01-06-2023, 05:45 PM
יאללה זורם הכוכב פורנו בחוץ
|
|
|
01-06-2023, 05:45 PM
יאללה זורם הכוכב פורנו בחוץ
01-06-2023, 07:57 PM
הופתעתי שהחזקתי מעמד עד עכשיו .
RVD מבין שכולם נגדו מחליט שאף אחד לא ידיח אותו , נותן סטירה למוקסלי , בעיטה ל**** לאור גיבור הבוגד, קופץ החוצה מהזירה עולה על שולחן השדרנים ומסמן עם הידיים וכול הקהל אחריו R..V..D אחלה משחק. (01-06-2023, 07:57 PM)RVD כתב: הופתעתי שהחזקתי מעמד עד עכשיו . אוקיי, אבל אני יוצא ממתחת לזירה ויורה עליך עם המטף. ברגע שאתה מסתובב, נותן לך מכה מתחת לחגורה ומפיל אותך לרצפה. אחרי זה, קושר לך את הרגליים בסלוטייפ ומשאיר אותך על הרצפה לפני שאני נכנס לזירה באופן רשמי. #בוקינגשליאנו כל המשתמשים בזירה מקיפים את RVD ואור גיבור
אור גיבור עושה צעד קדימה להגן על RVD ואז מסתובב אליו וצוחק אור גיבור מתרחק מ-RVD ומצטרף אל שאר המשתמשים RVD מבין שלמרות ראמבל ענק מבחינתו, כאן הקרב שלו מגיע לסיומו הוא מחליט שאף אחד אחר לא ידיח אותו מהקרב ועושה דרו קרי מראמבל 2001 ומדיח את עצמו ![]() אור גיבור ממשיך לחייך בזירה עד שהוא מבין שהוא כרגע איבד את בן בריתו בקרב. המשתמשים שבזירה מסתכלים ימינה ושמאלה ומנסים להבין עם מי הם יכולים ליצור ברית במשחק והאם יש בכלל משהו שהם יכולים לסמוך עליו חוץ מעל עצמם? ![]() נכנס מספר 13: karusi יוצא לקרב על רקע המוזיקה של דומיניק מיסטיריו מייקל קול: "הנה מגיע התומך הכי גדול של דומיניק" פאט מקאפי: "האם karusi הוא ה-PLAN B של טריפל T?" karusi לא מבזבז זמן ורץ לנקום ב-DarkArts על ההדחה של טריפל בצד השני לידור מוקסלי ושליו דה רוק מתקרבים אחד לשני אור גיבור ו-Tomerxy עומדים בפינה ומחכים להתפתחות הבחירות שלכם: א. לידור ושליו משתפים פעולה או מנסים להדיח אחד את השני? ב. תומר וקארוסי מצליחים להדיח אחד את השני או ששניהם נשארים בזירה? ג. אור גיבור ו-Tomerxy מחכים להתפתחות בזירה של שאר המשתמשים או שהם מצטרפים ומנסים להדיח משהו? ד. כל אופציה נוספת שעולה לכם לראש Jon_M0xley - בגלל ששרדתם 5 סיבובים רצופים הקול שלכם שווה 3 נקודות karusi, Tomerxy, Shalev_the rock, DarkArts , ,orgibor בגלל שאתם כבר חלק מהקרב אתם מקבלים 2 קולות בכל סיבוב כל עוד תישארו בזירה כל שאר המשתמשים הקול שלכם שווה נקודה אחת. ![]()
01-06-2023, 10:09 PM
אני מדיח את dark arts, חלאס להרוס ראמבל עם בוקינג של וינס
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|