11-13-2024, 03:15 AM
אני שונא את פריסט בתור פייס
הנה אמרתי את זה
הנה אמרתי את זה
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 11.11.2024
|
|
11-13-2024, 03:15 AM
אני שונא את פריסט בתור פייס
הנה אמרתי את זה
11-13-2024, 08:04 AM
(11-13-2024, 12:02 AM)SwitchBlade כתב: הכניסה האייקונית של רולינס עם המוזיקה והגיר של השילד, אוי זה היה זהב טהור. Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
11-13-2024, 08:12 AM
ככ מקווה שלא הולכים על ג'ונתר פייס
ההפסד של לודוויג היה מבאס הסטייבל הזה של הלאסביות בין הגרועים ביותר שהיו אבר פשוט כדור שינה וייאט סיקס פייסים לא עובר לי בגרון החלטה מטומטמת רו לאחרונה בירידה נקווה שישתפרו בהמשך
11-13-2024, 11:49 AM
אחלה תוכנית.
וואלה הפתיע אותי הסגמנט פתיחה, פריסט פשוט שחט את גונת'ר שם. פריסט מלא ביטחון נגד גונת'ר שהתערער אחרי ההפסד לקודי. וואלה אהבתי שמשחקים על זה שההפסד הזה כן משפיע על גונת'ר למרות שזה היה רול אפ ולמרות שזה היה קרב מונפץ אבל גונת'ר הפסיד ויש לזה השלכות אז אני שמח. אם איך שזה נבנה אין לי בעיה שפריסט יחזיר את האליפות יעשה איזה קרב בראמבל נגד באלור ברמה הרבה יותר גבוה ממה שקיבלנו אז מהם. בנתיים גונת'ר עושה עם עצמו חושבים ומנצח את הראמבל ומחזיר לעצמו את הביטחון. מקווה שישחקו עם זה טוב ולא יוציאו את גונת'ר היל פחדן כזה אבל לדעתי באלור יעלה לפריסט באליפות שוב. דאן נגד קופי: שמח שדאן מקבל ניצחונות ומקווה שזה סימן טוב לעתיד כי עם בוקינג נכון הוא יכול להיות מפלצת. הקרב היה אחלה, היה אחלה קצב. וודס גורם לקופי להפסיד ואז הם רבים שוב, בקצב הזה זה באמת נראה שקופי יהיה זה שיעשה את הטרן חחחח נראה איך זה יתפתח. מתי התוכנית עשור של הניו דיי? באלור ודום עם מתיחות קלה, לי זה נראה שדום עשה לבאלור שח מט כי יש לו את ליב וראקל וגם את קרליטו בצד שלו בזמן שלבאלור יש רק את מקדונה. כמו שבאלור עשה לפריסט ככה דום עושה לבאלור. מתיחות מעניינת. ריד ורולינס בעוד ברול מצויין, רולינס נגד ריד נגד האבטחה חחחח ענק. נקבל עוד קרב שבוע הבא, באסה שזה כבר ידוע מי ניצח. רולינס מדבר עם פירס מקבל את הקרב שלו והוא שמח, זיין מגיע ואז לרולינס יורד החיוך כי הוא כבר מבין מה זיין רוצה. זה היה ענק ההבעת פנים של רולינס מאיך שהוא ראה את זיין לכשהוא שומע מה זיין מבקש. רולינס מסרב ואני מקווה שימשיך לסרב. ברייקר נגד שיימוס אמור להיות באנגר. סולו רוצה את רולינס איתו כי שניהם שונאים את ריינס, רולינס מסרב ועוקץ את סולו. פאטו ורולינס בסטיירדאון וזה הרגיש ענק יש לפאטו כל כך הרבה פוטנציאל. נראה איך זה יתפתח עם רולינס. אליפות זוגות לנשים: ממש רציתי שליב וראקל יזכו כי חלאס נמאס כבר מהסופרמניות האלה. את הסוף לא הבנתי, בסדר ניה וטיפי מגיעות לתקוף את הסופרמניות ואז נעומי באה להצלה. מה הקשר לאיו סקיי שבאה לעזור כי היא ממש לא קשורה לשם. ![]()
11-14-2024, 03:34 AM
(11-13-2024, 12:02 AM)SwitchBlade כתב: בדיוק. אני רואה ממש מעט היאבקות בשנים האחרונות ומשתדל להימנע מקרבות של רומן. את הקרב הזה ראיתי (לא זוכר אם באופן מלא או שהרצתי קצת בדרך כי הקרבות של רומן איטיים ומשעממים). לא זכור לי איזה משהו יוצא דופן. כן זכור לי שהסיום היה דבילי בעיני
11-16-2024, 02:16 AM
טוב אז אהובתי חזרה וחקרתי קצת מה אנשים אמרו ביוטיוב ובאינסטגרם אנשים רוצים לראות את דקוטה קאי בתור בייבי פייסית תקשיבו אנימת אם זה יקרה אני אשמח
11-16-2024, 11:25 AM
(11-16-2024, 02:16 AM)Sexy devil כתב: טוב אז אהובתי חזרה וחקרתי קצת מה אנשים אמרו ביוטיוב ובאינסטגרם אנשים רוצים לראות את דקוטה קאי בתור בייבי פייסית תקשיבו אנימת אם זה יקרה אני אשמח אבל היא פייסית כבר... ![]()
11-17-2024, 02:22 AM
11-17-2024, 07:02 AM
(11-17-2024, 02:22 AM)Sexy devil כתב: התכוונתי ביבי פייסית כלומר בטופ ביבי לא נחשב פייס לדעתי, הוא יותר מדי שנוי במחלוקת בשביל זה
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|