04-20-2025, 08:35 AM
(04-20-2025, 08:17 AM)Mad King כתב: ואנחנו לא נדבר על האפסט של הערב, קרב אחד שהיחיד שקיבל בו ניקוד הוא גיא האפס?
אנחנו כולנו כקבוצה צריכים להתבייש.
|
תוצאות | WWE WrestleMania 41 - לילה 1
|
|
04-20-2025, 08:35 AM
(04-20-2025, 08:17 AM)Mad King כתב: ואנחנו לא נדבר על האפסט של הערב, קרב אחד שהיחיד שקיבל בו ניקוד הוא גיא האפס? אנחנו כולנו כקבוצה צריכים להתבייש.
04-20-2025, 08:52 AM
(04-20-2025, 08:34 AM)m0tti כתב: הוא שם פשוט בלי דרך ניצחון הייתי מעדיף איזשהו טוויסט שם, אני לא אוהב את שתיהן... אם שארלוט הייתה מנצחת אז זה היה ברור שקוברים את טיפי. אין לי עניין באליפות של סמאק, אני מחכה לרענון אמיתי במחלקה הזאת
04-20-2025, 08:55 AM
טוב אז דבר ראשון עניין של קהל, בעולם מושלם היו מסננים את הרשות לקנות כרטיסים רק לקהל שיודע לעודד כמו שצריך כי זה היה פשוט מביך.
הרגשתי שאני צופה במשחק בייסבול בין 2 קבוצות שאין להן סיכוי לזכות באליפות, קצת הוריד מהחוויה אבל לא נורא. לא ממש התרשמתי לצערי חוץ מהמיין אבנט, הרוב היה דיי צפוי בעיניי לפחות חוץ מהניצחון של פאטו כי הייתי בטוח שיתסכלו אותו עוד קצת. מקווה שהיום בערב יהיה הרבה יותר רעש מהקהל וקרבות הרבה יותר טובים. פול היימן הוא אגדה מאז ומתמיד, הכי אהבתי אותו בתקופת ECW כמו רובנו בו הוא היה פשוט בלתי פגיע. כל מי שרק תכנן לפגוע בו היה חוטף מכל הצוות שלו בראש, מקווה שעכשיו עם רולינס הוא יחזור למעמד הזה של המנהל הגדול ומי שמתעסק איתו חוטף. ריינס אני מניח ייצא לחופשה ארוכה ויופיע פה ושם עד מניה הבאה נגד רולינס (כנראה על תואר). פאנק קיבל את הרגע שלו, השאלה מה הלאה? הפסקה או שהוא ימשיך להופיע ולנסות לקבל איזה טייטל לפני הסוף. מקווה מאוד שהיום נראה את סינה שובר את הסינה למרות שאני סקפטי מאוד, אולי היימן מתכנן לנו עוד מהלך סודי...
04-20-2025, 09:10 AM
![]() ההיסטוריה חוזרת, אני אוהב את זה שלמתאבקים יש נקודות חולשה מסויימות. גם הייתה תקופה, ובAEW עדיין, שלא הרשו לאף אחד ממיד קארד ומעלה להיכנע שלא מכבודו ודי הרסו את הפואנטה של הכנעות
This is the story of a fighter who's got nothing to lose Battle tested next opponent he choose Will be left broken and bruised Just me and my crew We battle tested Coming for everything and you know we’ll wreck it
04-20-2025, 09:45 AM
חלש מאוד חוץ מהמיין איוונט, שמח שטיפי ניצחה.
רולינס צריך לקחת את האליפות מג'יי כמה שיותר מהר ולנסות לבנות סיפור חדש ומעניין עם היימן, ואשמח לראות גם שינוי בדמות של היימן, מאוד מאמין בשילוב של שניהם.
04-20-2025, 10:37 AM
(04-20-2025, 09:45 AM)בלובלו כתב: חלש מאוד חוץ מהמיין איוונט, שמח שטיפי ניצחה. האמת שזאת דרך נהדרת להחזיר את ריינס לקרב מול רולינס... רולינס מנצח את ג׳יי, ריינס חוזר לעזור למשפחה אחרי שג׳יי נכשל להחזיר אותה.. וככה יש קרב רסלמניה לשנה הבאה.
04-20-2025, 11:21 AM
לצערי נאלץ להסכים עם סיניישן הפעם והוא הוכיח אותי על טעותי, לילה 1 מאכזב מאד במבחן התוצאה.
אופנר מאד מבאס וממש הגעתי אליו בראש פתוח אבל היו קרבות טובים יותר ביניהם בSNME ובראו, ראיתי משתמשים שאומרים שגונת'ר סחב את ג'יי לקרב טוב ולי זה הרגיש יותר שג'יי משך את גונת'ר לקרב רע. גם פה אני טעיתי כי שנה וחצי אחורה הייתי 100% בעד לתת לג'יי לסיים לריינס את הריין בסאמרסלאם ואני 100% בעד סטוריליין אנדרדוג ושוקראמבל כמו שג'יי קיבל אבל פשוט שמים את כל הביצים בסל הלא נכון וזה מבאס ממש כי ההחלטה נכונה, הדרך נכונה ואפילו התוצאה נכונה אבל זה פשוט לא עובד וזה לא שלא היו עשרות סימנים מקדימים בשנה וחצי הללו, אני ממש מקווה שהמעידה הזאת לא תמנע מהקריאייטיב לקבל החלטות דומות בעתיד עם טאלנט שאשכרה יכול לעמוד בזה. הניו דיי הקרב החלש בקארד וגם הכי פחות מעניין בו, נתתי להם הזדמנות להישאר בחתימה שלי עד רסלמניה ומאז אותה לחיצת יד הם בצניחה חופשית. ג'ייד - נעומי אהבתי ממש, מרגיש שראיתי קרב שונה מכולם, בכיף גם הייתי נותן להן 10 דקות נוספות. הן התגברו על המון הייט כולל שלי מהרגע שהקרב נקבע והצליחו להרים פה סטוריליין לתפארת, נעומי הוכיחה שהיא יכולה להיות מעניינת, ג'ייד הוכיחה בפעם המי יודע כמה שהיא מתאבקת מעולה והן הרימו פה אחלה קרב עם יופי של ספוטים. גם הקרב על אליפות ארה"ב היה סבבה לגמרי, פה רק אין איזה סיפור להישען עליו בזירה זה פשוט אלוף ארה"ב מגן מול המתאבק החם ברוסטר והמתאבק החם עומד בלחץ ומצדיק את הזכייה. אפשר היה להתכונן טוב יותר עם אלוף אחר מל.א נייט אבל יחסית למה שנקבע היה בסדר גמור, לא בקאליבר של רסלמניה ולא בקאליבר של האליפות הביניבשתית אבל קרב טוב כשלעצמו. וגם את אמריקנו - פניקס אהבתי מאד. גייבל נתן שם ספוט פסיכי עם ה-450 ספלאש על הגב ועבודה טובה גם לכל אורך שאר הקרב, פניקס היה נהדר במעט אופנס שקיבל וגם פה הם יכלו ליהנות מעוד כמה דקות בזירה ולהוציא משהו יותר הולם למעמד, אם גם באירוע של 2 לילות ו-8 שעות רוב הקארד מגרד את ה10 דקות מלמטה לא עשינו כלום, להעביר 2-3 מארבעת הקרבות האחרונים שביקרתי לקיקאוף או לסמאקדאון וכולם מרוויחים. רק בנקודה הזאת, בקרב השישי מתוך שבע באמת התחלנו את רסלמניה. כל ראיונות השוט, העימותים הקשים לצפייה ומה שהרגיש כמו שנאה אמיתית התבטא בקרב והעלה אותו למעלה, שארלוט בסופו של דבר כן דאגה להוציא אובר את הטאלנט שמולה לא רק בתוצאה אלא גם בזירה ורק עכשיו טיפאני מקבלת חותמת רשמית כטופ של המחלקה כי זה משהו שזכייה בMITB אף פעם לא יכולה לתת. והמיין אבנט הציל את הערב הזה. קרב ענק, לטעמי מראש הוא הגדול ביותר מ-2 הלילות, הבנייה אליו הייתה מדהימה ודאגה שכל אינטראקציה בין זוג מתאבקים תהיה זהב. אלו שלושת המתאבקים הגדולים ביותר ברוסטר והם בנו פה ספוטים מצוינים, גם הפעם הסטיפולציה מסתירה את הלקויות של פאנק ומוציאה אותו מיליון דולר, הדאבל-קרוס של היימן לא באמת מפתיע גם אם לא הימרתי עליו כי לא הייתי בטוח שתהיה את התעוזה ללכת עם זה עד הסוף והוא בוצע בצורה מושלמת וכמו שרולינס הזכיר בפרומו האחרון שלו הוא הכי ראוי לניצחון כי הוא זה שהקריב הכי הרבה עבור העסק ואני מבסוט על הבחירה ומת מסקרנות לגלות לאן כל אחד מהם ממשיך מכאן. ![]()
04-20-2025, 11:30 AM
ברכות לג'יי, האלוף הכי מעאפן של כל הזמנים.
הקרב המרכזי סבל מיותר מדי פינישרים, הבגידה של היימן בפאנק ובריינס היתה שקופה. רולינס סוף סוף.עם היל טרן? נראה לאן זה ילך...
04-20-2025, 11:44 AM
(04-20-2025, 11:30 AM)hbk כתב: ברכות לג'יי, האלוף הכי מעאפן של כל הזמנים. רציתי לתת לך לייק ואז הרסת עם החלק השני... היימן בוגד בריינס ועובר לרולינס זה בדיוק מה שצריך בשביל הקרב הסופי של ריינס ורולינס בשנה הבאה ברסלמניה... מקווה שהיימן יאדיר את רולינס כמו שעשה עם ריינס כי זה יהיה מדהים
04-20-2025, 12:06 PM
אני נורא נהנתי מהמיין איבנט אבל עלתה לי מחשבה קצת מוזרה מעניין אם היא רק לי
אני בשנה שעברה חזרתי לצפות באופן קבוע מאז 2014 בערך, כשחזרתי לצפות זה היה גם באיזור רסלמניה ועם זאת עדיין העברתי פחות קרבות מאשר שהעברתי השנה כשאני צופה באופן קבוע בתוכן, השאלה אם זה רק אני או שזה מורגש גם לדעתכם? בנוסף חשבתי על משהו שיכול להיות מעניין, אני לא סגור על זה אבל השארפשוטר שהשתמש בו רולינס זה גם אחת ההכנעות של דה רוק לא? (אני שם לב שהאנטר אוהב לשתול רמזים סודיים בקרבות או בסגמנטים מסוימים) יש סיכוי שרולינס סינה היימן ורוק הולכים לעבוד ביחד או שאני מגזים? |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|