Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 16 17 18 19 20 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 26.6.2025

עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 26.6.2025
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,180
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,959
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-28-2025, 02:46 PM
תוכנית טובה של סמאקדאון.

- תגובות אדירות של הקהל הסעודי לקודי רודס ורנדי אורטון, שרו את השירים שלהם בעוצמה חזקה. ההילה של רנדי וקודי כל כך גדולה שהיא גרמה להפסקת חשמל ונפילה של השידור לחצי שעה. השלמתי את הסגמנט מהשידור ב-USA והוא היה מעולה, קצר ולעניין. הייפ מטורף לקרב שלהם.

- ג'יי סי מטאו נגד ג'ימי אוסו היה קרב משעמם. הקרב הזה היה יותר מדי איטי ולא הצליח להתרומם. הדברים המעניינים היו אחרי הקרב. פופים מטורפים לג'ייקוב פאטו שמנקנק את מטאו. סולו מנסה לתקוף את פאטו אך ביג ג'ים עושה את ההצלה. הפיוד של סולו ופאטו מעולה. אני אוהב את הטיזינג של פאטו-ג'ימי, גם קרב שצריכים לתת לנו.

- ג'וליה נגד זלינה וגה על אליפות ארה"ב לנשים היה קרב טוב. חבל לי על זלינה וגה שעד שנתנו לה ריין... כולו היה תקוע על השירות החשאי ולא התקדם לשום דבר, מה שיזכרו מהריין שלה זה שנתנו לה שיר גרוע ולא היה לה סיכוי לקבל תגובות מהקהל + שברה לצ'לסי גרין את האף. ג'וליה אדירה ומהר מאוד שמים עליה זהב ברוסטר הראשי, זה היה ברור לכולם. ג'וליה הולכת להפציץ.

- סגמנט נהדר על טורניר מלכת הזירה. הקהל הסעודי מפתיע ונותן היטים לג'ייד קארגיל, פופים גדולים לאסקה.

- אנדראדה וריי פיניקס נגד DIY היה קרב זוגות ענק. פשוט קרב מטורף, קצב מהיר, ספוטים איכותיים. תענוג אחד גדול. כולם הפציצו פה.

- פיוד של אליסטר בלאק ו-ר' טרות'. טיזינג גם של בלאק-פריסט מאחורי הקלעים. דיווחים אחרונים על פוש עתידי לבלאק. אני בעד.

- הבלאגן ממשיך במחלקת הזוגות של סמאקדאון, היה ברור שנקבל פסילה בקרב על אליפות הזוגות של ה-WWE. תנו לנו קרב מרובה משתתפים גדול בקשה.

- טיפאני סטראטון נגד ניה ג'קס בקרב מי שעומדת אחרונה על אליפות הנשים של ה-WWE היה באנגר גדול. אם זה באמת היה הסיום של הפיוד שלהן אז זה היה סיום ראוי לחלוטין. סטיפולציה מצוינת, קרב מאוד פיזי, שימוש בחפצים כמו שצריך. כל מכה נכנסה חזק. ניה נתנה לטיפי ספלאש מהאפרון על שולחן... ואוו. מחצה אותה לגמרי. עבודה מעולה שלהן בקרב הזה, יש להן כימיה מושלמת. נעומי מנסה לפדות שוב ולא מצליחה. טיפי דופקת לניה תמזוודה לפנים, גורמת לה להתרסק על השולחנות ומנצחת. שאפו.

- סיום ענק לתוכנית בין אלוף ה-WWE ג'ון סינה ו-CM פאנק. סינה ופאנק קיבלו פופים מטורפים מהקהל.  סינה עוד לא מתחיל לדבר ופאנק ישר מפתיע את כולם ויוצא החוצה ב-Basic Thuganomics. זה היה זהב. כן... פאנק בלע כמה מילים... הוא לא ראפר. שוקינג. ועדיין זה היה מושלם מבחינתי. כל הירידות שלו על סינה היו מעולות, הקהל הסעודי לא הבין כמה מהם... אם זה היה בארה"ב זה היה שונה. שבועיים ענקיים של סינה ופאנק, סינה נותן פייב בומב אגדי, פאנק מחזיר בוורד לייף. אשכרה בסוף התוכנית כל הקהל היה בצד של פאנק. לא יאומן.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,810
אשכולות: 59
Likes Given: 4,454
06-28-2025, 03:19 PM
- יש משהו טראגי בזלינה בתור מתאבקת.
היא הייתה מנג'רית מצוינת לאנדרדה, התעקשה להפוך למתאבקת אבל משהו פשוט לא עובד. 0 תגובות מהקהל בתור אלופת ארה"ב וריין שללא ספק ייחתם בתור כישלון. מבאס.
זה לא כאילו היא מתאבקת רעה, יש לה את כל המהלכים הנורמלים והיא בוודאי טובה יותר מניה ג'קס או מנעומי, אבל למרות הכל אני לא מצליח להיפטר מהתחושה שהמקום האידאלי עבורה הוא מנג'רית ולא מתאבקת. 
הקרב הזה היה סימון וי אחד גדול ולא יותר, ג'וליה עושה את הבלתי-בלתי ייאמן, לוקחת את הניצחון הצפוי בהיסטוריה והולכת לתת ריין מצוין. 

- פאנק וסינה החליפו אינטנסיביות וריאליות לטובת גימיקים, call backs ונוסטלגיה.
יש משהו מזויף ביריבות הזאת שלהם. 
לא יכול להיות, לא יכול להיות ששני יריבים כל כך מרים מסוגלים לנהל יריבות אמיתית כשהם נצמדים לירידות שנונות, עקיצות וקריצות, ומעולם לא נכנסים *באמת* לחלק האישי שחד משמעית קיים בניהם.
פאנק בנה את המורשת שלו כמורד על הגב התאגידי של סינה. וכל מה שהם מסוגלים להוציא זה פרומו אחד סביר, "פייפבומב" ממזרי ושיר ראפ עצל? בסופו של דבר פאנק/מקנטייר זו הרמה שהייתי מצפה לה משני אלה - משהו אישי, חותך, משהו שלפחות מרגיש קצת אמיתי. אבל זה לא מרגיש אמיתי, זה מרגיש מלאכותי, חיקוי, משהו שמנסה להידמות כמשהו אמיתי אבל יודע שהוא לא רוצה להגיע לרמות האלו. 

כל שורה בפרומואים האלו אושרה מראש, כל ירידה עברה דילול כלשהו כדי לא לפגוע חזק מידי, הכל עבר פוליש מיותר ורואים עליהם. זו יריבות אישית של TKO, אין בזה מן האמת או אותנטיות שהייתי מחפש וגם דורש לראות בין שני אלה, ובדיעבד אחרי הניצחון הצפוי של סינה נוכל לומר בדיוק את זה. אני יותר מאשים את סינה מאשר את פאנק. פאנק הוא נקניק סלמי רקוב ונגיע גם אליו ואל ההתנצלות שלו, אבל סינה.. פשוט מסרב בתוקף להגיע לרמות האישיות ב100% מהדברים שהוא עושה. הוא מסרב ללכת לשם, הוא לא נכנס בצורה אישית ושום דבר ב"סינה ההיל" לא אותנטי. במובן מסוים סינה התאגידי היה מרדן גדול יותר עם פרומואים באמת קשים מול ריינס, ת'אורי ונוספים. סינה ה'מורד' הוא יותר TKO מאשר שסינה הגיבור היה WWE. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,251
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
06-28-2025, 03:27 PM
(06-27-2025, 10:58 PM)lidoradir כתב:  

[Image: Gued-IXKWo-AINw-FO.jpg]

ענק ענק ענק.

לא מאמין שביזבזו את זה על הקהל של סעודיה חחחחחחחחח בושה. כל היעני ראפ הם בקושי הגיבו כי לא הבינו את העקיצות.
יחסית לאחד שלא עושה ראפ פאנק היה סביר רק חבל שסינה לא ענה לו בחזרה.
סך הכל היה סגמנט אחלה, רק באסה שפאנק קיבל פופים.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מחובר
טון טון טון
תגובות: 4,919
אשכולות: 45
Likes Given: 616
06-28-2025, 03:40 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-28-2025, 03:42 PM על ידי Cenation.)
וואלה אני לא מבין מה נהייה פה מהפורום, אשכרה אנשים מחרבנים או לא מתלהבים פה מהפרומו של פאנק או של סינה שבוע שעבר
פעם זה לא היה פה ככה, וואלה אני באמת לא מבין כמה אפשר לנסות לחפש בכוח זה מטורף

תשבו ותיהנו משניים מהאגדות הגדולות בכל הזמנים בפעם האחרונה מחליפים פרומואים זהב, על מה אתם כל הזמן מחפשים מה להתלונן
אם מזה אתם לא מתלהבים אז אני לא יודע מה להגיד לכם לכו תראו NXT. מה שאנחנו רואים עכשיו זה PEAK WWE, אני באמת לא מבין איך ולמה מנסים לחפש את הדבר הרע או את כמה זה היה יכול להיות יותר טוב. תיהנו מהרגע חבל

זה הפיוד הכי טוב של סינה בתור היל עד עכשיו והבנייה פה הייתה פשוט נהדרת
הגב
The following 2 users Like Cenation's post:
  • lidoradir, SwitchBlade
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,274
אשכולות: 8
Likes Given: 10,900
06-28-2025, 03:42 PM
(06-28-2025, 03:40 PM)Cenation כתב:  וואלה אני לא מבין מה נהייה פה מהפורום, אשכרה אנשים מחרבנים או לא מתלהבים פה מהפרומו של פאנק או של סינה שבוע שעבר

תשבו ותיהנו משניים מהאגדות הגדולות בכל הזמנים בפעם האחרונה מחליפים פרומואים זהב, על מה אתם כל הזמן מחפשים מה להתלונן
אם מזה אתם לא מתלהבים אז אני לא יודע מה להגיד לכם לכו תראו NXT. מה שאנחנו רואים עכשיו זה PEAK WWE, אני באמת לא מבין איך ולמה מנסים לחפש את הדבר הרע וכמה זה היה יכול להיות יותר טוב. תיהנו מהרגע חבל

אבל אני חושב שהם מסוגלים ליותר. הם לא מוכרים לי מספיק שנאה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow, SwitchBlade
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,736
אשכולות: 9
Likes Given: 3,904
06-28-2025, 03:53 PM
(06-28-2025, 10:44 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  אבל לבאם לבאם זה הזכיר את הקרב היפני עם בובת האבקות.

אתה מדבר על אגדת ההאבקות, יושיהיקו?  Huh

הגב

•
חפש
הגב
SweetChinMusic מנותק
Rookie
*
תגובות: 198
אשכולות: 0
Likes Given: 202
הצטרף בתאריך: Jan 2025
06-28-2025, 03:57 PM
(06-28-2025, 03:40 PM)Cenation כתב:  וואלה אני לא מבין מה נהייה פה מהפורום, אשכרה אנשים מחרבנים או לא מתלהבים פה מהפרומו של פאנק או של סינה שבוע שעבר

אם מזה אתם לא מתלהבים אז אני לא יודע מה להגיד לכם לכו תראו NXT. מה שאנחנו רואים עכשיו זה PEAK WWE, אני באמת לא מבין איך ולמה מנסים לחפש את הדבר הרע או את כמה זה היה יכול להיות יותר טוב. תיהנו מהרגע חבל

מצטערים שאנחנו לא גומרים על סינה בן ה50.

אף אחד לא אומר שהמוצר לא טוב. יש ביקורת.
הגב
The following 2 users Like SweetChinMusic's post:
  • Bam Bam Bigelow, The Visionary
חפש
הגב
Cenation מחובר
טון טון טון
תגובות: 4,919
אשכולות: 45
Likes Given: 616
06-28-2025, 04:12 PM
(06-28-2025, 03:42 PM)NaRRative כתב:  אבל אני חושב שהם מסוגלים ליותר. הם לא מוכרים לי מספיק שנאה.

אני יכול להתחבר עם זה, אבל צריך לזכור שזה 2025 ולא 2012 והציפיות צריכות להיות בהתאם
תמיד אפשר לצפות ליותר, תמיד יכול להיות יותר טוב. אבל שאתה מסתכל על התמונה הכללית אתה יכול להיות מרוצה ממה שאתה רואה

(06-28-2025, 03:57 PM)SweetChinMusic כתב:  מצטערים שאנחנו לא גומרים על סינה בן ה50.

אף אחד לא אומר שהמוצר לא טוב. יש ביקורת.

ביקורת זה מצוין וחשוב, אבל צריך לדעת גם איך ומתי להגיד אותה
אני מסתובב ברשתות ואחרי הסגמנט קורא אלפי תגובות של מעריצים שמבסוטים וכאילו רק פה זה לא תמיד מספיק… מרגיש שפה לפעמים במקום ליהנות מהרגע, מתעסקים בעיקר בביקורת ולדעתי זה חבל כי צריך להעביר ביקורת ולבצע דיון עם דעות שונות אבל גם צריך לדעת להעריך רגעים כאלה
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,810
אשכולות: 59
Likes Given: 4,454
06-28-2025, 04:17 PM

אני חושב שזו תגובה ממש חשובה כדי להבהיר את ההקשר שבו לפחות אני אמרתי את דעתי.

אני חושב שהפרומו של סינה היה מצוין, והפרומו של פאנק היה מצוין, והכל היה מצוין בסופו של דבר. 
היו להם רעיונות מדהימים ויצירתיים והם ללא ספק נהנו והשקיעו בבנייה הקצרה הזאת בניהם.
בהקשר של כל הדברים האלה - סינה/פאנק זה משהו שאני מצפה ממנו להיות 10/10, מעולה, הכי טוב שיש. 

אוסיף ואומר שבסופו של דבר.. כמו שנועם וג'ים קורנט תמיד אמרו, רסלינג מוכר לך יריבות. כדי להאמין ביריבות אתה צריך להאמין שהמתאבקים שונאים אחד את השני ובאים ללכת מכות. יש סיבה שבשנות ה80 וה90 מתאבקים שהיו ביריבות לא יכלו לבלות ביחד בפומבי, או שאדג'/מאט הארדי מכר המון בתור יריבות או שקייפייב קיים בכלל, הכל כדי לתת לך את התחושה שהם באים באמת ללכת מכות. 
אם אני צופה ביריבות ואני רואה בעיניים את העבודה של שני המתאבקים מאחורי הקלעים, ואני יכול להרגיש שהם ישבו ביחד וחשבו על שורות מצחיקות, אין יריבות מבחינתי. הם לא שונאים אחד את השני, הם סחבקים שמעמידים פנים כדי שאצפה. זו גם הסיבה למה לוצ'ה ליברה בסגנון החדש לא מצליח למכור - כי אני רואה שהאחד מנסה לשמור על האחר ואני מאבד את תחושת הקרב. שים לב לקרבות עם מהלכי היי-פליינג לפני 5-10 שנים ויותר רחוק, תראה שיש דחיפות מסוימת למהלכים שנאבדה עם הסגנון החדש.

סינה/פאנק נופל ממקנטייר/פאנק בגלל שמקנטייר ופאנק מכרו לי שנאה, וסינה ופאנק מוכרים לי מחליף סינטתי של שנאה, ואני מרגיש את טעם הלוואי הזה. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
Diri מנותק
Rookie
*
תגובות: 51
אשכולות: 0
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Mar 2024
06-28-2025, 04:18 PM

אני יכול להבין מה שאתה אומר אבל מה קיבלנו מסינה עד עכשיו?
מכירת נשמה שלא אמרה כלום עד עכשיו (מקווה שיהיה פה משהו שיגרום לי לאכול את הכובע)
רנדי סינה שנבנה בסדר אבל בעיקר נאחז בעבר
ולגביי מה שקורה עכשיו זה יכל להיות הרבה יותר וואו אם הבנייה הייתה יותר עמוקה, סינה פאנק ימכור בכל מקום כל זמן בגלל העבר. אני נבין את הסימבוליות ובגלל שזה סבב פרישה יש חלק משמעותי לנוסטלגיה, יחד עם זאת עם כל הכבוד לנוסטלגיה תמכרו לי את השנאה החדשה שלהם, אם היו פה עוד 2 פרומואים רציניים אישיים אמיתיים הייתי קונה את זה במאה אחוז.
זה לא רע זה פשוט לא מה שסינה יכול לעשות בשנה האחרונה שלו.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 01:02 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר