה עליו בתחום הזה. הבן אדם אומן ולכן
נכנס גם לרשימת הקניות שלי כבר מזמן.

יותר הגיוני מבחינתי לא לראות בלייב ולדלג על חלק מהקרבות.
הגב

•
חפש
הגב
אני מנותק
Rookie
*
תגובות: 29
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
05-29-2026, 07:44 AM
(05-26-2026, 02:15 AM)Asaf כתב:  אחד האירועים הגדולים בשנים האחרונות באמת מהתחלה ועד הסוף.

המלצתי אפילו לחבר שהוא מארק של WWE שזאת ההזדמנות לעשות היכרות עם המוצר, באמת מסוג האירועים שהזכירו לי למה אני אוהב רסלינג !!

הבניה המטורפת של אוספריי לקראת אול אין הולכת להיות מטורפת באמת ואני בהייפ ברמה של שוקל ללכת.

מה שכן… חייבים לעבוד על עניין השדרנים שהם פשוט קרינג׳ וטוני שובאני צריך לעוף.

הזכייה של c&c הייתה מרגשת וקייג׳ היה קורע עם הירידות שלו.

קרב שני טאקשטה אוקדה ווואווו וואוו ואאאוו פשוט באנג באנג.

אתה צריך לעדכן אותנו מהחבר חשב

הקרב של אוספריי בום ואווירה מחשמלת והקהל יודע לאן הסיפור הזה הולך.

סוורב פשוט באדאסס mf , בנדידו מעולם לא תפסתי ממנו יותר ממחליף של פאנטה במקרה הטוב אבל ניחה.

קרב מרכזי אווירה של עושים היסטוריה וכרגיל היהודי שלנו נתן בראש!

LETS GOOOOO
הגב

•
חפש
הגב
kanetaker מנותק
Rookie
*
תגובות: 31
אשכולות: 0
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Sep 2021
05-29-2026, 03:57 PM
אולי אחד האירועים הכי טובים שראיתי אי פעם.

הקהל היה נדיר, כולם הרגישו כמו סטארים. היו רגעים מרגשים, דרמטיים, מפתיעים, חוץ מזה לא צריך כלום.

ההיילייטס מבחינתי היו המיין אבנט שהיה מעולה, הקרב של ג'ריקו שאיכשהו הצליח לחזור להיות רלוונטי בפעם האלף בקריירה שלו, הכניסה של קופלנד עם הקהל, הספוט של אוספריי וג'ו עם הטריביוט לסטיילס והקרב הפשוט מטורף בעיניי של סוורב-בנדידו.

אני לא זוכר מתי כל כך נהניתי לצפות ברסלינג כמו שאני נהנה מAEW בשנה האחרונה, מחכה לראות מה הם מכינים לאירוע בומבלי, זה בטוח יהיה עוד יותר מטורף.
הגב
The following 3 users Like kanetaker's post:
  • KB24, NoamRR, Tblack
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-29-2026, 04:15 PM
(05-29-2026, 03:57 PM)kanetaker כתב:  אולי אחד האירועים הכי טובים שראיתי אי פעם.

הקהל היה נדיר, כולם הרגישו כמו סטארים. היו רגעים מרגשים, דרמטיים, מפתיעים, חוץ מזה לא צריך כלום.

ההיילייטס מבחינתי היו המיין אבנט שהיה מעולה, הקרב של ג'ריקו שאיכשהו הצליח לחזור להיות רלוונטי בפעם האלף בקריירה שלו, הכניסה של קופלנד עם הקהל, הספוט של אוספריי וג'ו עם הטריביוט לסטיילס והקרב הפשוט מטורף בעיניי של סוורב-בנדידו.

אני לא זוכר מתי כל כך נהניתי לצפות ברסלינג כמו שאני נהנה מAEW בשנה האחרונה, מחכה לראות מה הם מכינים לאירוע בומבלי, זה בטוח יהיה עוד יותר מטורף.

אני נשבע שזה לא משתמש פיקטיבי שלי.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • Liorton, Tblack
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 05:05 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר