Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 18 19 20 21 22 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 5.4.2023

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Dynamite 5.4.2023
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,511
אשכולות: 72
Likes Given: 2,471
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-06-2023, 01:31 PM
(04-06-2023, 09:51 AM)WhoIsYourHero כתב:  אירוע בוומבלי? טוב, אתם יודעים את מי הם צריכים להחזיר כדי למכור כמה שיותר כרטיסים...

אנתוני אגוגו
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב
The following 2 users Like KB24's post:
  • Bam Bam Bigelow, DarkArts
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
04-06-2023, 01:34 PM
(04-06-2023, 01:30 PM)WheelerYUTA כתב:  https://411mania.com/wrestling/wwe-tna-ratings-from-the-uk-2/

אוקיי זה דיי מפתיע. אולי הפרקים היו פחות טובים או משהו.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,196
אשכולות: 0
Likes Given: 90
04-06-2023, 01:36 PM
(04-06-2023, 01:30 PM)WheelerYUTA כתב:  https://411mania.com/wrestling/wwe-tna-ratings-from-the-uk-2/
ממה שאני זוכר זה בגלל שראו וסמאקדאון שודרו בערוצים בתשלום.
ועדיין איפשהו בין 2011-2013 הייתה נקודה שאם TNA ו-WWE היו מריצים אירועים ב-UK ראש בראש כנראה היה רוב של כמה אלפים ל-WWE ולא יותר. זה משהו שכמובן לא היה קורה בשום מקום אחר בעולם.
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,819
אשכולות: 59
Likes Given: 4,465
04-06-2023, 01:41 PM
הנה הוא הגיע. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
04-06-2023, 01:50 PM
(04-06-2023, 10:57 AM)master of doom כתב:  איפההה גיאאאאא

(04-06-2023, 11:32 AM)karusi כתב:  בדיוק

Heart

כמו כולנו, רציתי שזה יהיה WWE, אבל WWE השתנו וג'יי שוב מוכיח שהוא האדם הכי חכם ברסלינג, משכיל לברוח מהתופת בעור שיניו. אני מניח שזו הייתה סיטואציה מאוד מעניינת, אם הוא היה חותם לפני שלושה/ארבעה ימים הוא היה נדפק. אם הוא חכם אפילו יותר - זה חוזה ל2/3 שנים ולא ל5. 

טוני קאהן, יש לך את שני ההילים הצעירים הכי טובים ברסלינג, בבקשה תתנהג בהתאם (להתנהג בהתאם =! לדחוף את אורנג' קאסידי על חשבון כולם ולהכניס את ווייט למחלקת השלשות).

אני יודע שבחור קנדי בלונדיני ששם המשפחה שלו מתחרז עם "שמריקו" צפה בסגמנט הפותח, וכבר מתחיל לתכנן כיצד הוא מערב את סוויצ'בלייד ג'יי ווייט עם הJAS. אני אומר מראש - אני לא מוכן לזה, אני לא רוצה את זה. מוסר ד"ש לגיא של העתיד שבוודאות יצטט את החלק הזה בתגובה כשג'ריקו יאלץ את ווייט לשלם את הקנס ולבלות איתו ביריבות במשך 3 חודשים ויותר. 
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
04-06-2023, 02:07 PM
(04-06-2023, 01:50 PM)SwitchBlade כתב:   כמו כולנו, רציתי שזה יהיה WWE, אבל WWE השתנו וג'יי שוב מוכיח שהוא האדם הכי חכם ברסלינג, משכיל לברוח מהתופת בעור שיניו. אני מניח שזו הייתה סיטואציה מאוד מעניינת, אם הוא היה חותם לפני שלושה/ארבעה ימים הוא היה נדפק. אם הוא חכם אפילו יותר - זה חוזה ל2/3 שנים ולא ל5. 

טוני קאהן, יש לך את שני ההילים הצעירים הכי טובים ברסלינג, בבקשה תתנהג בהתאם (להתנהג בהתאם =! לדחוף את אורנג' קאסידי על חשבון כולם ולהכניס את ווייט למחלקת השלשות).

אני יודע שבחור קנדי בלונדיני ששם המשפחה שלו מתחרז עם "שמריקו" צפה בסגמנט הפותח, וכבר מתחיל לתכנן כיצד הוא מערב את סוויצ'בלייד ג'יי ווייט עם הJAS. אני אומר מראש - אני לא מוכן לזה, אני לא רוצה את זה. מוסר ד"ש לגיא של העתיד שבוודאות יצטט את החלק הזה בתגובה כשג'ריקו יאלץ את ווייט לשלם את הקנס ולבלות איתו ביריבות במשך 3 חודשים ויותר. 
לדעתי כבר כאן אנחנו בבעיה. עם כל הכבוד לריקי סטרקס שאני מאוד אוהב- אין לו סטאר פאור כדי להמשיך את המומנטום של וויט. לדעתי היחידים שיכולים לעשות איתו פיוד מעניין בתור פתיחה זה אומגה, בריאן, מוקסלי, פאנק אם היה בריא, MJF(אבל הוא בפיוד).
הבעיה של טוני זה שהוא חושב שצופה אמריקאי ממוצע מתמרן בין הלימודים עבודה משפחה וחברים - לפחות 4 שעות בשבוע לעקוב אחרי כל דארק אלבשיון, סדרת יוטוב, טוויטר ועוד, וחושב שאנשים באולם ידעו על כל ההיסטוריה של יפן והבולט קלאב.

למה להתחיל עם זה בכלל אם אף אחד לא מכיר מה זה בולט קלאב? קצת הסבר, קצת מידע... לא ישר לצלול לג'וש רובינסון.
[Image: a9jUJz0.png]
הגב
The following 1 user Likes karusi's post:
  • Roger
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
04-06-2023, 03:00 PM
(04-06-2023, 02:07 PM)karusi כתב:  לדעתי כבר כאן אנחנו בבעיה. עם כל הכבוד לריקי סטרקס שאני מאוד אוהב- אין לו סטאר פאור כדי להמשיך את המומנטום של וויט. לדעתי היחידים שיכולים לעשות איתו פיוד מעניין בתור פתיחה זה אומגה, בריאן, מוקסלי, פאנק אם היה בריא, MJF(אבל הוא בפיוד).
הבעיה של טוני זה שהוא חושב שצופה אמריקאי ממוצע מתמרן בין הלימודים עבודה משפחה וחברים - לפחות 4 שעות בשבוע לעקוב אחרי כל דארק אלבשיון, סדרת יוטוב, טוויטר ועוד, וחושב שאנשים באולם ידעו על כל ההיסטוריה של יפן והבולט קלאב.

למה להתחיל עם זה בכלל אם אף אחד לא מכיר מה זה בולט קלאב? קצת הסבר, קצת מידע... לא ישר לצלול לג'וש רובינסון.

אני מבין וגם מסכים, אני מניח שפשוט אלו יהיו דרגות שונות של מעריצים.
אין מעריץ שרואה ROH ולא רואה דינמייט.
אין מעריץ שרואה ראמפייג' ולא רואה דינמייט.
רוב האנשים שרואים דינמייט לא רואים אלביישן. והלאה.

סוויצ'בלייד אמור להיות טאלנט אקסקלוסיבי לדינמייט, כמו כל הטאלנטים הגדולים של AEW (קני אומגה לא מופיע באלביישן).

כמה מחשבות על ההחתמה החדשה של טוני:

- קראתי איפשהו שה'דינמייט של אחרי רסלמניה' צריך להיות קטע. דינמייט גדול עם קרבות אליפות ודיביוטים מפתיעים, בדיוק מה שראו לא הצליחו לעשות. מצחיק.
- ווייט נכנס עם הלוגו של 'בולט קלאב', משמע: סניף AEW BC שאולי יתחרה בבולט קלאב בהובלתו של דיוויד פינלי בNJPW. מבחינתי זה מעולה באופן אישי.
- ווייט לא יכול ללכת אחרי MJF כי היל/היל לא באמת עובד ברסלינג. הוא כנראה יהיה ההיל הבא בתור, אחרי שאיזשהו פייס דימיוני יצליח להגיע לרמת אובר בה יהיה אמין שהוא ייקח את האליפות מMJF. 
- ג'יי ווייט בAEW רק מחזק אצלי את הצורך (לא רצון, צורך) שפאנק יירגע ויחזור כבר. ג'יי/פאנק זו יריבות שכולנו צריכים. אם פאנק חנך את MJF, הוא צריך לעשות אותה טובה לג'יי. כולם צריכים להניח את האגו בצד ולדחוף את ג'יי למיין איבנט.
- החלטתי להיות אופטימי בנוגע לג'יי בAEW, אז אני אעשה השוואה בין היריבויות שרציתי לראות את ג'יי בהן בWWE לבין אלו בAEW:

ג'יי-אומגה ; MJF ; פאנק ; האנגמן ; בריאן (אלוהים ישמור) ; מוקסלי (ג'יי היה הראשון שניצח אותו נקי בשנה בה מוקס התעלל בעולם הרסלינג ב2019) ; דארבי ; סטארקס (מקבלים את זה כבר עכשיו) ; אדם קול (בוא נריב עומר) ; פינלי ; מלאכי בלאק (סתם, זו תהיה יריבות נוראית) ; לא ג'ריקו.

בWWE:
ג'יי-סת' ; ריינס ; קודי ; הייז ; אדג' ; באלור ; סטיילס.

כל ארגון היה מעולה, אז אני בוחר להיות מבסוט ולהתרכז בטוב. כמובן שAEW יכולים לאכזב אותי, אבל בחיאת, לא עם הטאלנט הזה, תאכזבו אותי עם כל אחד אחר. 

- - - - 

מי הגבר שהכין את השלט הזה?

[Image: Fs_xEr5WwAAXBgY.jpg:large]   
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
04-06-2023, 03:21 PM
ג'יי וויט הוא דיי קונצנזואלי ע"י כולם. הוא יהרס. זה AEW. זה טוני קהאן. בואו לא נשלה את עצמנו.

ההימור שלי זה שהוא יעשה פרוגרם בולט-קלאב נגד האליט ויהיה משהו ביניהם לבין בולט-קלאב ביפן בפורבידן דור (אני לא יודע מה הולך שם ולא ראיתי גם, אבל מתגובות שהולכות כאן ובאינטרנט נראה שזה הכיוון). אחרי זה אולי הוא יקבל קרב אליפות וכמובן לא יזכה (זה גם לא חייב לקרות), ואחרי זה.. הוא פשוט יתפייד ויעשה באנגרים פילריים בראמפייג' או יותר גרוע, יכנס לג'ריקו קרוז.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב
The following 1 user Likes Roger's post:
  • ParadigmShift
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,056
אשכולות: 213
Likes Given: 1,367
04-06-2023, 04:41 PM
ג'יי וויט יש, הבנתי שמשהו קרה כשראיתי שהאשכול כבר הגיע לשלושה עמודים, אם זה בסדר אתמקד בשאר הפרק כי דיינמיט לא הסתיימה אחרי 3 הדקות הראשונות.

סגמנט אדיר של MJF, ההצגה הכי טובה בעיר, הרגיש כל כך נוח לשיר עם התזמורת ולא רציתי שזה יגמר. ג'ק פרי היה חייב להכין כאן סנדוויץ' MJF, אתה מחזיק פאקינג מצילתיים ביד! אל תשליך אותם בשביל לתקוף באגרופים מישהו חזק ממך פיזית.
גם גווארה היה פה טאץ' נחמד וחתך פרומו לא רע אחרי קומאנדר.

הBCC לעומת זאת לא הבהירו לי כלום. אני עדיין אוהב את הסטייבל ונהנה מהכאוס שלו אבל הפרומו של דניאלסון הוא לא סיבה מספיק טובה עבורי לתקוף את כל מי שלא מספיק מקצוען בעיניהם. פייג' פעם נוספת מכניס את עצמו לסיטואציה מטומטמת, למה הפעם DO לא באו להגנתו? פספסתי איזה חיכוך ביניהם או שזה סתם לא התאים לנראטיב של הסגמנט?

מילה רעה על BOTB, אני כמובן אצפה כי אני מטומטם יותר מפייג' אבל קארד די נוראי(אולי למעט בילי סטארקס שכן מסקרנת אותי) ולחלוטין מיותר, קיבלנו ספציפית בפרק הזה יותר קרבות אליפות ובפרופיל גבוה יותר ממה שמתוכנן לספיישל.

המיין אבנט היה כיף אדיר. FTR בשיאם והגאנס הצליחו לייצר כמה רגעים שחשבתי שהם עלולים לשמור, אהבתי את כל הרגעים עם פול טרנר ונכנסתי לקרב הזה בדיוק כשסיימתי את הפרק האחרון של his dark materials שהשאיר אצלי טעם חמוץ בפה אז שמחתי לקבל לפחות פה את ההאפי אנדינג שחיכיתי לו.

בקצב הזה טוני עלול לשכנע אותי לקנות כרטיס ללונדון, כבר התחלתי לברר על הופעות אחרות בתאריכים קרובים.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,659
אשכולות: 19
Likes Given: 1,258
הצטרף בתאריך: Jun 2021
04-06-2023, 04:49 PM
(04-06-2023, 03:21 PM)Roger כתב:  ההימור שלי זה שהוא יעשה פרוגרם בולט-קלאב נגד האליט ויהיה משהו ביניהם לבין בולט-קלאב ביפן בפורבידן דור (אני לא יודע מה הולך שם ולא ראיתי גם, אבל מתגובות שהולכות כאן ובאינטרנט נראה שזה הכיוון). אחרי זה אולי הוא יקבל קרב אליפות וכמובן לא יזכה (זה גם לא חייב לקרות), ואחרי זה.. הוא פשוט יתפייד ויעשה באנגרים פילריים בראמפייג' או יותר גרוע, יכנס לג'ריקו קרוז.

אחת התגובות המזעזעות ביותר שלך
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 09:35 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר