05-27-2026, 09:46 PM
(05-27-2026, 06:31 PM)Orton כתב: אם הכל היה באמת לייב - מרשים.
זה תמיד לייב, חוץ מבתקופת הקורונה שהראשון היה סינמטי יותר.
אבל מעריצים שיצאו מהארנה אחרי האירוע יכלו להצטלם עם הזירה של הנסיון דריסה.
|
תוצאות| AEW Double or Nothing 2026
|
|
05-27-2026, 09:46 PM
(05-27-2026, 06:31 PM)Orton כתב: אם הכל היה באמת לייב - מרשים. זה תמיד לייב, חוץ מבתקופת הקורונה שהראשון היה סינמטי יותר. אבל מעריצים שיצאו מהארנה אחרי האירוע יכלו להצטלם עם הזירה של הנסיון דריסה.
05-28-2026, 03:44 PM
(05-27-2026, 01:02 PM)NoamRR כתב: 2 - גילאם שמח תמיד לראות אותך פה אבל מרגיש לי שזה חד צדדי, אתה לא קראת שום דבר מהדיונים שלנו. פלטצ'ר הוא ראש המשפחה כבר תקופה ארוכה. אוקדה לא יכול להיות מספר 1 כשהוא מלקק למספר 1 האמיתי. קייל היה הצעצוע הנוצץ של דון קאליס והתקווה לחגורה, זה נגמר ברגע שאדם במעמד של אוקאדה נכנס לתמונה בטח שהביא איתו את החגורה השנייה (לפעמיים ראשונה) בחשיבותה למשפחה של הדון. הרי כל המתיחות מול טאקאשדה הייתה שאוקאדה הגיע והפך לפנים של המשפחה אפילו בקרב עצמו קאליס אמר שבכל משפחה יש בן שמועדף על האחרים. אוקאדה לקח צעד לאחור אחרי הקרב מול קייל ולמורות שאני לא מכיר אותו מספיק אני עדיין יודע שזה כדי שיהיה יותר קל לנעוץ את הסכין בגב של קייל השאלה האם הוא יצא מהמשפחה או שהמשפחה תתהפך גם על קייל עצמו. דיברתי על עבודת זירה נטו, ובזירה מבחינה טכנית זמן מת בניית קרב סיפור בתוך הקרב עד לגובה היריבות והשנאה לפי המהלכים שהוא עושה והאינטנסיביות שלהם לקח חופש או לא לקח חופש הוא מספר אחד ברוסטר של AEW כאשר בWWE אם אני מסתכל על עבודת זירה נטו כלומר היכולת לגרום לי להבין את היריבות בין השניים כאשר אני פוגש אותה פעם ראשונה בקרב עצמו בלי וידאו פאקג' בלי פרומואים כלומר יכולת להעביר סיפור בזירה בלבד רק גייבל עולה לי לראש שכנראה עולה עליו בתחום הזה. הבן אדם אומן ולכן נכנס גם לרשימת הקניות שלי כבר מזמן. יותר הגיוני מבחינתי לא לראות בלייב ולדלג על חלק מהקרבות.
05-29-2026, 07:44 AM
(05-26-2026, 02:15 AM)Asaf כתב: אחד האירועים הגדולים בשנים האחרונות באמת מהתחלה ועד הסוף.
05-29-2026, 03:57 PM
אולי אחד האירועים הכי טובים שראיתי אי פעם.
הקהל היה נדיר, כולם הרגישו כמו סטארים. היו רגעים מרגשים, דרמטיים, מפתיעים, חוץ מזה לא צריך כלום. ההיילייטס מבחינתי היו המיין אבנט שהיה מעולה, הקרב של ג'ריקו שאיכשהו הצליח לחזור להיות רלוונטי בפעם האלף בקריירה שלו, הכניסה של קופלנד עם הקהל, הספוט של אוספריי וג'ו עם הטריביוט לסטיילס והקרב הפשוט מטורף בעיניי של סוורב-בנדידו. אני לא זוכר מתי כל כך נהניתי לצפות ברסלינג כמו שאני נהנה מAEW בשנה האחרונה, מחכה לראות מה הם מכינים לאירוע בומבלי, זה בטוח יהיה עוד יותר מטורף.
05-29-2026, 04:15 PM
(05-29-2026, 03:57 PM)kanetaker כתב: אולי אחד האירועים הכי טובים שראיתי אי פעם. אני נשבע שזה לא משתמש פיקטיבי שלי. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|