Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 35 36 37 38 39 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 9.8.2024

עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 9.8.2024
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,398
אשכולות: 1,834
Likes Given: 5,008
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-10-2024, 02:24 PM
ג'יובאני וינצ'י הולך להגיע לסמאקדאון בגימיק שלו מ-NXT. תענוג  Cool
מי שלא ראה את התקופה הקצרה שלו שם בגימיק הזה הולך להנות.

[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,259
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
08-10-2024, 02:34 PM
אחלה פרק, ריינס מופיע אני רואה.
- פרומו נחמד של קודי, נחמד לראות קצת גיוון והפעם הוא בוחר יריב. אואנס נגד קודי אמור להיות פצצה, מעניין אם ילכו על טרן של אואנס על קודי בסוף הקרב או שיתנו קרב חזק סגנון סטיילס-קודי ואז יגמר בלחיצת יד. אואנס מקשיב לגיא ואומר שהוא לא ראוי אבל אף אחד לא מקשיב לו והוא מקבל את הקרב, לפחות התייחסו לזה.

- סטריט פרופיטס מופיעים והופ אני מריץ. כאלה מאוסים, חבל לא עזבו עם לאשלי.

- טים בלאק נגד הבריטיות, שיהיה נקווה שבלייר תקבל זמן מסך עכשיו כי היא מתאבקת טובה.

- הפרומו של נייט היה סבבה. חבל שאנדרדה לא יודע לדבר כמו סנטוס או ריי או דרגון לי למה הוא היה יכול להיות יותר ממה שהוא עכשיו. קרב נחמד, הייז דופק את אנדרדה. מחכה לקרב הבא שלהם. אנדרדה-הייס כרגע נבנה מצויין.

- פתאום וינצ'י שכח איך מדברים אנגלית? בסדר נראה אם יחזור היל או פייס ואיך ישתלב.

- שמח שDIY ניצחו, מקווה שעכשיו שפאטו נפצע הם ישיגו את האליפות חזרה כשהם מצמידים את טאנגה לואה המעפן הזה.

- מצחיק שאלופי הזוגות מסתובבים עם השם של DIY על האליפות שלהם. סולו מזמן את ריינס והופ הוא יוצא ובום איזה אווירה רותחת פתאום נהיה שם.
ריינס מחסל את הטאנגות ואז שובר אותם עם מדרגות. ריינס שובר את סולו ואז מותקף אבל מתגבר ושובר את הטאנגות שוב. אדיר.
חבל שהוא לא היה היל כזה גם למה ה היה גורם לו לא להתמאס כמו שקרה לו. מעניין לראות איך זה יתפתח בהמשך כי סולו עומד מול ריינס זה לא כוחות כי הנוכחות של ריינס שמה את סולו בכיס האחורי של ריינס.
אגבבבב שמח מאוד מאוד שלא צינזרו את ההולי שיט, כמעט כל הסגמנט הקהל צעק את זה וזה הוסיף מלא לסגמנט. שימשיכו ככה ושיפסיקו לצנזר.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • Asaf
חפש
הגב
Sexy devil מחובר
Main-Event
תגובות: 5,846
אשכולות: 4
Likes Given: 28
הצטרף בתאריך: Nov 2023
08-10-2024, 02:45 PM
פרק היום ונורא אחד החלשים בהסטוריה.
פתיח נחמד קודי רוצה לתת לקיוון קרב אליפות והוא לא רוצה יש מצב שזה הכנה להיל טרו לKo.
השאר היה גרוע ומשעמם רציתי שרומן וסולו ידברו בזירה וזה לא קרה.
אין פול היימן אין דה רוק וכמו שחששתי סולו הולך להקבר הוא חייב מישהו חדש לצידו.
גם נייה לא הופיעה חרא סמקדאון
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,825
אשכולות: 59
Likes Given: 4,469
08-10-2024, 05:02 PM
(08-10-2024, 02:34 PM)Jon_M0xley כתב:  אואנס מקשיב לגיא ואומר שהוא לא ראוי

בדיוק.

בתכלס, קודי/אוואנס זה לומר לנו בפנים שלקודי אין משהו מעניין לעשות כרגע. 
זה מצחיק לאללה לתת צ'אנס לאליפות למישהו שאומר בגלוי שהוא לא ראוי לצ'אנס הזה. והקטע הוא שהוא גם צודק - קווין אוואנס הוא המתאבק הבנאלי והמשעמם ביותר בWWE כבר תקופה ארוכה, פשוט חסר גימיק ואישיות, ואין סיבה לראות אותו מקבל ספוט כל כך מרכזי בברלין.

אני מניח שיש להם איזה כיוון עם זה, אבל אם לא - אם זה הולך להיות יריבות קלאסית של פייס/פייס "אני מכבד אותך ואני מקווה שהאדם הטוב ביותר ינצח", אז חבל על הזמן ועל המאמץ.

אני חושב שללכת עם קודי/הייז או עם קודי/אנדרדה או אפילו עם קודי/וולר היה כיוון מעניין יותר. 

אני לא רוצה לשפוט מהר מידי - אבל נראה כאילו יש סיכוי ממשי שקודי יחזור להיות מקום שני לריינס רק עם האליפות. שניהם בבראנד אחד כשקודי אלוף וריינס פייס יותר חם זו סיטואציה מוזרה למדי. 

הבעיה העולה בסמאקדאון (ובאופן כללי בWWE) היא שאין הילים טובים ואמינים. כל הכוכבים הגדולים ביותר בארגון נמצאים על בסיס של פייס/טווינר ולא באמת הולכים לכיוון אחר. אני מניח שב2024 יש איזשהו קושי או חוסר רצון להיות היל, שזה חבל, אבל עדיין לא הגיוני שפאנק, רולינס, ריינס, קודי, אורטון ופריסט - כל השמות המרכזיים בWWE כרגע - הם פייסים, בזמן שרק וולטר ומקנטייר נמצאים על הקצה היותר הילי של המדד. אורטון הולך להיות היל בחודשים הקרובים, זה כמעט וודאי, אבל אורטון הוא חולייה חלשה וגם ככה הוא בטח יפרוש בקרוב, אז מי מהמתאבקים האמיתיים הולך לעשות את המהלך? 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 3 users Like SwitchBlade's post:
  • Asaf, Codycutter, תנולהיותאורח
חפש
הגב
Codycutter מנותק
עד עכשיו
תגובות: 259
אשכולות: 0
Likes Given: 171
הצטרף בתאריך: Aug 2023
08-10-2024, 06:27 PM
(08-10-2024, 05:02 PM)SwitchBlade כתב:  בדיוק.

בתכלס, קודי/אוואנס זה לומר לנו בפנים שלקודי אין משהו מעניין לעשות כרגע. 
זה מצחיק לאללה לתת צ'אנס לאליפות למישהו שאומר בגלוי שהוא לא ראוי לצ'אנס הזה. והקטע הוא שהוא גם צודק - קווין אוואנס הוא המתאבק הבנאלי והמשעמם ביותר בWWE כבר תקופה ארוכה, פשוט חסר גימיק ואישיות, ואין סיבה לראות אותו מקבל ספוט כל כך מרכזי בברלין.

אני מניח שיש להם איזה כיוון עם זה, אבל אם לא - אם זה הולך להיות יריבות קלאסית של פייס/פייס "אני מכבד אותך ואני מקווה שהאדם הטוב ביותר ינצח", אז חבל על הזמן ועל המאמץ.

אני חושב שללכת עם קודי/הייז או עם קודי/אנדרדה או אפילו עם קודי/וולר היה כיוון מעניין יותר. 

אני לא רוצה לשפוט מהר מידי - אבל נראה כאילו יש סיכוי ממשי שקודי יחזור להיות מקום שני לריינס רק עם האליפות. שניהם בבראנד אחד כשקודי אלוף וריינס פייס יותר חם זו סיטואציה מוזרה למדי. 

הבעיה העולה בסמאקדאון (ובאופן כללי בWWE) היא שאין הילים טובים ואמינים. כל הכוכבים הגדולים ביותר בארגון נמצאים על בסיס של פייס/טווינר ולא באמת הולכים לכיוון אחר. אני מניח שב2024 יש איזשהו קושי או חוסר רצון להיות היל, שזה חבל, אבל עדיין לא הגיוני שפאנק, רולינס, ריינס, קודי, אורטון ופריסט - כל השמות המרכזיים בWWE כרגע - הם פייסים, בזמן שרק וולטר ומקנטייר נמצאים על הקצה היותר הילי של המדד. אורטון הולך להיות היל בחודשים הקרובים, זה כמעט וודאי, אבל אורטון הוא חולייה חלשה וגם ככה הוא בטח יפרוש בקרוב, אז מי מהמתאבקים האמיתיים הולך לעשות את המהלך? 

מחזק ומוסיף.
אחת הסיבות שראו הרבה יותר טובה מסמאק זה שיש בראו שתי טופ-היל רלוונטיים, פלוס יום הדין.פלוס ברייקר.

בסמאק אין. ולא, סולו הוא לא טופ-היל אלא היל שמשתפר בעזרת הרבה אובר-בוקינג.
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,146
Likes Given: 727
הצטרף בתאריך: Aug 2021
08-10-2024, 07:09 PM
(08-10-2024, 06:27 PM)Codycutter כתב:  מחזק ומוסיף.
אחת הסיבות שראו הרבה יותר טובה מסמאק זה שיש בראו שתי טופ-היל רלוונטיים, פלוס יום הדין.פלוס ברייקר.

בסמאק אין. ולא, סולו הוא לא טופ-היל אלא היל שמשתפר בעזרת הרבה אובר-בוקינג.

סולו היל טוב
הבעיה שלו שהוא בפיוד עם פייסים שכרגע גדולים עליו בכמה מידות
הגב

•
חפש
הגב
Codycutter מנותק
עד עכשיו
08-10-2024, 08:40 PM
(08-10-2024, 07:09 PM)m0tti כתב:  סולו היל טוב
הבעיה שלו שהוא בפיוד עם פייסים שכרגע גדולים עליו בכמה מידות

מסכים איתך הוא אחלה היל.
יקח לו זמן להיות טופ-היל.
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 609
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
08-10-2024, 11:25 PM
הימור: אוונס עושה היל טרן, ולא סתם, אלא אומר שכל התקופה שהיה חבר של קודי ועזר לו, הוא רק רצה לתמרן אותו שיתן לו קרב אליפות.

סיבה: זה קרה פעם לדאסטי.
הגב
The following 1 user Likes Yosihait's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Codycutter מנותק
עד עכשיו
08-11-2024, 12:47 AM
(08-10-2024, 11:25 PM)Yosihait כתב:  הימור: אוונס עושה היל טרן, ולא סתם, אלא אומר שכל התקופה שהיה חבר של קודי ועזר לו, הוא רק רצה לתמרן אותו שיתן לו קרב אליפות.

סיבה: זה קרה פעם לדאסטי.

ואז לא נקבל קודי-רנדי? לא סביר ששניהם יתהפכו עליו. אחד כן אחד לא. בגלל זה אונס בדרך היפה.
או שנקבל קודי-רנדי שוב פעם בקרב ״כבוד״ כמו עם אוונס? לא חושב שניראה את זה פעמיים ברצף, אף אחד לא רוצה לראות אלוף שכל שבועיים מחלק קרבות אליפות כי מגיע.

אני חושב שהמטרה עם אוונס היא פשוט לשרוף חודש. ותתחיל הבנייה לקודי-רנדי בSVS. יותר סביר שרנדי יתהפך עליו במהלך הבנייה הזאת. הוא יקבל את הספוט הזה. הוא גם האיש המתאים.

אבל ימים יגידו..
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,281
Likes Given: 226
הצטרף בתאריך: Nov 2023
08-11-2024, 12:54 AM
לדעתי בחודש הבא קודי יבוא לריינס, וריינס יגיד לו: "שומע אח אתה לא מעניין אותי בעליל אני מזיז המחט פה ראש השבט המקורי, לך תדחוף את האליפות, אולי תנסה את רנדי עכשיו אחרי שהוא הפסיד לגונתר"
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-03-2026, 07:45 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר