Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 43 44 45 46 47 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 8.3.2024

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 8.3.2024
xXRed4EverXx מנותק
Joober
**
תגובות: 572
אשכולות: 1
Likes Given: 21
הצטרף בתאריך: Jul 2021
03-09-2024, 11:37 PM
(03-09-2024, 02:39 PM)Cenation כתב:  כמו שכתבתי פעם שעברה, קודי נראה ליצן אמיתי בתוך כל הרביעייה הזאת
אני מכבד פה את כולם ואת כל הדעות של כולם, אבל בחייאת אתם באמת לא רואים את זה?

דה רוק וריינס פאקינג קברו את קודי בסגמנט הזה, כולו עומד בזירה עם פרצוף של מתמסכן וחסר אונים, בקושי מדבר ונרמס על ידי דה רוק

רולינס עוד היה אש שנכנס בדה רוק, עשה את זה קלאסי ויפה
אבל נו בחייאת, קודי פשוט לא שייך לפה

אני מקווה שדה רוק וריינס יפרקו אותם ברסלמניה

איתך לגמרי!
לטדי לונג יש יותר כריזמה ממנו
פאקינג הולך לקחת לריינס את התואר
הגב
The following 1 user Likes xXRed4EverXx's post:
  • Cenation
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,004
אשכולות: 45
Likes Given: 640
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-10-2024, 04:15 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-10-2024, 04:18 AM על ידי Cenation.)
(03-09-2024, 10:19 PM)Jon_M0xley כתב:  חחחחחחחחחחחחחחחח איזה קבירהההההה ואוווווו איך קודי יצא מזה?
איזה קבירה ואיזה נעליים לא אמרו פה כלום חדש, רק חזרו על החוקים של הקרב ומה יקרה אם ינצחו או יפסידו.
אחרי זה רוק מאיים על קודי את אותן האיומים, אני הבוס שלך, אני אעשה הכל כדי שתפסיד, בלה בלה בלה בלה בלה. רק הפעםםםם הוא הוסיף שקודי הוא נולד בטעות ואווווווו איזה קבירההההה.

לא מסכים איתך, אני חושב שרוק היה סופר דומיננטי וחד (גם ריינס אבל כמובן שבהובלתו של רוק) לעומת קודי שהיה אנמי וחסר אונים, וגם כשדיבר זה פשוט לא נראה באותו לבל כשהאחרים על המיק

אולי רק אני רואה את זה ככה, אבל אני רואה שעוד חברים פה רושמים כמוני
קודי חייב להיות הרבה אבל הרבה יותר דומיננטי בפרקים הקרובים ובשבועות הקרובים עד רסלמניה

אם הוא הולך לקבל רגע כזה גדול של להפיל את ריינס הוא חייב יותר לשלוט בעניינים ולהראות שהוא פה הבוס ושהוא שם אלף זין על שניהם
בעיניי נראה קצת חסר ביטחון וקטן לידם

להזכיר איזה טרור עשה דניאל בריאן לפניי עשור ברגעים של לפניי רסלמניה?
להזכיר איך הוא סחף איתו את כל הקהל והיה דומיננטי ופסיכופת מול האגדות הגדולות - HHH, רנדי, באטיסטה וכל הauthority?
ככה אני רוצה לראות קודי, הוא חייב להיות הרבה יותר חד, דומיננטי ומעניין

כל עוד זה ממשיך ככה אני בעד שרוק וריינס יפרקו את הצורה לשניהם בנייט 1
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
03-10-2024, 01:14 PM
הסגמנטים החשובים היו טובים וגדולים והצליחו לעשות את העבודה! פרק טוב
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,817
אשכולות: 1
Likes Given: 1,306
03-10-2024, 04:30 PM
אני מסכים שקודי לא ייצא פה הכי טוב, אבל בעצם חוץ מרולינס מי כן?
ריינס מרגיש כלכך קטן ליד דה רוק, רק עומד מאחוריו וצוחק. רוק עם אותן האמירות והירידות מלפני שבוע, והאיש החזק והמאיים ביותר קיבל סטירה לפנים ומה? פשוט קאט?

לפחות כשקודי קיבל סטירה הוא ניסה להגיב, רולינס התערב, האנטר התערב, היה נראה שעוד שנייה בלאגן. פה בגלל עניינים טכנים (שיכלו לקצר בקלות, ריינס לא צריך 10 דקות כניסה כל פעם, גם ב8 היינו מסתדרים). לפחות שהיו נכנסים למיני ברול, האבטחה ישר קופצת לזירה והתכנית נגמרת, כל דבר שהיה לוקח בדיוק עוד 40 שניות מהכניסה של ריינס. היו לזה פתרונות. זה לא רק פוקס. זה היה פשוט מוזר ולא טוב.
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,220
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
03-10-2024, 04:53 PM
אני יודע שהסיכוי קלוש אבל אני ממש מקווה שקודי יפסיד ברסלמניה, אחלה מתאבק אבל הוא לא מיין איוונטר ולא אחד שיכול להחזיק את החברה. בנוסף אני מקווה שרוק לא הולך לבגוד בריינס, זה יהיה ממש מאכזב.
לגבי רולינס- הוא חייב להפסיד את האליפות כבר, אלוף משעמם ואפור עם גימיק מגוחך. האליפות שלו מרגישה חסרת ערך כמו אליפות 24/7
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
03-10-2024, 05:35 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-10-2024, 05:35 PM על ידי NovemberMan.)
קיוויתי מאוד שלא אגיד את זה בשלב הזה אבל ריינס מרגיש מאוד קטן ליד דה רוק. מאוד.
זה שרוקי מקבל את כל הפוקוס בסגמנטים שלהם ביחד לא תורם לעניין הזה בכלל.
הוא חייב להיות אקטיבי יותר.

חשבתי שזה בכוונה בגלל המתח ביניהם אבל מהרגע שרוק ״הכיר״ בריינס הוא עדיין מרגיש המיין איבנט וריינס מרגיש כמו שסולו הרגיש לפני 3 חודשים.
זה חייב להשתנות לפני רסלמניה.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,307
אשכולות: 1,832
Likes Given: 4,985
03-11-2024, 03:08 AM
תוכנית טובה מאוד של סמאקדאון השבוע, כמו תמיד. כולם עושים עבודה מעולה לקראת רסלמניה.

- סגמנט פתיחה מעולה לתוכנית, פרומו מעולה של לוגאן פול ששוב נתקל בקהל שמנסה לעצבן אותו ולתת לו צ'אנטים של WHAT, אשכרה הצליחו לסגור דיל היסטורי של פריים והחל מרסלמניה פריים יופיע באמצע הזירה בכל האירועים. ההצלחה של לוגאן פול ו-KSI במוצר פריים פשוט חולנית, לא יאומן איך הם הצליחו. הופתעתי לראות את KSI ככה בסמאקדאון... ואז רנדי אורטון נתן לו RKO מושלם, מכירה מושלמת של KSI. תענוג.

- קווין אואנס ורנדי אורטון נגד אוסטין ת'אורי וגרייסון וולר היה אחלה של קרב זוגות, הקהל היה מאוד פעיל לאורך כל התוכנית והוסיף המון. הפופ אפ RKO היה מגניב לאללה. לוגאן מנסה לתקוף את רנדי ואואנס אחרי הקרב ונראה שבסוף הולכים למשולש ברסלמניה ? מעולה מבחינתי. רנדי-לוגאן או רנדי-אואנס-לוגאן יהיו קרבות מעולים.

- הלוואי והייתי באמת מתעניין בקרב של בובי לאשלי נגד קאריון קרוס, זה לא קרה. היה לי ברור שהקרב הזה הולך לפסילה ולצערינו הם הולכים למשוך את הסטוריליין הזה עד לרסלמניה אני מניח. עצוב ששנתיים ברציפות בובי לאשלי נמצא בספוט הזה שאין מה לעשות איתו ברסלמניה. גם אם בטעות איכשהוא הם יכניסו איזה קרב קבוצות לרסלמניה... זה לא בלבל של לאשלי. הוא מעל זה. קרב קבוצות כזה בתאכלס מתאים לסמאקדאון של לפני רסלמניה או לקיקאוף של רסלמניה באחד הלילות.

- טיפאני סטראטון מצוינת.

- אני מוצא את עצמי נהנה מהפיוד הזה של אל איי נייט ו-AJ סטיילס, זה בטח יכנס לרסלמניה ואני מקווה שהם יקבלו סטיפולציה.

- דרגון לי נגד אנג'ל היה קרב פנטסטי, וואלה דרגון לי נעלם לנו לכמה שבועות ככה בשקט, לא יודע אם זה קשור לבעיות בויזה או משהו אחר. בכל מקרה תמיד טוב לראות אותו, מתאבק פנטסטי, דרגון לי ואנג'ל נתנו הופעה ממש טובה. לגאדו מחסלים את דרגון לי אחרי הקרב ומעבירים מסר לריי ו-LWO. ריי לא הופיע בתוכנית בגלל החתונה של דום דום. שבוע הבא ריי יופיע ואולי נקבל את ההכרזה לקרב המקסיקנים ברסלמניה.

- הסגמנט המרכזי של ריינס-רוק-קודי-רולינס היה מעולה כצפוי, הסגמנטים שלהם לא צריכים הגבלות וזאת הסיבה שפשוט הייתי נותן להם לפתוח את התוכנית וככה אפשר להימנע ממקרים כאלה. יש סרטון שמישהו צילם מהקהל ורואים את אנשי ההפקה בלחץ מסביב לזירה ומסמנים לרוק למהר ולסיים את זה. הכניסה של רוק הייתה אדירה, צמרמורת. הרגע הזה שקודי ורולינס נכנסו דרך הקהל היה מדהים, כולם השתגעו וזה הרגיש ענק. ואז כולם עומדים בזירה אחד מול השני ומי הראשון שמקבל תגובה ? רולינס, הקהל שר את השיר שלו בלי הפסקה והוא מרוצה, היה כיף לראות את זה. הייתי בטוח שהוא יעקוץ את ריינס ויגיד משהו על הפופ שהוא קיבל. כולם עשו פה עבודה מצוינת, ברור שרוק יהיה מעל כולם, זאת הדמות שלו, הוא הבוס הגדול והמפחיד, הוא הראש השני של המפלצת. אבל... הוא הכיר בריינס שבוע שעבר. רולינס היה אגרסיבי ועשה עבודה נהדרת מול רוק. קודי עשה את שלו כמו שצריך ודפק חתיכת סטירה לרוק שהתלבשה כמו שצריך. חוץ מהבעיה של הזמן בסוף התוכנית... סגמנט גדול.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Cena@16 מנותק
Rookie
*
תגובות: 75
אשכולות: 0
Likes Given: 148
הצטרף בתאריך: Nov 2023
03-11-2024, 05:05 PM
אני חושב שסה"כ אפשר לסכם את זה במה שנאמר כבר בזמנו - קודי היה צריך לנצח בשנה שעברה וזהו, כל הגרירה הזו בשנה עושה רע לכולם. איך רומן יכול להיראות בכלל כמו אלוף ליד הרוק כשהוא לבוש בסווטשרט בלי שום סטייל ואתם עוד עפים עליו על הכניסה שלו ורוצים שהוא ישמור??
רוק איחר בשנה וגרם לכל הסטורי הזה להיראות כמו שרולינס תיאר אותו - דייריאה.
בעולם מקביל היינו מקבלים את רנדי היל מול קודי, רוק ריינס וסת׳ נגד גונתר כשהאליפות הביניבשתית יותר רלוונטית מהזהב המצועצע שהוא הולך איתו.
חייבים לשים סוף לבלאדליין וכשרוק אומר שסבא שלו הוא הצ׳יף זה מרגיש הכי בכיוון של לתת לריינס סכין אבל קודי חייב לנצח נקי גם אם אחרי זה פריסט פודה עליו.

זה שלא רואים את קודי בתור מיינאיבנטר - דחפו לנו את ריינס שנים על שנים ולדעתי גם היום עם כל ההייפ סביבו הוא לא אלוף גדול, הוא רחוק שנות אור מהוגן, סינה, אורטון, טייקר, טריפל H וזה בסדר שיתנו לקודי צ׳אנס גם אם זה לא יימשך הרבה זמן. יש דור חדש בעליה שיכול לקחת את המושכות אם ריינס ישחרר כבר את החנק על החברה.
אגב, הפספוס הכי גדול היה שלא נתנו לרולינס להפיל לו וכל הסטוריליין שלהם נשאר פתוח, ריינס יכול לצחוק עד מחר אבל הוא לא ניצח את סת ובמקום למנף את זה (אלא אם כן זה מתוכנן ללילה 2 אחרי שרודי ורולינס ינצחו בלילה 1 וסת׳ יבגוד בו) קיבלנו שנה של מריחה מיותרת, במיוחד מאז סאמרסלאם
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Cena@16's post:
  • master of doom
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,680
אשכולות: 19
Likes Given: 1,259
הצטרף בתאריך: Jun 2021
03-11-2024, 06:56 PM
אני מסכים עם זה שיש בעיה עם הפרזנטציה של רוק עם ריינס. זה שרוק הכיר בריינס זה טוב ויפה (וגם המהלך הנכון), אבל רוק כל כך דומיננטי על המיק שגם כשהוא פולט שטויות חסרות תחכום הוא עדיין נראה כמו הביג דוג האמיתי מבין ה-4. ריינס חייב לקבל יותר מקום על המיק. הוא מסוגל לעקוץ בצורה יפה, אני לא מרגיש שהוא טבעי על המיק כמו רולינס לדוגמה אבל הגב הקייפייבי שלו נותן לו אפשרות להיות קטלני על המיק, ואין סיבה שהוא ישתוק בזמן שרוק מדבר ומדבר וגם לוקח לו ספוטלייט וגם לא מחדש לנו שום דבר.

גם קודי אכזב אותי בפרומו הזה. אני יודע שהדמות שלו היא ג'ון סינה בגדול, הוא נותן כבוד לכולם ואמור להיות גיבור אולטימטיבי, אבל זה לא המקום. זה לא עוד פיוד עבורו, זה ה-קרב, סגירת המעגל המושלמת, ומעבר לזה הוא כבר נדפק על ידי ריינס ועכשיו רוצים לדפוק אותו שוב אז שיראה קצת יותר רגש ופחות שיקול דעת. הייתי שמח אם הוא היה פונה לרוק ישירות והיה מחפש על מה לרדת עליו, כנ"ל על ריינס שלא באמת ניצח אותו (וניצל מרימאץ' מול קודי אחרי שלסנר בגד בקודי בראו שאחרי המניה), הוא היה מאוד חלבי בדיוק בזמן הלא מתאים. קודי הוא לא מהעוקצים הכי גדולים ברוסטר, והוא מתגמד בטח בהשוואה לרוק, אבל הוא מסוגל להרבה יותר על המיק.

רולינס היה טוב. רולינס בתכל'ס לא באמת קשור לאנגל הזה, הוא מגיע בפוזיציה הכי גרועה אבל הוא מתנהל בצורה טובה באופן יחסי למה שזורקים עליו ואהבתי לשמוע את התגובה הראשונית של הקהל לסטיירדאון של הרביעייה בזירה, זה גרם לו להרגיש גדול. בניגוד לקודי הוא גם היה קצת תוקפני וזה מתאים לי.

רוק הוא מפלצת מיק. כשהוא מפסיק להיות אודי חמודי עם הקהל וחוזר לעקוץ מתאבקים כדי להשפיל אותם זה נראה הרבה יותר טוב מבחינתו. הוא אמר הרבה זבל בפרומו הזה אבל זה רוק, הוא יכול סתם לקלל אותך כמו ערס מהשכונה וזה עדיין ייראה כאילו הוא השפיל לך את החיים. אני מקווה שה-WWE והוא יתנו יותר מקום לשלושת האחרים ובמיוחד לריינס וקודי, שהם הרלוונטים ביותר באנגל הזה ומשום מה בפרומו הזה הם היו הכי פחות דומיננטיים.

תודה על התוצאות.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
03-11-2024, 07:23 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-11-2024, 07:23 PM על ידי karusi.)
אם יש משהו שאני יכול להגיד על התגובות של האנשים-
וואלה אנשים אתם לא יודעים להעריך ריינס - רוק-קודי-רולינס!
אנחנו ממש זכינו להיות בשיא של עידן בהיאבקות

ולא, אני לא תופס מקודי, אבל יודע להעריך רגעים גדוילם
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-02-2026, 09:36 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר