Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (711): « הקודם 1 ... 251 252 253 254 255 ... 711 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,682
אשכולות: 19
Likes Given: 1,260
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#2,521
04-07-2023, 07:47 PM
(04-07-2023, 05:38 PM)SwitchBlade כתב:  אני מרגיש שAEW צריכים לשלוף את המאצ'אפ הגדול ביותר שהם יכולים בAll-In בלונדון.

אתה לא צריך להרגיש את זה, זה ברור מאליו. האירוע הזה הוא האירוע הכי משמעותי שהיה בארגון, הוא יכול לפתוח להם דלת ענקית אם הם יספקו מופע איכותי. טוני קהאן יצטרך להשקיע הפעם ולא סתם לזרוק מתאבקים לפיוד ולקפוץ מסולמות דרך שולחנות בוערים שמתחתיהם יש נעצים, וברור שהקרב הכי גדול שהוא יכול לספק צריך לסגור את האירוע.

מסכים איתך לגבי השמות, אם לא יקרה משהו חריג ג'יי לא יגיע לרמה שצריכה לסגור אירוע כזה, שאר השמות הם אפרקארדרים או מיינאבנטרים שמיצינו ובראשם מוקסלי. אומגה לדעתי צריך ריצה טובה בזמן הקרוב ולהתרחק מהבאקס, הוא לא מעניין אותי מספיק כדי לרצות אותו במיינאבנט. MJF לדעתי יהיה שם, ואני חושב שפאנק יתקפל בסוף ויסגור ביחד איתו את האירוע.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,163
אשכולות: 9
Likes Given: 482
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#2,522
04-09-2023, 11:44 AM
אם כבר נתנו לריינס את רסלמניה כדי לחצות את רף ה-1000 ימים, שימשיכו את הסיפור עד לזכייה של לא אחר מאשר - ג'יי אוסו.

והנה הטיעונים שלי לכל המלעיזים:

1. ג'יי היה הפיוד הראשון של ריינס אחרי הזכייה באליפות ב-2020. לאחר הפיוד ביניהם, ג'יי הוכרח להצטרף לריינס.
2. לקודי רודס יש אלף אפשרויות לזכות בתואר בעתיד, אבל לא לחצו על ההדק ברסלמניה כשהוא בשיא, זה כבר לא יהיה אותו דבר. כנ"ל סמי זיין - אם היה במיין אבנט עם קודי/ריינס, היה צריך לצאת עם התואר כי הוא קלירלי החם ביותר משלושת האקטים.
3. עוד סיבה למה לא סמי זיין - עם כמה שהוא חם, הוא סגר את הרצף של האוסוס כאלופי זוגות, הוא לא צריך לקבל גם את סיום הריצה של ריינס כאלוף (הייתי שמח אם כן, אבל איבדו את המומנט).
4. נחזור לג'יי אוסו - כשג'ימי היה פצוע, ג'יי הראה שהוא אינדיבידואל שיכול להחזיק קריירת סולו. נכון שהיא לא הייתה הכי ארוכה, אבל הוא הראה את היכולת להחזיק מסך לבד.
5. כל הסיפור עם סמי זיין כרגע - הוא זה שנתן בו אמון, הוא זה שהסדקים בבלודליין נבנים עליו, כרגע הוא זה שהנאמנות שלו למנהיג נמצאת במבחן ואין לי ספק שמתישהו זה יוביל להתהפכות עליו.
6. פול היימן יכול לחבור לכמעט כל מתאבק, ריינס מחזיק כמעט עשור של קריירת סולו מיין אבנטר, סולו סיקואה הוא לחלוטין טופ גאי בעתיד - אבל מה יהיה עם ג'ימי וג'יי? הם צריכים לבסס את עצמם כסולו אקט אם הם לא רוצים כל הקריירה להיזכר רק בתור טאג טים טוב (שזה לא רע בכלל, פשוט לא בהכרח יספק אותם). פיוד של ג'יי - ריינס יכול לחלוטין לבנות לג'יי את הקריירת סולו לשנים הקרובות. ג'ימי VS ג'יי זה גם משהו שאני רואה בעתיד שלהם.
7. הטיעון המרכזי - מי שיקח את התואר מריינס זה מישהו שה-WWE צריכים להמשיך ולתחזק אותו כי זה חתיכת הישג. ג'יי הוא לא הגו טו גאי בקטע הזה, וזה למה האקט יצליח, כי ברגע שהתואר יהיה עליו לצד הטייטל של "מי שעצר לריינס את הרצף", הוא יגרום לכל הדרג המשני להיראות כמו אלופים לגיטימיים בבוא הזמן.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 3 users Like The Visionary's post:
  • Bam Bam Bigelow, cptrf, SwitchBlade
חפש
הגב
stan מנותק
Rookie
*
תגובות: 18
אשכולות: 0
Likes Given: 4
הצטרף בתאריך: Feb 2023
#2,523
04-09-2023, 01:33 PM
(04-09-2023, 11:44 AM)ser duncan the tall כתב:  אם כבר נתנו לריינס את רסלמניה כדי לחצות את רף ה-1000 ימים, שימשיכו את הסיפור עד לזכייה של לא אחר מאשר - ג'יי אוסו.

1. ג'יי היה הפיוד הראשון של ריינס אחרי הזכייה באליפות ב-2020. לאחר הפיוד ביניהם, ג'יי הוכרח להצטרף לריינס.
2. לקודי רודס יש אלף אפשרויות לזכות בתואר בעתיד, אבל לא לחצו על ההדק ברסלמניה כשהוא בשיא, זה כבר לא יהיה אותו דבר. כנ"ל סמי זיין - אם היה במיין אבנט עם קודי/ריינס, היה צריך לצאת עם התואר כי הוא קלירלי החם ביותר משלושת האקטים.
3. עוד סיבה למה לא סמי זיין - עם כמה שהוא חם, הוא סגר את הרצף של האוסוס כאלופי זוגות, הוא לא צריך לקבל גם את סיום הריצה של ריינס כאלוף (הייתי שמח אם כן, אבל איבדו את המומנט).
4. נחזור לג'יי אוסו - כשג'ימי היה פצוע, ג'יי הראה שהוא אינדיבידואל שיכול להחזיק קריירת סולו. נכון שהיא לא הייתה הכי ארוכה, אבל הוא הראה את היכולת להחזיק מסך לבד.
5. כל הסיפור עם סמי זיין כרגע - הוא זה שנתן בו אמון, הוא זה שהסדקים בבלודליין נבנים עליו, כרגע הוא זה שהנאמנות שלו למנהיג נמצאת במבחן ואין לי ספק שמתישהו זה יוביל להתהפכות עליו.
6. פול היימן יכול לחבור לכמעט כל מתאבק, ריינס מחזיק כמעט עשור של קריירת סולו מיין אבנטר, סולו סיקואה הוא לחלוטין טופ גאי בעתיד - אבל מה יהיה עם ג'ימי וג'יי? הם צריכים לבסס את עצמם כסולו אקט אם הם לא רוצים כל הקריירה להיזכר רק בתור טאג טים טוב (שזה לא רע בכלל, פשוט לא בהכרח יספק אותם). פיוד של ג'יי - ריינס יכול לחלוטין לבנות לג'יי את הקריירת סולו לשנים הקרובות. ג'ימי VS ג'יי זה גם משהו שאני רואה בעתיד שלהם.
7. הטיעון המרכזי - מי שיקח את התואר מריינס זה מישהו שה-WWE צריכים להמשיך ולתחזק אותו כי זה חתיכת הישג. ג'יי הוא לא הגו טו גאי בקטע הזה, וזה למה האקט יצליח, כי ברגע שהתואר יהיה עליו לצד הטייטל של "מי שעצר לריינס את הרצף", הוא יגרום לכל הדרג המשני להיראות כמו אלופים לגיטימיים בבוא הזמן.

בפועל:
[Image: brock-lesnar-wwe-champion.gif]
הגב
The following 1 user Likes stan's post:
  • NovemberMan
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#2,524
04-09-2023, 02:08 PM
(04-09-2023, 11:44 AM)ser duncan the tall כתב:  אם כבר נתנו לריינס את רסלמניה כדי לחצות את רף ה-1000 ימים, שימשיכו את הסיפור עד לזכייה של לא אחר מאשר - ג'יי אוסו.

נראה לי שהוכח לכולנו בפעם המאה - אם הם בונים על מישהו כטופ גאי הם יעשו הכל כדי שהוא יהיה טופ גאי.
אם הם רואים מישהו ומגדירים אותו כמשהו שהוא לא ׳דה ביג דוגגג׳ - לא משנה מה הוא יעשה, כזה הוא יהיה.
פעם באף פעם יהיה איזה דניאל בריאן מוגזם כזה, לפעמים יהיה קינגסטון שיתנו לו מחווה מרצון טוב שהיא זמנית לפני שיחזירו אותו למקומו הטבעי.
אם אתה במידקארד ואתה קורע את התחת ואתה באמת טוב ומשתפר מאוד, סביר שאתה תעלה בקארד אבל עדיין תהיה לך תקרת זכוכית במידקארד.
לא משנה כמה זיין יהיה טוב והקהל יאהב אותו - הוא לא יקבל את האליפות כי הספוט הזה של המיין איבנט הוא זמני בשבילו. כנ״ל עוד 100 מתאבקים כולל השיימוסים למיניהם.
אתה רואה את ג׳יי מגן על האליפות ברסלמניה? אני לא.
אם הוא נכשל את המבחן הזה הוא לא שווה הפסד של ריינס כי הוא יהיה אלוף מעבר.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 1 user Likes NovemberMan's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,823
אשכולות: 59
Likes Given: 4,466
#2,525
04-09-2023, 02:36 PM
(04-09-2023, 02:08 PM)NovemberMan כתב:  נראה לי שהוכח לכולנו בפעם המאה - אם הם בונים על מישהו כטופ גאי הם יעשו הכל כדי שהוא יהיה טופ גאי.
אם הם רואים מישהו ומגדירים אותו כמשהו שהוא לא ׳דה ביג דוגגג׳ - לא משנה מה הוא יעשה, כזה הוא יהיה.
פעם באף פעם יהיה איזה דניאל בריאן מוגזם כזה, לפעמים יהיה קינגסטון שיתנו לו מחווה מרצון טוב שהיא זמנית לפני שיחזירו אותו למקומו הטבעי.
אם אתה במידקארד ואתה קורע את התחת ואתה באמת טוב ומשתפר מאוד, סביר שאתה תעלה בקארד אבל עדיין תהיה לך תקרת זכוכית במידקארד.
לא משנה כמה זיין יהיה טוב והקהל יאהב אותו - הוא לא יקבל את האליפות כי הספוט הזה של המיין איבנט הוא זמני בשבילו. כנ״ל עוד 100 מתאבקים כולל השיימוסים למיניהם.

זו דעה ממש טובה, מחזק. 
באזור 2021-2022 אליפות הWWE סבלה מכך שהם הקפיצו אותה בין כמה אלופי מעבר שבבירור היו אפרקארדרים ולא מיין איבנטרים (לאש, מקנטייר של 2022, הריין המביך של מיז), זה פשוט לא עבד. 
כרגע ריינס ואולי קודי הם המיין איבנטרים היחידים במהות שלהם בWWE.

לשים את האליפות על ג'יי אוסו, למרות שזה יפה מאוד עלילתית ואני באמת מבין למה, זה פשוט מקרה קצת שונה של קופי קינגסטון: WWE מפרגנים לו על עבודה טובה אבל לא משוכנעים בעצמם שהוא באמת ראוי למיין איבנט.
הכינוי של ג'יי, "מיין איבנט ג'יי אוסו", הוא בפועל כינוי אירוני למישהו שבבירור הוא לא מיין איבנט, אבל קיבל את הספוט הזה משום מקום. זה לא כמו "מר רסלמניה שון מייקלס", הפוך מזה.

כשWWE מכתירים אפרקארדרים הם לרוב פשוט נופלים לתקופה בה יש הרבה חילופי אליפויות, כי הם בעצמם לא משוכנעים באלוף הנוכחי. ג'יי אוסו לא יעשה כלום חוץ מלהיות feel good moment וריין של חודשיים שרק יוריד מהערך של האליפות. בסופו של דבר זה ריינס, קודי, סת' (במקרה ספציפי) או לסנר. אפילו מקנטייר לא. אני בספק אם וולטר אי פעם יהיה מספיק כדי להחזיק אליפות ראשית בצורה אמינה - לא כי הוא לא מתאבק נפלא, אלא כי אני לא חושב שWWE יראו טיפוס כמוהו ככוכב ראשי. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • NovemberMan
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,163
אשכולות: 9
Likes Given: 482
#2,526
04-09-2023, 03:47 PM
(04-09-2023, 02:08 PM)NovemberMan כתב:  נראה לי שהוכח לכולנו בפעם המאה - אם הם בונים על מישהו כטופ גאי הם יעשו הכל כדי שהוא יהיה טופ גאי.

כרגע הוא לא יכול להחזיק מיין אבנט, בהמשך אולי כן. מאוד תלוי אם הוא יקבל את ההזדמנות ואם הוא ינצל אותה.
אי אפשר להתלונן שאף אחד לא מתאים אבל גם לא לתת לאנשים הזדמנות להתאים. אף אחד לא ראה את זיין סוגר את הלילה הראשון של מניה לפני חצי שנה
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • master of doom
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,257
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
#2,527
04-09-2023, 04:27 PM
המבחן: להגן על האליפות במאיין איבנט של מניה.
המתמודדים שאני חושב שעוברים את המבחן(חוץ מריינס):
- רולינס
- מקנטייר
- קודי
- גונת'ר
- באלור
(לא כולל פארטיימרים כמו לסנר ואדג')

כל הנ"ל לדעתי יכולים לסחוב פיוד של מאיין איבנט של מניה ולא בגלל פיל גוד מומנט או צ'ופר אלא כי הם בנויים ויכולים לעשות את זה.

* מקנטייר למרות שהפסיד כבר לריינס, הוא המתאבק השני חוץ מריינס שהwwe בנו בתקופת הקורונה למאיין איבנט והוא בקלות יכול לחזור לשם.

* לגבי ג'יי אוסו, אם הwwe ירצו להפוך אותו למאיין איבנטר(והאנטר יהיה אחראי על הבוקינג) לדעתי ג'יי יכול לעשות את זה. ראינו שהוא יכול לשחק טוב בפיודים גדולים(מול ריינס בקורונה וגם כל האוסוס- ריינס- אואנס וזיין). לג'יי יש יכולות זירה ומיק, הוא בכושר טוב(הפוך מג'ימי שעלה כמה קילו)ועכשיו יש לו גיר מעולה ומבחינתי הוא מוכן לצאת לסינגלס ולהוכיח שהוא לא רק מתאבק זוגות מעולה.
לדעתי האנטר יעשה את הבוקינג כמו שצריך ההפך מוינס שכמה שבועות לפני האירוע יתן לו רצף וניצחונות ויאאלה.

* ג'וני גרגאנו הוא יכול להיות הטופ פייס הבא שיכול לסחוף את הקהל איתו. אני באמת חושב שעם בוקינג נכון גרגאנו יכול להרגיש כמו כוכב כמו שהוא הרגיש בnxt. עשו את זה איתו פעם ואפשר לעשות שוב ואני בעד.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
#2,528
04-09-2023, 05:23 PM
(04-09-2023, 03:47 PM)ser duncan the tall כתב:  כרגע הוא לא יכול להחזיק מיין אבנט, בהמשך אולי כן. מאוד תלוי אם הוא יקבל את ההזדמנות ואם הוא ינצל אותה.
אי אפשר להתלונן שאף אחד לא מתאים אבל גם לא לתת לאנשים הזדמנות להתאים. אף אחד לא ראה את זיין סוגר את הלילה הראשון של מניה לפני חצי שנה

מסכים עם מה שאתה אומר אבל זה ממש לא סותר את הטענה שלי.
קודם כל המצב הנתון שרשמתי הוא לא המצב האידיאלי בכלל בעיניי ככה שאין מה לגרום לי להבין את החשיבות של X או Y, אני מבין.

יש סיבה לזה שסאמי זיין סגר את לילה 1 של רלסמניה והכל בזכותו, זה נכון.
אבל יש גם סיבה שהוא לא סגר את לילה 2, ועל הסיבה הזו לא הייתה לו השפעה בכלל.
יש סיבה שפאנק כאלוף עולם היה מופיע לפני סינה.
יש סיבה לזה שריינס קיבל אין ספור הזדמנויות עד שהוא תפס.
יש סיבה לזה שסינה קיבל מגה פוש במשך שנים על גבי שנים כשהוא לא אוהב.
יש סיבה לזה שאורטון היה אלוף העולם הכי צעיר בהיסטוריה כשהוא עוד לא הוכיח כלום.
יש סיבה לזה שכשריי האגדה יהיה אלוף עולם הוא יפסיד את האליפות באותו הערב או אחרי ריין קצר.
יש סיבה לזה שהמתאבק הכי אובר בחברה בזמנו, קופי, זכה באליפות - אבל הוא בחיים לא זכה בנקודת מבט שונה כלפיו - מידקארדר בריצה במיין איבנט.

השאלה היא לא ״האם ג׳יי יכול להחזיק מיין איבנט״ אלא ״האם ה-WWE יאמינו שהוא יכול או יוכל להחזיק מיין איבנט״?
זה כמעט תמיד הפאקטור היחיד וכמעט תמיד הוא יהיה פקטור שכמעט בלתי אפשרי לשנות.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#2,529
04-09-2023, 07:49 PM

בגדול - אתה צודק.
אבל אם הייתי שואל אותך שנה שעברה (+ חודש) אם אתה רואה את קודי סוגר רסלמניה, היית אומר ״באם באם, הפעם הגזמת!״.

ג׳יי יכול לעבור ״מסע״ - לנצח את סולו, לנצח את ג׳ימי ובסוף לפגוש את ריינס.
בלי קיצורי דרך וכל מיני שטויות.
זה יכול לתת לגיטימציה.

אז כן - אם קודי סגר רסלמניה, אני רואה את ג׳יי סוגר.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
#2,530
04-10-2023, 10:08 AM
(04-09-2023, 07:49 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  בגדול - אתה צודק.
אבל אם הייתי שואל אותך שנה שעברה (+ חודש) אם אתה רואה את קודי סוגר רסלמניה, היית אומר ״באם באם, הפעם הגזמת!״.

ג׳יי יכול לעבור ״מסע״ - לנצח את סולו, לנצח את ג׳ימי ובסוף לפגוש את ריינס.
בלי קיצורי דרך וכל מיני שטויות.
זה יכול לתת לגיטימציה.

אז כן - אם קודי סגר רסלמניה, אני רואה את ג׳יי סוגר.

מסכים איתך, גם אני רואה אותו עושה את זה.
אבל זו בדיוק הנקודה שלי - זה לא משנה אם הקהל יראה אותו ככה, השאלה היא אם הביג בוס יראה אותו ככה.
אם כן - הוא יקבל המון צ׳אנסים. אם לא - הוא יכול לזכות בדברים מסוימים ולהתקדם אבל רוב הסיכויים שמיין איבנטר הוא לא יהיה.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (711): « הקודם 1 ... 251 252 253 254 255 ... 711 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-02-2026, 08:19 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר