05-15-2025, 12:46 PM
(05-15-2025, 12:28 PM)Cenation כתב: זה פאקינג CM PUNK, אם הוא רוצה קרב אליפות מול ג׳ון סינה הוא יקבל קרב אליפות מול ג׳ון סינה, זה לא עוד איזה ג׳יי אוסו אחד. זה דבר ראשון
דבר שני, אני גם מסכים שלקרב ביניהם צריך בנייה יותר טובה אבל אין לי בכלל ספק שהרוב המוחלט של הקהל היה רוצה לקבל את הקרב הזה בMITB ובכלל לא הייתי מתנגד לזה, מספיק הנוסטלגיה של הקרב מפעם וזה קרב יעשה את העבודה עבור הקהל
יש לא מעט סיבות למה הוא יכול לאתגר את סינה :
1. היריבות שלהם מהעבר
2. זה שסינה הדיח את פאנק בציימבר ברמאות בזכות רולינס
3. כי הוא פאנק ואם הוא רוצה קרב אליפות מול סינה אז הוא יקבל
4. כי זה האירוע שהכי מזוהה איתם בכל הזמנים
נתחיל בזה שלא צריך לזרוק את ג'יי אוסו כל פעם שמנסים לעשות השוואה מולי, אם יש לך נקודות טובות, תשתמש בהן. לרדת ישר על ג'יי אוסו לא מוציא אותך איזה גאון, סה"כ מעיד שאין לך באמת נקודות מלבד זה של-CM פאנק יש שם יותר טוב ברשת מג'יי אוסו. ובוא, כל פלוץ כמעט עושה פרומו שהוא רוצה קרב אליפות ומקבל אותו, אתה יורד לג'יי אוסו? גונת'ר עשה את זה בRAW האחרון, לוגאן פול עשה את זה שבוע קודם. הכל טוב, אפשר לבקש קרבות אליפות ויש מתאבקים שהם בקאליבר לקבל אותם. CM פאנק הוא כזה, אבל הוא לא זה שצריך לאתגר את סינה כרגע.
"אין לי בכלל ספק שהרוב המוחלט של הקהל היה רוצה לקבל את הקרב הזה בMITB " - הרוב המוחלט של הקהל היה רוצה לקבל קרב אליפות של CM פאנק גם בהאוס שואו כרגע. האיש נתן עבודה בפיוד מול מקינטייר, עשה עבודה לא ראה בכלל ב-RTW, מגיע לו קרב אליפות. הבעיה היא שהוא לא קשור לאליפות של סינה. אחד ב-RAW, אחד בסמאקדאון.
"מספיק הנוסטלגיה של הקרב מפעם וזה קרב יעשה את העבודה עבור הקהל" - זו שורש הבעיה. אתם רוצים שטור הפרידה של סינה יהיה טור ה"בואו נשחזר כל פיוד של סינה מהעבר כדי לסגור מעגל" וזה טמטום. אני לא אומר שלא צריך לעשות את זה בכלל, אבל עשו את זה עם רנדי אורטון בדיוק לפני שבוע, למה לעשות את זה שוב עכשיו? אתם כל כך חרמנים על קרב מהעבר של סינה, לכו לנטפליקס ויוטיוב. CM פאנק נמצא כרגע במרכז של סטוריליין שאמור להיות המרכזי ביותר של RAW בחודשים הקרובים, למה להוציא אותו מזה ולדחוף אותו לקרב אליפות של סמאקדאון? רק בגלל ששמו תפאורה של MITB? תשים פאנק-סינה בסאמרסלאם, או אפילו ב-SURVIVOR SERIES כשפאנק הוא זה שלוקח מסינה את התואר אחרי בנייה ראויה. למה לבזבז את זה על אירוע שמתקיים עוד שלושה שבועות, ובאמצע עוד בכלל יש אירוע פילר שפאנק כבר מתאבק בו ובונה אליו סטוריליין? אני לא רוצה לקבל סינה-פאנק עם בנייה של שבועיים, זה סטוריליין יותר מדי גדול בשביל זה.
זו אגב אותה הביקורת בדיוק שהייתה על אירועי קונספט בעבר - לקבוע קרב HIAC בין שני יריבים בלי היסטוריה רק בגלל שמדובר באירוע בשם HIAC - רק פשוט מהצד השני: לדחוף שני אנשים לזירה כשאין ביניהם שום קשר בסטוריליין כרגע, רק בגלל שלפני 14 שנה הם נתנו שם קרב טוב.

![[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]](https://i.ibb.co/cbsd1Yk/f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif)