07-13-2023, 03:41 PM
(07-13-2023, 01:27 PM)RM Punk כתב: זה ממש ככה. פייג׳ עשה רגרסיה עצומה בזה שהוא חזר לאליט. אני קורא תגובות שלי עליו מלפני שנה וחצי לא מאמין שזה אותו מתאבק. קני בכלל נראה כאילו הוא סובל מכל שנייה שלו בזירה שהיא לא נגד אוספריי. הבאקס הם כבר מזמן על תקן טרחנים שחונקים את העסק, הם לא מגניבים. אם הפיוד שלהם נגד ה-BCC היה מתרחש נניח לפני שנתיים-שלוש, אין לי ספק שהיה בו קצת מעבר לסתם אוסף של ברולים.
אני חושב שאם מודדים 'קצב אבולוציוני', אפשר לראות שאלה שצריכים להשתנות משתנים, ואלה שלא צריכים נשארים אותו דבר.
הבאקס ידעו לזוז ולהשתנות בקצב גבוה מהקצב של כל הביזנס - כשהם נדרשו לכך. ב2014-2019, הם באמת הכתיבו את כללי המשחק, ביחד עם החבר'ה שלהם. הם היו הכי זריזים בהבנה של מה הביזנס רוצה והסיפוק שלו, בין אם זה ביריבויות, באנשים הנכונים לעבוד איתם, בחולצות הכי נמכרות, בצ'אנטים שעובדים והלאה.
אני מרגיש שב2021-2023 הם לא השתנו כי הם ממש לא צריכים. הם נחים על חוזה ענק, עם מעמד גבוה וקביעות, הם קיבעו נרטיב שאף טאג לא קיבע בעבר ורשמו את עצמם בספרי ההיסטוריה. מעבר לכך - אין להם לאן להתקדם. הם לעולם לא יגיעו למעמד בו היו ב2019, בשונה ממתאבקי סינגלס כמו קודי לדוגמה שכן ראה מקום להתקדמות וגם הרגיש צורך לממש את זה.
אני מרגיש שיש הבנה קולקטיבית בסביבה של האליט שהזמנים הטובים מאחוריהם, ולא רק הבנה, אלא גם השלמה עם המצב.
פייג' יכול להמשיך להילחם ולהשקיע בשביל לקבל עוד ריין, והוא גם יצליח, אבל הוא לעולם לא ישחזר את ההילה שהייתה סביבו לקראת הזכייה הראשונה. מעבר לכך, טאלנטים שגדלו וצמחו בזמן שהוא כיכב כבר עקפו אותו בסיבוב - MJF בראשם. הייתי אומר שאפילו חבר'ה כמו ריקי סטארקס, ווילר יוטה, ג'וס רובינסון וג'יי ווייט נמצאים בסביבה הזאת, ואדם קול (אותו פייג' ניצח פעמיים) גם הוא השכיל להתרחק מהאליט ולעקוף אותו. הוא חזר בכושר פחות טוב, והוא לא באמת משקיע בשום קרב.
קני סיים את הקריירה ואין לו לאן להתקדם.
במצב בו לקני באמת היה אכפת - הוא היה משכיל להתרחק מהבאקס כפי שעשה בתקופות לא מעטות בAEW. הוא עושה מה שהוא רוצה, מתאבק עם מי שהוא בוחר, ולא באמת טורח להיכנס ליריבויות אמיתיות.
אפילו היריבות עם דון קאליס היא כלום, אין שם סיפור - וזו הייתה אמורה להיות ה-יריבות של קני. קני לא טרח לחתוך אפילו פרומו אחד רציני על זה כבר חודשיים.
קני לא יגיע לרמה של קודי בWWE והוא יודע את זה. קודי הימר על עצמו פעם נוספת, וניצח..
אני חושב שחלק גדול מהאווירה השלילית באמת הייתה העניין עם פאנק. אבל מעבר לכך, ההבנה שהאליט לעולם לא יגיעו לאיכות שפאנק מסוגל לספק על בסיס קבוע. אני חושב שבסביבות מאי-יוני של שנה שעברה ההבנה שהאליט לא באמת אליט התחדדה אצלם ואז הם החליטו לשחק פוליטיקה ולתקוע מקל בגלגלים במקום לשנות את עצמם ולנסות לספק מוצר איכותי.
אני חושב שהפייס טרן של ג'ריקו גם מגיע מהעובדה שג'ריקו יודע שהוא מוכרח להשתנות לפני שגם מעט המעריצים שנשארו לו יתהפכו עליו. אחרי הכל, הוא צריך לחזור לWWE כשהוא עדיין איכשהו אובר.

![[Image: 6MdfcWM.png]](https://i.ibb.co/NVKV0BS/6MdfcWM.png)

![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)