09-19-2021, 09:44 AM
(09-19-2021, 09:36 AM)EVIL Rainmaker כתב: כבר לא, פיטרתי אותו אחרי שחשף את הבולבול.
וואי איזה פוליטיקלי קורקט אתה הוא גבר עם רצונות מה אכפת לך ממש 1984 איתך
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
(09-19-2021, 09:36 AM)EVIL Rainmaker כתב: כבר לא, פיטרתי אותו אחרי שחשף את הבולבול. וואי איזה פוליטיקלי קורקט אתה הוא גבר עם רצונות מה אכפת לך ממש 1984 איתך
(09-19-2021, 09:35 AM)Kamigoye כתב: קצת כואב שרועי מקבל יותר קרדיט על בדיחה שעשיתי לפניו אבל נחליק לך את זה הפעםהדליברי שלו היה מוצלח יותר. ואין לכם מושג כמה זה מציק לעבוד עם מלצרים ולפרסם חדשות בפורום במקביל.
09-19-2021, 09:46 AM
(09-19-2021, 09:26 AM)EVIL Rainmaker כתב: "תרבות הביטול" זה בעיקר המונח המפחיד השנתי של אנשים עשירים שחושבים שהכל מגיע להם. אני חושב שלצמצם את תרבות הביטול לאנשים עשירים שכועסים שלא נותנים להם לחשוף את הבולבול שלהם בלי לחטוף זו קצת היתממות. זו רוח שלצד הבעיות שהיא באה לפתור יוצרת במקביל גם דברים רעים שאנשים יודעים לנצל לטובתם, כמו כל דבר שבני אדם עושים. הבעיה שתמיד ברגע שהנושא הזה עולה לשולחן לדיון, ישר כל צד לוקח את זה לקיצון שלו ומרדד את זה לרמת הסאונדבייט והסיסמאות כדי להוכיח את הנקודה שלו, והתגובות פה בפורום בדרך כלל מראות את זה. ![]()
09-19-2021, 11:34 AM
(09-19-2021, 09:46 AM)RoeeHardy כתב: אני חושב שלצמצם את תרבות הביטול לאנשים עשירים שכועסים שלא נותנים להם לחשוף את הבולבול שלהם בלי לחטוף זו קצת היתממות. זו רוח שלצד הבעיות שהיא באה לפתור יוצרת במקביל גם דברים רעים שאנשים יודעים לנצל לטובתם, כמו כל דבר שבני אדם עושים. הבעיה שתמיד ברגע שהנושא הזה עולה לשולחן לדיון, ישר כל צד לוקח את זה לקיצון שלו ומרדד את זה לרמת הסאונדבייט והסיסמאות כדי להוכיח את הנקודה שלו, והתגובות פה בפורום בדרך כלל מראות את זה. אני בעיקר מאמין שזו תופעה מזוייפת. משהו שתמיד היה קיים, רק שעכשיו יש לזה שם מונפץ. סלוגן שאפשר להצביע עליו. מאז ומתמיד היו אנשים שהוחרמו בצורה כזו או אחרת בגלל ההתנהגות שלהם ובגלל דברים שאמרו. לפעמים בצדק ולפעמים לא. וכן, זה תקף רק על מפורסמים. לפני שנה בערך אישתי התלוננה לאגד על נהג פיס אוף שיט ודאגה שיפוטר. זה לא תרבות הביטול. אם השם של הנהג היה "ריק פלייר", אז אנשים היו זורקים את המונח חסר המשמעות הזה. (09-19-2021, 12:01 PM)master of doom כתב: מישהו פה מארק של הצל משלתיאל יא פח אשפה שמאלני בחג הזה אל תקנו טרה טרה זה חרא
09-19-2021, 12:58 PM
איזה קרב. מזכיר לי את התקופה ההיא, שרנדי היה פשוט בלתי ניתן לעצירה וחילק כל תכנית לפחות 3-4 RKO.
09-19-2021, 02:19 PM
(09-19-2021, 11:34 AM)EVIL Rainmaker כתב: אני בעיקר מאמין שזו תופעה מזוייפת. משהו שתמיד היה קיים, רק שעכשיו יש לזה שם מונפץ. סלוגן שאפשר להצביע עליו. לדעתי אתה ממש מפספס את המהות של תרבות הביטול כשאתה מתייחס אליה כדבר טבעי שפתאום קיבל סלוגן. המילה 'תרבות' לא סתם נמצאת שם, בדיוק כפי שאנשים מסוימים משתמשים במונח 'תרבות האונס', המילה 'אונס' (בדיוק כמו המילה 'ביטול') זה אקט הקצה של התרבות, כשמסביבה נמצאים הרבה דפוסי התנהגות תומכים שמאפשרים הלך רוח מסוים. כשאני אומר שתרבות הביטול זו תנועה פוליטית - אני מן הסתם לא מתייחס לאקט הצר והטיפשי של 'לבטל' מפורסם כלשהו בגלל שטען שיש רק 58 מגדרים. אני בעיקר מתייחס לתרבות כולה, שמעודדת דפוס התנהגות שמאפשר לאנשים לחפש, לצוד ולתקוף אנשים עם דעות שונות משלהם. התואנה העיקרית של תומכי ביטולים היא שהם משפרים את העולם בכך שהם מענישים אנשים שאומרים דעות פסולות, בפועל - יש סיבה שאנשים מאוד מסוימים תומכים בתרבות הביטול, כנראה אנשים שמאמינים שהם ירוויחו מתמיכה בה. כשאתה מבטל ז'אנר מסוים של דעות, אתה לא רק מחליט מה פסול - אלא בעקיפין גם מה ראוי. אין ספק שאנשי תרבות הביטול לא באים לטהר את העולם כפי שהם באים להחליף תפיסות מסוימות וגיבורי תרבות מסוימים, לשים במקום את שלהם, וככה להרוויח הון פוליטי וחברתי, כמובן עם הכוח שבא יחד עם זה. זה למה תרבות הביטול נתמכת בתיאוריות מסובכות בכוונה כמו תיאורית המגדר, שמקבלת תמריץ חזק להתחדש כל יום על מנת לספק עבודה לאקדמאיים שהוגים אותה ומחזקת חברתית אנשים שמאמינים בה בכך שהיא מאפשרת להם להיעלב ולבטל את כל מי שלא מעודכן. לרוב תומכי תרבות הביטול ישתמשו באנשים מאוד קיצוניים כדי להצדיק את המעשים שלהם - הארווי ויינשטיין, ביל קוסבי, אם אתה מעריץ רסלינג אז לכאורה אפילו חבר'ה כמו ג'ואי ראיין, אורטון או פלייר. בפועל, הם יסרסו באותה המידה אדם פשוט מן המניין שחושב אחרת מהם ורוצה להביע את דעתו, או אקטים הרבה פחות חמורים כמו בדיחות או דפוסי התנהגות קטנים שלא סתם קיבלו את השם microaggression - שיתוגמלו בצורה בינארית לפעמים שכוללת בין היתר תיוג בן אדם עם אות קלון חזק שלוקח לו זמן רב לעבור. במקרים חמורים יותר - אנשים יקבלו תמריץ חזק מלחפש אקטיבית עבירות קטנות של אנשים שבדיוק הרגע האיצו את העלייה שלהם בסולם מקצועי או חברתי, על מנת להחליש אותו ולהחליף אותו באדם אחר שהם מאשרים. משטרת דעות זה תמיד דבר רע. יבואו עידנים ויאמרו משהו סרקסטי על כך שחשוב לשמור על חופש הביטוי עבור אנשים כמו ריק פלייר ורנדי אורטון, כדוגמה לשימוש באנשים מסוימים שיש סביב ההתנהגות שלהם קונצנזוס על מנת להצדיק שליטה על הדיון, על מה פסול ועל מה ראוי. ממליץ להיזהר מההתנהגות הזאת ולהתרחק ממנה, זו דעתי האישית. עריכה: כשאני אומר 'עידנים' אני מן הסתם לא מתכוון לעידן בעצמו, אלא לאנשים שתומכים בתרבות הביטול. עידן אין עלייך אנחנו רק לא מסכימים על הנושא הספציפי הזה אז לקחתי את השם שלך כדוגמה לאלה שתומכים בתרבות הביטול (לרמה מסוימת, אני יודע שלא עד הסוף).
09-19-2021, 02:23 PM
עוד משהו אחד חשוב לגבי תרבות הביטול שלא נאמר פה, סתם לא באמת אכפת לי, קחו תמונה של מנדי.
![]() גאד דאמ
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|