06-04-2024, 08:05 PM
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 3.6.2024
|
|
06-04-2024, 08:05 PM
![]()
06-04-2024, 08:19 PM
(06-04-2024, 07:52 PM)lidoradir כתב: ? זה לא נחשב כתקיפה מינית? ![]() אני חושב יותר מדי לעומק, כל החרא הזה עדיין אמיתי בשבילי
06-04-2024, 08:20 PM
(06-04-2024, 08:05 PM)Jon_M0xley כתב: תשמעעעעעעעעעעעעעעע זה היה סוף כזה יפה. דוד שלו חוגג על הפרנקנסטיינר
06-04-2024, 08:23 PM
לא יודע מי ישתתף בMITB אבל בנתיים ג'יי אוסו זה אחלה בחירה.
מעניין אם יכניסו את ברייקר/הייז/דרגונוב. אולי חוץ מג'יי אני מוכן לקבל גם את כרמלו הייז. ליב בנתיים מספקת את הסחורה ואני רוצה לשמוע מגיא שכתב כמה פעמים שהיא משעממת וזה. דומיניק הנקניק הזה משחק כמו שצריך ומקאפי הרג אותי בשדרנים. מעניין מתי ריפלי תחזור. שיימוס נגד קייזר היה באנגר, אמלה. זה היה קרב פיזי מאוד, שיימוס נתן פה הופעה משוגעת ומכירות של מלך על הברך. קייזר עם הופעה מעולה מקווה שיקבל עכשיו יותר ספוטלייט ולדעתי הוא יכנס לקרב סולם גם. היה קטע ששיימוס היה בפינה וצעק לו "זה כל מה שיש לך?" ואז קם אחרי כמה מכות ונתן לו סרייה של צ'ופים. אחלה קרב מאוד נהנתי לראות. האנגל האהוב עליי כרגע זה גייבל, הוא משחק את זה מושלם. אוטיס לא יודע כמה הוא יצליח אחרי שיתהפך על גייבל, הייתי משאיר אותו עם גייבל כהיל וזהו. אוטיס בנתיים מתפקד כמו שצריך ועם ההבעות פנים שלו עוזרות להתחבר אליו ולשנוא את גייבל. מקסין סתם מעצבנת ומשחקת מוגזם, אוזאווה גם משחק טוב. גייבל לא יקח פה אבל הוא יקח אחרי שהאחים קריד יעזרו לו כשיחשבו שגייבל לבד ולא עם קבוצה. ריקושט נגד ברייקר היה הקרב של הערב, זה היה מושלם מההתחלה ועד הסוף. ההתחלה שריקושט הפתיע את ברייקר והתחמק מהכל ותקף אותו גם כמו מתאגרף וגם עם פעלולים היה שילוב יפה בין המהלכים. כמובן ברייקר הממזר הזה היה מצויין וקשה לי לקלוט את השיפור העצום מאז שהופיע בNXT2.0 להיום ואו. הסוף עם הפרנקסטיינר ואז ספיר היה מושלם, הייתי בטוח שברייקר מחליק בהתחלה אבל הממזר תכננן את זה. אחלה דרגונוב שיגר אותו למאחורי הבראקייד, הקרב שבוע הבא יהיה אמלה במיוחד אחרי הקרב שהיה להם בNXT שדרגונוב ניצח שם. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נטליה רוצה שינוי? נטליה? חחחחח שינוי? השינוי היחיד שצריך זה להעיף אותה כבר. חלאס כבר נמאס לי לראות אותה ואני ישר מריץ. חיסול יפה על סטרומן, אחלה ליב שבאה להגן על דום דום. נראה שדומיניק הבריא? הוא השתמש ביד וזה לא? הדבר היחיד שאני לא מבין זה למה מקאפי כל שנייה אומר one big son of a bitch פעם אחרי פעם אחרי פעם בלי סוף ובלי צינזור אבל הולי _____ הולי _____ הולי _____ ממשיך להיות מצונזר ולהרוס את החוויה. מקנטייר שום מתייחס למשהו מסביב וזה גורם לו לא להיות מרוכז ולעבור דרך השולחן. דווקא הוא חיסל יפה את יום הדין אחרי סרייה יפה. קרוזליין, נגיחה וסופלקס. ![]()
06-04-2024, 10:24 PM
ואיפהה גונתר???
06-05-2024, 12:25 AM
אם ריה תחזור פייסית גם דומיניק יהיה פייס חלאס 3 שנים הקהל לא נותן לו לדבר רואים בפנים שלו שזה נמאס לו וזה מיצה את עצמו מכל הכיוונים
06-05-2024, 11:16 AM
(06-05-2024, 12:25 AM)Sexy devil כתב: אם ריה תחזור פייסית גם דומיניק יהיה פייס חלאס 3 שנים הקהל לא נותן לו לדבר רואים בפנים שלו שזה נמאס לו וזה מיצה את עצמו מכל הכיוונים לא.
06-05-2024, 02:40 PM
אני כן אגיד שממש יש לי בעיה עם כל האנגלי של ליב-דומיניק נטו מהפן שזה בעיניי צבוע.
הם לקחו סטורי מגניב ומעניין שיכל בקלות ללכת לכיוון של "הווו חשבתם שדומיניק הוא הביץ' של ריה ויום הדין? הוא בכלל עבד עם לי כל הזמן כי היא וואטאבר" במקום זה, אנחנו מקבלים סטורי לא ברור ועם 0 הצדקות ללמה בכלל לי רוצה את שדומיניק או ולהיפך (ונכון, היא אמרה שזה חלק ממסע הנקמה שלה או וואטאבר אבל זה קצת חלש). ריה בחוץ והאמת? אף פעם לא ראינו אנגל רומנטי על המסך בין דום לריה ככה שזה שליב כביכול רוצה אותו בקטע רומנטי זה דפוק ולא "מכניס לריה". אם לפי הסיפור ריה היא "מאמי" אז וואלה היא אמורה לפרגן לדום אם יש לו מישהי שרוצה אותו לא ככה? זה שזו במקרה המתחרה הראשית של זה משהו אחר אבל לא ממש מקליק לי הקטע של "נקמה". והפיל שבחדר שהכי מעצבן אותי: למה לעזזל מישהו חושב שאם זו אישה שמטרידה/תוקפת מינית גבר זה "אנגל מעולה ומצחיק חיחיחי תראו אותו איך הוא זז באי נוחות ומנסה לברוח ממנה חיחיחי" אבל אם בטעות מישהו היה בקרייאיטיב חושב על אנגל של מתאבק, כל מתאבק, אפילו הכי אובר בחברה (נניח רודס, רולינס, ריינס) שעושה משהו כזה למתאבקת (נניח במסגרת סטורי שבו קודי רודס מנסה להרחיק את ביילי מדמג' קו טרול לפני שהן התפרקו) אותו מתאבק היה מקונסל (מלשון cancel) בתוך 5 דק', היו כותבים על הסגמנט הזה בעיתונות ומדברים על כמה שזה לא סבבה ואיך WWE הרגישו בנוח להעלות עם הסגמנט כזה ובלה בלה בלה. אבל היי, אם יש משהו אחד שהאמריקאים מצטיינים בו ותמיד הצטיינו בו, זה מוסר כפול. מה שמותר לנשים אסור לגברים ולהיפך ותקיפה מינית זה סבבה כל עוד זו בחורה שווה שעושה את זה לגבר חנון ופחות "שווה". אני באמת לג'יט לג' יט לג'יט לא מבין למה הלכו על הכיוון הזה. היה עובר לי פי 100 יותר טוב בגרון אם שדומיניק היה פשוט משתף איתה פעולה מההתחלה או אפילו עם לי הייתה מצטרפת רשמית ליום הדין איכשהו ויעני "מחליפה" את ריה. ![]() KEEP CHASING YOUR DREAMS
06-05-2024, 03:21 PM
![]() תוך 24 שעות בלבד צפו בקליפים/סגמנטים של ליב מורגן בראו האחרון - 54.3 מיליון צפיות ברשתות החברתיות של WWE. בשבוע שעבר בנשיקה של ליב מורגן ודומיניק מיסטריו צפו 50-60 מיליון צפיות ברשתות החברתיות של WWE. ![]() תבכו
06-05-2024, 03:22 PM
(06-05-2024, 02:40 PM)Hard2Reach כתב: אני כן אגיד שממש יש לי בעיה עם כל האנגלי של ליב-דומיניק נטו מהפן שזה בעיניי צבוע. בדיוק. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|