04-14-2023, 01:55 PM
(04-14-2023, 01:29 PM)SwitchBlade כתב: זו עובדה גמורה שרוב הטאלנטים הבכירים בארגון היו בנקודה הנמוכה ביותר שלהם במהלך היריבות שלהם עם ג'ריקו.
MJF קל. שנה של פיוד שלא קידמה אותו בכלום
|
תוצאות | AEW Dynamite 12.4.2023
|
|
04-14-2023, 01:55 PM
(04-14-2023, 01:29 PM)SwitchBlade כתב: זו עובדה גמורה שרוב הטאלנטים הבכירים בארגון היו בנקודה הנמוכה ביותר שלהם במהלך היריבות שלהם עם ג'ריקו. MJF קל. שנה של פיוד שלא קידמה אותו בכלום
04-14-2023, 02:02 PM
(04-14-2023, 01:54 PM)Jon_M0xley כתב: סטארקס סובל ממה שכל מי שחם סובל שם וזה לא ג'ריקו זה טוני. סטארקס עבד עם ג'ריקו חודשיים שלוש וזה מה שגרם לו להצטנן? לא, זה הבוקינג של טוני. יותר מזה סטארקס יצא עם הניצחון ומה עשו עם זה? כלום. אני יכול בקלות גם להאשים את טוני בחולשה שלו מול ג'ריקו, או בחוסר הניסיון שלו בהתנהלות מול טאלנט בכיר. חד משמעית אפשרי, אבל אני חושב שיש הבדל מהותי בין טוני לבין ג'ריקו: ג'ריקו יכול לבחור אחרת. הוא מספיק חזק וכמובן מספיק חכם כדי להיות פחות אנוכי ועדיין להצליח להרים את AEW ואת כולם סביבו. הוא יכול לבחור להרים את ריקי, ובמקום בוחר להפיל אותו. הוא יכול לבחור להופיע בROH או לפחות באמצע הקארד, ובמקום בוחר להופיע במיין איבנט. הוא יכול לבחור לעבוד עם טאלנטים צעירים, ובמקום בוחר לעבוד עם הפייס הכי חם (אדם קול לא בדיוק טאלנט צעיר). הוא יכול לבחור בטוב, אבל באופן אקטיבי בוחר ברע, באנוכי. טוני הוא פשוט חלש. אני לא תופס ממנו בן אדם מספיק מתוחכם כדי לדעת לאזן את ג'ריקו. הוא מרגיש תלוי בג'ריקו (הוא כן היה תלוי בו ב2020, אבל ב2023 פחות), המוח שלו חלש מול הרעל שג'ריקו לוחש לו באוזן. הוא לא יכול לבחור אחרת, כי הוא לא מספיק חזק או חכם או טוב או עקשן. לטוני יש אשמה, אבל ג'ריקו הוא מישהו שאני באופן אישי תופס כבן אדם אנוכי במיוחד עם איכויות יוצאות דופן - איכויות שהוא בוחר לנצל לרעת הארגון ולרעת הצופים. (04-14-2023, 01:55 PM)master of doom כתב: MJF קל. שנה של פיוד שלא קידמה אותו בכלום בדיוק. MJF גם אמר את זה מילה במילה באחד הפרומואים שלו. זו לא יריבות, זה קנס.
04-14-2023, 02:19 PM
(04-14-2023, 01:29 PM)SwitchBlade כתב: ג'ריקו הוא האבא של החורים השחורים. סטארקס היה מספיק אובר בשביל לאתגר בחורף מגיע אבל הפסיד את ההזדמנות ובמקום לחזור לסוף התור ולאבד את כל המומנטום כמו שקרה בעבר ללאנס ארצ'ר, ברודי קינג, סקורפיו סקיי, ג'ק פרי ואחרים ג'ריקו היה שם כדי להיות רשת הביטחון שלו. סטארקס יצא אובר מהפיוד הזה, ניצח נקי בפייאוף ראוי לחלוטין ועכשיו יהיה היריב הראשון של פאקינג ג'יי וויט, אם לזה אתה קורא צונן אז יש בינינו פער בסיסי. קלאודיו קיבל את אליפות ROH במתנה על עבודה קשה ולאף אחד לא היה אכפת ממנו, כמעט ואף אחד לא צפה אפילו בזכייה שלו, אליפות ROH הרגישה כמו המקבילה לאליפות האטלנטית, אחרי הראן הנהדר של ג'ריקו והזכייה המחודשת והמצוינת גם כן של קלאודיו הוא הפך למנהיג הלגיטימי של תוכנית הטלוויזיה של ROH, השם הכי גדול ומבוסס ברוסטר שלהם ואליפות ROH סופסוף מרגישה כמו אליפות עולם. אני ממש אהבתי קרב בריכת התפוזים ואת כל הבנייה לאורך הפיוד הזה שהוציאה את המיטב מהדמות של OC, היחידים שרואים בקרב הזה כבדיחה הם אלו שרואים את אורנג' קאסידי כבדיחה. משם OC המשיך לניצחונות בלייטס אאוט על אדם קול, בזכייה מול פאק וקרב פרופיל גבוה מול וויל אוספריי בפורבידן דור, הוא טופ טייר עכשיו. את סאמי אני לא הכרתי כשAEW עלתה לאוויר, בקרב הראשון של הפרק הראשון מול קודי ראיתי אחלה היי פלייר וטו לא. הסקס גודס חשף את כל האופי של סאמי לטוב ולרע, הצדיק את מעמדו כפילר(שלטעמי ממוקם הרבה יותר גבוה כרגע מג'ק פרי) ומשך אותו לאפרקארד של כל דיינמיט שאלמלא ג'ריקו לא הייתי רואה הצדקה לכך. עכשיו הוא כבר עומד בפני עצמו, לקרב של ג'ריקו מול קית' לי רק דניאל גארסיה יצא ללוות בזמן שסאמי העדיף להישאר בבית לבחון את הקרב של דארבי לקראת הצ'אנס הראשון שלו על אליפות העולם שאין לי ספק שהוא יחזיק בה בעתיד. מתאבקים היו נותנים הכל בשביל הסופטלייט שג'ריקו שם על אנדרטי, אז עכשיו כשכריס זז הצידה ולא "חונק" אותו אתה כועס שהוא לא מצדיק את ההייפ? זאת כבר בעיה שלו, את השם שלו כולנו כבר מכירים והוא הפך תוך יום מנו-ניים למפורסם, גם אם הוא באמת יתגלה כאכזבה ולא יצליח לתפוס את ההזדמנות שניתנה לו הוא יכול לחזור ולקבל שכר כפול ממה שהיה מקבל עד עכשיו באינדיז, רק בגלל שג'ריקו חשב שיש לו פוטנציאל. את אדי ציינתי בתור היוצא מן הכלל, באופן כללי אדי הוא בן אדם יוצא מן הכלל בנוף של היום. ![]()
04-14-2023, 03:05 PM
(04-14-2023, 02:19 PM)orgibor כתב: סטארקס היה מספיק אובר בשביל לאתגר בחורף מגיע אבל הפסיד את ההזדמנות ובמקום לחזור לסוף התור ולאבד את כל המומנטום כמו שקרה בעבר ללאנס ארצ'ר, ברודי קינג, סקורפיו סקיי, ג'ק פרי ואחרים ג'ריקו היה שם כדי להיות רשת הביטחון שלו. סטארקס יצא אובר מהפיוד הזה, ניצח נקי בפייאוף ראוי לחלוטין ועכשיו יהיה היריב הראשון של פאקינג ג'יי וויט, אם לזה אתה קורא צונן אז יש בינינו פער בסיסי. את הטיעון על סטארקס אני לא מצליח לקבל - בקצרה אם אני מבין אותך נכון, ג'ריקו היה הרע במיעוטו עבור סטארקס, כי האלטרנטיבה הייתה לחזור לסוף התור. אני לא מסכים עם ההנחה הזאת מהיסוד, אני חושב שבאותה המידה הוא יכל לשמור את מקומו כטופ פייס בזמן שהוא עובד עם טאלנטים אחרים: הולך אחרי קלאודיו וזוכה באליפות ROH, מתחיל יריבות עם טאלנט בכיר כמו בריאן, מוקס או פייג', ממשיך את העלילה שלו עם הובס, זוכה באליפות הTNT, פותח ביריבות מול ארבעת הפילרס שעיכבו את הקריירה שלו (סטארקס הוא הפילר החמישי הלא רשמי), יש כל כך הרבה אפשרויות שלא היו מצננות אותו, אבל ג'ריקו היא אופציה מהגרועות ביותר. אתה באמת חושב שברוסטר המפוצץ הזה, סטארקס לא יכל למצוא טאלנטים חמים נוספים לעבוד איתם? בנוגע למצב של סטארקס היום: הוא לא נמצא ביריבות עם ג'יי ווייט אלוף הIWGP. הוא נמצא ביריבות עם ג'יי ווייט שבדיוק עשה דיביוט בארגון חדש, ומעמדו לא ידוע. זה יכול להצליח, אבל אני פסימי. הנוכחות של ג'וס רובינסון מסגירה בפניי את חוסר הרצינות של טוני בנוגע לריקי וגם לג'יי. זה לא קרב שיסגור אירוע. אין ספק שריקי הצטנן בגלל היריבות שלו מול ג'ריקו. אני יכול לגלות גמישות עם קלאודיו, אני ידוע כמישהו שלא מחבב אותו במיוחד ויודע עד כמה משעמם הוא בפועל. אבל ג'ריקו לא קיים את ההבטחה שלו - הוא לא עזב לROH ולא קידם טאלנט. אין לי דרך אחרת לראות את זה חוץ מראן קצר של ג'ריקו בארגון שטוני יצר כדי לעשות לעצמו קצת רוח ולתת לעצמו עוד קרדיט בזירה. בסופו של דבר, ג'ריקו הצליח במשימה שהוא הגיע לבצע? כולנו פה רואים ROH? לא. אני מכבד את דעתך וכמובן יכול להבין שיש אנשים שאהבו את קרב מיץ התפוזים. אבל עם כל הכבוד, הקונצנזוס הוא שהקרב הזה הוא כישלון עצום. אורנג' קאסידי היה גימיק עם פוטנציאל לא ממומש עד אז, אני בקושי יכול לומר ששנאו אותו וצחקו עליו ברמה בה אני נתקל היום. בנוסף, לקח לו שנה וחצי להתאושש מהתקרית הזאת. בפועל צופים עזבו את AEW. אני מבטיח לך שתקריות כמו קרב מיץ התפוזים רק תרמו לכך. הניצחון שלו על אדם קול (בשפל שלו) קיבל בעיקר תגובות ציניות, ולא באמת הפך את אורנג' קאסידי לכוכב. גם עכשיו, כשהוא כיביכול באמצע סטריק, הוא עדיין לא נתפס כמישהו רציני באמת. ג'ריקו הציג אותו באור מליצי שלא באמת נעלם ממנו מאז, שזה אגב היה בדיוק ההפך ממה שקאסידי היה צריך, וגם בזמן אמת כולם ידעו את זה, אחרי הכל רגע הפריצה בגימיק של קאסידי היה הדיבייט מול ג'ריקו - שעזר להציג את קאסידי כדמות רצינית יותר - ואז ג'ריקו החליט להרוס את זה ולהוסיף סטיפולציה הזויה. בנוסף, במפגש הראשון בניהם ג'ריקו ניצח אותו.. סאמי גווארה לא היה סתם היי-פלייר כשהוא נכנס לAEW. הוא היה אלוף המשקל הקל של AAA ולא סתם הוא קיבל ספוט מיוחד משלו במסיבת העיתונאים של AEW. לAEW כן היו סתם היי-פליירס בארסנל, אבל גווארה מעולם לא היה אחד מהם. גווארה, כשעבד מול קודי, היה כוכב in the making. כשעבד עם ג'ריקו, היה ליצן דרג ב'. וכן, אולי ג'ריקו עזר לו ב2020, אבל ב2022 ובטח ב2023 - ג'ריקו נאחז בו ומחזיק אותו מלהצליח, וזו עובדה גמורה. כמה עובדה גמורה? סאמי גווארה אמר את זה בעצמו מילה במילה. "Jericho's job guy". לא מסכים לגבי אנדרטי. מעשים דומים בזמנים שונים יכולים לעשות אפקט שונה. אם אני לוקח את ג'ון סינה של 2004 ונותן לו להצמיד מיין איבנטר - הוא משתגר למיין איבנט. אם אני לוקח את ג'ון סינה של 2002 ונותן לו להצמיד את אוסטין - הוא רק מפסיד מזה. יש מימד של "כמה הטאלנט אפוי" שצריך להתחשב בו לפני שזורקים אותו למים העמוקים. אחרי הכל כשאתה זורק מישהו למים העמוקים הוא יכול גם לטבוע. יש הרבה דברים שניתן לומר על המעשה של ג'ריקו עם אנדרטי, אבל מה שוודאי הוא שג'ריקו לא עשה פה שום תרומה לבחור המסכן הזה. זה לא מעשה צדקה אמיתי בו טאלנט זקן מקדם טאלנט צעיר. אחרי הכל - אם אנדרטי היה המגה-סטאר שג'ריקו כיביכול התכוון לעשות ממנו - הוא לא היה מופיע בדארק/אלביישן, אלא בדינמייט. מעבר לכך - אנדרטי מעולם לא היה שיחת היום, גם ביום בו הוא ניצח את ג'ריקו. ג'ריקו היה שיחת היום: כולם דיברו על כך שג'ריקו שם כתפיים לג'ובר. למי? לג'ובר. לא לאקשן אנדרטי, המגה סטאר החדש. לג'ובר. כמה ג'ובר? הוא קיבל צ'אנטים של "Let's go jobber" בקרב הזה שכיביכול היה אמור לעשות ממנו כוכב. הוא היה לא מוכן, ג'ריקו ידע שהוא לא מוכן. מעשה אכזרי שמתבטא עכשיו בכך שאנדרטי הוא לחלוטין יצור הזוי בדארק/אלביישן - הוא מצפה לתגובה מהקהל, כמו מסכן, והקהל פשוט לא מכיר אותו. וחבל, הוא לא מתאבק רע, אם הוא היה מחכה שנה וחצי הוא היה מגיע לדינמייט בזכות עצמו. עכשיו בגלל ג'ריקו הוא תמיד יהיה "הבחור ש-", וזה רק רע. אגב, אני לא אנסח את זה "חונק אותו", אני פשוט אומר מה שזה - ג'ריקו השתמש בו וזרק. ועדיין הדבר הגרוע ביותר שג'ריקו עשה זה אדי. אגב - סנטנה ואורטיז היו החתמות גדולות מאוד ב2019. אני בטוח שיש להם רק דברים טובים לומר על ג'ריקו ב2023, אחרי שהם היו מיין איבנטרים בAEW.
04-14-2023, 03:15 PM
(04-14-2023, 03:05 PM)SwitchBlade כתב: את הטיעון על סטארקס אני לא מצליח לקבל - בקצרה אם אני מבין אותך נכון, ג'ריקו היה הרע במיעוטו עבור סטארקס, כי האלטרנטיבה הייתה לחזור לסוף התור. אני לא מסכים עם ההנחה הזאת מהיסוד, אני חושב שבאותה המידה הוא יכל לשמור את מקומו כטופ פייס בזמן שהוא עובד עם טאלנטים אחרים: הולך אחרי קלאודיו וזוכה באליפות ROH, מתחיל יריבות עם טאלנט בכיר כמו בריאן, מוקס או פייג', ממשיך את העלילה שלו עם הובס, זוכה באליפות הTNT, פותח ביריבות מול ארבעת הפילרס שעיכבו את הקריירה שלו (סטארקס הוא הפילר החמישי הלא רשמי), יש כל כך הרבה אפשרויות שלא היו מצננות אותו, אבל ג'ריקו היא אופציה מהגרועות ביותר. אתה באמת חושב שברוסטר המפוצץ הזה, סטארקס לא יכל למצוא טאלנטים חמים נוספים לעבוד איתם? אוקיי בוא נשים רגע בצד את אי ההסכמות לגבי מידת ההצלחה של ג'ריקו בקידום טאלנטים בAEW, תגיד לי מה אתה גיא עושה עם ג'ריקו ב2023? הוא נמנע כמו מאש מלהיכנס בטעות לתמונות אליפות, הוא לא מתאבק בראמפייג' או דארק כדי לפנות את הבמה לטאלנטים שלא מקבלים את הצ'אנס בדיינמיט(אם כי הוא עדיין משדר את ראמפייג' וממשיך לשים מתאבקים אובר), אתה לא רוצה שהוא יעבוד עם טאלנטים צעירים כדי לא לעכב להם את הקריירה אז עכשיו כשהוא עובד מול אדם קול וקית' לי זה גם לא בסדר, תגיד שאתה רוצה שהוא יפרוש וזהו למה ללכת סחור-סחור? ![]()
04-14-2023, 03:17 PM
אני גם בטוח שכל הקטע עם אנדרטי זה סתם היה לצחוקים לאותה התקופה. לתת לקהל ולצופים הפתעה שקרב שכביכול אמור להיות סקוואש של ג'ריקו ובסוף מפסיד.
![]()
04-14-2023, 03:17 PM
(04-13-2023, 06:26 PM)SwitchBlade כתב: יש לי אינטרס לרשום את הדעה שלי לפני סלביק, כי לרשום את דעתי אחרי סלביק זה כמו לפתור חידה שאתה כבר יודע את הפיתרון שלה. טוב שאתה פה, יש דברים שרציתי לשמוע את דעתך עליהם. (04-14-2023, 01:29 PM)SwitchBlade כתב: ג'ריקו הוא האבא של החורים השחורים. (04-14-2023, 02:02 PM)SwitchBlade כתב: אני יכול בקלות גם להאשים את טוני בחולשה שלו מול ג'ריקו, או בחוסר הניסיון שלו בהתנהלות מול טאלנט בכיר. חד משמעית אפשרי, אבל אני חושב שיש הבדל מהותי בין טוני לבין ג'ריקו: (04-14-2023, 03:05 PM)SwitchBlade כתב: את הטיעון על סטארקס אני לא מצליח לקבל - בקצרה אם אני מבין אותך נכון, ג'ריקו היה הרע במיעוטו עבור סטארקס, כי האלטרנטיבה הייתה לחזור לסוף התור. אני לא מסכים עם ההנחה הזאת מהיסוד, אני חושב שבאותה המידה הוא יכל לשמור את מקומו כטופ פייס בזמן שהוא עובד עם טאלנטים אחרים: הולך אחרי קלאודיו וזוכה באליפות ROH, מתחיל יריבות עם טאלנט בכיר כמו בריאן, מוקס או פייג', ממשיך את העלילה שלו עם הובס, זוכה באליפות הTNT, פותח ביריבות מול ארבעת הפילרס שעיכבו את הקריירה שלו (סטארקס הוא הפילר החמישי הלא רשמי), יש כל כך הרבה אפשרויות שלא היו מצננות אותו, אבל ג'ריקו היא אופציה מהגרועות ביותר. אתה באמת חושב שברוסטר המפוצץ הזה, סטארקס לא יכל למצוא טאלנטים חמים נוספים לעבוד איתם? לגמרי, כמו תמיד מסכים איתך בהכל אחי. (לא קראתי כלום)
![]()
04-14-2023, 03:21 PM
(04-14-2023, 03:17 PM)lidoradir כתב: תשמע איזה גיף מגעיל חחחח תקולל ![]()
04-14-2023, 03:30 PM
(04-14-2023, 03:15 PM)orgibor כתב: אוקיי בוא נשים רגע בצד את אי ההסכמות לגבי מידת ההצלחה של ג'ריקו בקידום טאלנטים בAEW, תגיד לי מה אתה גיא עושה עם ג'ריקו ב2023? הוא נמנע מאליפות העולם כי הוא יודע שאם הוא יתקרב לאליפות העולם ב2023 הוא יחטוף היט אמיתי. הוא נמנע מדארק או ראמפייג' לא כדי לפנות את הבמה, אלא כי זו לא במה גדולה מספיק בשביל להכיל את האגו שלו. מה אני עושה עם ג'ריקו ב2023? אני משתמש בשם שלו כדי לקדם מתאבקים אחרים, כמובן. אבל לא.. אדם קול, ריקי סטארקס או אדי קינגסטון, כי אלה לא טאלנטים צעירים שצריכים את ג'ריקו. אני יכול לקחת אותו לROH ולהכריח אותו לקיים את ההבטחה הריקה שלו. אני גם יכול לקחת אותו לראמפייג', כמובן לפרק את הסטייבל שלו (כדי לשחרר את 2.0 ואת גרסיה לחופשי), לתת לו את ג'ק סוואגר המעפן כשומר ראש, ופשוט לתת לו יריבויות של חודש מול טאלנטים שעולים מדארק/אלביישן. לי מוריארטי, לי ג'ונסון, בישוף קאון, AR פוקס (לא צעיר אבל חדש). מבחינתי אפילו יריבות מול סקיי בלו, שיהיה. כמובן שיש גבול עליון על כל יריבות של חודש, ואף יריבות לא נכנסת לPPV. במהלך יריבות מול ג'ריקו הטאלנט הצעיר גם ייצטרך לחתוך פרומואים מול קהל כדי להיחשף לאספקט הזה ברסלינג. וככה אני משאיר אותו בראמפייג' - כמובן עד שב2025 הוא חוזר בבת אחת לדינמיי-- סתם. הוא לא חוזר לדינמייט. הוא מקבל קרב פרישה מול סאמי גווארה שכמובן מנצח אותו ואז הוא הולך להיות שדרן פול-טיים כי הוא מעולה בזה. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|