Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 34 35 36 37 38 הבא »

תוצאות| 5.5.2021 AEW Blood & Guts

עמודים (3): « הקודם 1 2 3
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| 5.5.2021 AEW Blood & Guts
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,430
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-07-2021, 10:47 AM
(05-07-2021, 10:32 AM)SwitchBlade כתב:  דעות כלליות בקרוב, מה שכן אני חייב לציין שזה מעניין כמה שהחלטה גרועה אחת יכולה לשנות את הטון של פרויקט שלם - גם אם הקרב הזה היה 8 כוכבים, זה לעולם לא היה מצליח לקבל ביקורות חיוביות כל עוד זווית הצילום הייתה נשארת.

בפועל ג'ריקו, בן 50 בערך, לקח באמפ מיוחד ועל זה בלבד הוא צריך לקבל קרדיט. השוט הסוגר עם MJF המדמם היה דבר שהוא כל כך צריך, גם אם זה מאוחר מידי, וג'ריקו שם אותו אובר בצורה מאוד ברורה. 

אני לא אומר שנהנתי במיוחד או שהערכתי את זווית הצילום, אלא רק שזה היה כל כך צורם שזה פחות או יותר הצליח להרוס את כל הקרב. זה די מצחיק..

#חלאס_QT_מארשל

מחכה לזה מאז שסיימתי לצפות.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
05-07-2021, 12:07 PM
בסרט 'אדפטיישן' הנפלא יש ציטוט של רוברט מקי:
I'll tell you a secret. The last act makes a film. Wow them in the end, and you got a hit. You can have flaws, problems, but wow them in the end, and you've got a hit.

טרם צפיתי (מילואים וכו'), אבל בפעם השנייה תוך חודשים ספורים AEW מצליחים למלא במדויק את ההנחיות של מקי, רק הפוך, עם בוץ'/תקלה/פאשלה בסיום שלא קשורה ישירות לקרב עצמו, אבל משליכה עליו בדיעבד, פוגעת בו ומסיחה את תשומת הלב מהדברים העיקריים. חבל.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
05-07-2021, 12:08 PM
(05-07-2021, 10:46 AM)Jon_M0xley כתב:  
(05-07-2021, 10:36 AM)Ori כתב:  רייטינג: 1.09
18-49: 0.42

אבל מה מעניין הפעם? שדינמייט הייתה במקום הראשון בכבלים ביום הזה.

לא מביןמאיך, עם כל הפרסומות האלה שהיו תוך כדי הקרב אין מצב שהייתי נשאר לראות את זה...

אתה מבין שלתוכנית שהייתה במקום ה2 היה כ25% פחות בדמו? זה די מעניין, בהתחשב מה שאתה אומר. אבל אתה צריך לזכור שמדובר בקרב ברמת PPV שמשודר בכבלים, אז החסרונות והיתרונות משלימים.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
05-08-2021, 04:13 PM
קודם כל שאוט ללידור המלך והפעם קלטתי את האחים ה(לא) טובים ובאתי מוכן. 

תכנית ממוצעת בלבד היום.

את הדעות על ג'ריקו/MJF כבר כתבתי.
אוסיף כמה דברים:

- סטייבלים בAEW זה קונספט יותר מעייף מהwildcard בWWE בזמנו. זה נורא, זה מזעזע, יש לזה 0 היגיון. PnP הם טאג מדהים, FTR הם טאג מדהים, וורדלו הוא מלך, גווארה תותח. כולם נבלעים בקונספט הזה. אז סאמי גווארה הוא טוב מידי לאלביישן או דארק, אבל בדינמייט הוא מופיע על אותה משבצת זמן עם 10 אנשים? טיפשי. סינגלס זו המחלקה השלטת, ויש סיבה טובה לכך. סטייבלים קמים רק כדי להיות דומיננטיים או כדי להחמיא לטאלנטים שצריכים חיזוק, כשאתה מקים סטייבל כדי לייעל שימוש במשבצת זמן - אתה הורס טאלנט. AEW צריכים לצמצם טאלנט, לא לרכז אותו. יש להם מספיק זמן, אבל לא מספיק קשב.

- זה כל כך מצחיק בתור ישראלי לראות את MJF עם הקעקוע ההיפי הזה 'אהבה ללא תנאי'. אין שני מסרים סותרים יותר מזה.

שאר התכנית:

- דארבי איבד הייפ, סטינג אכל לו את כל המומנטום, הוא היה ביריבות נהדרת עם ריקי סטארקס - אבל היו חייבים לדחוף לשם לג'נדס...

- אורנג' איבד הייפ, מבחינתי בסדר. כרגע יש לו 0 הצדקה לנצח את פאק. 
מה הקטע המצחיק אבל?
שהוא בוודאות ינצח את פאק בשבוע הבא. כי בונים אותו לניצחון הזה. מתסכל. האם הם מודעים לכמה פאק טוב, או שאנחנו צריכים להזכיר להם?

- הפרומו של קני היה טוב, הוא אחר לגמרי כשאין לצידו את האחים הגרועים.

- את הדעה המלאה אני שומר ל'תגיד את האמת', אבל הבאקס כבר.. לא מגניבים. לראות אותם משוויצים בנעליים (איזה בן אדם מוזר ישוויץ בנעליים??) בBTE, מגיעים לעזור לקני אחרי קרבות, 0 עניין שם, קורה להם דבר דומה למה שקרה לרולינס ב2019 - המגניבות עזבה אותם, עם כמה שזה נשמע מצחיק.

- ראנט על קודי רודס:
אני אתחיל מלומר שאני באמת מאמין שלקודי יש תשוקה אמיתית לרסלינג. היא מסתתרת איפשהו שם, מתחת לשכבות על גבי שכבות של פוליטיקה ואמביציה. קודי הוא לא מתאבק, הוא יזם שמושא היוזמות שלו הוא בידור והיאבקות.
הבדל מהותי בין השניים.
כפי שיש יזם בתחום הטכנולוגיה, יזם בתחום המזון, אז יש יזמים בתחום ההיאבקות - קודי הוא כזה.
איפה ההבדל בא לידי ביטוי? מתחת לפני השטח, בפעולות שלו במובן הרחב, בדרכים בהן הוא נוקט.. רואים את זה. יש הבדל בין לקדם את ריקי סטארקס לבין לקדם את חבר שלך QT מארשל. זה מרגיש כאילו קודי מתעקש שכל דבר שהוא עושה יהיה עם הבראנד שלו, הוא לא מוותר עליו, הוא יוצר אותו שוב ושוב מחדש בצורות שונות (נייטמר פמילי, פמילי נייטמר, פמילי פאקטורי, נייטמר פאקטורי פמילי) , זה לא רסלינג - זו פוליטיקה, זו יזמות, זו אמביציה מעייפת. 
טאלנט חדש שמגיע יכול לקבל את החותמת של קודי - כפי שקרה לדארבי, כפי שקרה לMJF פעם, כפי שקורה עכשיו לחבר'ה כמו לי ג'ונסון. עם החותמת מגיע יחס, קרבות מסוימים, סטייבלים ארעיים, זה קם, מתפרק, וחוזר חלילה. קודי בעצמו עשה 'חזרה' בערך 3-4 פעמים בשנה האחרונה. זה לא עובד.

יש שמועות על היט בינו לבין האליט, ואני יכול להבין למה. 
אבל זה פחות מעניין אותי. מעניין אותי שהפרויקט הנוכחי שלו - QT מארשל, פשוט לא עובד במקרה הטוב וצורם במקרה הרע.
לראות מישהו כמו QT עם קיקאאוט לקרוס רודס זה מוזיל את הערך של רסלינג ככלל, אני פשוט לא מסוגל לכבד את זה או לקנות את זה. כל אדם עם מעט רציונליות וטיפה של היגיון נטול סובייקטיביות-חברית יכול להבין שזה אקט נורא שמקומו רחוק מדינמייט, אבל קודי מתעקש. תודה קודי. 

בגדול דינמייט זה מוצר עם נקודות חיוביות, אבל השגיאות שהם עושים הן שגיאות של מתחילים, טעויות כאלו שממאיסות את המוצר והורסות לו את הטעם. ציפיתי שדברים כאלו יקרו ב2019, ממש לא ב2021. אני לא מתכוון לתת להם את ההנחות שנתתי להם אז, מעכשיו אני אסתכל על דינמייט בעין הרבה יותר חשדנית. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Coquina Clutch
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
אשכולות: 0
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
05-08-2021, 07:45 PM
(05-08-2021, 04:13 PM)SwitchBlade כתב:  קודם כל שאוט ללידור המלך והפעם קלטתי את האחים ה(לא) טובים ובאתי מוכן. 

תכנית ממוצעת בלבד היום.

את הדעות על ג'ריקו/MJF כבר כתבתי.
אוסיף כמה דברים:

- סטייבלים בAEW זה קונספט יותר מעייף מהwildcard בWWE בזמנו. זה נורא, זה מזעזע, יש לזה 0 היגיון. PnP הם טאג מדהים, FTR הם טאג מדהים, וורדלו הוא מלך, גווארה תותח. כולם נבלעים בקונספט הזה. אז סאמי גווארה הוא טוב מידי לאלביישן או דארק, אבל בדינמייט הוא מופיע על אותה משבצת זמן עם 10 אנשים? טיפשי. סינגלס זו המחלקה השלטת, ויש סיבה טובה לכך. סטייבלים קמים רק כדי להיות דומיננטיים או כדי להחמיא לטאלנטים שצריכים חיזוק, כשאתה מקים סטייבל כדי לייעל שימוש במשבצת זמן - אתה הורס טאלנט. AEW צריכים לצמצם טאלנט, לא לרכז אותו. יש להם מספיק זמן, אבל לא מספיק קשב.

- זה כל כך מצחיק בתור ישראלי לראות את MJF עם הקעקוע ההיפי הזה 'אהבה ללא תנאי'. אין שני מסרים סותרים יותר מזה.

שאר התכנית:

- דארבי איבד הייפ, סטינג אכל לו את כל המומנטום, הוא היה ביריבות נהדרת עם ריקי סטארקס - אבל היו חייבים לדחוף לשם לג'נדס...

- אורנג' איבד הייפ, מבחינתי בסדר. כרגע יש לו 0 הצדקה לנצח את פאק. 
מה הקטע המצחיק אבל?
שהוא בוודאות ינצח את פאק בשבוע הבא. כי בונים אותו לניצחון הזה. מתסכל. האם הם מודעים לכמה פאק טוב, או שאנחנו צריכים להזכיר להם?

- הפרומו של קני היה טוב, הוא אחר לגמרי כשאין לצידו את האחים הגרועים.

- את הדעה המלאה אני שומר ל'תגיד את האמת', אבל הבאקס כבר.. לא מגניבים. לראות אותם משוויצים בנעליים (איזה בן אדם מוזר ישוויץ בנעליים??) בBTE, מגיעים לעזור לקני אחרי קרבות, 0 עניין שם, קורה להם דבר דומה למה שקרה לרולינס ב2019 - המגניבות עזבה אותם, עם כמה שזה נשמע מצחיק.

- ראנט על קודי רודס:
אני אתחיל מלומר שאני באמת מאמין שלקודי יש תשוקה אמיתית לרסלינג. היא מסתתרת איפשהו שם, מתחת לשכבות על גבי שכבות של פוליטיקה ואמביציה. קודי הוא לא מתאבק, הוא יזם שמושא היוזמות שלו הוא בידור והיאבקות.
הבדל מהותי בין השניים.
כפי שיש יזם בתחום הטכנולוגיה, יזם בתחום המזון, אז יש יזמים בתחום ההיאבקות - קודי הוא כזה.
איפה ההבדל בא לידי ביטוי? מתחת לפני השטח, בפעולות שלו במובן הרחב, בדרכים בהן הוא נוקט.. רואים את זה. יש הבדל בין לקדם את ריקי סטארקס לבין לקדם את חבר שלך QT מארשל. זה מרגיש כאילו קודי מתעקש שכל דבר שהוא עושה יהיה עם הבראנד שלו, הוא לא מוותר עליו, הוא יוצר אותו שוב ושוב מחדש בצורות שונות (נייטמר פמילי, פמילי נייטמר, פמילי פאקטורי, נייטמר פאקטורי פמילי) , זה לא רסלינג - זו פוליטיקה, זו יזמות, זו אמביציה מעייפת. 
טאלנט חדש שמגיע יכול לקבל את החותמת של קודי - כפי שקרה לדארבי, כפי שקרה לMJF פעם, כפי שקורה עכשיו לחבר'ה כמו לי ג'ונסון. עם החותמת מגיע יחס, קרבות מסוימים, סטייבלים ארעיים, זה קם, מתפרק, וחוזר חלילה. קודי בעצמו עשה 'חזרה' בערך 3-4 פעמים בשנה האחרונה. זה לא עובד.

יש שמועות על היט בינו לבין האליט, ואני יכול להבין למה. 
אבל זה פחות מעניין אותי. מעניין אותי שהפרויקט הנוכחי שלו - QT מארשל, פשוט לא עובד במקרה הטוב וצורם במקרה הרע.
לראות מישהו כמו QT עם קיקאאוט לקרוס רודס זה מוזיל את הערך של רסלינג ככלל, אני פשוט לא מסוגל לכבד את זה או לקנות את זה. כל אדם עם מעט רציונליות וטיפה של היגיון נטול סובייקטיביות-חברית יכול להבין שזה אקט נורא שמקומו רחוק מדינמייט, אבל קודי מתעקש. תודה קודי. 

בגדול דינמייט זה מוצר עם נקודות חיוביות, אבל השגיאות שהם עושים הן שגיאות של מתחילים, טעויות כאלו שממאיסות את המוצר והורסות לו את הטעם. ציפיתי שדברים כאלו יקרו ב2019, ממש לא ב2021. אני לא מתכוון לתת להם את ההנחות שנתתי להם אז, מעכשיו אני אסתכל על דינמייט בעין הרבה יותר חשדנית. 

לי אישית אין בעיה עם סטייבלים,להיפך,זה אמור להיות מעניין לראות אינטאקציות בין מתאבקים ואנשים ששונים באופי אחד מהשני(על הנייר),או שיש להם קווי דימיון מסויימים ועדיין שונים אחד מהשני, יש מקרים כמו דארבי שהנוכחות של סטינג איתו פגעה בו, גם אדי קינגסטון שעכשיו הוא רק ה-BFF של מוקסלי,
אני לא יודע אם כולם נבעלים בקונספט הזה,ריקי סטארקס דווקא הרוויח מלהיות בטים טאז,ג'ון סילבר הרוויח מלהיות בדארק אורדר בשנה שעברה(אמנם בזכות BTE אבל עדיין),סמי גווארה בלי האינר סירקל אולי היה חסר כיוון,אולי גם לוצ'אזורס בלי הג'ורסיק אקספרס(יותר נכון בלי ג'אנגל בוי שהוא אחד מהשמות ש-AEW בונים עליו לעתיד), אפילו פנטה ופיניקס בלי פאק היו מקבלים עוד יותר פחות זמן מסך בדינמייט(זאת כבר בעיה בבוקינג) או בכלל לא מקבלים זמן מסך.
לדעתי הבעיה האמיתית עם הסטייבלים היא שאין בין רובם הבדל מהותי וזו בעיה רצינית,אני כן מסכים ש-AEW מחתימים יותר מדי.
סטייבלים גם לא נמשכים לנצח,זה לא NJPW שיכול להיות לך את אותו סטייבל הרבה זמן בלי סדקים,ל-AEW יש מוצר שדורש מהם יותר לגוון ויותר לשנות דברים,
אולי סטייבלים זה דבר שיישאר ב-AEW אבל יכול להיות שסטייבלים מסוימים יתפרקו או שיהיו בהם שינויים. אני לא מסכים איתך שיש בסטייבלים 0 היגיון כי בארגון שרובו מורכב מקבוצות של אנשים יהיה לך הרבה יותר קשה להצליח לבד או להצליח רק עם החבר הכי טוב שלך ולכן המתאבקים צריכים לצרף לעצמם או את עצמם לעוד מתאבקים ואז יהיו להם יותר סיכויים להצליח,זה גם כמובן תלוי במנהיג של הסטייבל.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DGRI96 מנותק
דראגי
תגובות: 585
אשכולות: 1
Likes Given: 171
05-09-2021, 12:14 AM
דעות תוך כדי צפייה:
  • קרב פתיחה נחמד. אומנם גרמו למוקסלי וקינגסטון להיראות חזקים, אבל אומגה נראה מאוד חלש בAEW, בניגוד לאימפקט שם הוא נראה מאוד חזק. AEW צריכים להתעורר על עצמם עם איך הם מתנהלים עם האלוף הראשי שלהם, כי כרגע הוא מאוד צונן.
  • יאללה בריט בייקר תני בראש בDON, יש אליפות שמחכה לך...
  • הקרב בין קודי למארשל היה מעולה מבחינת רסלינג, אבל היו גם הרבה דברים שלא אהבתי. איך זה שמארשל לא ניצח בפסילה אחרי שארן אנדרסון תקף אותו יותר מאגרוף אחד? רד וולוט עוזרת מהקהל? בשביל מה? אני גם לא אוהב את זה שהם מתייחסים לאגרופים שאגוגו נותן ליריבים שלו בבטן כאילו הם חטפו עכשיו בלוק בטון אל תוך הצלעות. הבנו שהאגרופים שלו עוצמתיים, אבל יש גבול.
  • עוד מקרה שבו דארבי יוצא פסיכי לגמרי. מקווה שהוא לא נפצע או משהו. יש מצב שהוא יתחרט בשלב מאוחר יותר בחיים על כל הבאמפים שהוא לוקח כרגע. פרומו לא רע של סקיי ופייג', גרמו לי קצת להתעניין בהם.
  • בריט בייקר כוכבת, וגם הקהל מת עליה. מקווה שלא יעשו לה פייס טרן בגלל הקהל כי בואו נדבר דוגרי,  היל בריט בייקר >>>>>>פייס בריט בייקר.
  • קרב זוגות היה טוב מאוד. היה ברור שSCU יקחו. אני מניח ששבוע הבא יהיה גם הקרב האחרון, ואולי גם זה יהיה הקרב האחרון של דניאלס.
  • מוקסלי עם פרומו אחד טוב נתן לי עניין לקראת הקרב שבוע הבא על אליפות הUS. לא שמעתי כל כך על יוג'י נאגאטה אבל מקווה שיהיה קרב מעולה ביניהם.
  • בחיים לא חשבתי שאני אראה את נאקאזאוה מחזיק  כל כך הרבה אליפויות....מצד אחד, לפאק יותר מגיע קרב מבחינת יכולות, רקורד, ועבר עם אומגה, מצד שני פאק גם מגיע יותר צונן לקרב מאשר קאסידי, שהשיג ניצחונות גדולים בחודשים האחרונים בדיינמיט, היה כבר פרומו בינו לבין אומגה על נושא האליפות, והוא כרגע די אובר עם הקהל.
  • וואי איזה קרב פסיכיייי. באופן רשמי הפכתי למארק של גווארה. הילד יהיה כוכב בעתיד. הקוסט טו קוסט היה אדיר. הספוט עם המזלג היה חולני. MJF חטף הרבה בקרב הזה. גם הפינאקל דיממו הרבה יותר מאשר האינר סירקל דיממו. כמובן שבסוף MJF יוצא ההיל האולטימטיבי שדוחף את ג'ריקו מהגג גם אחרי שהם נכנעו לבקשתו. מעניין מאוד מה הלאה לאינר סירקל.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcTyo9PAoJxhwQmRxQZKwR8...p;usqp=CAU]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 10:34 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר