Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 22 23 24 25 26 ... 129 הבא »

לקראת ראו | 7.4.2025 - ביילי-ליירה IC, רולינס, אל גרנדה אמריקנו, דומיניק-פנטה

עמודים (3): « הקודם 1 2 3
מצבי תצוגת אשכול
לקראת ראו | 7.4.2025 - ביילי-ליירה IC, רולינס, אל גרנדה אמריקנו, דומיניק-פנטה
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,092
אשכולות: 12
Likes Given: 1,107
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-07-2025, 11:40 PM
(04-07-2025, 10:42 PM)Orton כתב:  זה אמנם לא מפריע לי כמו ניב, אבל תכלס? תמיד יש סיבה
רסלמניה
ואז MITB אז זה שני הרוסטרים אז זה הגיוני
ואז עונת הסאמרסלאם
ולפני הדראפט אז זה סבבה
וSS אז ברור שיהיו יריבויות בין 2 הבראנדים
ואז ראמבל אז כמובן
וEC
והנה שוב רסלמניה
זה מה שהיה כמעט לאורך כל השנה הזאת, בתוספת טורניר מלך הזירה והנטפליקס ובטח גם שכחתי משהו.

יש סיבה שיש 2 בראנדים. לכל אחד פעם יש פאקינג 3 שעות (או כמעט). יש רוסטרים מטורפים לשני הבראנדים. אני מבטיח שאני אהיה לגמרי בסדר לראות את רודס רק בסמאקדאון. רציתי אלוף פול טיימר אבל זה לא אומר שהוא צריך לבוא פעמיים על כל פעם שריינס לא היה מגיע

יש הבדל בין אדם בודד שעושה דרך כמו אלוף או מזוודה. לבין סטורי ליין שלם של תוכנית שרץ בתוכנית אחרת.
הזמנים היחידים שיש לך (גם השנה) זה תקופת הדראפט (השנה היה לך חלון נוסף) ומנייה.
גם השנה מנייה בלט לעומת שנים אחרות כי התחילו מאוד מאוחר בגלל הבלגאן שעשה רוקי ובגלל הלו"ז של סינה
שחייב גמישות מצד הWWE.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
04-08-2025, 02:06 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-08-2025, 02:09 AM על ידי gilam.)
מתחילים עם אליפות העולם לנשים.

פירס התחיל עם השתייה החריפה מוקדם מדי.
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,101
אשכולות: 46
Likes Given: 655
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-08-2025, 03:24 AM
חחחחח ג׳יי הקוקסינל מתבכיין לגונתר על זה שפירק את אח שלו, גונתר פתאום מרגיש ״לא נעים״ מהסיטואציה
איזה עולב, במקום שג׳יי יפרק לו את הצורה על מה עשה לאח שלו הוא מתבכיין לו כמו איזה ילדה, וואו זה היה כזה נורא
ולא פחות נורא שבמקום שגונתר ימשיך בתור היל ויצחק לו בפנים, הוא פתאום מרגיש לא נעים על מה שהוא אומר לו

שבוע שעבר הייתה מקפצת מדרגה כזאת גדולה לקרב הזה
והיום זה פשוט התרסק לרצפה עם אחד הסגמנטים הכי מוזרים שראיתי

גונתר מפרק לאח שלו את הצורה מול הפנים שלו וגורם לו לדמם ומה שהוא מחזיר לו זה להגיד לו שברסלמניה הוא ידאג לקחת ממנו את האליפות ולנצח? חחחחחחחח
אני חולה על ג׳ימי וציפיתי להתפוצצות היום, אבל זה היה כזה רע היום עבור הדמות שלו שאין לי יותר מה להגיד על הבנייה הזאת
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
04-08-2025, 03:32 AM
(04-08-2025, 03:24 AM)Cenation כתב:  חחחחח ג׳יי הקוקסינל מתבכיין לגונתר על זה שפירק את אח שלו, גונתר פתאום מרגיש ״לא נעים״ מהסיטואציה
איזה עולב, במקום שג׳יי יפרק לו את הצורה על מה עשה לאח שלו הוא מתבכיין לו כמו איזה ילדה, וואו זה היה כזה נורא
ולא פחות נורא שבמקום שגונתר ימשיך בתור היל ויצחק לו בפנים, הוא פתאום מרגיש לא נעים על מה שהוא אומר לו

שבוע שעבר הייתה מקפצת מדרגה כזאת גדולה לקרב הזה
והיום זה פשוט התרסק לרצפה עם אחד הסגמנטים הכי מוזרים שראיתי

גונתר מפרק לאח שלו את הצורה מול הפנים שלו וגורם לו לדמם ומה שהוא מחזיר לו זה להגיד לו שברסלמניה הוא ידאג לקחת ממנו את האליפות ולנצח? חחחחחחחח
אני חולה על ג׳ימי וציפיתי להתפוצצות היום, אבל זה היה כזה רע היום עבור הדמות שלו שאין לי יותר מה להגיד על הבנייה הזאת

לא מסכים אחי. זה הייתה הפעם הראשונה שמחסום הפחד של ג'יי נשבר.
זאת הייתה הפעם הראשונה שג'יי נכנס מתחת לעור ולראש של גאנתר שציפה לקרב
וקיבל שיחה סופר אמוציונלית מג'יי במצב תודעה שהוא לא רגיל לראות אותו ולא ידע איך להגיב אליו.
עובדה שגם גונתר שהבטיח גהינום לג'יי קפא במקום ולא זז.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
04-08-2025, 03:36 AM
ריי נגד גייבל במנייה.
זה בא משום מקום, אבל הכי מגיע לגייבל בעולם.
רק חבל שהקברן, סליחה ריי ינצח פה.
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,101
אשכולות: 46
Likes Given: 655
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-08-2025, 03:44 AM
(04-08-2025, 03:32 AM)gilam כתב:  לא מסכים אחי. זה הייתה הפעם הראשונה שמחסום הפחד של ג'יי נשבר.
זאת הייתה הפעם הראשונה שג'יי נכנס מתחת לעור ולראש של גאנתר שציפה לקרב
וקיבל שיחה סופר אמוציונלית מג'יי במצב תודעה שהוא לא רגיל לראות אותו ולא ידע איך להגיב אליו.
עובדה שגם גונתר שהבטיח גהינום לג'יי קפא במקום ולא זז.

בחייאת גילם את מי מעניין שיחה אמוציונלית אחרי שמפרקים את אח שלך שאתה אזוק לאזיקים וגורמים לו לדמם מול הפנים שלך, זה נראה לך רציני? זה היה מביך ומחסום ״הפחד״ לא מעניין אחרי מה שקרה שבוע שעבר, זה אמור להיות מובן מאליו והוא היה צריך לבוא לנקום, זה היה באמת רע מהצד

הוא היה יכול לשבור לו את הצורה על מה שעשה לג׳יי ובסוף לקחת מיקרופון ולהגיד אני כבר לא מפחד ממך יותר, אני אראה אותך הרסלמניה ואצא משם עם החגורה, וללכת עם הyeet ברקע בטירוף
וברור גם ההתנהגות של גונתר היה מוזרה מאוד ולא קשורה לסיפור, שבוע שעבר הוא מתעלל באח שלו ועושה את אחד ממהלכי ההיל הגדולים שראיתי בתקופה האחרונה, והיום הוא מקשיב לו בזירה וזה נוגע ללב שלו והוא מרגיש לא נעים

נו בחייאת, זה לא קונה אותי וזה ממש נראה רע מהצד
חבל מאוד שזה מה שעושים
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
04-08-2025, 03:54 AM
(04-08-2025, 03:44 AM)Cenation כתב:  בחייאת גילם את מי מעניין שיחה אמוציונלית אחרי שמפרקים את אח שלך שאתה אזוק לאזיקים וגורמים לו לדמם מול הפנים שלך, זה נראה לך רציני? זה היה מביך ומחסום ״הפחד״ לא מעניין אחרי מה שקרה שבוע שעבר, זה אמור להיות מובן מאליו והוא היה צריך לבוא לנקום, זה היה באמת רע מהצד

הוא היה יכול לשבור לו את הצורה על מה שעשה לג׳יי ובסוף לקחת מיקרופון ולהגיד אני כבר לא מפחד ממך יותר, אני אראה אותך הרסלמניה ואצא משם עם החגורה, וללכת עם הyeet ברקע בטירוף
וברור גם ההתנהגות של גונתר היה מוזרה מאוד ולא קשורה לסיפור, שבוע שעבר הוא מתעלל באח שלו ועושה את אחד ממהלכי ההיל הגדולים שראיתי בתקופה האחרונה, והיום הוא מקשיב לו בזירה וזה נוגע ללב שלו והוא מרגיש לא נעים

נו בחייאת, זה לא קונה אותי וזה ממש נראה רע מהצד
חבל מאוד שזה מה שעושים

די ברור שנקבל ברול שבוע הבא ואחד רציני. עכשיו יכלו לעשות את הברול היום ואת השיחה שבוע הבא
אבל היא הייתה פחות אמוציונלית. זה הפרומו הכי טוב של ג'יי מזה הרבה זמן וגונתר עזר לו מאוד עם הבעות פנים
כדי שלא ישבור דמות. זה גם לא שזה היה רחוק מפיצוץ ראית את ג'יי מחזיק את עצמו כמה פעמיים.
לפעמים מהלך פסיכולוגי של למה הוא לא פיצץ אותי (כי לזה גונתר התכונן) וכניסה לראש של מישהו שעדיף עליך
לטווח הארוך עדיפה על מהלך צפוי.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-05-2026, 03:41 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר