Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 85 86 87 88 89 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 17.6.2022

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 17.6.2022
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,737
אשכולות: 19
Likes Given: 1,270
הצטרף בתאריך: Jun 2021
06-18-2022, 02:26 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-18-2022, 02:27 PM על ידי master of doom.)
זה היה פרק בינוני. הסוף היה מזעזע, אבל היו עוד דברים שהיו חסרים לי ודברים שהרצתי. ירידה מהשבועות האחרונים.

וינס פותח את התכנית, נותן 2 מילים והולך. לא ציפיתי שהוא יסביר על המקרה, אבל גם לא חשבתי שזה מה שיקרה. זה טרול גדול שלו ושל ה-WWE, בפעם הבאה נדע לא להתלהב.

הפרומו של רידל היה מעולה, רידל עושה דברים על הצד הטוב ביותר. מגיע לו הטייטל שוט הזה ואני מקווה שהוא לא ייזרק לתחתית הקארד בקרוב בגלל הניתוח של רנדי והעובדה שלסנר חזר.

מוס נגד קורבין היה בסדר גמור. אני מחבב את מוס, אבל לא כל כך בטוח כמה הוא יצליח אחרי שהוא ימשיך הלאה. אני בעדו. קורבין יוצא אולי מהפיוד הכי טוב שלו בקריירה, פעם ראשונה שלא הרגשתי שהוא דופק לי את הצפייה (זה אומר הרבה על העבודה שלו בשנים האחרונות).

הסטריט פרופיטס החליטו שהם מתאבקים נגד האוסוס בפעם ה-342 על האליפות, יופי. נמאס לי.

ניו דיי-ג'ינדרים הרצתי.

הסגמנט של שיימוס, מקינטייר ופירס היה סבבה, אבל קצר. אי אפשר לבקש כל הזמן מהם לגנוב את ההצגה, אבל בפרק הזה הייתי רוצה איזה מקינטייר-הולנד כדי לעבות אותו בעוד משהו טוב. אני מבואס מזה שלמקינטייר לא יהיה כיוון כנראה עד אחרי סאמרסלאם, כי יש לו כבר מפגש עתידי עם ריינס. מקווה שיחשבו על משהו שלא ירגיש פילר לגביו.

סמי זיין גם קיבל מעט זמן בפרק הזה ובדיוק כמו הסעיף הקודם, אי אפשר לבקש ממנו לחנוק אבל הוא היה חסר.

רודריגס-בייזלר הרצתי. ידעתי איך זה הסתיים ברגע שבייזלר יצאה וזה בדיחה, אתם יודעים מה אני חושב על זה.

מקס דופרי זה מגה פייל של ה-WWE. ברור שהם חשבו לפני 3 שבועות להוציא מישהו בתור החבר הראשון ב-MMM, אבל מאז ירדו מהרעיון ומקס דופרי נראה יותר טיפש משבוע לשבוע.

רידל נגד ריינס כמצופה היה טוב, אבל צפוי מדי. ריינס עשה את ההיל אקט שלו די טוב, וזה עזר לי לקבל הייפ מסוים ברגע שהמוזיקה של לסנר נשמעה, אבל מהר מאוד ההייפ נעלם. אם האולם במינסוטה היה מלא ב-20,000 מאסטרים לסנר היה מקבל היטים שלא מביישים את הקהל בסיאטל בסגמנט של קווין אואנס ואליאס. חלאס כבר עם הצמד המאוס הזה, הם מנסים ליצור את הפיוד הגדול בהיסטוריה ובמקום זה הם הורסים שני מתאבקים מעולים בציוות הגרוע הזה. אין ביניהם כזאת כימיה, כל הסיפור שלהם מלאכותי, כבר 7 שנים הם מתאבקים, שחררו כבר לעזאזל. יש דברים שלא עובדים, והצמד הזה מספק קרבות גרועים/בינוניים אחד אחרי השני, די. אני אוסיף גם שריינס נראה שמנמן ולסנר בגרסה הכי קטנה שלו אי פעם. בקיצור, קקה. איכס. טפי. שריינס יחזור לחופש שלו, אם הוא בא להתאבק עם לסנר שיעשה את זה בבית. הייתי מעדיף לראות את רייבאק יוצא ומתעלס עם ריינס מאשר לראות את לסנר וריינס בפייסאוף.

תודה על התוצאות.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,793
אשכולות: 9
Likes Given: 3,919
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-18-2022, 02:33 PM
(06-18-2022, 02:26 PM)master of doom כתב:  אם הוא בא להתאבק עם לסנר שיעשה את זה בבית. הייתי מעדיף לראות את רייבאק יוצא ומתעלס עם ריינס מאשר לראות את לסנר וריינס בפייסאוף.

אני מבין שאתה וגיא הולכים להחליף את וינס וביג ג'וני.

הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
06-18-2022, 02:36 PM
(06-08-2022, 08:13 AM)SwitchBlade כתב:  קלעת בול.
סינה מגיע זו הסנונית הראשונה לכך שWWE מזהים את החוסר שלהם בסטאר-פאוור, ופונים לפארט טיימרס כדי להציל אותם.
גולדברג, לסנר, תכינו את המזוודות. 

(06-06-2022, 05:48 PM)SwitchBlade כתב:  קודי בחוץ, ריינס מוריד הילוך או שניים, סשה לא פה, שארלוט בירח דבש או פצועה או משהו, יש להם שתי ברירות: לקדם טאלנט צעיר, או... ברוק לסנר. 

(06-06-2022, 06:08 PM)SwitchBlade כתב:  כן אבל אתה מניח שהם יבחרו בדרך הנכונה של 'לקדם מתאבקים', וזו באמת הדרך הנכונה. אבל באותה המידה הם יכולים גם לעשות לנו לסנר. 
מחלקת הנשים עדיין מחזיקה באלופה לגיטימית אחת, אבל מחלקת הגברים במצב הרבה יותר גרוע - שתי האליפויות מוחזקות ע"י מישהו שלא מסוגל להפסיד אותן. לא משנה כמה רולינס או מקנטייר או רייבאק יהיה אובר - יש להם גבול עליון קשיח. ריינס הביס את לסנר וברגע אחד הפך ללסנר בעצמו - פארט טיימר שחונק ארגון שלם בלי סיבה. 

ידעתי שזה יקרה.
ההפתעה הכי לא מפתיעה ובו זמנית הכי גרועה בהיסטוריה.
עם כל השיט שקורה בWWE כרגע, יש דברים שאף פעם לא משתנים. ריינס ניצח בראמבל 15', מהרגע הזה ננעלנו על ריינס-לסנר למשך 7 שנים. זו היריבות האמיתית היחידה בWWE, ולשם אנחנו תמיד נחזור בסופו של דבר. מתסכל אפילו לא ממצה את התחושה, כפי שרועי אמר - יש פה תחושה של לימבו שאי אפשר לצאת ממנו. הפיתרון היחיד שאני רואה הוא שאחד מהם יעזוב את WWE בצורה החלטית, זו הדרך היחידה בה מעגל האימים הזה יוכל להיגמר סוף סוף. תעירו אותי כשרומן ריינס לוקח את עצמו להוליווד. 

[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Liorton
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,226
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
06-18-2022, 04:21 PM
עוד פעם לסנר? די ככבר כמה אפשר??? להקיא ממנו.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב
The following 1 user Likes hbk's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
cptrf מנותק
Rookie
*
תגובות: 94
Likes Given: 80
הצטרף בתאריך: Sep 2021
06-18-2022, 05:21 PM
וינס זהב
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,226
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
06-18-2022, 07:41 PM
(06-18-2022, 05:21 PM)cptrf כתב:  וינס זהב

כולה אמר ברוכים הבאים לסמקדאון מה זהב בזה.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,860
אשכולות: 1
Likes Given: 1,327
06-18-2022, 07:58 PM
(06-18-2022, 02:36 PM)SwitchBlade כתב:   

ידעתי שזה יקרה.
ההפתעה הכי לא מפתיעה ובו זמנית הכי גרועה בהיסטוריה.
עם כל השיט שקורה בWWE כרגע, יש דברים שאף פעם לא משתנים. ריינס ניצח בראמבל 15', מהרגע הזה ננעלנו על ריינס-לסנר למשך 7 שנים. זו היריבות האמיתית היחידה בWWE, ולשם אנחנו תמיד נחזור בסופו של דבר. מתסכל אפילו לא ממצה את התחושה, כפי שרועי אמר - יש פה תחושה של לימבו שאי אפשר לצאת ממנו. הפיתרון היחיד שאני רואה הוא שאחד מהם יעזוב את WWE בצורה החלטית, זו הדרך היחידה בה מעגל האימים הזה יוכל להיגמר סוף סוף. תעירו אותי כשרומן ריינס לוקח את עצמו להוליווד. 

Roman reigns vs Brock lesnar
last time ever - part 10
הגב

•
חפש
הגב
cptrf מנותק
Rookie
*
תגובות: 94
Likes Given: 80
06-18-2022, 10:18 PM
(06-18-2022, 07:41 PM)hbk כתב:  כולה אמר ברוכים הבאים לסמקדאון מה זהב בזה.

שהוא הולך לזירה בהליכה שלו כיאלו הוא מלך העולם גורם לכל הקהל לעודד אותו אומר שתי מילים מטריל את כולם לא מתייחס למקרה ויוצא כיאלו כלום
הגב
The following 1 user Likes cptrf's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
ParadigmShift מנותק
ממליך המלכים
תגובות: 620
אשכולות: 4
Likes Given: 230
הצטרף בתאריך: Feb 2021
06-18-2022, 10:35 PM
חרא של פרק סמאק שמו השבוע

וינס נראה פשוט נורא. ראו שעובר עליו משהו, הוא מילמל את הפרומו שלו מהר, חייך בעצבנות ונראה פשוט כבוי. אני יכול לשער שבכמה לילות האחרונים הוא לא ישן. הוא נראה ייצור מאוד מעורר רחמים, אבל אם הוא עשה את מה שמיוחס לו רחמים זה הדבר האחרון שהוא יכול לקבל.

אחלה פרומו ספתח של רידל. הדגשת ה״בשביל רנדי״ ממש הוסיפה לאלמנט הפייסי שלו ודאגה להבהיר לקהל במי הוא צריך לתמוך הלילה. פרומו טוב והכרחי אחרי בנייה מזעזעת לקרב, שריינס לא הוציא את האף שלו אפילו לשנייה לפני כן בתכניות השבועיות. ביג לייק. רק חבל שזה בא בתור ״פרומו אין ברירה״.

מוס-קורבין הרצתי כי ידעתי פלוס מינוס מה יהיה, אבל אז קראתי את התוצאות וחזרתי לראות את הפרומו על מקאפי. קורבין-מקאפי הייפ רציני. שייקברו אחד את השני במילים ואז נקבל קרב סטופנדס.

נטליה הרצתי.

שאנקי יכול להיות הרבה דברים. מלצר במסעדה הודית, חשפן, פועל זבל או ראש הממשלה. על המסך שלי הוא לא יכול להיות. הרצתי בזריז.

שיימוס-מקינטייר היה חלש. אני לא יכול להגיד שהיה גרוע, כי זה לא. אחלה ניואנס עם ההשלמת משפט של אדם פירס. אבל הם פשוט מיצו את עצמם אחד מול השני. בסדר, הבנו. מקינטייר סקוטי ושיימוס אירי, בריטי נגד בריטי (אירלנד זה לא בריטניה אבל לא נראה לי שניק קהאן יודע 10 מדינות חוץ מארצות הברית). שיימוס פיקי בליינדר עם גופיית סבא שיורד על מקינטייר ומקינטייר נותן לו קליימור. אותו סקריפט עם שינויים קוסמטים מאחד לשני (הקטע של השלייקס לא היה) כבר פעם 200542905297528497289898257892. לפחות שניהם ב-MITB כדי לשמש תפאורה לגדול הפודים אי פעם, סת׳ פריקין רולינס.

ראקל גונזלס מצמידה את בייזלר? בקרב העפלה ל-MITB? אחרי 3 דקות? אלוהים יעזור לי.

הגימיק של הסוכן דוגמנים גרוש עם שם משפחה קופצני דווקא חמוד על איליי דרייק. ביאס לי את ההייפ שהוא לא הכריז בסוף. סולד אאוט.

אני מתחיל להתרגל ללוק החדש של וולטר, כי מה זה כבר קילו יותר או פחות לעומת ריין טרור אגדי על האליפות הביניבשתית, שבשנים האחרונות השווי שלה היה כמו אליפות 24/7. דווקא השם החדש של מרסל בארת׳ל יושב עליו יופי. הפיוד מדינות הזה כל כך מיותר, ואם להיות כנה זה מזכיר לי את סלוטר והשייח במח=לחמת המפרץ. בא לי לראות את וולטר מועך את ריקושט כמו מקק בלי קשר לדת, גזע, מין, לאום או דמות אהובה במשחקי הכס (ברור שראמזי בולטון).

ואז... הגיע הגוש חרא האמיתי. קרב סביר של רידל וריינס עם סיום יחסית צפוי, שיהיה. מי הצ׳לנג׳ר הבא? ברוקקקקק לסנררררררר. בפעם המיליון ואחתתתתתתתת. עם עוד קרב שלא מסתיים נקי עם התערבות של היימןןןןןןןן. שייקפצו לי פה כל הכבשים שגומרות שלסנר נכנס. לא אשקר, גם לי עמד, אבל חטפתי אימפוטנציה במהירות האור אחרי שהבנתי שאנחנו הולכים לעוד לסנר-ריינס, בתקווה לשבור את שיאי הביזיון שקודמיו קבעו. רולינס, פדייה ומהר!

חלקכם אולי יראה שכתבתי מלא נקודות טובות אבל שהיה חרא, ואסביר: הפרק עצמו היה חלש אבל לא משהו רציני. ההתחלה והסוף היו גושי קקה של אחרי על האש של יום העצמאות.
[Image: ezgif-1-fff9582af0.gif]
הגב

•
חפש
הגב
GobbledyGooker מנותק
Rookie
*
תגובות: 63
Likes Given: 48
06-18-2022, 10:41 PM
הדבר הכי הגיוני שצריך לקרות בסאמרסלאם זה שזוכה הMITB יפדה על לסנר-ריינס ויזכה באליפות ורצוי שזה יהיה רולינס, גם זה יהיה אדיר כשזה קורה פעם שנייה וגם מגיע לרולינס אחרי 3 הפסדים ברצף בPPV, מגיע לו לגמרי.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-07-2026, 06:00 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר