Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 16 17 18 19 20 128 הבא »

תוצאות | WWE Night of Champions 2025

עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Night of Champions 2025
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,178
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,959
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-29-2025, 02:11 AM
[Image: 4cffa6d9811348a5b1775b54ef800b65.gif]

ההיל טרן מתקרב וזה יהיה מטורף.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 2 users Like lidoradir's post:
  • Liorton, TheFallenAngel
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,810
אשכולות: 59
Likes Given: 4,454
06-29-2025, 02:34 AM
אני קורא תלונות על כך שהOTC לא חזר היום, לא מבין איפה כולם היו כשטנגה לואה עשה את החזרה שלו..
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • DarkArts
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,771
אשכולות: 1
Likes Given: 1,276
06-29-2025, 07:40 AM
(06-29-2025, 02:11 AM)lidoradir כתב:  [Image: 4cffa6d9811348a5b1775b54ef800b65.gif]

ההיל טרן מתקרב וזה יהיה מטורף.

חשבתי שרק אני רואה שההיל טרן שיגיע הוא של רנדי ולא של קודי
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,146
אשכולות: 9
Likes Given: 475
06-29-2025, 07:54 AM
זה היה אירוע טוב, אולי אחד מהטובים יותר שהיו על אדמת ערב הסעודית.

- גמר KOTR גברים: אני באמת חושב שהמפיק של הקרב צריך לקבל קידום ובונוס. ככה לוקחים שני מתאבקים שיש ביניהם היסטוריה אבל לא היה יותר מדי זמן לבנות את הקרב שלהם ונותנים לזירה לספר את הסיפור. קרב מעולה, שהביא ניצנים להיל טרן עבור קודי וגם עבור רנדי בסיום. התוצאה הצפויה קרתה, אבל זו לא התוצאה הנכונה. אנחנו במרחק של שנתיים מקודי רודס זוכה גם ב-MITB כדי לסמן וי על כל הדברים החשובים.

- קרב הרחוב של ריה-ראקל: התערבות ראשונה לערב הזה, אבל גם זו שהיא הכי חסרת חשיבות. ריה מנצחת ושולחת את הכל הסעודי לרחובות לדרוש שהיא תהיה המלכה החדשה שלהם. ראקל הוכיחה שהמקום שלה הוא הרבה יותר מאשר שומרת הראש של ליב מורגן, המתאבקת הזו צריכה חגורת יחידים עליה והיא צריכה אותה עכשיו. מבחינתי לתת לה לדרוס את בקי לינץ' עבור זה. ההתערבות של רוקסן פרז רק כדי שריה תחסל אותה וזה גם לא באמת יעזור לראקל לנצח - מיותר.

- קאריון קרוס - ראמי הקנדי: קרב שהתוצאה הייתה רשומה עליו עוד לפני שהקרב נקבע. לצערי הפוליטיקאי לעתיד ניצח ולא המתאבק האמיתי בזירה.

- אליפות US: קרב טוב עד שהתחילו השטויות. כשסולו יוצא לבד זה ברור שג'ף קוב יצא החוצה, החזרה של טונגה לואה והדיביוט של האח הצעיר של הטונגות (הידוליאו?) נעשו טוב אבל זה האובר-בוקינג הסריח את הסיום של הקרב. שופט שמחליט שהוא לא מתעסק בשני המתאבקים היחידים של הקרב ובמקום זה הלך לעשות בינג' בנטפליקס כדי להיזכר מי זה טונגה לואה כנראה. סולו עם אליפות יחידים ראשונה ברוסטר הראשי, מקווה שג'ייקוב יתקדם מהר להישגים יותר חשובים. הקבוצה של סולו לא ראויה לתואר "בלודליין". עם כל הכבוד, סולו הוא לא רומן ריינס, הטונגות הם לא האוסוס והידוליאו הוא לא סולו סיקואה או אפילו ראמי הפוליטיקאי. שיקחו שם חדש ושלא יכתימו את השם בלודליין. אין להם את האורה, אין להם את הכריזמה, הם לא מתקרבים לזה.

- גמר KOTR נשים: ג'ייד ניצחה כצפוי אבל בחייאת למה להאכיל לה את אסקה שהרגע חזרה? זה לא היה קרב ברמה גבוהה, ג'ייד גם הרסה את הסיום. אני לא מבין מה עוד ה-WWE יכולים לעשות כדי שהיא תשתפר, אבל הם חייבים לעשות משהו כי היא כרגע לא ברמה של הגדולות.

- מיין אבנט על אליפות ה-WWE: זה לא קלאסיקה, זה לא קרב הערב וזה גם לא הקרב הטוב ביותר של CM פאנק או ג'ון סינה ב-2025. זה בעיקר ערב נוסטלגי שהוכיח שווינס מקמהן ידע מה הוא עושה ב-2011 וזהו. כמו שהפייפבומב ופאנק הראפר היו חיקויים דהויים של הדבר האמיתי, ככה הרגיש גם הקרב הזה. ואז הגענו גם לאובר-בוקינג המסריח של הערב. שופט נפגע, אבל לכמה זמן לעזאזל? רולינס יוצא, הבריונים שלו שהיו הדבר הכי רותח ברוסטר שהשמידו הכל לא מצליחים להתגבר על שני מתאבקים בני 50 שכבר גמורים מהקרב, עד שרולינס מתערב וגם הוא חוטף AA. ואז פנטה, ואז ראמי הפוליטיקאי ואז עוד שופט שסינה עצמו מחסל, מה נסגר?! ואיפה השופט? הוא כנראה הצטרף לבינג' של השופט מקרב ה-US. סינה שומר, זו תוצאה טובה אבל גמרתם אותנו עם האובר-בוקינג של המיין אבנט, גמרתם.

לצערי רואים את הבנייה לראמבל 2026 שכבר התחילה חצי שנה מראש לקראת הזכייה של ראמי. בואו רק נקווה שנעבור את זה מהר.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
06-29-2025, 09:16 AM
בשנת 2007 באם באם צפה בסרט 1408. בלי לעשות ספויילרים (סרט טוב, ממליץ) - יש קטע בסרט שהגיבור היה במקום מסוייםֿ, ואז חזר למקום אחר. תגובתו הייתה ״אבל כבר הייתי שם!״

בשנת 2024 באם באם הלך לאכול במזנון של אייל שני. באם באם אכל מינוט סטייק בפיתה.

בשנת 2025 באם באם קרא את התגובה של סיניישן על כך שיש פה חברה שמחפשים דברים רעים, ולא נהנים מסינה-פאנק. באם באם בא לענות, אבל התגובה קצת גרמה לבאם באם לפקפק בעצמו. אולי הבעייה היא באם באם?

בשנת 2025, ממש בערב התגובה, באם באם צפה בליל האלופים, ותוך כדי קרא תגובות בפורום, והיה ממש כיף. התגובות.
האירוע התחיל הכי חזק, ולאט לאט האט. ממש כל קרב היה פחות ופחות טוב. קודי (איכס לא מאמין שאני כותב את זה) - אורטון היה מעולה, למעט הסוף.
ריה-גונזלס היה טוב מאוד, למעט הסטיפולציה (לא היה צורך בסטיפולציה. זה היה סתם. אפשר קרב 1-1 וזה נהדר).
ההפסקת שירותים הייתה על הכיפאק.
בלודליין היה סביר
נשים היה נסבל
והמיין אבנט היה בסדר עד הסוף שגלש למחוזות... לא משנה. לא נפעיל פה טריגרים.

באמת, אני לא מנסה לרדת לכל אחת מההתערבויות בקרב ולנסות למצוא לה צידוק, או לא צידוק. באם באם פשוט חושב שרולינס יצא טמבל, ברייקר יצא חלש, לא מבין למה זיין יצא, מה פנטה חיפש בערב הסעודית (עלה לטיסה של חצי עולם רק למקרה שאולי גם רולינס יצא בערב), וגם ברונסון יצא חלשלוש.
מי יצא טוב? סינה. אבל זה לא מפתיע (סחטיין סינה, יפה מאוד).

העניין של כל האוברבוקינג הזה לטעמי, נובע מחוסר בטחון במוצר. הרי פאנק-סינה יכולים לתת מין אבנט מספיק טוב. לא יכולים? אפשר התערבות של רולינס, אבל בלי אובר בוקינג ובלי להוציא אותו אדיוט. לא רוצים? זה יכול להיות קרב פותח, קרב לפני המיין אבנט. זה אפשרי, וזה בסדר. לא רוצים? אולי צריך לחשוב טוב טוב על הסטיפוצליה... למשל... רולינס כבר נכנס עם המזוודה לקרב והפך אותו לקרב של שלישיה...

פתאום נפלה לבאם באם ההבנה... ההאשמה היא לא על באם באם.
פיתה שהייתה מבריקה בשנת 2011 יכולה להיות תפלה ואנמית בשנת 2025. העולם התפתח. ואיך באם באם יודע?
כי באם באם ראה מה טריפל ההה יודע לעשות ב2023 - ״אבל הייתי שם!!!!״

אז באמת, אירוע לא משהו, שכלל הרבה אוברבוקינג ופריטות על שרירי הנוסטלגיה, שבאם באם די ציני אליהם. מצד שני - זה אירוע בערב הסעודית. טוב מאוד שהיה גרוע.

נקווה שבסאמרסלאם יהיה יותר טוב.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 2 users Like Bam Bam Bigelow's post:
  • KB24, NoamRR
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,146
אשכולות: 9
Likes Given: 475
06-29-2025, 09:20 AM
(06-29-2025, 09:16 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  בשנת 2007 באם באם צפה בסרט 1408. בלי לעשות ספויילרים (סרט טוב, ממליץ) - יש קטע בסרט שהגיבור היה במקום מסוייםֿ, ואז חזר למקום אחר. תגובתו הייתה ״אבל כבר הייתי שם!״

בשנת 2024 באם באם הלך לאכול במזנון של אייל שני. באם באם אכל מינוט סטייק בפיתה.

בשנת 2025 באם באם קרא את התגובה של סיניישן על כך שיש פה חברה שמחפשים דברים רעים, ולא נהנים מסינה-פאנק. באם באם בא לענות, אבל התגובה קצת גרמה לבאם באם לפקפק בעצמו. אולי הבעייה היא באם באם?

בשנת 2025, ממש בערב התגובה, באם באם צפה בליל האלופים, ותוך כדי קרא תגובות בפורום, והיה ממש כיף. התגובות.
האירוע התחיל הכי חזק, ולאט לאט האט. ממש כל קרב היה פחות ופחות טוב. קודי (איכס לא מאמין שאני כותב את זה) - אורטון היה מעולה, למעט הסוף.
ריה-גונזלס היה טוב מאוד, למעט הסטיפולציה (לא היה צורך בסטיפולציה. זה היה סתם. אפשר קרב 1-1 וזה נהדר).
ההפסקת שירותים הייתה על הכיפאק.
בלודליין היה סביר
נשים היה נסבל
והמיין אבנט היה בסדר עד הסוף שגלש למחוזות... לא משנה. לא נפעיל פה טריגרים.

באמת, אני לא מנסה לרדת לכל אחת מההתערבויות בקרב ולנסות למצוא לה צידוק, או לא צידוק. באם באם פשוט חושב שרולינס יצא טמבל, ברייקר יצא חלש, לא מבין למה זיין יצא, מה פנטה חיפש בערב הסעודית (עלה לטיסה של חצי עולם רק למקרה שאולי גם רולינס יצא בערב), וגם ברונסון יצא חלשלוש.
מי יצא טוב? סינה. אבל זה לא מפתיע (סחטיין סינה, יפה מאוד).

העניין של כל האוברבוקינג הזה לטעמי, נובע מחוסר בטחון במוצר. הרי פאנק-סינה יכולים לתת מין אבנט מספיק טוב. לא יכולים? אפשר התערבות של רולינס, אבל בלי אובר בוקינג ובלי להוציא אותו אדיוט. לא רוצים? זה יכול להיות קרב פותח, קרב לפני המיין אבנט. זה אפשרי, וזה בסדר. לא רוצים? אולי צריך לחשוב טוב טוב על הסטיפוצליה... למשל... רולינס כבר נכנס עם המזוודה לקרב והפך אותו לקרב של שלישיה...

פתאום נפלה לבאם באם ההבנה... ההאשמה היא לא על באם באם.
פיתה שהייתה מבריקה בשנת 2011 יכולה להיות תפלה ואנמית בשנת 2025. העולם התפתח. ואיך באם באם יודע?
כי באם באם ראה מה טריפל ההה יודע לעשות ב2023 - ״אבל הייתי שם!!!!״

אז באמת, אירוע לא משהו, שכלל הרבה אוברבוקינג ופריטות על שרירי הנוסטלגיה, שבאם באם די ציני אליהם. מצד שני - זה אירוע בערב הסעודית. טוב מאוד שהיה גרוע.

נקווה שבסאמרסלאם יהיה יותר טוב.

באם באם חייב למצוא לתגובות האלו דירה חדשה עם שכר דירה אמיתי כי כרגע הן חיות בראש שלי Rent Free
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
06-29-2025, 09:46 AM
(06-29-2025, 09:20 AM)ser duncan the tall כתב:  באם באם חייב למצוא לתגובות האלו דירה חדשה עם שכר דירה אמיתי כי כרגע הן חיות בראש שלי Rent Free

אם יש לך ממ״ד בקרבת מקום זה בסדר מבחינתי
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,267
אשכולות: 7
Likes Given: 10,891
06-29-2025, 09:50 AM
נתחיל בזה שזה קארד שמכבד אירוע. כל קרב כאן הוא חובת צפייה, יש מאחוריו סיפור או שהוא מאחד לתוכו כוכבים גדולים מדי כדי לפספס. כפי שנאמר, סינה-פאנק וקודי-אורטון זה קרבות שאתה מריץ למניה. לאירוע הזה הם הגיעו עם מינימום בנייה השנה אבל עם היסטוריה שמאפשרת. פאטו-סיקואה נבנה לאט לאט ובחודש האחרון חומם מהר מהר, הערב צריך להגיע הפיצוץ הגדול. וכמובן סמי בקרב מול הקהל שהוא הכי שלו נגד התופעה שצוברת תאוצה קרוס. 4 קרבות שיש חשק לצפות בהם.

קודי מספר פה סיפור נהדר, הוא נגד המורה שלו, הוא נראה לחוץ. אורטון מאוד בטוח בעצמו. זה מצחיק כי אם נסתכל על הרזומה שלהם בשנים האחרונות, אורטון במיד קארד עם גיחות במאיין איבנט וקודי במאיין איבנט עם גיחות למיד קארד. אורטום אמר בבנייה שהוא יעשה הכל כדי לקחת את הכתר ודווקא קודי הוא הראשון לעשות הכל בזה שהוא עובד על הגב הפצוע של אורטון. הקרב עבד מעולה עד הפינשרים. מעולה זה המינימום של המובסטים שלהם כן? אבל הם הכניסו לזה חיים ועניין. בשלב הפינשרים התחיל אצלי החשש שנכנס למערבולת של אחד אחרי השני אחרי השלישי והלאה, אבל זה לא קרה אחמדולילה. אורטון ישר מנסה לעלות הילוך עם פאנט, המורה התעורר. הכניסה להכנעה של קודי הייתה קצת רדומה וזה קטע את הרצף. מפתיע לשמוע את קודי מקבל היט, למרות שבקרב הזה הוא באמת נטה לצד ההילי שלו יותר. אורטון עם RKO משום מקום יפהפה. אהבתי שהקרב לא נמשך הרבה אחרי זה ואני מחליק על זה שזה הרגיש כאילו הוא נגמר משום מקום (מבחינת האווירה באולם). אורטון רוצה לרמות וזה חוזר לו לצעלות כקארמה. לא קודי לא עשה היל טרן, קודי התעלה על המורה שלו עם שיעור אחרון לקראת קרב גדול נוסף. אורטון הביא את קודי לקצה, בקצה קודי עושה הכל בשביל הניצחון. כמו שצריך. ביצוע טוב, כיף לראות את אורטון שעובד לעבוד ושובר את השבלונה של עצמו. אני נהנתי.

כמה כיף לשמוע את השיר כניסה של קרוס שוב. זה נראה לי המקום היחיד בעולם שלא מגיע לקרוס. ואז הגיע המכוער עם הגיר המכוער. אני לא כזה חזק בפוליטיקה עולמית, ערב הסעודית לא יריבה של איראן ומשתמע מכך גם של הטיפשים שתחתיה? הקרב לא היה מלהיב במיוחד, קרוס כן הפיח בו חיים לפרקים עם מילים שזרק כלפי האנטישמי. מבחינתי קרוס יכל לפמפם דומסדאי סאידו לאורך כל הקרב, גם מהלך כיפי לצפייה וגם הכתום חוטף מכות לצוואר. ברגע שקרוס התחיל לרוץ מפינה לפינה היה צפוי שזיין יקפל את הבאסטה עם הבעיטה שלו. זיין פשוט התגבר על קרוס כמכשול, זה קצת משעמם מבחינה סיפורית. הוא לא השתנה, נשאר אותה דמות. לא שולל שזה יבוא בהמשך, אבל כל דמות ולא משנה מי מגלם אותה, ברגע שהיא נשארת אותו הדבר במשך שנים (כאן מדובר בעשור), זה משעמם.

יכולים להמשיך לבלבל לנו את השכל שמדובר בקהל חזק, הם היו שקטים בקרב של פאטו וסיקואה. הקהל הזה מגיב חזק שהם רואים את הכוכבים הגדולים, כי מדובר בקהל מארקי. מכל הבחינות זה היה קרב טוב יותר מהקרב הקודם. סולו בידר, פאטו ניסה להוציא תגובות חזקות יותר. חבל. לא הגיע לקהל הזה את הקרב הזה. כיאה לקרב של המשפחה הזאת, מגיעה התערבות. דרך טובה להוציא את פאטו תופעת טבע ולשרוד את כל הדברים האלה. פאטו שיחרר שם קפיצה חולנית אל חוץ הזירה וכמובן שהקהל התעורר. הופעת בכורה טובה של האח הגבוה. אני מאוד אוהב את זה שכל זה בתמונת אליפות ארה"ב, זה מאדיר אותה. פאטו לא היה צריך ריין ארוך, זה היה קרב מתבקש ותוצאה מתבקשת. הוא יכול להחזיר את החגורה בהמשך, הוא יכול לרוץ בלעדיה, הוא יכול לתפס בקארד לקראת היום שאחרי סינה. הסעודים קיבלו 2 אלופי ארה"ב חדשים בסופ"ש, לא נראה שהם מעריכים את זה יותר מדי. אבל כסף מסובב את העולם אהה? נסתכל על הצד החיובי, היה טוב, מתקדמים בסיפור, לא מרחו אותנו.

קודם כל אני חייב להתייחס לזה, פאנק הוא שם גדול ולכן הוא קיבל קרב אליפות. אבל זה קרה מהר מדי. הוא יכל לרדוף טיפה יותר אחרי סינה ולהצדיק את מה שהוא מנסה לטעון, שסינה איש המערכת והוא צריך להשיג נגדו את הקרב. איש מערכת מקבל קרב אליפות סתם ככה, נכון פאנק? מצחיק לראות את פאנק על רקע הסעודים. מצחיק לראות את סינה ופאנק ב2025 פותחים את הקרב בצורה טכנית. מצחיק לשמוע את הקהל שר הולה הולה במקום להתייחס לקרב ולצעוק משהו שרלוונטי אליו. הרבה צחוקים. הקרב היה איטי וברובו הרגיש מגושם, זכרתי דינמיקה טובה יותר מחודש מרץ. אני בספק אם מישהו אוהב ומתרגש מספאם פינשרים בשלב הזה. נקודה חיובית בקרב וחשובה מאוד, סינה מתחיל להקשיב לקהל ומוותר על הרמאות. אהבתי מאוד, משפר את הקרב. השופט נופל ופאנק קורא למישהו לצאת. רולינס יוצא זה הפתעה, נראה שפאנק לא התכוון אליו. עדיין לדעתי אין סיכוי שנראה פה אלוף חדש. רק אחרי שרולינס ביצע בעצמו את קטע הזימון הבנתי שגם רולינס וגם פאנק מקודם התכוונו לזמן שופט. פאנק יכל לעשות את זה ברור יותר לטעמי. סינה עם דריסה מעולה לשופט, זה יכול להיות אחלה מימ/גיפ. לא אהבתי את הבלאגן שהיה אחר כך. סינה חזר להיות סינה האמת בוצע טוב. היה חסר לי בסיום פייס אוף של סינה וקודי.

לסיכום, הייתי יכול לבלוע את הדברים הלא טובים באירוע אם הקהל היה טוב יותר. אורטון-קודי ופאטו-סולו היו אחלה. סינה-פאנק וקרוס-זיין פחות אחלה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 4 users Like NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow, SwitchBlade, Tblack, TheFallenAngel
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
06-29-2025, 09:56 AM
תמיד אירוע בשעה נורמלית מקבל בונוס לסיכום אירוע, אבל בסוף - הוא עדיין מדורג בין הנמוכים השנה, בטח בשל זה שהיו אירועים טובים יותר פשוט.

קודי-רנדי היה קרב מעולה עד הספוט המסיים. באמת אחלה קרב עם זה שהצליחו לספר סיפור ביחס לזה שלא קיבלו בנייה והסתמכו על זה שאנחנו חכמים ונבין, וזה ממש לא מובן מאליו שלא מזלזלים באינטליגנציה של הצופים ואני ממש מקווה שימשיכו בקו הזה. הסוף היה נראה מאולץ ועל המבט של רנדי נראה שהוא עצמו לא אהב את הדרך של הביצוע. בכל מצב נראה היל טרן מהקרב הזה - רנדי, קודי או שניהם. מקווה לקודי בשביל הרענון או שניהם בשביל עלילה מעניינת.

ריה בקרבות ללא חוקים זה תמיד תענוג. אחלה פיל גוד.

המחבל לצערנו מנצח ויוצא אובר. אין מה לומר חוץ מלאחל לו את כל המחלות חשוכות המרפא הקיימות.

סולו מקבל בוקינג שדומה לריינס בהתחלת הבלדליין. וזה די מעניין הקו שלוקחים אותו בטח ביחס לזה שגם עזב את הOTC וגם פאטו וג'ימי לא איתו. השאלה איך לוקחים את העלילה מכאן ולא מסבכים עם יותר מדי מתאבקים שיהפכו את סמאקדאון לסמואהדאון.

ג'ייד-אסקה היה זריז וטוב שכך. הקרב החלש של הערב גם מנקודת מבט לא אובייקטיבית שלנו על המחבל. ג'ייד עדיין לא מסוגלת להעביר עלילה. גם בנייה של מעל חודש, יהיה להם עבודה קשה מאוד כדי לעניין אותנו בקרב של ג'ייד מול טיפי.

לאטס גו סינה, פאק CM פאנק. היה בוקינג במידה עם רולינס והחבורה ועם פנטה. ברגע שהמחבל יצא זה כבר אובר והעולם היה יכול להיות טוב יותר בלעדיו. בכל זאת התוצאה הנכונה, האלוף האמיתי האחרון ממשיך בריין הטרור שלו ואנחנו נהנים.

סך הכל אני מדרג 6/10 את האירוע.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב
The following 1 user Likes Mad King's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,218
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
06-29-2025, 10:56 AM
איך בחודש אחד התמלא לסינה השיער, לא ברור העניין.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 01:11 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר