Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 22 23 24 25 26 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025

עמודים (10): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 10 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-05-2025, 06:30 PM
בואו נדבר על הסגמנט *ההוא* מסמאקדאון.

אני לא יודע אם off script או worked shoot או מה שזה לא יהיה.
אבל מה שזה כן היה - זה טיפאני ללא ספק, ב100%, נכנסת לליגה של הגדולים.

עומד להגיע ליצן דרג A לאשכול הזה, והוא יכתוב
"הפנים מול פנים של אלופת הWWE לנשים טיפאני סטראטון מול המתאבקת הכי גדולה בכל הזמנים שארלוט פלייר היה נהדר. טיפאני ממש גמרה אותה על המיק'. ענק. כבר עכשיו אפשר לקרוא לזה סגמנט השנה ל2025 במחלקת הנשים. SOTYC. שארלוט נתנה פה הופעה מצוינת --"

וכאן אני מראש קוטע את הדברים של הליצן הזה. 
בואו נזכור, חבר'ה, ששארלוט הייתה אמורה לצעוד לרסלמניה בתור פייסית.
לכן בין אם זה סקריפטד או לא, בואו רק נזכור שהתכנון המקורי לרסלמניה לקח בחשבון שהקהל יאהב את המתאבקת המאוסה ביותר בכל הזמנית שארלוט פלייר.
אין דרך לצאת מזה, זה היט של "לכי הביתה", זה לא היט שסינה מקבל עכשיו, זה היט שריינס מקבל ב2015.

אני מקווה שטיפאני יצאה מהתסריט, כי הסגמנט הזה החמיא לה.
אני גם אוסיף ואומר שהתגובה החלשה מאוד של שארלוט על קייזר תומכת בזה שזה לא היה מתוכנן. כי אם כן - כולנו יודעים ששארלוט הייתה מכינה הרבה זמן מראש תגובה הולמת שלא תוציא אותה כל כך מעפנה. 

בכל אופן, סגמנט מצוין, הן לא שברו את האינטרנט - טיפאני לבד שברה את האינטרנט.
טיפאני צריכה לצאת מרסלמניה בתור אלופה, אבל זה לא יקרה, ולפחות אחרי ששארלוט תנצח נוכל לזכור שטיפאני נלחמה בהאלק הוגאן של מחלקת הנשים ולא וויתרה לה, וגם לא יצאה מזה בלי לפחות סגמנט אחד בו היא דיברה כמו שצריך.

ג'ים קורנט אומר שלפעמים זה התפקיד של הפייס לומר את מה שהקהל רוצה לומר בעצמו, וכל הכבוד לטיפאני שעשתה קצת מזה היום. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 3 users Like SwitchBlade's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, gilam
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,793
אשכולות: 9
Likes Given: 3,919
04-05-2025, 07:15 PM
דורצ'י, הדיווחים על זה שאנשים מאחורי הקלעים אהבו את החלק של טיפאני בסגמנט נכונים? קראתי שחוץ מכמה בכירים בהנהלה, הרוב אהבו את זה שהיא עמדה על עצמה ואפילו כיסחה את שארלוט בפרומו.

הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,728
אשכולות: 19
Likes Given: 1,269
הצטרף בתאריך: Jun 2021
04-05-2025, 07:20 PM
(04-05-2025, 07:15 PM)DarkArts כתב:  דורצ'י, הדיווחים על זה שאנשים מאחורי הקלעים אהבו את החלק של טיפאני בסגמנט נכונים? קראתי שחוץ מכמה בכירים בהנהלה, הרוב אהבו את זה שהיא עמדה על עצמה ואפילו כיסחה את שארלוט בפרומו.

חתיכת מטומטם המנהל שלא אהב את זה. מה יש לא לאהוב? שהיא קברה את הליצנית שלא נתנה לה לדבר בפרומו הקודם ביניהן?

אם שארלוט כזאת גדולה זה לא אמור להזיז לה. אבל היא לא, ולכן היא נראתה כמו ביצה מעוכה בסגמנט הזה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
04-05-2025, 07:22 PM
(04-05-2025, 07:20 PM)master of doom כתב:  חתיכת מטומטם המנהל שלא אהב את זה. מה יש לא לאהוב? שהיא קברה את הליצנית שלא נתנה לה לדבר בפרומו הקודם ביניהן?

אם שארלוט כזאת גדולה זה לא אמור להזיז לה. אבל היא לא, ולכן היא נראתה כמו ביצה מעוכה בסגמנט הזה.

שארלוט לא אוהבת שנותנים לה בוז, היא אוהבת שמעריצים אותה גם כשהיא הילית.
תוסיף לזה שהיא גם לא אוהבת להפסיד וגם היסטוריה של חוסר מקצועיות, ותבין למה רוצים להגן עליה.

הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 907
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
04-05-2025, 07:35 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-05-2025, 08:31 PM על ידי DDJ.)
(04-05-2025, 06:30 PM)SwitchBlade כתב:  בואו נדבר על הסגמנט *ההוא* מסמאקדאון.

אני לא יודע אם off script או worked shoot או מה שזה לא יהיה.
אבל מה שזה כן היה - זה טיפאני ללא ספק, ב100%, נכנסת לליגה של הגדולים.

עומד להגיע ליצן דרג A לאשכול הזה, והוא יכתוב
"הפנים מול פנים של אלופת הWWE לנשים טיפאני סטראטון מול המתאבקת הכי גדולה בכל הזמנים שארלוט פלייר היה נהדר. טיפאני ממש גמרה אותה על המיק'. ענק. כבר עכשיו אפשר לקרוא לזה סגמנט השנה ל2025 במחלקת הנשים. SOTYC. שארלוט נתנה פה הופעה מצוינת --"

וכאן אני מראש קוטע את הדברים של הליצן הזה. 
בואו נזכור, חבר'ה, ששארלוט הייתה אמורה לצעוד לרסלמניה בתור פייסית.
לכן בין אם זה סקריפטד או לא, בואו רק נזכור שהתכנון המקורי לרסלמניה לקח בחשבון שהקהל יאהב את המתאבקת המאוסה ביותר בכל הזמנית שארלוט פלייר.
אין דרך לצאת מזה, זה היט של "לכי הביתה", זה לא היט שסינה מקבל עכשיו, זה היט שריינס מקבל ב2015.

אני מקווה שטיפאני יצאה מהתסריט, כי הסגמנט הזה החמיא לה.
אני גם אוסיף ואומר שהתגובה החלשה מאוד של שארלוט על קייזר תומכת בזה שזה לא היה מתוכנן. כי אם כן - כולנו יודעים ששארלוט הייתה מכינה הרבה זמן מראש תגובה הולמת שלא תוציא אותה כל כך מעפנה. 

בכל אופן, סגמנט מצוין, הן לא שברו את האינטרנט - טיפאני לבד שברה את האינטרנט.
טיפאני צריכה לצאת מרסלמניה בתור אלופה, אבל זה לא יקרה, ולפחות אחרי ששארלוט תנצח נוכל לזכור שטיפאני נלחמה בהאלק הוגאן של מחלקת הנשים ולא וויתרה לה, וגם לא יצאה מזה בלי לפחות סגמנט אחד בו היא דיברה כמו שצריך.

ג'ים קורנט אומר שלפעמים זה התפקיד של הפייס לומר את מה שהקהל רוצה לומר בעצמו, וכל הכבוד לטיפאני שעשתה קצת מזה היום. 

אני לא מסכים איתך שהתכנון היה ששארלוט תחזור כפייסית,
אני טוען שזה עוד מקרה מיני רבים לאחרונה, שהארגון פשוט משחק בנו, במעריצים,
וכמה שאנחנו רוצים לחשוב שאנחנו יותר חכמים מהם, לאחרונה הם עושים מאיתנו צחוק,
ויודעים בדיוק איך הקהל יגיב (רפרנס גם ל-ME של רסלמניה הקודמת)

אין דמויות רעות במחלקת הנשים מלבד ליב מורגן וניה ג'קס, והן איבדו את האליפות לפני החזרה של שארלוט.
ריה ריפלי, איו סקי, ביאנקה בלייר, ג'ייד קארגיל, טיפאני סטראטון, כולן פייסיות.
זו חשיבה מאוד נאיבית לחשוב שהארגון רצה להחזיר את שארלוט כדמות טובה, והקהל לא קיבל אותה והיא שינתה תוך שבוע דמות.
הכל מתוכנן, הארגון ידע שהקהל לא יקבל אותה במצב הנוכחי, הארגון צריך נואשות דמות "רעה", ושארלוט נכנסת בינגו לתמונה,
קבעו שהיא תזכה את הראמבל, קרב שלישי מול ריה ריפלי לא היה בחשבון,
ואי אפשר למשוך חודשיים וחצי פיוד של שתי דמויות טובות, בלי היט ביניהם.

טיפאני עמדה כאן מצוין, אבל כמו שטענתי לגבי העלייה של בקי לינץ' - הרבה מזה, זה בגלל היריבה,
זה בגלל היכולת של שארלוט לסחוט את ההיטים האלה, שנותן ביטחון למי שעומד מולה,
ואני חושב שהכל כאן מתוכנן, גם ההקנטות בסיום, גם העצירה של שארלוט כשהקהל שטף אותה בהיטים (משחק של דומיניק מיסטריו),
והיא מאכילה אתכם בכפית זהב ישר אל תוך הפה.
מאסטרפיס.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
04-05-2025, 07:40 PM
(04-05-2025, 07:22 PM)DarkArts כתב:  שארלוט לא אוהבת שנותנים לה בוז, היא אוהבת שמעריצים אותה גם כשהיא הילית.
תוסיף לזה שהיא גם לא אוהבת להפסיד וגם היסטוריה של חוסר מקצועיות, ותבין למה רוצים להגן עליה.

הפסידה לבקי לינץ'
הפסידה לריה ריפלי

צריך לשבור את הקונספציה הזאת

שארלוט היא הקיר שהופך מתאבקת טובה למתאבקת מובילה
בקי עברה את זה, ריה עברה את זה,
וכן, גם טיפאני ברסלמניה תעבור את זה
מגיב דברים חכמים פה ושם.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
04-05-2025, 07:56 PM
(04-05-2025, 07:40 PM)DDJ כתב:  הפסידה לבקי לינץ'
הפסידה לריה ריפלי

צריך לשבור את הקונספציה הזאת

שארלוט היא הקיר שהופך מתאבקת טובה למתאבקת מובילה
בקי עברה את זה, ריה עברה את זה,
וכן, גם טיפאני ברסלמניה תעבור את זה

עכשיו תגן על החוסר מקצועיות, בבקשה.

הגב
The following 1 user Likes DarkArts's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
04-05-2025, 08:18 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-05-2025, 08:21 PM על ידי DDJ.)
(04-05-2025, 07:56 PM)DarkArts כתב:  עכשיו תגן על החוסר מקצועיות, בבקשה.

פחות מעניין אותי, אגו יש לכולם ברמות האלו...

אני כן יודע להעריך PURE TALENT,
אני כן יודע להעריך VETERANS
אני כן יודע להעריך STARS

מה לעשות, יש לי ראייה מציאותית שלפעמים מצליחה לראות דרך הדמויות,
לראות דברים שאנשים לא תמיד רואים.
בגלל זה אני יודע לא ליפול לכל טריק ושטיק של כל מיני אוסוסים למיניהם,
או כל מיני אנדראדות, רוסבים, בלאקים וגרגאנוסים שחכמים על אוהדי הארדקור, אבל במציאות הם לא שווים הרבה.

טיפאני מצוינת, טיפאני בעלת פוטנציאל גבוה,
וטיפאני הולכת להיות כוכבת אחרי שתצמיד את הגדולה מכולן.
אבל לא צריך לעוף על הסגמנט הזה, שארלוט באה להוציא את טיפאני טוב,
היא לא באה לקבור אותה, היא באה לשחק בקהל ולתת לו את מה שהוא רוצה, והקהל בהחלט טורף את זה,
ואני מזמין אתכם לאכול את הכובע אחרי ששארלוט תעשה את הג'וב X3 לכוכבת צעירה.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,179
Likes Given: 486
04-05-2025, 08:30 PM
פרק מעולה של סמאקדאון עם המון התרחשויות וטוויסט אחד מאסיבי ורציני.

- הפתיחה של פאנק והיימן הייתה חזקה. אין ספק שפאנק +שיקגו = משהו ש-99% מהמתאבקים לא יגיעו אליו לעולם. פאנק טוען שהוא "הרוויח את המיין אבנט", וזה אחלה אבל בסוף גם את זה שהוא הרוויח הוא היה צריך להתחנף לרומן ריינס ולהגיד לו תודה על זה. הוא עוד יהפוך את זה בהמשך, אבל הסטוריליין שה-WWE עשו כאן, שפאנק לעולם לא יהיה המיין אבנט כי מגיע לו אלא כי הוא תלוי באחרים, זה מהלך שמתחיל כבר לבנות את ההיל טרן של פאנק שיגיע. אבל עוד נתייחס לזה.

- דיביוט חזק של ריי פיניקס. נתנו פה את הבמה לניית'ן פרייזר מ-NXT, כנראה כי לא רצו כל כך קרוב לרסלמניה לתת הפסד למתאבק מהרוסטר הראשי. אני לא אוהב את זה שמתאבק מ-NXT צריך לעשות את הג'וב, אבל אני רואה בזה את ההיגיון. בכל מקרה, בתוך חודש פראקסיום גם מתאבקים מול ההארדי בויז, גם מקבלים במה מכובדת בסמאקדאון. אני ממש רוצה לראות אותם ברוסטר הראשי אחרי עונת הרסלמניה.

- LA נייט, אלוף ה-US, בקרב פילר. זה יותר ממה שנתנו לנאקאמורה כאלוף (איפה הוא אגב? כנראה כבר סופרים את הימים לשחרור שלו). אבל שבועיים לרסלמניה והפיוד של אליפות ה-US הוא בכלל פיוד ה-N1C. זה לא טוב עבור האליפות הזו. תמונת המראה כמובן היא אליפות ה-IC שסוגרת פרקים ב-RAW.

- הפייסאוף של טיפאני ושארלוט הוא אחד משני הפיקים של הערב. לאורך היום דיי הסכמתי עם DDJ וחשבתי שלא מדובר בחריגה מהתסריט, למרות הדיווחים ברשת. ואז ראיתי את מה שה-WWE העלו ליוטיוב שלהם. טיפאני ושארלוט הלכו OFF SCRIPT, אחרת זה היה ביוטיוב. הסגמנט הזה הביא תגובות כל כך חריפות, שלא לתת לזה במה ביוטיוב זו אמירה מצד ה-WWE לכך שלא היינו אמורים לחזות בזה. בכלל, אני חושב שאנחנו כצופים מאוד התרגלנו לחשוב שכל מה שעל המסך חייב להיות מתוסרט עבורנו, אבל בסוף זה עסק שמבוסס על בני אדם עם רגשות. כמו שרולינס לא יכול היה להסתיר את השנאה שלו לחזרה של פאנק ב-SVS 2023, כמו שסמנת'ה אירווין לא הצליחה לבלוע את הדמעות שלה בניצחון של קודי רודס, ככה גם טיפאני לא יכלה להסתיר את העלבון האמיתי שלה מזה ששארלוט פלייר, ה-IDOL שלה, באה להשפיל אותה לפני כמה שבועות בראיון הווידאו. לקח לה כמה שבועות, אבל היא ניצלה את הקהל אולי הכי טוב באמריקה ושברה את שארלוט, אישה שיש לה בערך 15 שנה של פור עליה בקריירה. הקהל נתן לטיפאני את היכולת להשתיק את שארלוט, כי לבד היא עדיין לא שם. שארלוט פשוט לא הצליחה להגיע למשפטים שנתנו לה להגיד, ברמה שטיפאני מגיבה לדברים שלא נאמרו בכלל. הסיומת של שארלוט עם קייזר - פתטי. מאוד פתטי. קייזר אגב הגיב לה בסושיאל מדיה עם סרטון של שון מייקלס שאומר למישהי "אל תחמיאי לעצמך".

- מחלקת הזוגות של סמאקדאון ממשיכה להיות מחלקת הזוגות הכי טובה בביזנס כרגע. היא לוהטת.

- נעומי לא מעניינת, נקבע לרסלמניה קרב שאשכרה היה צריך להתקיים בינואר. ג'ייד ברסלמניה לא צריכה להתאבק נגד נעומי, אלא נגד ביאנקה. יכול להיות שהקרב ביניהן יהיה בסופו של דבר הפתעה נעימה לצפייה, אבל זה לא קרב לרסלמניה, זה בקושי קרב לסמאקדאון בשלב הזה.

- בואו נדבר על KO. אם מדובר בסטוריליין - ה-WWE יוצאים פה ענקיים בקטע מפגר לגמרי. אבל אני לא חושב שזה סטוריליין. קווין אוואנס עם פרומו פייסי לחלוטין, סטייל הפרומו של ג'ו אנואי מודיע שהוא חולה בלוקמיהו עוזב את ה-WWE. כואב לי על KO, זה בן אדם שנתן את הגוף שלו לביזנס כמו שאף אחד אחר לא נתן כבר שנים ופעם אחר פעם אחר פעם חירבנו עליו בדרך לפסגה. האיש היה צריך להיות עם חגורת אליפות העולם לפחות עוד פעמיים בעשור האחרון. ומילה על אורטון - אני מניח שנראה אותו בדרך כזו או אחרת ברסלמניה.

- ג'ייקוב פאטו הוא כוכב. קרב LMS נהדר וג'ייקוב פאטו כמובן יקח את התואר ברסלמניה. האם סולו סיקואה בדרך לקבל את מקומו החדש כסייד קיק? לא חושב, אבל אולי הגיע הזמן פשוט להפריד אותו מג'ייקוב וטאמה טונגה. שיסתדר לבד בלי דמות של בלודליין.

- הסגמנט הסופי הוא כל מה שרציתי לקבל מהפיוד של ריינס-רולינס-פאנק. סוף סוף אשכרה יש לפאנק סיבה להיות חלק מהפיוד הזה. כתבתי בשבוע שעבר, אין חוליה מקשרת בין ריינס לפאנק למעט פול היימן. כן אני אודה שזה מעט אנטי-קליימטי שהטובה שהיימן חייב לפאנק זה ללוות אותו לקרב שלו במיין אבנט של רסלמניה, אבל יש בזה המון היגיון. סטוריליין שבו שני מתאבקים מתחרים על המנג'ר שלהם, שברור לחלוטין שבשלב הזה שניהם לא באמת צריכים אותו עבור הקריירה שלהם כי הם יודעים להעביר פרומו לבד והם כוכבים בפני עצמם. אין מנג'ר בביזנס הזה שיקבל את היחס הזה למעט פול היימן והוא לגמרי הרוויח את זה. המיין אבנט של רסלמניה הוא על הלב של פול היימן, THAT'S IT ואי אפשר לסובב את זה אחרת. בינתיים אין פה התהפכות של היימן על ריינס, ככה שהכל עוד פתוח. שחקן מדהים פול היימן. מה יכול לקרות ברסלמניה? יש את האופציה הקלאסית של היימן מלווה את פאנק לזירה (זה יקרה לדעתי ב-100%) ואז מתהפך ועוזר ל-OTC לנצח. יש את האופציה שהוא ידפוק את ה-OTC עבור פאנק, אבל לדעתי האופציה השלישית היא הכי מעניינת וזו האופציה שהיימן לא עובד עם פאנק וגם לא יעבוד בקרוב עם ריינס, אלא עם רולינס ואסביר בפסקה הבאה.

- רולינס בדרך לסיום הקריירה וכנראה שגם ריינס. הם מדברים על זה בפתיחות ולדעתי (וזו דעה בלבד, יש 0 נוכחות לזה ברשת, אז לא לחשוב שזו איזו נבואה או משהו) שניהם מאוד היו שמחים לסיים את הארק שלהם בקרב אחד על אחד. מה שאני הייתי רוצה לראות ברסלמניה זה את ריינס צריך לעמוד בפני בחירה: לקחת את הניצחון באמצעות פגיעה בפאנק, או להציל את היימן מהידיים של רולינס. לכל אורך העשור אחרון, כל פעם שריינס היה צריך לבחור, הוא הלך על רולינס. זה גם דפק לו את הקרב בשנה שעברה כזכור. מה שהייתי רוצה לראות כאן זה שריינס לא נופל למלכודת של רולינס, הולך על פאנק וזה גורם להיימן לחטוף מפאנק ואז להתחרע על ריינס ובסופו של דבר המאבק בין שניהם מוביל לניצחון של השלישי במשוואה, CM פאנק. לאחר מכן, פאנק מתקדם לתמונת האליפות אחרי הניצחון הגדול שלו וריינס רוצה להוריד את הקוף מהגב בפעם האחרונה. היימן מתהפך על ריינס כי לראשונה ריינס לא בחר לתקוף את רולינס וזה בא על חשבונו, רולינס והיימן חוברים אחד לשני מכיוון שריינס הופך לחסר מעצורים בניסיון לפגוע בשניהם, והם נפגשים לקרב בסאמרסלאם שבו כל הסיפור של השיל"ד מתנקז לזירה פעם אחת אחרונה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 2 users Like The Visionary's post:
  • Asaf, SwitchBlade
חפש
הגב
Tzahi מנותק
Rookie
*
תגובות: 82
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Feb 2022
04-05-2025, 08:38 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-05-2025, 08:50 PM על ידי Tzahi.)
היה אחלה פרק בסה"כ, אני תמיד קשה לי עם פרקים של שבועיים שלוש לפני מניה כי ברוב השנים מאז שחזרתי לצפות באופן קבוע זה היה בעיקר משיכת זמן עד למאני טיים.
חלק מהסגמנטים מרגישים ככה וחלק לא, אבל תמיד יש את התחושה הזאת שכולם אומרים או "יאללה שיגיע כבר" או "יאללה שייגמר כבר". תלוי על איזה פיוד מדברים.

פאנק-רולינס-ריינס קצת מפתיע, הייתי בטוח שהוא יגיד את הטובה ממש במניה עצמה כדי ליצור אפקט הפתעה ובלבול יותר גדול אצל ריינס ורולינס אבל מצד שני חשבתי שהטובה היא משהו שיגרום לפאנק להיות אלוף שוב. זווית יפה סה"כ, לריב על הלב של האיש שבנה את שניהם בעיניהם, מעניין מה היימן יעשה בסוף.

הדבר שאני הכי לוקח ובדאגה גדולה מאוד היא את העובדה שאם אואנס לא עשה פה וורקד או פרומו היל קלאסי של שקרים, רנדי מחוץ למניה וזה ממש ממש מאכזב אחרי החזרה שלו לפני כמה חודשים ועצם העובדה שסינה היל וקרב טוב שלו במניה היה מעניק לו סיכוי להתמודד מול סינה על הטייטל.

מתפלל מאוד שאואנס עושה פה תרגיל מסריח ויתקוף את רנדי בבית או בשבוע הבא בסמאק או לא יודע מה, אפילו שרנדי לא יאמין לו ופשוט ישמיד אותו איפשהו כדי להחזיר את הקרב, נראה בהמשך מה יהיה.

עריכה חשובה: מי יכול לעזור לי להבין למה לא רואים את החתימה שלי? זה עבד שבוע שעבר ופתאום לא רואים את הגיף. ניסיתי לתקן וכל מה שאני מנסה זה לא מראה תמונה משום מה.
הגב
The following 1 user Likes Tzahi's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (10): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 10 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 03:42 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר